• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برای قد باید از محرک های هورمون رشد و میزان معینی مواد قندی در روز استفاده کنید
به یک فوق تخصص غدد رجوع کنید هزینه ویزیت زیاد میشه ولی خیلی بهت کمک می کنه ( در کنارش با توجه به توضیحات ایشون می تونی پیش یک متخصص تغذیه هم بری که همشون برات Zink + L-Arginine + Calsium برات می نویسن.
از نرمش و حرکات کششی غافل نشید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سوالتون رو باید در تاپیک مشاوره بدنسازی مطرح می کردید ! نیازی به ایجاد تاپیک نبود

mohsen-pos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
28سال سن
187 قد
وزن85

قصد دارم بالا تنم رو افزایش حجم بدم
بازو ها و سرشانه

مقداری شکمم چربی داره

تمرینات شکم + پرس سینه
پشت بازو قابقی+پشت بازو سیم
حرکت پشت کتف

قبلا با تغذیه تخم مرغ و سیب زمینی تونستم وزنم رو حدود15 کیلو افزایش بدم
برای تغذیه نیاز به راهنمایی دارم یا مصرف مواد تکرار می کنم جهت بازو و سرشانه(چون بسیار ضعیف و لاغر هست بازو هام)

elder god

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
28سال سن
187 قد
وزن85

بازو ها و سرشانه

مقداری شکمم چربی داره

تمرینات شکم + پرس سینه
حرکت پشت کتف

برای تغذیه نیاز به راهنمایی دارم یا مصرف مواد تکرار می کنم جهت بازو و سرشانه(چون بسیار ضعیف و لاغر هست بازو هام)
حجم گرفتن به صورت عضلانی به این راحتیا نیست.شما اگه مثلا الان دور بازوت 35 هست باید اینقدر تمرین کنی تا به نهایت قدرت دور بازو 35 برسی وقتی به این حد رسیدی شروع میکنه به رشد و میشه مثلا 37 و همین جور بری جلو .اون 15 کیلو که شما گفتی محاله حجم عضلانی باشه به صورت گوشتی هست.در ضمن باید شکم رو هم اب کرد.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان مدت 5 ماهه ک بدنسازی می کنم
زیر نظر دکتر تغذیه که خودش برنامه بدنسازی رو هم میده
اما واقعا دلسرد شدم.برنامه هایی ک میده تعداد تنوع ایتم ها خیلی زیاده و باعث میشه تو باشگاه 2-3 ساعت وقتمو بگیره
واسه همین کلا انگیزه منو گرفته.ازونطرفم کلی **** سخت برام گذاشته
امکانش هست کسی برنامه ای برام معرفی کنه تا از اول روی روال پیش برم
برنامش تو دو سطح مبتدی و متوسط باشه
نوع برنامش بیشتر برای فیتنس باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like
Reactions: lfc

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
تو اینستاگرام ب صورت تصادفی ی پیج دیدم ، کارش افزایش قد در 3 ماه با حرکات ورزشی ، ربطیم ب صفحه های رشد نداره !
پ.ن: ب همراه نمونه کار !
اگر خاستید ی پِخ بفرستید ، تا براتون در اسرع وقت ایدی اینستا و تلگرامشو بهتون بدم !

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
تو اینستاگرام ب صورت تصادفی ی پیج دیدم ، کارش افزایش قد در 3 ماه با حرکات ورزشی ، ربطیم ب صفحه های رشد نداره !
پ.ن: ب همراه نمونه کار !
اگر خاستید ی پِخ بفرستید ، تا براتون در اسرع وقت ایدی اینستا و تلگرامشو بهتون بدم !
بی زحمت ایدی اینستا و تلگرامش رو برای منم بفرستید
باتشکر
شیر و ورزش کششی بعلاوه قرص زینک
داروخانه ها قرص زینک رو بدون تجویز پزشک هم میفروشن؟ یا حتما باید پزشک تجویز کنه؟؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
28سال سن
187 قد
وزن85

بازو ها و سرشانه

مقداری شکمم چربی داره

تمرینات شکم + پرس سینه
حرکت پشت کتف

اول بفرمائید چه جور حجمی مد نظرتون هست , حجم عضلانی یا حجم به همراه احتباس آب و املاح و ...

