دوستان سلام
من الان 5 ساله که مرتب تمرین می کنم البته الان چند ماهه که 3 روز در هفته کیک بوکس میرم و 3 روز در هفته بدنسازی .
سال اول که شروع کردم به جرات میتونم بگم بدن خیلی خیلی خشک و زیبایی داشتم جوری که هرکی میدید میگفت چند ساله کار میکنی در صورتی که 1 سال هم نشده بود .
تا اینکه خریت کردم و رفتم سمت هورمون و این آشغالا
حالا الان باز میخوام تمام تلاشم رو بکنم که بدنم رو خیلی خشک کنم مثل روز اول .
1 ساله هورمون نزدم و دیگه هم تصمیم ندارم اصلا بزنم
اما این 2 ماهی که تا سال جدید مونده میخوام تمام زور و جونم رو بزارم که بدنم رو زیبا کنم باز و میدونم میشه اما راهنمایی هم لازم داره .
اول اینکه تو ذهنم بود که فقط پروتئین استفاده کنم (مکمل) یک عدد Iso و یک عدد Whey معمولی
هر روز حداقل 15 دقیقه رو تردمیل هم میدووم یا تند راه میرم و در آخر مثل چی عرق میکنم .
میخواستم بدونم دوستان راهنمایی چیزی ندارن بکنن ازش بتونم استفاده کنم تو انجام این پروسه ؟
مثلا شاید الپتیکال بهتر باشه یا دوچرخه ؟ یا ... و .... ؟ شاید 15 دقیقه کم باشه یا هرچی که بتونم ازش استقاده کنم
رژیمم هم کلا تصمیم دارم کربو هیدارت رو قطع کنم و سبزیجات و پروتئین مصرف کنم این 2 ماه رو
در بدنسازی تداوم در انجام حرکات موجب شکوفایی ورزشکار میشه نه یک ماه 2 ماه 3 ماه حتی با مصرف انواع پپتاید و استروئیدها هم چنین چیزی غیر ممکنه
اینکه صبر کنی 2 ماه قبل از عید بیای باشگاه واسه خوشتیپ شدن و ... کار عاقلانه ای نیست
توصیه ای هم ندارم شاید عزیزان بتونند راهنمایی کنند
در ضمن به خودتون آسیب می زنید ( انجام تمرینات هوازی اون هم با این شدت به صورت روزانه تمام ذخایر گلیکوژنی شما رو نابود می کنه )
آسیب هایی که به قلبتون میرسه هم انکار ناپذیر هست.
موفق باشید