اساتید عزیز ,
من حدود 34 سالمه 183 قد و 70 کیلو وزن. تا این سن و سال هم فقط یه کیفمو کتاب و دفتر سنگین ترین چیزایی بوده که بلند کردم.
سه چهار روزه میرم باشگاه چشاتون روز بد نبینه الان دستام داره از جا در میاد یعنی انگار گرفتن کتکم زدن اینقدر درد دارم. کل حرکات رو هم با میله خالی زدم بدون وزنه . این درد ایا طبیعیه؟ چلاغ ملاغ نشم یوقت؟
این حرکت پشت بازو با هالتر خوابیده رو اصلا دو تا هم نمیتونم بزنم فقط روز اول سه تا ست ده تاییشو زدم ( با هالتر خالی بدون وزنه) الان که اصلا دست چپمو کامل حتی نمیتونم صاف کنم. موقع پرس سینه( با هالتر خالی
) یکی بهم گفت داداش اشتباه میزنی چرا دست چپتو صاف نمیکنی. ای بابا فکر کنم چلاق شدم رفت. این طبیعیه ؟ بعد از چند روز درست میشه یا ترک ورزش کنم؟؟
شما از هفته دوم شروع کن
شوخی میکنم..
همونطور که دوستمون گفتن کاملا طبیعی هست و یک هفته این درد و خستگی رو حس میکنید
خود من با وجود سابقه چند سال تمرین ، ماه رمضان رو تمرین نمیکنم و بعد از 30 روز باز این درد بمدت یک هفته تا ده روز ( بستگی به سرعت بازسازی و ترمیم داره ) برقراره...
فقط کوفتگی با خستگی متفاوت هست... کوفتگی یعنی انجام نادرست حرکات، بیش از حد نادرست! (حواستون بهش باشه)
برای ترمیم بافت هایی که آسیب دیده مکمل هایی وجود داره که با توجه به اینکه تازه ورزش رو شروع کردید بهتره از ویتامین ها بهره بگیرید
هرچند حدود 10 کیلو کمبود وزن دارید و باید جبران بشه که بعد از گذر از دوره آماتوری میتونید گینر مصرف کنید ( الان هرکی حتی مربی و صاحب باشگاه پیشنهاد مکمل داد قبول نکنید )
فقط **** غذایی و تغذیه تون رو اصلاح کنید.
متاسفانه اشتباه میزنی رو زیاد خواهید شنید! صبور باشین و بهتره از مربی های باشگاه کمک بگیرید و قبل از حرکات روز تمرین کلیپ ها و تصاویر مربوط به اون حرکت رو مرور کنید
به هیچ وجه این ورزش رو ترک نکنین... من چهار سال شده که شب به امید اینکه فردا صبح برم باشگاه و تمرین کنم میخوابم...
روحیه بهتر ، اجتماعی تر شدن ، اعتماد به نفس بشدت بالاتر ، کنترل خشم و... برای خود من بهمراه داشت.
و مهم تر اینکه الان چند سال شده قلیون نکشیدم، نوشابه و فست فود و هله هوله نخوردم ، وقتم رو به بطالت نگذروندم و ...
یک سبک زندگی عالی و بی نظیر عایدتون خواهد شد
اگر صبور باشید ، علاقه داشته باشید ، و وسط راه جا نزنید...
آرزوی بهترین ها
سوالی در مورد تغذیه و حرکات تمرینی و .. داشتین در خدمتم