این برنامه هفتگیتون هست ؟

فقط با تخم و مرغ سیب زمینی نمیشه موجب رشد توده های عضلانی شد
کلا داشتن توده های عضلانی و حجم عضلانی اول نیاز به پول داره با توجه به رژیمتون احساس می کنم بودجه کافی برای اینکار رو ندارید ( شاید هم اشتباه می کنم )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان مدت 5 ماهه ک بدنسازی می کنم
زیر نظر دکتر تغذیه که خودش برنامه بدنسازی رو هم میده
اما واقعا دلسرد شدم.برنامه هایی ک میده تعداد تنوع ایتم ها خیلی زیاده و باعث میشه تو باشگاه 2-3 ساعت وقتمو بگیره
واسه همین کلا انگیزه منو گرفته.ازونطرفم کلی **** سخت برام گذاشته
امکانش هست کسی برنامه ای برام معرفی کنه تا از اول روی روال پیش برم
برنامش تو دو سطح مبتدی و متوسط باشه
نوع برنامش بیشتر برای فیتنس باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

نیاز به یک مربی فیتنس و پرورش اندام دارید
در شهری که زندگی می کنید به یک مربی خوب رجوع کنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برنامه کاهش وزو و سوزاندن چربی، برای ماه اول معرفی میکنید

اینجا برنامه ارائه نمیشه عزیزم !! توضیحاتی در مورد اصول **** و خطاها داده میشه

به تمامی عزیزانی که دارای چربی های انباشته و اضافه وزن زیاد هستند توصیه می کنم حتما یکبار بدنشون رو زیرسازی کنند.
اینجوری در تمامی مقاطع زندگی حتی اگر وزن هم اضافه کنند بدنشون بد ریخت و زشت نمیشه

در برنامتون حتما از فیبرها استفاده کنید ( مثلا روزانه 1 الی 2 کف دست نان لواش )
آب سرد بخورید و یا اینکه روی بدنتون برای چند دقیقه یخ بگذارید

جهت تسریع روند چربی سوزی : کیوی - 1 عدد گردو - بادمجان - چای سبز یا قهوه تلخ در برنامه غذاییت قرار بده ( روزانه 3 الی 4 برگ کاهو باعث جلوگیری از ریزش موی سرت میشه البته گردو هم نقش بسزایی در این موضوع داره )

تمرینات هوازی رو به صورت روزانه انجام بده ( دقت کن !! تمرینات هوازی به صورت مستقیم باعث از بین رفتن چربی های سینه , کنار سینه یا زیربغل , ران , باسن , دورشکم و زیرشکم میشه

روزانه 1 قرص مولتی ویتامین قوی همراه با ناهار مصرف کن ( کلسیم و ویتامین ها رو تامین می کنه !! در ضمن پوست رو هم جمع می کنه )

مصرف روزانه 500 الی 1000 میلی گرم 30 دقیقه قبل از تمرینات هوازی و یا بی هوازی موجب تسریع روند چربی سوزی در نقاطی که در بالا عرض کردم میشه

مصرف مایعات رو هم افزایش بده ( آب سرد )

شما روزانه به 3 وعده اصلی و 3 میان وعده احتیاج دارید

تا همینجا فکر می کنم کافی باشه !! مباحث **** های غذایی بسیار طولانی و دارای نکته ها بسیار زیاده که اگر بهشون دقت نکنید آسیب های جبران ناپذیری میزاره ( بعضی اوقات هم با هزینه های بسیار مقداریش قابل جبران میشه )

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
سلام
ببخشید من برنامه ورزشی میخوام از کدوم سایت تهیه کنم

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سایت ها انگلیسی هستن و زیاد متوجه نمیشم سایت فارسی سراغ ندارید؟
معنی حرکات به انگلیسی همون میشه که به فارسیه و همه حرکاتی رو هم که گذاشتن همراه با فیلم اموزش نحوه اجرا حرکت هست
سایت های ایرانی در این زمینه ضعیف هستند و از نظر کمی و کیفیت در وضعیت خوبی قرار ندارند
شما 3 راه دارید
به سایت های خارجی معتبر برید و ترجمه کنید !
به سایت های ایرانی برید و به برنامه هایی که دارند قناعت کنید
یا به یک مربی مراجعه کنید و با توجه به هدف و ضعف های بدنتون به شما برنامه بده

