• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان

كسي جين سينگ داشت خريدارم

ريشه - قرص - و ...

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
برو دارو خونه ازشون فیتوتون بگیر قیمتش 7 تومنه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در زمینه مصرف قرص جینسینگ دو مورد درنظر بگیرید:
1_ مصرف بیش از حد دوز روزانه سبب مسمومیت شدید در بدن میشه.
2_ دربرخی افراد یکی از عوارض جانبی عملکرد جینسینگ بصورت هورمون گیاهی هست که عوارض ظاهری بهمراه داره ....

شادو تندرست باشید

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من 450 mg لهستاني رو خريدم
روزي يه عدد مصرف ميكنم خوب بوده تا الان
ولي خب 30 دونه ست و قيمتش 60 ت

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
همین فیتوتون داروخانه ی رو بگیر کیفیتش خوبه .

هر مدل جینسینگ رو بگی مصرف کردم ، فقط جینسینگ بلک کره ی که خیلی فرق محسوس داره بقیه قرمز و زردا زیاد فرقی باهم نداره

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
يه مولتي ويتامين قوي هست دوست عزيز
كم كردن استرس و اضطراب
افزايش توان و قوه جسمي و جنسي
كه تو اين مدتي كه مصرف كردم واقعا هم مشاهده شده !

خاصيت هاي بي شماري داره در كل ...
تنظيم فشار خون و قند خون
و متابوليسم و ...

قرصي كه من مصرف ميكنم :

Vitamins
Vitamin A (RE)
800 µg (100%*)
Vitamin D 5 µg (100%*)
Vitamin E (á-TE) 12 mg (100%*)
Vitamin C 80 mg (100%*)

Vitamin B1 1,1 mg (100%*)

Vitamin B2 1,4 mg (100%*)
Niacin (NE) 16 mg (100%*)
Vitamin B6 1,4 mg (100%*)
Folic acid 200 µg (100%*)
Vitamin B12 2,5 µg (100%*)

Biotin 50 µg (100%*)
Pantothenic acid 6 mg (100%*)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
همین فیتوتون داروخانه ی رو بگیر کیفیتش خوبه .

هر مدل جینسینگ رو بگی مصرف کردم ، فقط جینسینگ بلک کره ی که خیلی فرق محسوس داره بقیه قرمز و زردا زیاد فرقی باهم نداره

مرسي داداش
بسته اش چند تاييه؟
روزي يكي مصرف كنيم؟

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
بسته اش فکر کنم 20 تایی باشه ، روزی خودش نوشته سه تا ، خودت از یکی استفاده کن تا نتیجه مطلوب برسی .

منم خودم اکثرا دوتا می خوردم میزون بودم ، خوبی جین سینگ اینه که خشنگ متوجه ی اثرش رو بدنت می شی.

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
سلام درود به همه ی دوستان بدنساز پرشین تولز
دوستان تایپیک داغ پر بار تر کنید ماشاالله اینجا با تجربه زیاد داریم
من خودم خیلی چیزا از این تایپیک یاد گرفتم ولی یه چند مدت بود اصلا سر نزدم ولی الان دوباره اومدم از تجربه ی دوستان استفاده کنم

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
مربی بدن سازی هستم
برای چاقی لاغری
مشاوره تغذیه
برنامه غذایی
برنامه تمرینی
مکمل
بi من پ خ بدین
ممنون

Last edited:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان قدم 168-170 هستش و وزنم 171-173
توده چربی شکم و کمرم هستش.
قصد کاهش وزن و آب کردن چربی رو دارم و بعد از اون بدنسازی تا بدنم کمب خوش فرم بشه

در هفته دو جلسه فوتبال سالنی بازی می کنم.پیاده روی هم زیاد می کنم

اگه امکان داره راهنماییم کنید چجوری شروع کنم و از همه مهمتر **** غذایی مناسب برای من به چه صورت هستش

ممنونم

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
قصد کاهش وزن و آب کردن چربی رو دارم و بعد از اون بدنسازی تا بدنم کمب خوش فرم بشه

اگه امکان داره راهنماییم کنید چجوری شروع کنم و از همه مهمتر **** غذایی مناسب برای من به چه صورت هستش

