سلام و عرض ادب!
ما دوباره بدنسازی رو شروع کردیم و علاوه اون تاپیک که ازوت مشاوره اب کردن چربی رو گرفتم و موثر بوده اومدم اینجا تا مزاحمتی دوباره داشته باشم
تمرین ما 3روزه شروع شده و مشکلاتمو میخواستم بپرس تا رفع کنم
اول اینکه مچ من ضعیفه! و سرشونم ضعیفه
یعنی در کل ضعف قدرتی می دارم.ولی خب اون 2مورد افتضاح ضعیفه
دوم اینکه دوچرخه ثابت و ... اخر تمرین بزنم؟
باشگاه سونا خشک هم داره.اخر تمرین 15دقیقه سونا خشک کافیه؟
حس میکنم چربی های بدن خیلی نرم شده!
وزنم74
قدم 178
اضافه وزن ندارم اما شکم و پهلو دارم!
میخوام کاملا اضافه ها رو تخلیه کنم!یعنی کامل تخلیه کنم و قاب فابریکش دربیاد خخخخخ
چند وقت نیازه تمرین برای 0کردن چربی؟
توی منزل حلقه برای دور شکم و پهلو موجوده + طناب
و اینکه بعد از اب شدن چربی ها برای عضله ساختن شکم باید مکمل یا ... مصرف کنم؟؟؟
کلا میخوام فیتنس کار کنم!یه چیزی مثل عکس اواتارم!(عاشقشم خخخ)میدونم هم وقت لازمه هم صبر هم پشنکار که ایشالا فکر همچیشو کردم
از نظر غذایی هم دارم مواد سرخ کردنی و برنج رو کم و کمتر میکنم و جاش سبزیجات و میوه اضافه میکنم
یه جورایی برنامه تمرین میخواستم .با تفاسیری که بالا عرض کردم
ببخشید سر و چشمتونو درد اوردم.سوالاتم زیاده اما تک تک میپرسم که وقت شماهم گرفته نشه!
ممنون
درود
دوستان کسی جایی رو برای خرید مکمل اصلی ON یا CELL CORE با قیمت عادلانه و منصفانه سراغ داره ؟؟
یا حق
سلام و عرض ادب!
ما دوباره بدنسازی رو شروع کردیم و علاوه اون تاپیک که ازوت مشاوره اب کردن چربی رو گرفتم و موثر بوده اومدم اینجا تا مزاحمتی دوباره داشته باشم
تمرین ما 3روزه شروع شده و مشکلاتمو میخواستم بپرس تا رفع کنم
اول اینکه مچ من ضعیفه! و سرشونم ضعیفه
یعنی در کل ضعف قدرتی می دارم.ولی خب اون 2مورد افتضاح ضعیفه
دوم اینکه دوچرخه ثابت و ... اخر تمرین بزنم؟
باشگاه سونا خشک هم داره.اخر تمرین 15دقیقه سونا خشک کافیه؟
حس میکنم چربی های بدن خیلی نرم شده!
وزنم74
قدم 178
اضافه وزن ندارم اما شکم و پهلو دارم!
میخوام کاملا اضافه ها رو تخلیه کنم!یعنی کامل تخلیه کنم و قاب فابریکش دربیاد خخخخخ
چند وقت نیازه تمرین برای 0کردن چربی؟
توی منزل حلقه برای دور شکم و پهلو موجوده + طناب
و اینکه بعد از اب شدن چربی ها برای عضله ساختن شکم باید مکمل یا ... مصرف کنم؟؟؟
کلا میخوام فیتنس کار کنم!یه چیزی مثل عکس اواتارم!(عاشقشم خخخ)میدونم هم وقت لازمه هم صبر هم پشنکار که ایشالا فکر همچیشو کردم
از نظر غذایی هم دارم مواد سرخ کردنی و برنج رو کم و کمتر میکنم و جاش سبزیجات و میوه اضافه میکنم
یه جورایی برنامه تمرین میخواستم .با تفاسیری که بالا عرض کردم
ببخشید سر و چشمتونو درد اوردم.سوالاتم زیاده اما تک تک میپرسم که وقت شماهم گرفته نشه!
