خوب چطوری قند رو بالا نگه داریم؟
من به شدت نیاز به چاق شدن دارم به هر قیمتی که شده گینر یا استروئید هم شده فقط بشه همین
شما خوراک مربی های بی علم و دانش هستید!
چون این افراد هم به هر قیمتی میخوان شاگردشون ( عابر بانکشون ) چاق یا لاغر بشه.
اضافه وزن و لاغری اصولی هفته ای 0.5 کیلوگرم هستش، در این راه ابتدا صبوری کنید.
دوم برنامه غذایی اصولی داشته باشید چون همونطور که گفتم بالا نگه داشتن قند خون موجب بیماری هایی از جمله دیابت خواهد شد.
گینر و پروتئین وی و ... هیچ کمکی به شما نخواهد کرد مگر اینکه برنامه غذایی خودتون رو اصلاح کنید.
استروئید = سم
از بین بردن کبد که احتمالا کارایی و نقش کبد رو در بدن بهتر از بنده آگاه هستید اولین و جدی ترین عامل مصرف استروئید هستش...اصولی و غیر اصولی هم نداریم
شما در مدت 10 روز ( دقت کنید تنها ده روز ) مصرف استروئید آنزیم های کبدتون که نرمالش باید روی 20باشه میرسه به 500 ! ( حداقل 500 )
پرخاشگری ، ریزش مو ، جوش های بدن از کمترین عوارض و سرطان و عقیم شدن از عوامل خطرناک مصرف استروئید هستش.
الان احتمالا میگید پس تمام بدنساز ها عقیم هستن یا سرطان دارن؟ خیر ، ولی چقدر به استروئیدی که میخواین از اینستاگرام یا مربی باشگاه تون بگیرید اعتماد دارید که چه جنسی میده دستتون و هدفش کاسبی نیست؟! چقدر دوز مصرفی رو رعایت میکنید؟! چقدر به پاکسازی بعد مصرف پایبند هستید؟!
بله استروئید اشتهای شما رو در حد زیادی بالا میبره و شاید حدود 15 کیلو وزن هم بگیرید اما میدونید 5 کیلو بعد از اتمام دوره وزن کم میکنید؟!
متاسفانه کشور ما و مردم ما راه اصولی و درست رو نه علاقه ای نشون میدن نه دنبالش میرن
بیشتر میخوان از راه آسون ( اما بشدت پر خطر ) به هدف برسن...
بنده شاگردی داشتم از 80 کیلو به 65 رسید ( وزن نرمال )
بدون مصرف یک عدد قرص چربی سوز!
یک ریال ازش هزینه نگرفتم
ما در قبال سلامتی کسی که بهمون اعتماد میکنه مسئولیم...
مربی هایی در باشگاه ما هستن که جوان بی گناه رو بعد از سه ماه تمرین دچار دیسک کمر کردن... در سن بیست سالگی!
اون شخص اگه 90 سال بخواد عمر کنه باید 70 سال عذاب بکشه!
مقصر کیه؟!
لطفا از راه اصولی پیش برید... کسی دلسوز شما نیست
خودتون به فکر سلامتی تون باشید
گفتید قند خون رو چطور بالا نگه دارید
موادی با شاخص قند خون بالا رو معرفی میکنم خدمت شما : گلوکز ، شکر ، عسل ، آناناس ، کشمش ، کیک برنجی ، شیرینی کره ای
خب چه زمانی باید مصرف بشه؟! چه میزان باید مصرف بشه؟!
شما بعنوان مثال بیاین شش وعده در روز با مصرف اینها قند خونتون رو بالا نگه دارید به مدت یک ماه
بعد برید یه آزمایش خون هم بدید ... بدون تردید دچار بیماری خواهید شد. افزایش بافت چربی بماند!