• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام مهدی جون . این که می گن به جایه 3 وعده ی غذایی سنگین 5-6 وعدهی سبک بخورین , یعنی چی ؟؟یعنی مثلآ ناهارمونو تو 2-3 وعده بخوریم ؟؟

آره برادر!
شما مثلا ناهارت رو اگر ساعت 12 میزنی تو رگ یه مقداری که سیرت کنه رو ساعت 12 میل کنید بقیش رو هم مثلا ساعت 2-3 بخورید (البته اگر سنگین ناهار شام میل می کنید!)
ببخشید من جواب دادم:D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
درود
مهدی جون من 1 سری از حرکت ها رو بلد نیستم
به این مرتیکه ی مربی ام گفتم، سان آف د بیچ برگشته میشگه برنامه ز حرکی گرفتی بگو همونم یادت بده چه طوری هست !
زورش گرفته برنامه ازش نمیگیرم :دی

میشه عکس و توضیحات تکمیلی وهمچنین نحوه دم و باز دم هنگام تمرین اینها برام بگذارید ؟!

زیر بغل دمبل خم
لیفت هالتر دست جمع
کول هالتر
سر شانه نشر از جانب ( انواع مختلف داره من کدومو بزنم ؟! )
پشت بازو کیک بک

پیشاپیش ممنونم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مش مهدی یکی از بچه ها میگفت جذب Iso Whey خیلی بیشتر از پروتیئن 100% طول میکشه.درسته؟
بهترین زمان مصرف پروتئین چه موقس؟ یکی بهم گفت نصف قبل تمرین نصف بعد تمرین یکی میگفت فقط بعد تمرین و.......

بهترین زمان مصرف پروتیین بعد از تمرینه که زودتر به بدن جذب بشه

البته بعضیا نیم ساعت مونده به تمرین هم میخورن .ولی اولی بهتره ;)

اوس مهدی درباره نوک سینم که گفته بودم چربی داره و هرکاری هم میکنم آب نمیشه میتونه از کم کاری تیروئید باشه؟(پهلوهام هم همینطوره)
دیروز تست دادم تیروئیدم خفن کم کار بود
T.S.H 11.6 ------------------------- Refrence Range: 0.3---5.0
برای هفته ی دیگه هم میرم دکتر برای دارو گرفتن
در ضمن با اینکه غذام خیلی کمه ولی وزنم بالا هم میره برای کم کردن باید خیلی به خودم فشار بیارم

با یه **** معمولی و. متوسط میتونی بیایی رو فرم .شما که وزنتون خوبه .یه 5الی 6کیلو کم کردن خیلی راحته ;)

سلام مهدی جون . این که می گن به جایه 3 وعده ی غذایی سنگین 5-6 وعدهی سبک بخورین , یعنی چی ؟؟یعنی مثلآ ناهارمونو تو 2-3 وعده بخوریم ؟؟

هر چقدر وعده ی غذایی بیشتر باشه بهتره .چون بدنت همیشه میتونه استفاده کنه

بعضیا مثلا تو یه وعده اندازه ی فیل غذا میخورن .ولی چه فایده :Dبیشترش تو WC:lol::D

سعی کن هر دوساعت یا 3ساعت یه وعده ی سبک غذا بخوری ;)

درود
مهدی جون من 1 سری از حرکت ها رو بلد نیستم
به این مرتیکه ی مربی ام گفتم، سان آف د بیچ برگشته میشگه برنامه ز حرکی گرفتی بگو همونم یادت بده چه طوری هست !
زورش گرفته برنامه ازش نمیگیرم :دی

میشه عکس و توضیحات تکمیلی وهمچنین نحوه دم و باز دم هنگام تمرین اینها برام بگذارید ؟!

زیر بغل دمبل خم
لیفت هالتر دست جمع
کول هالتر
پشت بازو کیک بک

پیشاپیش ممنونم

اول حرکت دم .بازگشت .بازدم

دمبل خم زیربغل:روی نیمکت این حرکت رو انجام بده (90درجه خم میشی .کمر حالت قوسی و دمبل رو مستقیم به

طرف بالا تا جایی که دمبل به زیر بغلت برسه .و بعد از یک ثانیه مکس .اروم به طرف پایین میبری )

لیفت هالتر دست جمع:هالتر رو اندازه ی یک کف دست میگیری (فاصله)و فقط شونه هاتو میبری بالاطوری که

عضله ی کول منقبض بشه و بعد میاری پایین

کول هالتر:هالتر رو عرض شانه میگیری هالتر رو بالا میاری تا زیر گلو .موقع برگشت اندازه ی 5انگشت جلوتر پایین

