• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بچه ها من 27 سالمه ، قدم 180 ، وزن 86 (نزدیک 10 کیلو اضافه ورزن و چربی شکم دارم)
بدنسازی از 0 شروع کنم میتونم اب کنم چربی و اضافه وزن رو ؟

برای چربی سوزی می تونید تمرینات هوازی انجام بدید و نیازی به تمرینات بی هوازی نیست اگر قصد شکیل کردن ماهیچه ها و ایجاد یک تیپ مناسب هستید وارد این ورزش بشید و الا توصیه نمیشه
بدنسازی هم مانند هر ورزش دیگری نیاز به صبر و تلاش داره.

تمرینات هوازی رو توصیه می کنم

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان دیانابول احتیاج به پاکسازی داره؟

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
سلام ... دوستان من MRM Creatine Monohydrate 325 گرفتم و یه ارژنین .... ارژنین رو برای قد گرفتم ......
از دوستان صاحب نظر یه سوال دارم .... بنظرتون این کراتین برای من خوبه ؟ اصلا جنسش خوبه ؟ سنم ۲۰ قد ۱۷۴ .... مکمل رو تازه می خوام شروع کنم ..... لطفا راهنمایی کاملم کنید

MohammadRe2a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام.
من 17 سال و 2 ماهمه :)
قد: 177/5 وزن: 63
((فردا هم میخوام واسه اولین جلسه برم بدنسازی.))
بدنم میزونه سیکس پک هم دارم فقط دو تا چیز میخوام
1-میخوام سیکس پکمو در حالت ریلکس هم ببینم (نه فقط وقتی که عضلاتمو سفت میکنم)
2-استخوان ترقوه ام معلومه (مادر زادی یا از لاغریشو نمیدونم) میخوام که عضله روشو بگیره
از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنید

• Like
Reactions: lfc

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان دیانابول احتیاج به پاکسازی داره؟

درود

در مورد استروئیدهای آنابولیک توضیحات بسیار داده شد
100% فورا پس از دوره باید وارد دوره ریکاوری بشید در بدنسازی به پاکسازی پس از دوره میگیم ( PCT )
بسته به میزان مصرف و طول دوره ریکاوری متفاوت خواهد بود
برخی از مربیان فورا از تعدیل کننده استروژن استفاده می کنند که کار کاملا اشتباهیه
ابتدا باید سطح سرمی هورمون مردانه رو بالا ببرید یعنی روز بعد از آخرین مصرف باید اولین تزریق HCG 5000 IU انجام بشه
3 تزریق انجام میدید === > در هر بار 5000 IU - یعنی روز اول بعد از دوره 5000 IU تزریق می کنی - 5 روز بعد 1 دونه دیگه - 5 روز بعد هم آخریش رو تزریق می کنید ( تزریق عضلانی و در باسن )
بعد از تزریق آخرین HCG - روز بعد شروع به مصرف کلومیفن سیترات ( کلوماید ) نمائید. نحوه مصرف : روزانه 50 میلی گرم می تونید 1 الی 2 بار در روز مصرف کنید به مدت 10 الی 14 روز که 10 روز کفایت می کنه.
به دلیل ترکیب 17 آلفا قلیایی در فرمول دارو اثراث مخربی رو کبد داره در نتیجه حتما باید سیلی مارین استفاده کنید - لیورگل 140 بخرید و تا 30 روز ======> روزانه 1 عدد مصرف کنید همراه با ناهار یا شام
عرق کاسنی هم بخرید روزانه نصف لیوان همراه با آب بخورید.
در هنگام مصرف دیانابول حتما از صابون گوگرد استفاده کنید ( هفته یک الی 2 بار بدنتون رو در حمام با صابون گوگرد بشورید ) تا بدنتون جوش نزنه
کاملا آرامش داشته باشید و از استرس و درگیری فکری و فیزیکی و ... پرهیز کنید
مصرف این دارو صبح - ظهر - عصر باید مصرف بشه به انتخاب خودتون به هیچ عنوان هیچ استروئیدی رو بعد از ساعت 19 استفاده نکنید
عزیزان زیادی بر اثر مصرف دیانابول جان باختند تا می تونید از این دارو فاصله بگیرید
خیلی ها ظهر خوردند 2 ساعت بعد ایست قلبی کردند می تونید در بشیر اخبار رو همیشه دنبال کنید.

موفق باشید

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
سلام.
2-استخوان ترقوه ام معلومه (مادر زادی یا از لاغریشو نمیدونم) میخوام که عضله روشو بگیره
1- واسه کلفت شدن سیکس پکت، شکم با وزنه بزن
2- روی ترقوه عضله ای نیست که بخوای تقویتش کنی روشو بگیره ولی معمولا وقتی بالا سینه پر بشه خوب میشه(البته اگه ترقوت حال خاص یا غیر معمول ی نداشته باشه!)

