بابا این نئشه بازه دیوانه رو باورش نکن حاجی این زده به سرش مردونه جدی میگم یکی که اندازه بُز از ورزش و اناتومی و اجزای بدن و مضرات و مفید ها و طراحی تمرین سر در بیاره واقعا اینو میزنه از وسط نصف میکنه
)))))
این فقط یه کیبرد زیر دستشه رزمی کار کجا بود تنها ضربه ای که زده به کلیدای کیبرد بوده اونم حرف یا مفت زده دقیقا از هموناس که تابستونا میزارنشون کلاس تکواندو بعد که مهر ماه میشه ول میکنن پیش هرکی هم میشنن میگن " قدیم تکواندو کار بودم " " قدیم کونگ فو کار بود " " هییییییییی یادش بخیر جوون بودیم رزمی کار بودیم " و امثال همینا که هر روز تو باشگاها میبینید که قدیم همه کاره بودن حالا لگد در کون گربه نزدن !
بچه مردم میگه میخوام وزن اضاف کنم میگه برو کله پاچه بخور میخواد چربی خون یارو رو ببره تا ناموس بالا در صورتی که هیچ اطلاعاتی از وضعیت بدنی طرف نداره یعنی اصلا نمیدونه کی با چه تیپ بدنی با چه توده چربی با چه توده عضلانی نشستی اون پشت ، اون که همینطوری از رو هوا میگه میخوام وزن اضاف کنم که حالش خوش نیست این هم بدتر از اون دو تا ادم بگایی خوردن به پست هم پس فردا اونی که نتونسته وزن اضاف کنه و پدر بدنش درومده کبدش داغون شده چربی خونش رفته بالا تمام سیستم بدنش بهم ریخته تو 30 سالگی نفسش در نمیاد برمیگرده میگه ای بابا ورزش کس شعره ما رفتیم بیچاره شدیم فلان شدیم این به ظاهر مربی هم میگه گذشته من رزمی کار بودم فلان بودم
به پیر به پیغمبر عامل بدبختی و به گا رفتن جوونان اینا برو تو خیابون ببین چند نفر سر همین کاهش وزن و افزایش وزن های بیخودی و بی اساس هزار جاشون لنگ میزنه .
جدا از چربی کوفتی کلسترولی که توش داره و تری گلیسیرید داخلش 100 برابرم جذب کلسترول رو میبره بالا میشه چربی خون یارو به خیال خودش وزن اضاف کرده حالا بیا به این بفهمون اینو ! همین الان از همین بپرس اقا به اونی که کله پاچه توصیه کردی هفته ای دو بار اگه اسید اوریک خونش بالا باشه سر یه ماه پس بیوفته تو جوابشو میدی ؟ میگه نه اگه مثه مرد تمرین کنه هیچی نمیشه ! مساله اینه یه کامپیوتر پیدا کردن پشتش نشستن مثه این مربی بدنسازیا که میز پیدا کردن پشتش نشستن بچه های مردم بدبخت میکنن
یارو بدون دونستن هیچ کوفتی از بدن طرف بهش برنامه غذا میده ! بهش برنامه تمرین میده !!!!!!!!!!!!!!!! حاجی من اندازه سن این ادم سابقه ورزشی دارم اونم ورزشی که این ادم یه حرکتشو از نزدیک ببینه دستاش از جا در میاد به خدا به قران قبل اینکه ازمایش بدم همه چی خود شخص خودمو چک کنم برای خودم حرکت جدید نمینویسم برای خودم تعداد تکراری اضافه نمیکنم یارو هیچی نمیدونه از پشت نت طرف ندیده بهش میگه هفته ای دو بار کله پاچه بخور !!!!!!!!!!!!!!
امثال همینن که به بدبختایی که دست و پاشون میشکنه میگن اب کله پاچه بخور کله پاچه بخور کلسیم داره فلان داره اونوقت پروتین این وسط خیاره که نقش اصلی ترمیم استخوان به عهده داره یارو یه پاش میشکنه میان پاشو ترمیم کنن میزنن کل سیستم قلب و عروق یارو رو به گا میدن
از امثال این مجنون پیروی نکنید جدی میگم این اصلا حالش خوش نیست دو روز دیگه میگه من رو هوا وایمیستم رو یه انگشتم میخوابم و امثال اینا حالا وایسا نگاه کن
الانم میاد باز به من میگه : پاشو بیا مبارزه کنیم پاشو بیا فلان کنیم
بابا تخمی مگه من مبارزم بیام مبارزه کنیم
ولم کن جون خودت دوباره شروع نکنی بگی 20 سال رزمی کارم 25 سال 75 کیلو بودم 20 سالم هست 40 کیلو شدم قراره 20 سال اینده 60 کیلو شم