دوستان calisthenics کسی کار میکنه؟ ورزش هایی مثل بارفیکس / شنا و...
میله بارفیکس برای وزن 100+ چی بگیرم؟ دیجیکالا رو گشتم اکثر برند ها رو نوشتن 70-80 کیلوییم استفاده کردیم میله بعد یه هفته کج شده...
شما نباید از میله های معمول بارفیکس استفاده کنید
شما باید روی سازه تمرین کنید ، بار پایه داره با پایه های اهن و خود جنس بار هم ترجیحا لوله گاز که خم نشه ، طول بار زیاد نباشه و فیکسر های پایه هم زاویه هاش محاسبه شه طبق فلان ارتقاع کجا فیک کنیم پایه های کمکی رو که بار به عثب و جلو تاب نخوره و برنگرده یا از جلو نیوفته من طراح و سازنده سازه ام مطمئن باش بارفیکس های شرکتی به هیچ وجه جواب گو بارفیکس زدن نیستن حتی دیواری هاشون اون بارفیکسایی که لوازم ورزشی ها میفروشن برای ادمای 20 کیلویی هم خطرناکه چه برسه من و شما
اما یه مساله اینه که +100 کیلوگرم چطور میخواد بارفیکس بزنه داداش ؟ منظورم این نیست کسی که 100 کیلو نمیتونه بارفیکس بزنه نه ولی مطمئنن کسی که100 کیلو هست ورزشکار نیست وگرنه من 70 کیلویی با وزنه40 کیلویی که سر جمع میشه 110 کیلوگرم دارم بارفیکس میزنم من بازم تاکید میکنم قصد بدی از زدن این حرف ندارم لطفا یه وقت فکر نکنید کسی که 100 کیلو هست مشکلی داره یا اینا تکست نمیتونه منظورم رو انتقال بده . ولی منظورم این بود باید از پایه شروع کنه اگه کسی که 100 کیلو هست مثلا ولی نمیخواد وزنش بیاد پایین میخواد همونطوری ورزش کنه
حالا بگذریم از بحث انالیز ها
کلیستنیکس باید از پایه شروع بشه ، متاسفانه اینقدر تو این مملکت همه چی تخمیه بلا نسبت شما همه فقط یه چیزی که دیدن رو میخوان اجرا کنن نمیدونن قبل از انجام اون کارها چه پراگرسی انجام شده و چی باعث شده که یک نفر یه فرم صحیح از یه حرکت رو اجرا کنه
الان به فرض مثال کسی که بارفیکس زن نیست نباید مستقیم از خودت حرکن Pull up شروع کنه چون نه قدرت نه استقامت نه فرم صحیح پول اپ رو میتونه انجام بده از طرفی باعث میشه فرم کثیف تو بدنش جا بیوفته و cleanفرم نباشه حرکاتش
کلیستنیکس بر پایه قدرت و زیبایی بنا شده پس باید هر دو رو همزمان داشت