ممنونم
سلام شما باید برنامه غذایی داشته باشین
مکمل های مناسب برای کاهش وزن
تمرین مناسب
من میتونم به شما کمک کنم
با من تماس بگیرین

yas@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تصفیه هوا برای ورزش

3749aaa8ee129d7e919bddcc7e09cd36_L.jpg

تصفیه هوا در محیطی که ورزش های هوازی انجام می شود بسیار ضروری است. متخصصان توصیه می کنند که محیطی با هوای پاکیزه را برای تمرینات ورزشی خود انتخاب کنید چرا که ورزش کردن در هوای آلوده می تواند تا میزان بالایی برای شما خطرناک باشد. پایتخت نشینان امروزه از نعمت هوای پاک محرومند. ورزش کردن نیازمند تجدید اکسیژن است که در هوای آلوده این امر میسر نمی باشد. بنابراین در این شرایط تپش قلب زیاد می شود وبه جای اکسیژن انواع ذرات و آلودگی های هوا وارد بدن می شود و به کلیه ، قلب و ریه آسیب جدی وارد می کند. پزشکان توصیه می کنند که از ورزش کردن در خیابان های شلوغ دوری ورزید و حدالامکان در پارک ها و یا محیط های سربسته ای که دارای فن و سیستم تصفیه هوا هستند ورزش کنید. به خصوص کودکان و میانسالان که بدن آن ها ضعیف تر است.

منبع: تصفیه هوا

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
سلام شما باید برنامه غذایی داشته باشین
مکمل های مناسب برای کاهش وزن
تمرین مناسب
من میتونم به شما کمک کنم
با من تماس بگیرین

خوب اگه امکان داره اینجا راهنماییم کنید شاید دوستان نظری دلشته باشن

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
خوب اگه امکان داره اینجا راهنماییم کنید شاید دوستان نظری دلشته باشن
چند تا مکمل چربی سوز
یک برنامه تمرینی
یک برنامه غذایی
3 روز در هفته برنامه هوازی
این چیزا برای هر کسی فرق داره دوستم
برای همین میگم خصوصی صحبت کنیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

ممنونم

در مورد از بین بردن چربی ها در نواحی شکم و دور شکم توضیحات خیلی داده شده که مطالعه می فرمائید و انشاالله انجام می دید و به هدفتون می رسید در نتیجه سعی میکنیم از تکرار بپرهیزیم
اما در مورد میزان کالری - کربوهیدارت - پروتئین و ویتامین های مختلفی که شما باید مصرف کنید
بدنسازی رو همین الان هم می تونید شروع کنید و توصیه می کنم حتما این کار رو انجام بدید چون با رشد عضله باعث میشه در نواحی مختلف با عوارض کمتری از عوارض پوستی مثل بیماری استریا مواجه بشید ( کشیدگی پوستی )
سعی کنید از قرص های جویدنی ویتامین C استفاده کنید فعلا روزی 500 میلی گرم و از هفته دوم به 1000 میلی گرم در روز برسونید
ویتامین E در هفته اول احتیاج ندارید از هفته دوم تا هفته هشتم روزانه 400Iu واحد بین المللی استفاده کنید ( بیش از 6 هفته استفاده نکنید )
اگر از **** های سخت استفاده می کنید حتما از روز سوم به بعد روزانه 400IU کلسیم به بدن برسونید با این جال اگر کلیه شما مشکل خاصی داره از مصرفش پرهیز کنید و هر 15 روز یکبار ویتامین D3 تزریق کنید
پروتئین 2 پیمانه وی فعلا کارتون رو راه میندازه - میزان پروتئین مصرفی روزانه ( غذا + مکمل ) رو همراه با تمرین بدنسازی با این ترفند فعلا بدست بیارید به مدت 8 هفته
وزن بدن * 1.9 = میزان پروتئین مورد نیاز روزانه
از چربی سوزها سعی کنید استفاده نکنید یا اینکه حداقل به صورت دستی خودتون بسازید آسپریم + کافیئن + افدرین میشه یک چربی سوز عالی و خیلی کم عارضه تر از چربی سوزهایی که در دنیا ارائه میشن
به نظر من افدرین رو هم حذف کن. این دو یا 3 ماده رو با هم در هاون بکوبید و بعد با آب میل کنید در صورت نیاز نحوه ساختنش رو کامل توضیح میدم به همراه میزان مصرف از هر ماده در هر بار.
تا 6 ساعت بعد از مصرف نخوابید

تمرینات هوازی فراموش نشه غذاهای سرخ کردنی رو کاملا فراموش کنید - میزان مصرف نمک رو به هفته ای 5 گرم محدود کنید
روزی 2 بار دوش بگیر 5 الی 10 دقیقه کافیه
از آنتی اکسیدان ها به صورت طبیعی حتما استفاده کن مثل سبزیجات و میوه
فیبر فراموش نشه
هفته ای یکبار الی 2 بار گوشت قرمز آبپز یا سرخ شده با آب حتما استفاده کن
مرغ + ماهی + تخم مرغ + حبوبات عمده وعده های شما رو در بر می گیرند