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
سلام.
1- واسه کلفت شدن سیکس پکت، شکم با وزنه بزن
2- روی ترقوه عضله ای نیست که بخوای تقویتش کنی روشو بگیره ولی معمولا وقتی بالا سینه پر بشه خوب میشه(البته اگه ترقوت حال خاص یا غیر معمول ی نداشته باشه!)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام ... دوستان من MRM Creatine Monohydrate 325 گرفتم و یه ارژنین .... ارژنین رو برای قد گرفتم ......
از دوستان صاحب نظر یه سوال دارم .... بنظرتون این کراتین برای من خوبه ؟ اصلا جنسش خوبه ؟ سنم ۲۰ قد ۱۷۴ .... مکمل رو تازه می خوام شروع کنم ..... لطفا راهنمایی کاملم کنید

اصلا نیازی به کراتین نداشتید بیش از 20 بار در این تاپیک و تاپیک مکمل های ورزشی اعلام کردیم مصرف نکنید
ال آرژنین + ویتامین C کلا شما رو از لحاظ قدرت تامین می کنه ( چندین برابر کراتین )
ال آرژنین به راحتی به نیتریک اکسید تبدیل میشه اون هم به مقدار زیاد و ویتامین C هم یک آنتی اکسیدان قدرتمند هست در نتیجه منابع نیتریک اکسید روزانه افزایش پیدا می کنه و قدرت فوق العاده ای رو تجربه می کنید
نحوه مصرف : 3 الی 5 گرم ال-آرژنین همراه با 500 الی 1000 میلی گرم ویتامین 1 ساعت قبل از تمرین بی هوازی ( تمرین با وزنه )
هفته اول روزانه 1500 الی 2000 میلی گرم ( 1.5 الی 2 گرم ال آرژنین + 500 میلی گرم ویتامین C جویدنی بعد از 1 هفته دوز رو به صورتی که در بالا توضیح دادم افزایش بدید
دوره رو در 8 هفته کوتاه کنید و بعد 2 هفته استراحت کامل ( تمرین آف - مصرف مکمل آف ) بعد از اون تا 6 هفته می تونید مصرف رو ادامه بدید
از ماه دوم حتما گلوتامین رو اضافه کنید ( تامین کننده ذخایر گلیکوژنی و ریکاوری عضلات ) :::: بدنسازی بدون گلوتامین با حمالی فرقی نداره

تندرست و موفق باشید

MohammadRe2a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان یه سوال دیگه داشتم
مربی باشگاه 3 برنامه واسم نوشت یکی واسه بازو یکی واسه سینه و یکی واسه پا که در طول هفته انجامش بدم.
نظرتون رو درباره برنامه میخواستم بدونم.
بعدش من قبلا دکتر واسم ال آرژنین نوشته برای افزایش قد الان میخوام بدونم چه جوری ازش استفاده کنم که هم واسه افزایش قد باشه هم واسه عضلاتم.

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
سلام دوستان
من میخوام باشگاه برم
اگه ممکنه یه برنامه ورزشی خوب نسبت به مشخصات زیر برام بگید با تشکر
قد : 183
وزن : 57 کیلو ( حدودا )
مرسی
برنامه غذایی هم بگید چی خوبه
و یه چیز دیگه من لاغر هستم و میخوام بدنم رو فرم بیاد و دیگه لاغر نباشم
منتظرم دوستان...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام دوستان
من میخوام باشگاه برم
اگه ممکنه یه برنامه ورزشی خوب نسبت به مشخصات زیر برام بگید با تشکر
قد : 183
وزن : 57 کیلو ( حدودا )
مرسی
برنامه غذایی هم بگید چی خوبه
و یه چیز دیگه من لاغر هستم و میخوام بدنم رو فرم بیاد و دیگه لاغر نباشم
منتظرم دوستان...

درود
توضیحات مفصل نوشته شده
کافیه صفحات همین تاپیک رو جست و جو کنید به جوابتون میرسید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان یه سوال دیگه داشتم
مربی باشگاه 3 برنامه واسم نوشت یکی واسه بازو یکی واسه سینه و یکی واسه پا که در طول هفته انجامش بدم.
نظرتون رو درباره برنامه میخواستم بدونم.
بعدش من قبلا دکتر واسم ال آرژنین نوشته برای افزایش قد الان میخوام بدونم چه جوری ازش استفاده کنم که هم واسه افزایش قد باشه هم واسه عضلاتم.

برنامه رو باید ببینم
در چه دوره ای به سر می برید
سابقه تمرینی ؟!

