سلام
من 29 سالمه و قدم 186 و وزنم 64 کیلو هست.
میخواستم برای افزایش وزن و عضلانی شدن بدنم باشگاه برم.
برای افزایش وزن چه مکمل هایی باید مصرف کنم؟
نوع تمریناتم چطور باشه؟
البته گروه خونی AB+ و کم خونی هم دارم. گاهی با تمرینات سنگین دچار سردرد میشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
@OVH
درود
وقتی میفرمائید عضلانی یعنی افزایش با کیفیت وزن از طریق افزایش توده های عضلانی و درصد کمی املاح هست.
پس کار سختی در پیش دارید فعلا زوده برای این سوال و فعلا حدود 1 ماه باید تمرینات آماده سازی داشته باشید و بعد از اون 4 هفته به 4 هفته برنامه حجمی خودتون رو پیشرفته تر کنید
در نظر داشته باشید هر 8 الی 10 هفته تمرین بی هوازی که انجام میدید باید 2 هفته استراحت کامل داشته باشید و به ریکاوری بپردازید
دوره آماده سازیتون که تموم شد در همین تاپیک عنوان کنید راهنماییتون کنم و همینطور از راهنمایی دوستان در همین تاپیک بهره مند بشید
اما برای مشکل کم خونی که دارید :
عدس، لوبیا، آلو، سبزیجات , گوشت گوساله و گاو , جیگر
گیاهان بنشنی، سرشار از فیبر و مواد مغذی است، کلسترول مضر را از بین میبرد و میزان تری گلیسیرید را نیز کاهش میدهد و به سلامت خون کمک میکند
توصیه ها :
استنشاق دود، خون را آلوده میکند و باید از آن پرهیز کرد.
از لوسیون ها، کرمها و لوازم آرایشی طبیعی استفاده کنید. زیرا آلودگی این لوازم به طور مستقیم از راه پوست وارد خون میشود.
خوشبو کننده ها سرشار از مواد خطرناک و سرطانزاست که در صورت استفاده از طریق تنفس و پوست وارد خون میشود و به مواد ژنتیکی آسیب میرساند.
ریشه گیاه قاصدک، یکی از خونسازترین مواد است. این گیاه با تصفیه خون، وضعیت کبد را بهبود میبخشد.
میوه و سبزیجات، مانند لوبیا سبز سرشار از مواد معدنی و خونساز است.
**** غذایی غنی از فیبرهای محلول ، در از بین بردن تراکم جرم در رگها مفید است.
به طور طبیعی PH خون 7.3 است و **** غذایی اسیدی باعث بالا رفتن اسیدیته خون میشود که سرعت بازسازی دیواره رگها را کند میکند. مصرف قند، نوشیدنیهای گازدار، گوشت قرمز و غذاهای آماده را کاهش دهید و سبزیجات قلیایی (تقریباً همه سبزیجات قلیایی است)، میوه های قلیایی مانند آووکادو، نارگیل تازه، لیمو، گریپفروت و عدس، لوبیا، سویا، مغز میوه مانند بادام، کنجد و... مصرف کنید.
مکملهای ویتامین B مانند B6 ,B12 و فولات برای کاهش دادن هموسیستئین در خون لازم است. میزان بالای هموسیستئین با انسداد رگها و بیماری قلبی ارتباط دارد.