• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام مهدی جون !! خسته نباشی !! سلامتی ؟؟ http://************/files/mn895ltcljhe2caph2kn.gif
مهدی جون نشر از طرفین و نشر از جانب شانه چه تاثیری داره ؟؟ من یه چند وقتیه فقط پرس شانه کار می کنم . وقتی نشر کار می کنم هیچ استرسی تو شونه هام احساس نمی کنم !! یکی می گفت نشر کار بی خودیه . نظرت چیه ؟؟

در ضمن می شه بگی پارالل مربوط به کدوم بخشه بدنه ؟؟
یه سوال دیگه !! چرا همه تو اینجا یا هر کجا دنبال مکمل و این جور چیزا هستن ؟؟به نظرت کار درستیه ؟ منظورم اینه که چرا همه حتی مبتدی ها تو بادی بیلدینگ دنبال کراتین و ... هستن؟ http://************/files/z6pqqc9rk0t8txufo2by.gif

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مهدی جون !! خسته نباشی !! سلامتی ؟؟ http://************/files/mn895ltcljhe2caph2kn.gif
مهدی جون نشر از طرفین و نشر از جانب شانه چه تاثیری داره ؟؟ من یه چند وقتیه فقط پرس شانه کار می کنم . وقتی نشر کار می کنم هیچ استرسی تو شونه هام احساس نمی کنم !! یکی می گفت نشر کار بی خودیه . نظرت چیه ؟؟

یه سوال دیگه !! چرا همه تو اینجا یا هر کجا دنبال مکمل و این جور چیزا هستن ؟؟به نظرت کار درستیه ؟ منظورم اینه که چرا همه حتی مبتدی ها تو بادی بیلدینگ دنبال کراتین و ... هستن؟ http://************/files/z6pqqc9rk0t8txufo2by.gif

سلام داداش خوبی؟

هر دوش واسه سر میانی سرشونس.

شاید درست نمیری وگرنه حرکت خوبیه.

پارالل واسه زیر سینه و پشت بازو هاست.

چون میخوان یه شبه آرنولد شن:lol:

ببخشید داش مهدی فضولی کردیم:f34r::rolleyes:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام داداش خوبی؟

هر دوش واسه سر میانی سرشونس.

شاید درست نمیری وگرنه حرکت خوبیه.

پارالل واسه زیر سینه و پشت بازو هاست.

چون میخوان یه شبه آرنولد شن:lol:

ببخشید داش مهدی فضولی کردیم:f34r::rolleyes:
ممنون امیر جان. حرکتو فک کنم درست کار می کنم. یکی هم اینکه حرکت پرس سرشانه از پشت با هالتر خطرناکه ؟ چون
می گن سرشانه از حالت عادی خارج می شه !! می گن امکان آسیب خیلی خیلی زیاده !!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
یک سوال برام پیش اومده این پروتئین ها جنس شون خوبه؟ وزارت بهداشت تایید کرده جنس تقلبی هم واردد می کنند حالا خودتون که می دونید چه جوریه یک توضیحی بدین

کدوم پروتیین رو میگین

اگه نیتروتچ رو میگین که کاملا پلمپ شده و با ضمانت هست

مصرف پروتئین که ضرر نداره

نخیر اصلا ضرر نداره

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
نوشته ای از TURK_AVENGER
سلام مهدی جون !! خسته نباشی !! سلامتی ؟؟

یه سوال دیگه !! چرا همه تو اینجا یا هر کجا دنبال مکمل و این جور چیزا هستن ؟؟به نظرت کار درستیه ؟ منظورم اینه که چرا همه حتی مبتدی ها تو بادی بیلدینگ دنبال کراتین و ... هستن؟

قربونت

بهترین حرکتی که سرشانه ها رو گنده میکنه همین نشر از جانب هست .حتما حرکت رو درست اجرا نمیکنی

اگه این حرکت رو درست اجرا کنی سرشونت منفجر میشه

هر کسی این حرف رو گفته (نشر بیخوده )یا اطلاعات درست حسابی نداشته یا همین طوری یه چیزی گفته