میاری

من میگم سرشانه نشر از جانب یعنی دو دمبل رو از جانب میبری بالا و پایین

حرکت نشر از جلو هم داریم که دمبل رو به جلو میبری .نشر نیم خم هم داریم .نشر خم هم داریم

مثل این میمونه که شما دوتا دمبل برداشتین و به سمت پهلو بالا و پایین میارین

کیک بک :این حرکت برای پشت بازو ست @90درجه خم میشی . و یک دمبل بر میداری .طوری که پشت بازو بچسبه

به زیر بغلت .و فقط ساعد خم و باز میشه

ببخشید که عکس نداشتم .نمیدونم متوجه شدین یا نه :wacko::D

قربانت مهدی

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
من الان دیگه هر روز بدنسازی میرم
روزهایی که بوکس هم دارم پروتئینم رو بعد از بدنسازی بخورم یا بعد بوکس یا نصف بدنسازی نصف بوکس یا بعد از آخرین تمرین؟

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز رفتم دکتر برای کم کاری تیروئیدم بهم قرص لووتیروکسین داد. بعد چه مدت بدنم کات میشه؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من الان دیگه هر روز بدنسازی میرم
روزهایی که بوکس هم دارم پروتئینم رو بعد از بدنسازی بخورم یا بعد بوکس یا نصف بدنسازی نصف بوکس یا بعد از آخرین تمرین؟

پروتیین رو میتونی بندازی اخر سر وقتی که تمرینت تموم شد

میتونی هم بعد بدنسازی و هم بعد بوکس استفاده کنی که خیلی بهتر میشه

دیروز رفتم دکتر برای کم کاری تیروئیدم بهم قرص لووتیروکسین داد. بعد چه مدت بدنم کات میشه؟

من گفته بودم که این دارو رو بهت میده (لووتیروکسین)

دوز مصرفیش رو بهت گفته ؟؟

دوره ی مصرفی ؟؟

Last edited:

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
پروتیین رو میتونی بندازی اخر سر وقتی که تمرینت تموم شد

میتونی هم بعد بدنسازی و هم بعد بوکس استفاده کنی که خیلی بهتر میشه
من گفته بودم که این دارو رو بهت میده (لووتیروکسین)

دوز مصرفیش رو بهت گفته ؟؟

دوره ی مصرفی ؟؟

گفته هفته ی اول روزی نصف قرص که میشه 50 میکروگرم و از هفته دوم روزی 1 قرص که میشه 100 میکرو گرم. گفته که 1 ماه باید مصرف کنم بعد آزمایش بدم. گفته شاید با دارو مشکلم حل بشه شایدم تا ابد باید مصرف کنم.
برای پروتئین میتونم نصف پیمونه بعد بدنسازی و نصف پیمونه بعد بوکس بخورم؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
گفته هفته ی اول روزی نصف قرص که میشه 50 میکروگرم و از هفته دوم روزی 1 قرص که میشه 100 میکرو گرم. گفته که 1 ماه باید مصرف کنم بعد آزمایش بدم. گفته شاید با دارو مشکلم حل بشه شایدم تا ابد باید مصرف کنم.
برای پروتئین میتونم نصف پیمونه بعد بدنسازی و نصف پیمونه بعد بوکس بخورم؟

خوبه .حالا بعد از اینکه مصرف کردی .باید آزمایش معلوم کنه که میزان هورمون زیاد شده یا فرقی نکرده

ولی باید تاثییر داشته باشه

در مورد پروتیین هم اره خوبه همونطوری مصرف کنی بهتره ;)

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه .حالا بعد از اینکه مصرف کردی .باید آزمایش معلوم کنه که میزان هورمون زیاد شده یا فرقی نکرده

ولی باید تاثییر داشته باشه

در مورد پروتیین هم اره خوبه همونطوری مصرف کنی بهتره ;)

اگه تاثیر بذاره بعد از 1 ماه مصرف قرص تاثیرش معلوم میشه؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
داش مهدی این مربی باشگاه ما چرا اینطوریه؟ کلی هم ادعاش میشه

بهش میگم بدنمو ببین چنتا حرکت اصلاحی برام بنویس!

میگه وزنت رو بگو. بدنت هم نیاز نیس ببینم. بهش گفتم ببین :eek: بعد دید فقط گفت یه بازو بگیر از پشت و جلو! همین! ورداشته یه برنامه نوشته 4 جلسه ای! چک کردم دیدم واسه همه همونو مینویسه!

انگار من تازه اولین باره تو عمرم میام باشگاه که همچین برنامه ای واسم مینویسه!

