- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
دوست من از شما بعیده شما یک ورزشکار هستید وقتی اسم از تخم مرغ میاد منظور سفیده تخم مرغ هست نه زدش که می تونید سفیده رو با آب سرخ کنید بخورید و یا به صورت آبپز مصرف کنیدتوضیحاتتون خیلی خوب بود ولی بخش های اولش مخصوصا بخش مصرف انواع ویتامین خیلی تخصصی بود
من قصد دارم از ماه جدید در هفته 3 روز ورزش هوازی انجام بدم.البته این ورزش علاوه بر 2 رو فوتسال در هفته هستش
مشکل من بیشتر روی **** غذایی هستش.من کلا به غذا نمک نمی زنم یعنی چندین ساله که اینطوری هستم و همون نمکی که موقع طبخ به غذا اضافه میشه رو مصرف می کنم
شیرینی خیلی خیلی کم میخورم و تمام نوشیدنی ها از جمله چای رو تلخ میخورم.
مشکل من روی **** غذایی هستش.
اینکه چه چیزایی بخورم و چه چیزایی نخورم.شما فرمودید که تخم مرغ بخورم در حالی که تخم مرغ چاق کنندست
در ضمن نظرتون در مورد استفاده از تردمیل چیه و ورزش TRX ؟چون قصد دارم این ورزش رو شروع کنم
نظر شما در مورد این ورزش مثبته یا بدنسازی رو پیشنهاد می کنید ؟البته من تو خونه دوتا دمبل 15 کیلویی دارم
ممنون
متوجه ام با این تفاسیر قصدتون اصلا بدنسازی نیست چون در بالا ذکر کردید میخواید بدنسازی رو شروع کنید توضیحات هم خدمتتون ارائه شد شما باید کاملا روی تمامی موارد دقت لازم رو داشته باشید و وسواس به خرج بدید
و الا به اون چیزی که می خواید نمی رسید تمامی موارد ذکر شده مصرفشون الزامیه که عدم مصرفشون عوارضی رو هم به دنبال داره اگر قصدتون بدنسازیه تمامی موارد باید رعایت بشه
رشته پر هزینه ای هست. در مورد تردمیل هم بنده تاییدش نمی کنم چون به قلب آسیب می رسونه پیاده روی کنید یا پیاده روی سریع ( فوتبالیست هم که هستید می تونید آروم بدوید )
در مورد دور شکم و زیرشکم هم توضیح دادم . سرخ کردنی رو تعطیل کنید همچنین می تونید هفته ای یکبار یک وعده غذایی تقلب داشته باشید که تاثیر فوق العاده مثبتی در رژیمتون خواهد داشت
مواد غذایی هم به صورت کبابی و آبپز باشند. در مورد انتخاب ورزش شما فوتبالیست هستید در نتیجه حتما به بدنسازی احتیاج دارید.
با این حال اگر توضیحات بنده گیج کننده بوده براتون یا اینکه باب طبعتون نبوده می تونید از روش های دیگه استفاده کنید
از شیر در **** های فیتنس و دوران کات پرورش اندام سعی میشه استفاده نشه ولی برای شما به همراه روزانه 4 عدد خرما موردی نداره