این حرکت اونقدر حرکت خوبی هست که .اولین حرکت یا دومین حرکت های بزرگترین بدنسازان هست

اگه پارالل رو دست جمع بزنی بیشترین فشار به قسمت پشت بازو میفته ویکمی هم به سینه و سرشانه

ولی اگه دستت رو باز نگه داری و این حرکت رو بزنی بیشترین فشار به سینه وارد میشه

در مورد سوال آخریت هم باید بگم چون خیلی از بدنسازان مبتدی وقتی وارد باشگاه میشن

یه چند نفر هیکل خوب رو میبینن که فکر میکنن اینا مثلا با این جور چیزا بدنها شونو ساختن اونم در عرض مثلا

5الی 6ماه ولی نمیدونن که اینا بدبختا چقدر زحمت گشیدن

به همین خاطره که زود میرن دنبال کراتین و دارو های استروییدی تا هر چه زودتر بدنشونو بسازن

خیلی دلیل داره بعضی ها هم مثلا میخوان زودتر به هدفشون برسن .بعضیا مثلا برای زیاد شدن قدرتشون از اینا

استفاده میکنن و خیلی دلایل دیگه و..............

ببخشید داش مهدی فضولی کردیم

این چه حرفیه میزنی ؟؟

شما عزیز دل ما هستی :)

یکی هم اینکه حرکت پرس سرشانه از پشت با هالتر خطرناکه ؟ چون
می گن سرشانه از حالت عادی خارج می شه !! می گن امکان آسیب خیلی خیلی زیاده !!

حرکتی که باعث چرخش سرشانه ها بشه کلا ضرر داره .

بیشترین تاندون های رشته ای در این قسمت از بدن هستن که خیلی هم اسیب ناپذیرن

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
قرص دایمابرن تقلبی هم داره یا میشه با خیال راحت مصرف کرد؟
و از دایمابرن بهتر هم چیزی هست؟
اگه مصرفش رو قطع کنم اثرش برمیگرده یانه؟
aminoo whey 4600 پویان هم وزن کم میکنه یا برای کار دیگه ای هست؟

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
قرص دایمابرن تقلبی هم داره یا میشه با خیال راحت مصرف کرد؟
و از دایمابرن بهتر هم چیزی هست؟
اگه مصرفش رو قطع کنم اثرش برمیگرده یانه؟
aminoo whey 4600 پویان هم وزن کم میکنه یا برای کار دیگه ای هست؟

فکر نکنم تقلیبش باشه .

اره مثلا هیدروکسی کات

حالا مونده به تغذیه ای که داری اگه بعد از مصرف از غذاهای پرچرب استفاده کنی و ورزش رو

قطع کنی .بله برمیگرده

امینو هم بیشتر برای خشک کردن به در میخوره و زیاد برای وزن کم کردن مناسب نیست

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام مهدی جون . یه سوال فنی : تو شهر شما بیشترین مقدار شهریه ی ماهانه که به باشگاه میدین چنده ؟؟ حدودآ..
یکی هم اینکه تو شهرمون تازگی ها یکی دو قهرمان منطقه پیدا شدن که مشاوره می کنن. خودت که بهتر می دونی مربی های باشگاه هیچی سرشون نمی شه. حالا این مشاورا کارشون درسته یا الکیه ؟؟ http://************/files/5zi0sqr63nwy8vuzum5t.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
آقا شرمنده فکر نکنم جاش این جا باشه منتها جای بهتری پیدا نکردم. من یه دستگاه ورزشی جمع و جور می خوام. از ترتمیل خوشم نمی یاد می خواستم یه دونه الپتیکال بگیرم ولی مادرم گفت زانوش رو اذیت می کنه. چیزی پیشنهاد می دین؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
هزینه شهریه بستگی به جاش داره عزیز و امکاناتی که باشگاه در اختیارت میذاره...
یه باشگاه همه دستگاه هاش چینی هست و حتی میل هالتر هاش کج!! خب مسلما بیشتر از ماهی 20-25 تومن نمی گیره ولی یه باشگاه هست همه لوازمش آمریکایی که نمونه هاش زیاده (زیر پل میرداماد، شهرک غرب و ....) که حداقل ماهی 80 تومن شهریه باید بدی...
در زمینه مربی هم حق با شماست، اکثرا قاطی باقالیان:p
شرمنده که من جواب دادم:blush:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
آقا شرمنده فکر نکنم جاش این جا باشه منتها جای بهتری پیدا نکردم. من یه دستگاه ورزشی جمع و جور می خوام. از ترتمیل خوشم نمی یاد می خواستم یه دونه الپتیکال بگیرم ولی مادرم گفت زانوش رو اذیت می کنه. چیزی پیشنهاد می دین؟

