سلام دوستان
كسي جين سينگ داشت خريدارم
ريشه - قرص - و ...
كسي جين سينگ داشت خريدارم
ريشه - قرص - و ...
من 450 mg لهستاني رو خريدم
روزي يه عدد مصرف ميكنم خوب بوده تا الان
ولي خب 30 دونه ست و قيمتش 60 ت
همین فیتوتون داروخانه ی رو بگیر کیفیتش خوبه .
هر مدل جینسینگ رو بگی مصرف کردم ، فقط جینسینگ بلک کره ی که خیلی فرق محسوس داره بقیه قرمز و زردا زیاد فرقی باهم نداره
سلام شما باید برنامه غذایی داشته باشیندوستان قدم 168-170 هستش و وزنم 171-173
توده چربی شکم و کمرم هستش.
قصد کاهش وزن و آب کردن چربی رو دارم و بعد از اون بدنسازی تا بدنم کمب خوش فرم بشه
در هفته دو جلسه فوتبال سالنی بازی می کنم.پیاده روی هم زیاد می کنم
اگه امکان داره راهنماییم کنید چجوری شروع کنم و از همه مهمتر **** غذایی مناسب برای من به چه صورت هستش
ممنونم
سلام شما باید برنامه غذایی داشته باشین
مکمل های مناسب برای کاهش وزن
تمرین مناسب
من میتونم به شما کمک کنم
با من تماس بگیرین
چند تا مکمل چربی سوزخوب اگه امکان داره اینجا راهنماییم کنید شاید دوستان نظری دلشته باشن
دوستان قدم 168-170 هستش و وزنم 171-173
توده چربی شکم و کمرم هستش.
قصد کاهش وزن و آب کردن چربی رو دارم و بعد از اون بدنسازی تا بدنم کمب خوش فرم بشه
در هفته دو جلسه فوتبال سالنی بازی می کنم.پیاده روی هم زیاد می کنم
اگه امکان داره راهنماییم کنید چجوری شروع کنم و از همه مهمتر **** غذایی مناسب برای من به چه صورت هستش
ممنونم
در مورد از بین بردن چربی ها در نواحی شکم و دور شکم توضیحات خیلی داده شده که مطالعه می فرمائید و انشاالله انجام می دید و به هدفتون می رسید در نتیجه سعی میکنیم از تکرار بپرهیزیم
اما در مورد میزان کالری - کربوهیدارت - پروتئین و ویتامین های مختلفی که شما باید مصرف کنید
بدنسازی رو همین الان هم می تونید شروع کنید و توصیه می کنم حتما این کار رو انجام بدید چون با رشد عضله باعث میشه در نواحی مختلف با عوارض کمتری از عوارض پوستی مثل بیماری استریا مواجه بشید ( کشیدگی پوستی )
سعی کنید از قرص های جویدنی ویتامین C استفاده کنید فعلا روزی 500 میلی گرم و از هفته دوم به 1000 میلی گرم در روز برسونید
ویتامین E در هفته اول احتیاج ندارید از هفته دوم تا هفته هشتم روزانه 400Iu واحد بین المللی استفاده کنید ( بیش از 6 هفته استفاده نکنید )
اگر از **** های سخت استفاده می کنید حتما از روز سوم به بعد روزانه 400IU کلسیم به بدن برسونید با این جال اگر کلیه شما مشکل خاصی داره از مصرفش پرهیز کنید و هر 15 روز یکبار ویتامین D3 تزریق کنید
پروتئین 2 پیمانه وی فعلا کارتون رو راه میندازه - میزان پروتئین مصرفی روزانه ( غذا + مکمل ) رو همراه با تمرین بدنسازی با این ترفند فعلا بدست بیارید به مدت 8 هفته
وزن بدن * 1.9 = میزان پروتئین مورد نیاز روزانه
از چربی سوزها سعی کنید استفاده نکنید یا اینکه حداقل به صورت دستی خودتون بسازید آسپریم + کافیئن + افدرین میشه یک چربی سوز عالی و خیلی کم عارضه تر از چربی سوزهایی که در دنیا ارائه میشن
به نظر من افدرین رو هم حذف کن. این دو یا 3 ماده رو با هم در هاون بکوبید و بعد با آب میل کنید در صورت نیاز نحوه ساختنش رو کامل توضیح میدم به همراه میزان مصرف از هر ماده در هر بار.
تا 6 ساعت بعد از مصرف نخوابید
تمرینات هوازی فراموش نشه غذاهای سرخ کردنی رو کاملا فراموش کنید - میزان مصرف نمک رو به هفته ای 5 گرم محدود کنید
روزی 2 بار دوش بگیر 5 الی 10 دقیقه کافیه
از آنتی اکسیدان ها به صورت طبیعی حتما استفاده کن مثل سبزیجات و میوه
فیبر فراموش نشه
هفته ای یکبار الی 2 بار گوشت قرمز آبپز یا سرخ شده با آب حتما استفاده کن
مرغ + ماهی + تخم مرغ + حبوبات عمده وعده های شما رو در بر می گیرند
ارائه برنامه غذایی و تمرینی نیاز به مشاوره دقیق داره که در این مکان امکان پذیر نیست
سوالی بود در خدمتم