yue bochon
Registered User
سلام چطوري عزيز ...
همه ي اونا تو مبارزه معلوم ميشه :lol::lol:...
خواهيم ديد
پس من از حالا برم دنبال كتاب جين تا در مبارزمون برتريتم قطعي باشه گرچه حالاشم برترم
سلام چطوري عزيز ...
همه ي اونا تو مبارزه معلوم ميشه :lol::lol:...
:f34r::f34r:
سلام...خوبين؟؟
از عكسهاي من نيستن ولي دست كمي از من ندارن
در ضمن حتما تمريناتتو دو برابر كن .:lol::lol:.چون با يه رزمي كار حرفهاي مبارزه خواهي كرد:lol::blink:
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: ؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترين در ميدان مبارزه معلوم ميشه نه در حرف رئيس مهدي جراتشو داري ؟
سلام ...:happy::happy:
آره بابا اين چه حرفيه عزيز :blush::lol:...
اميدواريم
خواهيم ديد
ميشه بگي شما چه رشته هايي كار ميكنين ؟ رزميها رو ميگم
سلام ...
من هم تالو كار كردم و هم سانشو ...
خوب آخه يعني چي ؟
ميشه توضيح بدي؟
سلام ..
تو باشگاهي كه من كار ميگردم هم تالو بود و هم سانشو ...به همين خاطر هميشه تو دو تا كلاس هم حاضر بودم...
اونو نميگم منظورم اينه كه تالو و سانشو يعني چي ؟
سلام به همه ..
چطوري عزيز ...تالو فقط توش از حركات نمايشي استفاده ميشه ..(مثلا حركت عرب ..نيم وارو ..وارو ..)
ولي تو سانشو برعكس فقط توش مبارزه است (بوكس)..من ديگه بايد برم قربون شما .مهدي كولمن.
ممنون
من زياد تو اين كارا سررشته ندارم بنابراين اگه اصطلاحاتيو كه به كار ميبرين معنيشم بگين ممنون ميشم:blush:
سلام ..
بابا تا به حال پشتگ شنيدين يا تايتان..اينا هنوز ساده هاشن ..يه چيز ميتونم بگم اگه بيشتر ادامه بدي ميتوني يه نينجا يواقعي بشي
در مورد سانشو هم ...يه ورزش سنگينه ...خودم تا به حال چند تا بيني شگستم (البته تعريف نباشه ها..فقط تو مسابقه)
اوه اوه خدا به دادمون برسه ؟
شما فنون رزمي خاص هم بلديد ؟
سلام 0...
تو زندگي فقط به ورزش تكيه كردم...
ميگم فن رزمي خاصي هم بلدي؟
من شمشيرزني پيشرفته بلدم:lol::lol::lol::lol:
سلام به دوستان ....
yue bochonجون چطوري عزيز ...؟؟؟
بابا تا دلت بخواد...از شمشير گرفته تا لانچيگو ..
من خودم وقتي لانچيگو كار ميگردم همه تو باشگاه تمريناتو ول ميگردن و به من خيره ميشدن ...(البته تعريف نباشه)
..يادم مياد هنوز لانچيگو بلد نبودم يه دوست داشتم كه همش كارش اين بود ...منم گفتم برم يدونه بخرم .بعدش تمرين كنم
اون روز كه لانچيگو رو گرفتم 6 ساعت فقط داشتم به خودم ضربه ميزدم .:wacko::lol:همه جام كبود شده بود ..ولي بعد از يه مدتي :
شدم حرفه اي ....من ديگه بايد برم ...خدا حافظ
عاليه
پس ما بايد در محضر استاد بزرگي مثل شما حالا حالا ها چيز ياد بگيريم
استاد در زمينه كنگفوي چيني چطوريد ؟
سلام به همه.
اين نظر لطف شماست .....:happy:
در مورد كونگ فوي چيني بايد بگم كه ورزش خوبيه...ولي به درده ماها نميخوره
.چون امكانات زيادي ميخواد ..
چون اگه اين ورزش اصولي باشه .بايد تو جاهايي مثل جنگل .يا هر كجا كه طبيعت باشه .:wacko:..(چون حضور ذهن زيادي ميخواد):wacko::blink:
بايد هميشه فكرت آزاد باشه ..منم اين اطلاعات رو از دوستم كمال كرامت شنيدم ....