ارائه برنامه غذایی و تمرینی نیاز به مشاوره دقیق داره که در این مکان امکان پذیر نیست
سوالی بود در خدمتم

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
در مورد از بین بردن چربی ها در نواحی شکم و دور شکم توضیحات خیلی داده شده که مطالعه می فرمائید و انشاالله انجام می دید و به هدفتون می رسید در نتیجه سعی میکنیم از تکرار بپرهیزیم
اما در مورد میزان کالری - کربوهیدارت - پروتئین و ویتامین های مختلفی که شما باید مصرف کنید
بدنسازی رو همین الان هم می تونید شروع کنید و توصیه می کنم حتما این کار رو انجام بدید چون با رشد عضله باعث میشه در نواحی مختلف با عوارض کمتری از عوارض پوستی مثل بیماری استریا مواجه بشید ( کشیدگی پوستی )
سعی کنید از قرص های جویدنی ویتامین C استفاده کنید فعلا روزی 500 میلی گرم و از هفته دوم به 1000 میلی گرم در روز برسونید
ویتامین E در هفته اول احتیاج ندارید از هفته دوم تا هفته هشتم روزانه 400Iu واحد بین المللی استفاده کنید ( بیش از 6 هفته استفاده نکنید )
اگر از **** های سخت استفاده می کنید حتما از روز سوم به بعد روزانه 400IU کلسیم به بدن برسونید با این جال اگر کلیه شما مشکل خاصی داره از مصرفش پرهیز کنید و هر 15 روز یکبار ویتامین D3 تزریق کنید
پروتئین 2 پیمانه وی فعلا کارتون رو راه میندازه - میزان پروتئین مصرفی روزانه ( غذا + مکمل ) رو همراه با تمرین بدنسازی با این ترفند فعلا بدست بیارید به مدت 8 هفته
وزن بدن * 1.9 = میزان پروتئین مورد نیاز روزانه
از چربی سوزها سعی کنید استفاده نکنید یا اینکه حداقل به صورت دستی خودتون بسازید آسپریم + کافیئن + افدرین میشه یک چربی سوز عالی و خیلی کم عارضه تر از چربی سوزهایی که در دنیا ارائه میشن
به نظر من افدرین رو هم حذف کن. این دو یا 3 ماده رو با هم در هاون بکوبید و بعد با آب میل کنید در صورت نیاز نحوه ساختنش رو کامل توضیح میدم به همراه میزان مصرف از هر ماده در هر بار.
تا 6 ساعت بعد از مصرف نخوابید

تمرینات هوازی فراموش نشه غذاهای سرخ کردنی رو کاملا فراموش کنید - میزان مصرف نمک رو به هفته ای 5 گرم محدود کنید
روزی 2 بار دوش بگیر 5 الی 10 دقیقه کافیه
از آنتی اکسیدان ها به صورت طبیعی حتما استفاده کن مثل سبزیجات و میوه
فیبر فراموش نشه
هفته ای یکبار الی 2 بار گوشت قرمز آبپز یا سرخ شده با آب حتما استفاده کن
مرغ + ماهی + تخم مرغ + حبوبات عمده وعده های شما رو در بر می گیرند

ارائه برنامه غذایی و تمرینی نیاز به مشاوره دقیق داره که در این مکان امکان پذیر نیست
سوالی بود در خدمتم

توضیحاتتون خیلی خوب بود ولی بخش های اولش مخصوصا بخش مصرف انواع ویتامین خیلی تخصصی بود
من قصد دارم از ماه جدید در هفته 3 روز ورزش هوازی انجام بدم.البته این ورزش علاوه بر 2 رو فوتسال در هفته هستش
مشکل من بیشتر روی **** غذایی هستش.من کلا به غذا نمک نمی زنم یعنی چندین ساله که اینطوری هستم و همون نمکی که موقع طبخ به غذا اضافه میشه رو مصرف می کنم
شیرینی خیلی خیلی کم میخورم و تمام نوشیدنی ها از جمله چای رو تلخ میخورم.

مشکل من روی **** غذایی هستش.
اینکه چه چیزایی بخورم و چه چیزایی نخورم.شما فرمودید که تخم مرغ بخورم در حالی که تخم مرغ چاق کنندست

در ضمن نظرتون در مورد استفاده از تردمیل چیه و ورزش TRX ؟چون قصد دارم این ورزش رو شروع کنم
نظر شما در مورد این ورزش مثبته یا بدنسازی رو پیشنهاد می کنید ؟البته من تو خونه دوتا دمبل 15 کیلویی دارم

ممنون

بالا