ممنون
سلام مجددسلام اصلا متوجه نشدم شرمنده ام
شما عزیزم نیاز به یک برنامه زیرسازی دارید که می تونید از مربی باشگاه بگیرید و اگر کسی رو نمی شناسید که بتونه این برنامه رو براتون تنظیم کنه در پیام خصوصی اطلاع بدید تا شرایط رو خدمتتون اعلام کنم
ولی در مورد دوره زیرسازی خدمتتون عرض کنم که فوق العاده دوره حساسیه و اشتباهات موجب آسیب دیدن شما و بعضی از خطرات مثل غش , سردردهای شدید , سرگیجه , یبوست و استفراغ میشه.
در مورد راهنمایی هم سوالی داشته باشید در خدمتم
درصد چربی بدن به صفر نمیرسه. ولی بسیار زیاد محدود میشه.
فیتنس رشته خیلی خوبیه ولی **** های دائمی و سختش اذیتتون نمی کنه ؟
برای زیرسازی نمیشه زمانی تعیین کرد ولی خوب معمولا بین 2 الی 4 ماه برای افراد معمولی
پ خ شد خدمتتونسلام مجدد
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده
بله برنامه دقیق میخوام که معمولا مربی ها الکی با یک نگاه ساده سریع مینویسن!
میبینن شکم هست سریع شنا شکم و .... مینویسن
بلی دقیقا بخاطر اسیب دیدن و و مشکلاتش میخوام اصولی کار کنم
منظورم از چربی به پایین ترین مقدار برسونم و بعدشم عضله سازی شکم
بله خبر دارم که **** دائمی باید داشته باشم!ولی چون دوست دارم این رشته رو **** دائمی هم میگیرم و مشکلی نداره
اگر ممکنه شرایط رو برام خصوصی کنید!
کنار ؤزیم غذایی معمولی که گرفتم قرص ویتامین سی جویدنی و مولتی ویتامین و قرص اهن گرفتم
یک بسته قرص الرستات 120 هم گرفتم.(ونوستات)
از هفته پیش استارتمو زدم.برنج ها در ظهر نصف شده و در شام حذف.سرخ کرنی ها نصف.میوه جات و سبزیجات اضافه شده
بازم منتظر شرایط اصلی هستم که مشاوره اصلی رو از خودتون بگیرم
ممنون.در پناه خدا
دوستان دوتا وزنه هالتر اک دارم 15 کیلوی برای خودم خریدم ولی دیگه وقت نشد میله هالترشو بخرم استفاده کنم میخام بفروشم زیر قیمت بازار کجا باید تاپیک بزنم لطفا لینک بدین راهنمای کنین ممنون میشم
سلام
عزیزان ایا افزایش قد بعد از 22-23 سال امکان داره ؟
وزن 58 - قد 172
ایا با بدنسازی افزایش قد خواهیم داشت ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستم من مربی بین الملی بدنسازی هستمدوستان یه برنامه برا بدنسازی می خوام البته زیاد هدفم عضله ساختن نیست فقط به اندازه ایی که یه ذره استیل اوکی شه
یه مقدار(یکم شاید بیشتر از یه مقدار) هم چربی شکم و پهلو دارم چون یه 4 ماه پیش عمل کردم نتونستم زیاد فعالیت کنم
قد :184
وزن : 78
ممنون
دوستان یه برنامه برا بدنسازی می خوام البته زیاد هدفم عضله ساختن نیست فقط به اندازه ایی که یه ذره استیل اوکی شه
یه مقدار(یکم شاید بیشتر از یه مقدار) هم چربی شکم و پهلو دارم چون یه 4 ماه پیش عمل کردم نتونستم زیاد فعالیت کنم
قد :184
وزن : 78
ممنون
سلام داداشمدوستان من وزنم 68 کلو گرم و قدم هم 192 سانتی متر هست
خراکمم خوبه
اما اصلا وزنم زیاد نمیشه
ایا با بدنسازی میتونم هیکل ایده آلی داشته باشم؟
دوستان من وزنم 68 کلو گرم و قدم هم 192 سانتی متر هست
خراکمم خوبه
اما اصلا وزنم زیاد نمیشه
ایا با بدنسازی میتونم هیکل ایده آلی داشته باشم؟
سلام
دوستان میشه بدون وزنه و با تمرینات معمولی خونگی (مثل شنای روی دست و دراز و نشست و...) بدن تو پُر و سفتی ساخت؟؟
یعنی بدون تفکیک عضله فقط قطر بدن سفت و بیشتر بشه (البته منظورم چربی اضافه نیست)
ممنونبه نظرم یه نگاه به این بندازی بد نیست
Trx training
z1