Sadrapadra
Registered User
کسی از دوستان بدنساز برای افزایش وزن تا حالا کره بادام زمینی خارجی مصرف کرده ؟ کجا میتونم پیدا کنم در تهران
لطفا یک توضیح مفصل یا یک لینک معتبر در خصوص ریکاوری پس از مکمل بدیندر دنیای امروزی دیگه همه مواد خوراکی دارای عارضه هستند حتی آبی که مصرف می کنید
پس از مصرف باید وارد دوره ریکاوری بشید چون روکش قرص ها و دیگر موادی که در این مکمل ها به کار میره به دیواره معده و روده میچسبه و پروتئین باعث بالا رفتن آلکالین فسفات در کبد میشه و ... ( پس از دوره ریکاوری مشکل تقریبا کامل برطرف میشه ) ( این مطلب که فقط ریکاوری مختص دوره های استروئیدی است کاملا اشتباست و شامل مکمل ها هم میشه )
1 ماه اول به چیزی احتیاج ندارید بعد از اون هم باید بر اساس هدفتون برنامه ریزی داشته باشید ( نوع مکمل ها مشخص میشه )
موفق باشید
با اجازه اساتید محترم.یه برنامه بدنسازی هم برای تقویت عضلات بازو به من بدید......
سن 21
قد 178 وزن 76
دور بازو فعلی 30
استخوان بندی متسوط به بالا
سلاممن بدن سازی رو تاژه شروع کرد. یعنی یک هفته هر روز باشگاه بود. بنظرم مربی باشگاه با اینکه قهرمان هم هست برنامش ایراد داره!
پرس سینه، بالا سینه، زیر بغل، سرشونه، جلو پا، شکم، زیر شکم، جلو بازو، پشت بازو رو هر روز رفتم؛ اینا رو همه باهم اشکال نداره؟ در ضمن فیل رو هم خودم جلسه آخر اضافه کردم چون واسه زیر شکم کمرم اذیت میشد
درضمن من 56 کیلو، قد 168 (اصلا چربی ندارم)
واسه گرم کرن هم چیزی توی نت پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید
اساتید
مصرف استروءید مثل وینسترول. پریمبولان. اکساندرلون
زیر نظر کارشناس ورزشی اشکالی داره؟
کارشناس ارشد تغذیه
و کارشناس فیزیولوژی ورزشی هست مربی م
میشه با دوز کم زیر نظر مربی برای سطح نیمه حرفه ای کمترین عوارض و داره
ممنون.
http://www.arvandkala.ir/product/کره-بادام-زمینی-و-ژله-توت-فرنگی-american-garden/کسی از دوستان بدنساز برای افزایش وزن تا حالا کره بادام زمینی خارجی مصرف کرده ؟ کجا میتونم پیدا کنم در تهران
کاملا اصل ، خیالتون راحت باشه.خیلی خیلی ممنون ولی این کره های بادام زمینی واقعا اصل هستند یکم مشکوک هستم
آقا یه مشاوره ای هم به ما بدینبرای شروع دمبل با چه وزنه ای بزنم ؟ معمولا چه وزنی بیشتر استفاده میشه ؟
قد 165 وزن 70 و خورده ای
الان دمبل 5 کیلویی رو تکی 20 تا رو بدون خستگی دستم میزنم
روزانه 20 دقیقه هوازی ورزش میکنم چند دقیقه وزنه کنارش بزنم برای تناسب اندام ؟
سلامسلام
اگه سه روز در هفته باشگاه برم ایراد داره هر روز فقط روی یک ناحیه کار کنم. مثلا :
1. سینه
2. جلوبازور
3. پشت بازو + شکم
4. زیر بغل + پا
5. سرشونه + شکم
اینطوری هر هفته برنامه تموم نمیشه. مثلا فاصله بین سینه کار کردن 7 یا 8 روز میشه. ایراد نداره ؟