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
درود
توضیحات مفصل نوشته شده
کافیه صفحات همین تاپیک رو جست و جو کنید به جوابتون میرسید
اگر ممکنه خودتون برام پ.خ بدید
چون مسافرت هستم و سرعت انچنانی ندارم
با تشکر
و بی زحمت اگه این کارا برای بنده حقیر انجام بدید

elder god

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ببخشید یه سوال داشتم وقتی میگن استخوان بندی طرف درشته یا ریزه یعنی چی؟!

omid ds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مربيان عزيز لطفا در حد بيسيك چي بزنم خوبه كلا تعطيلم از نظر ورزش:D
خلاصه و مفيد و كم وقت گير باشه

Funnyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
آقایون مربی . منم نسبتا لاغرم خیلی دلم میخواد یکم بهتر بشم وقت باشگاه رفتن ندارم واقعا ولی اگه ورزشی هست که تو خونه و محل کار میشه انجام داد به من بگید ممنونم.
180 قد حدود 62-3 وزن خلاصه اینکه خیلی خیلی لاغر :general208: ام :) دیگه سن و سالی هم ازم گذشته پیر شدم واقعا حوصله باشگاه رفتن ندارم اصلاا

• Like
Reactions: lfc

elder god

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
آقایون مربی . منم نسبتا لاغرم خیلی دلم میخواد یکم بهتر بشم وقت باشگاه رفتن ندارم واقعا ولی اگه ورزشی هست که تو خونه و محل کار میشه انجام داد به من بگید ممنونم.
180 قد حدود 62-3 وزن خلاصه اینکه خیلی خیلی لاغر :general208: ام :) دیگه سن و سالی هم ازم گذشته پیر شدم واقعا حوصله باشگاه رفتن ندارم اصلاا
شما به احتمال زیاد دارای استخوان بندی ریز هستید.برای درک بهتر از وضعیت بدنیتون بهتره بگید پهنای سرشانه (فاصله ترقوه تا کتف) نسبت به متوسط در چه حالتی هست.یعنی پهنتره .جمعتره یا نرماله.
کلا تیپای بدنی متفاوت هست هر چی استخوان بندی شخص درشت تر باشه پهنای سرشانه بیشتره و وزن بیشتری هم میتونه به دست بیاره به این عکسا دقت کنین:
farhad-ghaemi.jpg
2g5xs42j89xnma6dkwz.jpg
img_0291.jpg
700279.jpg

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام.

سلام دوست عزیز
شما فردی لاغر اندام به حساب میایید و مشخص بودن عضلات ناحیه شکمتون ( اصطلاحا سیکس پک ) به خاطر پایین بودن درصد چربی بدنتون هست و نه به خطر عضلانی بودن بدن تون .
به همین خاطر هم هست که استخوان ترقوه شما کاملا مشخصه و چاره ی رفع این مشکل ، افزایش وزن و بالا بردن حجم عضلانیتون می باشد.

بدون شک شما با توجه به قد و وزن کنونی تان ، نیازمند حداقل افزایش 10 کیلو گرم وزن هست ، البته وزن عضلانی نه چربی !
از این رو شما نیازمند تغییر در برنامه غذایی تان هستید که این موضوع نیازمند تمرین خوب در باشگاه و تغذیه خوب به وسیله غذا و مکمل های غذایی هست.
در صورتی که نیازمند راهنمایی بیشتر در این زمینه هستیند می توانم در تلگرام به شما پاسخگو باشم.

lfc

Registered User
لایک‌ها
95

سلام به شما دوست عزیز
بله شما می توانید با تغییراتی در نحوه تغذیه روز مره تان در کنار یک سری مکمل غذایی ، همراه با تمریناتی در منزل افزایش وزن پیدا کنید.
در صورتی که تمایل داشته باشید می توانم در این باره در تلگرام توضیحاتی به شما ارائه دهم.

lfc

Registered User
لایک‌ها
95

سلام به شما دوست عزیز
در مورد مصرف مکمل کراتین و ارژنین هیچ محدودیتی وجود ندارد و تنها مکمل کراتین را باید پس از 6 ماه مصرف مداوم ، به مدت 30 یا 45 روز قطع کنید.
با توجه به زمینه کاری من ، نمی توان با گفتن یک اسم به اصالت یک مکمل پی برد و بهتر است که عکس مکملی که مصرف می کنید را برای من ارسال کنید.
اما در مورد ارژنین و هدفتان از مصرفش ، باید عرض کنم که مکمل ارژنین بر خلاف تبلیغات در شبکه های تلویزیونی ، با مصرف یک دوره به هیچ وجه باعث رشد قد نمی شود و تنها در صورتی که به صورت مداوم در کنار مکمل های دیگری مصرف شود به رشد قدی شما کمک بیشتری می کند مثلا در صورتی که قرار باشد شما تا 2 سال اینده به صورت طبیعی 2 سانتی متر افزایش قد داشته باشید ، این 2 سانتی متر به 4 سانتی متر تبدیل می شود.

در صورت داشتن سوال می توانید با من در تلگرام در ارتباط باشید.

بالا