بدن من فرم خیلی عالی پیدا کرده. اما متاسفانه حجم نداره!

بعدم اینکه کراتین خریدم. میگه اگه حرکت پا نزنی وزنت نمیره بالا :eek: راس میگه؟ چه ربطی داره آخه!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

میگه وزنت رو بگو. بدنت هم نیاز نیس ببینم. بهش گفتم ببین :eek: بعد دید فقط گفت یه بازو بگیر از پشت و جلو! همین! ورداشته یه برنامه نوشته 4 جلسه ای! چک کردم دیدم واسه همه همونو مینویسه!
!

تقریبآ 99 % مربیا اینجورین !!. من یه بار گفتم برنامه بنویس , از کشو یه برنامه در اورد داد به من و 500 تومن بابت نوت بوک ازم پول گرفت !!http://************/files/uk1hdlw1xlih88w5vll1.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

میگه وزنت رو بگو. بدنت هم نیاز نیس ببینم. بهش گفتم ببین بعد دید فقط گفت یه بازو بگیر از پشت و جلو! همین! ورداشته یه برنامه نوشته 4 جلسه ای! چک کردم دیدم واسه همه همونو مینویسه!

انگار من تازه اولین باره تو عمرم میام باشگاه که همچین برنامه ای واسم مینویسه!

بدن من فرم خیلی عالی پیدا کرده. اما متاسفانه حجم نداره!

بعدم اینکه کراتین خریدم. میگه اگه حرکت پا نزنی وزنت نمیره بالا راس میگه؟ چه ربطی داره آخه!

سلام

به به منصور جون :)چه خبر از این طرفا داداشی :)

بله مربی های این دوره زمونه زیاد خودشونو درگیر چنین مساعلی نمیکنن

و به قول خودت برا همه یه برنامه مینویسه

ونمیدونه که یکی 3سال بدنسازی کار کرده میشه یه نمیه حرفه ای

و برنامه ی نیمه حرفه ای باید استفاده کنه .نه اینکه برنامه ی آماتو ر رو بهش بده

متاسفانه فقط برای پول جون میدن :(

در مورد حرکت پا باید بگم .راس میگه :)

50درصد بدن رو پا تشکیل میده .اگه حرکت پا تقویت نشه و ضعیف بمونه .بالا تنه خوب رشد نمیکنه

درست مثل مرغ:D:lol:

پا رو همیشه یک تمرین اصلی تو بدنسازی حساب کن . و برای بیشتر شدن وزنت این حرکت ممتاز رو انجام بده

بزرگتری عضله دربدنت عضله ی پا هست .حیف نیست این عضله تقویت بشه

بعد از چند ماه در حد تاثیرش معلوم میشه؟

:D;)

قریبآ 99 % مربیا اینجورین !!. من یه بار گفتم برنامه بنویس , از کشو یه برنامه در اورد داد به من و 500 تومن بابت نوت بوک ازم پول گرفت !!

بله همینطوریه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
کول هالتر:هالتر رو عرض شانه میگیری هالتر رو بالا میاری تا زیر گلو .موقع برگشت اندازه ی 5انگشت جلوتر پایین میاری

مهدی جان من 5 ساله دارم اینجوری میزنم که: بهم گفتن دست ها رو باید مثلا حدود 10-15 سانت باهم فاصله داشته باشن! دست جمع! اما شما میگی باید به عرض شانه باشه! این که خیلی فرق داره! بعد موقع برگشت هم میچسبونم به بدنم میارم پایین! مربی مون میگفت اگر بیاری جلو خراب میکنه بدنتو :eek: شما میگی بیار جلو 5 تا انگشت!

ای وای 5 سال یعنی اشتباهی این حرکت رو میزدم؟ :(

تقریبآ 99 % مربیا اینجورین !!. من یه بار گفتم برنامه بنویس , از کشو یه برنامه در اورد داد به من و 500 تومن بابت نوت بوک ازم پول گرفت !!