میخوای با دستگاه دقیقا چه کنی؟:D

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
مصرف داروهای تیروئید رو برای لاغری تاثیری داره؟(حدودا 6 کیلو میخام کم کنم بدون بازگشت)
و عوارضش چیه و اسمه قرصش چیه و قیمتش چنده؟
البته من یه بار تست تیروئین دادم کم کنر بود ولی دکتر گفت فعلا نیازی به دارو نیست و شاید تو چند سال آینده نیاز بشه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جون . یه سوال فنی : تو شهر شما بیشترین مقدار شهریه ی ماهانه که به باشگاه میدین چنده ؟؟ حدودآ..
یکی هم اینکه تو شهرمون تازگی ها یکی دو قهرمان منطقه پیدا شدن که مشاوره می کنن. خودت که بهتر می دونی مربی های باشگاه هیچی سرشون نمی شه. حالا این مشاورا کارشون درسته یا الکیه ؟؟

از 13بگیر برو تا بالا مثلا 30الی50تومن

حالا وضع کرج اینطوریه تو تهران باشگاه هایی هست که شهریه ی ماهانش بیشتر از 80تومن هم هست

البته اینا برای ادمایی هست که وضع مالیشون خیلی بهتره .نه برای جوان هایی مثل ما :D

مشاوره ؟؟از حرف زدنشون معلوم میشه که چقدر میدونن . فقط مقام دارن ؟؟کارت مربی گری ؟؟درجه یک .2و3

دشمنت شرمنده عزیز

برای وزن کم کردن میخوای ؟؟

دوچرخه ثابت @

مصرف داروهای تیروئید رو برای لاغری تاثیری داره؟(حدودا 6 کیلو میخام کم کنم بدون بازگشت)
و عوارضش چیه و اسمه قرصش چیه و قیمتش چنده؟
البته من یه بار تست تیروئین دادم کم کنر بود ولی دکتر گفت فعلا نیازی به دارو نیست و شاید تو چند سال آینده نیاز بشه

چربی سوز هست که این کارو میکنه ولی شاید موهای سرت رو بریزه

چون من خیلی دیدم .حتی یکی از بچه ها ی عزیز هم اینجا مصرف میکرد

به نظر من 6کیلو وزنی نیست که بخوای با چربی سوز ابش کنی .یه **** ساده بگیری

تو عرض دوما میتونی کم کنی البته شما خودتون هم ورزش میکنین .و این برات خیلی هم کمک میکنه

یا علی

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من آدم اگه خوب تمرین کنه با همون هالتر و دمبل معمولیم میتونه بدنشو بسازه حداقل تا یه سال

آخه باشگاها تا یه دستگاه و تردمیل میارن 10 تومن میبرن رو شهریه یا سولاریوم هر جلسه ای 15 دقیقه ای از 6000 هزار شروع میشه تا به بالا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اضافه وزن اصلا نداره. فقط دوست داره ورزش کنه.

خب ایشون بهتره برن باشگاه یا تو خونه ایروبیک کار کنن

به نظر من آدم اگه خوب تمرین کنه با همون هالتر و دمبل معمولیم میتونه بدنشو بسازه حداقل تا یه سال

شنا رفتن رو پله رو هم بهش اضافه کن ! :D

بالا