تیروئید که نداری؟ شاید یه کوچولو تیرویید داری
قد و وزنت بد نیست اگه استخوان بندیت درشته. کلا ببین به وزن نیست به حجمه. من 175 وزنم 76 یه دوست دارم با قد 180 وزنش 78 اما استخون بندی تو پری داره و بدنش چربی نداره دو برابر من هیکل داره و حجم بدنش عالیه
سعی کن کم کم وزن بگیری اما با حجم خوب
شاید هم برنامه غذاییت مشکل داره که وزنت پایینه با یه گینر و یه برنامه غذایی راحت میتونی تا 10 کیلو وزن بگیری اما من پیشنهاد میکنم کم کم وزن بگیری چون وزن زیاد سریع اکثرش میشه چربی و هیکلت رو خراب میکنه.
بنابراین اگر شروع کردی به مصرف گینر همراه با برنامه غذایی خوب سعی کن یهویی زیاد وزن نگیری و به جای وزن گرفتن سنگین تو 1 ماه بیا اینو بکن مثلا 6 ماه یا حتی 1 سال اینطوری اون وزن با کیفیت تر میشه و هیکلت خراب نمیشه چون ممکنه یهویی وزن بگیری بدنت خصوصا شکم و پهلو و باسن بزرگ بشه و توازن بدن رو خراب کنه
نه از همه نظر سالم
من چون پدر و مادرم پزشک هستن کم کمش هر 3 ماه یه بار به اجبارم شده چکاپ کامل میدیم
فقط حدود 2 سال پیش تو همین باشگاه یکی گفت با فکر کنم قرص دیانابول بود که چاق میشی منم گرفتم و خوردم بعدش تو ازمایش انزیم کبدم یه خورده بالا رفته بود که درست شده الان
اره دقیقا مشکل من هم همینه از همه نظر وزن و قدم خوبه و نرماله ( تا قبل که 78 بودم ) ولی حجم بدنم کم دیده میشه اینی که گفتی دور منم زیاد هست طرف با 54 کیلو وزنش 2 برابر من دیده میشه !!!
نه خوب من مشکلی با شکم و بدهیکلی ندارم فعلا فقط میخوام چاق بشم
ببین بدبختی من چقدره که خانومم با اینکه 24 ساعته پیششم میگه نکنه واقعا معتاد شدی لاغری !!!
بدبختی بدتر اینه که به خاطر اینکه پشت کامپیوترم همش چشمام گود افتاده و کبود شده که دیگه هرکی میبینه 100% مطمعن میگه معتادی !!!