Last edited by a moderator:

take

Registered User
لایک‌ها
100
سایت ها انگلیسی هستن و زیاد متوجه نمیشم سایت فارسی سراغ ندارید؟
دوست عزیز به سایت مربی من برید فوق العاده عالی و کامل هم برنامه بهتون داده میشه هم نوع مکملی رو که باید مصرف کنید بهتون میدن هم برنامه تغذیه داده میشه
مهم اینه که مربیاش مدرک مربیگری دارن نه بازوی باد کرده

Last edited by a moderator:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوست عزیز به سایت مربی من برید فوق العاده عالی و کامل هم برنامه بهتون داده میشه هم نوع مکملی رو که باید مصرف کنید بهتون میدن هم برنامه تغذیه داده میشه
مهم اینه که مربیاش مدرک مربیگری دارن نه بازوی باد کرده

برای مربی گری مدرک مربی , مطالعه و دانش واقعا الزامی هستند !!
اما طرز نگاهتون به بدنسازان که به چشم بازوی باد کرده اون ها رو میبنید واقعا صحیح نیست
اینها باد نیست یا املاحه یا ماهیچه ! خیلی زشته که جوانی یا حالا هر فردی پهلوانان شهر و یا مملکتشو به این چشم ببینه
در مورد مربی گری کاملا حق با شماست و کسی که برنامه میده باید مشخصه هایی از جمله مدرک مربی گری داشته باشه
اما مربی شما اگر مربی واقعی بودند مکمل غذایی نمیفروختند
در عرصه حرفه ای مربیان پرورش اندام فقط وظیفه آموزش دارند و هیچ کدوم دلال و یا فروشنده نیستند

Last edited:

take

Registered User
لایک‌ها
100
برای مربی گری مدرک مربی , مطالعه و دانش واقعا الزامی هستند !!
اما طرز نگاهتون به بدنسازان که به چشم بازوی باد کرده اون ها رو میبنید واقعا صحیح نیست
اینها باد نیست یا املاحه یا ماهیچه ! خیلی زشته که جوانی یا حالا هر فردی پهلوانان شهر و یا مملکتشو به این چشم ببینه
در مورد مربی گری کاملا حق با شماست و کسی که برنامه میده باید مشخصه هایی از جمله مدرک مربی گری داشته باشه
اما مربی شما اگر مربی واقعی بودند مکمل غذایی نمیفروختند
در عرصه حرفه ای مربیان پرورش اندام فقط وظیفه آموزش دارند و هیچ کدوم دلال و یا فروشنده نیستند
دوست عزیز من جسارتی نکردم الان دقیقا یکسال هست بطور مداوم میرم ورزش بدنسازی رو انجام میدم راحت بهتون بگم یکی از سخت ترین و پر خرج ترین ورزشها هستش
ولی کل صحبتم اینه کسی که میره بدنسازی و این رشته رو دنبال میکنه و حالا بعد 3 سال به یک بدن خوبی میرسه حق مربیگری نداره چون سواد و علمش رو نداره
مربی تو باشگاهی که من میرفتم بود که بدن زیبایی هم داشت به دو تا از شاگردای تازه کارش گفته بود انسولین تزریق کنید شما به این ادم میگی پهلوان شهر؟
این سایتی هم که من معرفی کردم و نهایت تلاشم رو میکنم حتی شده به یک نفر هم بشناسونم 4 قسمت داره که شما خودتون تعیین میکنید چه امکاناتی در اختیارتون بزاره که مکمل رو هم نه من نه شما تو بدنسازی اصلا نمیتونیم منکرش بشیم این سایت و مربیای این سایت از جمله جناب بابازاده و جهرمی فقط نوع مکمل رو طبق نیاز بدنتون معرفی میکنن و اینکه شما از کی بگیری و چه برندی به خودتون بستگی داره

بالا