iranescence
Registered User
مرسی ممنونبله می تونید تا حد زیادی مشکل رو برطرف کنید با تقویت فیله کمر
.
مرسی ممنونبله می تونید تا حد زیادی مشکل رو برطرف کنید با تقویت فیله کمر
بهترین راه واسه کاهش وزن دویدن هستسلام دوستان من چند وقت که خیلی چاق شدم و نیت کردم شروع کنم به ورزش و اب کردن چربی ها حالا از کجا باید شروع کنم
بهترین راه واسه کاهش وزن دویدن هستسلام دوستان من چند وقت که خیلی چاق شدم و نیت کردم شروع کنم به ورزش و اب کردن چربی ها حالا از کجا باید شروع کنم
سلام.مشکلی نیس پاهم کار میکنم فقط ی برنامه خوب بدیددوست عزیز شما اگه پا کار نکنید هورمون رشد تو بدنتون خیلی ترشح نمیشه و حجم زیادی نمیگیرید
معجون کبد شبی یه استکان بخور قبل از هر وعده غذایی هم بخور عالیهسلام
من نیاز به مشورت از استاید گرامی دارم
من بخاطر مشغله زیاد و شغل بنده بیشتر به صورت نشسته هستم در طول روز
آزمایش کبدی دادم کبد چرب شدید دارم
که دکتر **** غذایی نوشته
تصمیم به ورزش کردن هم گرفتم طبق توصیه پزشک
چه وسیله ای به نظرتون بهتره برای شرایط من؟
دوچرخه ثابت... تردمیل ...
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان
من حدود 18 ماه بدنسازی کار کردم اما مدوام نبود ولی بینشون بیش از دو هفته تاخیر نمیوفتاد بین این تمیرنات هفته ای 3 جلسه فوتبال سالن با رفقا بازی میکردم
اما هرکار کردم وزنم بیشتر نشد و خسته شدم الان 7 ماهه تمرین نمیکنم اما متاسفانه لاغر بودنمم اذیتم میکنه
الان قدم 175 هست و وزنم 63 دوبار هم کربوپروتئین مارک خیلی عالی خوردم وزن گرفتم اما بعدش ک تموم شد وزنم برگشت
زیاد معده قوی ندارم هرچیزی نمیتونم بخورم حالا باید چکار کنم یه وزن درست حسابی بگیرم؟ دوستامو دیدم هورمون زدن گنده شدن ولی از عوارض میترسم
ممنون میشم کمک کنید
الان همچنان هفته ای سه جلسه فوتبال میرم
با سلام....
چندتا سوال نسبتا مبتدیانه دارم اگه کسی جواب کامل و حرفه ای بده ممنون میشم ....
من 3 ساله ورزش میکنم 2 سال اول بدنسازی می کردم و سال سوم امادگی جسمانی می رم و می خوام امادگی جسمانی رو ادامه بدم ولی چون این ورزش بیشترش هوازی هست می ترسم عضلاتی که تو بدنم دارم بسوزن ( راستی قدم 175 و وزنم 68 هست و هیکل متوسط به بالا و رو فرمی دارم ) تصمیم گرفتم مکمل مصرف کنم به صورت جزیی ... قبلش چندتا سوال از دوستان متخصص دارم
1) اصلا مصرف مکمل نیازی هست ؟ نمیخوام از اینی که هستم درشت تر شم فقط می خوام عضلانی تر شم ...
2) چرا قیمت مکمل تو سایت های معتبر خارجی اینقدر کم هست ؟ مثلا 30 دلار ؟
3) از سایت BODYBUILDING سفارش مکمل بدم خوبه ؟ چون یه اشنا دارم می تونه برام از امریکا بیاره ؟ برای اطمینان از اصل بودنش میخوام این کار رو بکنم ....
4) اگه مکمل رو شروع کنم می تونم مثلا 6 ماه مصرف کنم و بعد به صورت طبیعی ورزشم رو ادامه بدم ؟ منظورم اینه که نمی خوام همیشه مصرف کنم ؟
5) بعد از قطع کردن مکمل عضلاتی که تو اون دوره مصرف مکمل بدست اوردم کم کم از بین می رن ؟
دوستان ممکنه این سوالات رو کامل جواب بدین برام خیلی مهم هستن ....
سلامدرود
1 ) کلا جهت پیشرفت بیشتر توصیه میشه - مطمئن باشید سایزی هم اضافه نمی کنید با توجه به تمرینات هوازی زیادی که دارید ترشح کورتیزول به شدت بالاست در نتیجه با مصرف فیبرها و پروتئین می تونید به هدفتون برسید
2 ) این محصولات به صورت قاچ..اق وارد کشور میشن .. این محصولات در دبی با قیمت ارزان تری فروخته میشه ( به دلیل رقابت در فروش )
3 ) بله ولی در همین ایران هم می تونید محصولات مورد نظرتون رو خریداری کنید
4 و 5 ) هیچ چیز در این دنیا پایدار و ماندگار نیست بعد از هر 12 هفته باید وارد دوره ریکاوری بشید البته این قضیه برای مکمل های بدنسازی صدق می کنه ( منظور داروهای استروئیدی نیست و پپتاید ها نیست )
کاملا از بین نمیره ولی خوب کیفیت اون زمان رو هم نخواهی داشت
دوستان من شنگین وزنم و میخوام شروع کنم دنبال یه برنامه حرفهای هستم کسی میتونه جایی رو معرفی کنه
چقدر بداخلاقدرود
این سوال بیش از 30 بار در همین تاپیک مطرح شده لطفا صفحات رو چک بفرمائید به جوابتون میرسید .. توضیح کامل چندین بار داده شد
سلام دوست عزیزبا درود
آیا برای آب کردن چربی های موضعی، تمرین دادن اون قسمت خاص از بدن کارساز و منطقی هست؟ مثلا برای آب کردن چربی های شکم صرفا با تمرین های مربوط به شکم میشه آبش کرد؟
با سپاس