برنامه کاهش وزو و سوزاندن چربی، برای ماه اول معرفی میکنید
اینجا برنامه ارائه نمیشه عزیزم !! توضیحاتی در مورد اصول **** و خطاها داده میشه
به تمامی عزیزانی که دارای چربی های انباشته و اضافه وزن زیاد هستند توصیه می کنم حتما یکبار بدنشون رو زیرسازی کنند.
اینجوری در تمامی مقاطع زندگی حتی اگر وزن هم اضافه کنند بدنشون بد ریخت و زشت نمیشه
در برنامتون حتما از فیبرها استفاده کنید ( مثلا روزانه 1 الی 2 کف دست نان لواش )
آب سرد بخورید و یا اینکه روی بدنتون برای چند دقیقه یخ بگذارید
جهت تسریع روند چربی سوزی : کیوی - 1 عدد گردو - بادمجان - چای سبز یا قهوه تلخ در برنامه غذاییت قرار بده ( روزانه 3 الی 4 برگ کاهو باعث جلوگیری از ریزش موی سرت میشه البته گردو هم نقش بسزایی در این موضوع داره )
تمرینات هوازی رو به صورت روزانه انجام بده ( دقت کن !! تمرینات هوازی به صورت مستقیم باعث از بین رفتن چربی های سینه , کنار سینه یا زیربغل , ران , باسن , دورشکم و زیرشکم میشه
روزانه 1 قرص مولتی ویتامین قوی همراه با ناهار مصرف کن ( کلسیم و ویتامین ها رو تامین می کنه !! در ضمن پوست رو هم جمع می کنه )
مصرف روزانه 500 الی 1000 میلی گرم 30 دقیقه قبل از تمرینات هوازی و یا بی هوازی موجب تسریع روند چربی سوزی در نقاطی که در بالا عرض کردم میشه
مصرف مایعات رو هم افزایش بده ( آب سرد )
شما روزانه به 3 وعده اصلی و 3 میان وعده احتیاج دارید
تا همینجا فکر می کنم کافی باشه !! مباحث **** های غذایی بسیار طولانی و دارای نکته ها بسیار زیاده که اگر بهشون دقت نکنید آسیب های جبران ناپذیری میزاره ( بعضی اوقات هم با هزینه های بسیار مقداریش قابل جبران میشه )