یه چیزی هم فهمیدم من. به قول دوستمون مربی ها خوششون نمیاد که برنامه رو از کس دیگه ای بگیری و به کار اینا اطمینان نکنی! من سر همین قضیه توی باشگاه قبلیم مربیمون باهام خیلی سر سنگین بود. انگار ارث باباشو میخواست از من

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
پا رو همیشه یک تمرین اصلی تو بدنسازی حساب کن . و برای بیشتر شدن وزنت این حرکت ممتاز رو انجام بده

بزرگتری عضله دربدنت عضله ی پا هست .حیف نیست این عضله تقویت بشه

مهدی جان حتما این توصیه ات رو آویزه ی گوش میکنم و به زودی حرکت پا رو هم در برنامه خودم قرار میدم :* ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
=منصور قیامت;2361773]مهدی جان من 5 ساله دارم اینجوری میزنم که: بهم گفتن دست ها رو باید مثلا حدود 10-15 سانت باهم فاصله داشته باشن! دست جمع! اما شما میگی باید به عرض شانه باشه! این که خیلی فرق داره! بعد موقع برگشت هم میچسبونم به بدنم میارم پایین! مربی مون میگفت اگر بیاری جلو خراب میکنه بدنتو :eek: شما میگی بیار جلو 5 تا انگشت!

ای وای 5 سال یعنی اشتباهی این حرکت رو میزدم؟ :(

نه اشتباه نمیزنی چون این حرکت با فاصله های متناوبی انجام میشه عرض شانه .دست جمع و باز

بیشتر از 5سانت نباید این حرکت رو ببری جلو .;)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نه اشتباه نمیزنی چون این حرکت با فاصله های متناوبی انجام میشه عرض شانه .دست جمع و باز

بیشتر از 5سانت نباید این حرکت رو ببری جلو .;)
داش مهدی شما خودت مربی باشگاه هستی؟ در مورد اون حرفایی که راجع به مربی باشگاه زدیم قصد جسارت به شما رو نداشتیما. وگرنه ما کار شما رو قبول داریم و حساب شما از بقیه مربی ها جداس :*

---------------

مهدی جان من به زودی چنتا عکس از بدنم(بالاتنه) میگیرم و بهت میدم که اگر حرکت اصلاحی نیاز هست رو بگی! مدت 2 سالی هست که حرکت ها رو پراکنده از این و اون میپرسم و خودم چیزایی که نیاز باشه رو در برنامه ام میزارم! و چون خیلی برام مهمه که یه وقت اشتباهی صورت نگیره و قسمتی از بدن خراب نشه واسه همین میخوام یه چک کنی بدنم رو ببینی چجور ساختمش و آیا ایرادی داره یا نه که اگه داشت یه حرکت اصلاحی بدی حلش کنم....

من زیر بغلم خیلی عالی رشد کرده! اما برفرض کول رو هرچی حرکات مختلف کار میکنم، حتی کول تنک هم خیلی زدم اما نمیدونم چرا نمیاد بالا! جالب اینجاس که عضله کول بسیار عالی درست شده برام! اما بیرون نمیزنه! ولی اگه فیگور بگیرم و خودم کول رو بدم بیرون میبینی که خیلی عالیه!

حالا میخوام بپرسم من چیکار کنم که این کول بیاد بالا؟!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
داش مهدی شما خودت مربی باشگاه هستی؟ در مورد اون حرفایی که راجع به مربی باشگاه زدیم قصد جسارت به شما رو نداشتیما. وگرنه ما کار شما رو قبول داریم و حساب شما از بقیه مربی ها جداس :*

قربونت برم منصور جون :happy:

ما از بچگی ورزش بدنسازی رو دوس داشتیم .به همین دلیل عاشقانه افتادیم دنبال ورزش . و به قول بچه ها دیگه

تجربه پشت تجربه :D

مهدی جان من به زودی چنتا عکس از بدنم(بالاتنه) میگیرم و بهت میدم که اگر حرکت اصلاحی نیاز هست رو بگی! مدت 2 سالی هست که حرکت ها رو پراکنده از این و اون میپرسم و خودم چیزایی که نیاز باشه رو در برنامه ام میزارم! و چون خیلی برام مهمه که یه وقت اشتباهی صورت نگیره و قسمتی از بدن خراب نشه واسه همین میخوام یه چک کنی بدنم رو ببینی چجور ساختمش و آیا ایرادی داره یا نه که اگه داشت یه حرکت اصلاحی بدی حلش کنم....

من زیر بغلم خیلی عالی رشد کرده! اما برفرض کول رو هرچی حرکات مختلف کار میکنم، حتی کول تنک هم خیلی زدم اما نمیدونم چرا نمیاد بالا! جالب اینجاس که عضله کول بسیار عالی درست شده برام! اما بیرون نمیزنه! ولی اگه فیگور بگیرم و خودم کول رو بدم بیرون میبینی که خیلی عالیه!

حالا میخوام بپرسم من چیکار کنم که این کول بیاد بالا؟!

منصور جون عکستو بفرستی .خیلی راحت میتونم کمک کنم :)در مورد کول هم برات یه فکر اساسی میکنم ;)

بالا