• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
قرصای تیروئید جز استروئید حساب میشن؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
برای مادرم می خوام. ورزش و نرمش هر روزه. چیزه خاصی نمی خواد

برای خانوم ها تردمیل - دوچرخه ثابت - اسکی فضایی - گام زن درجا - ماساژورهای لاغری و ورزشی و ... رو توصیه می کنم ولی فکر کنم چون پاش درد میکنه مناسب نباشه
یه سری دستگاه ایروبیک کشی و صندلی دراز و نشست هم هست که اگر اطلاعات بیشتری میخوای توضیح می دم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
قرصای تیروئید جز استروئید حساب میشن؟

استرویید هورمونی هست !!!

سلام دوستان
مهدی جون استروئید چیه؟ چون تو کشورهایه خارجی حیلی بهش گیر می دن ؟؟ یه توضیح مختصر

بعضی قرص ها هستن که جزو گروه استروییدی میشن .بیشترشون هم هورمونی هستن .و کار اصلیشون تحرک

هورمون تستسترون هست .این جور آمپول یا قرصا رو به بیمارانی تجویز میکنن که مثلا

طرف یک تصادف سخت داشته و به هیچ جور نمیشه اب بدنش رو تامیین کرد با یک آمپول اکسی متالون

این مشکل بر طرف میشه ..یا کسایی که از اتاق عمل بیرون میان .مثلا دکتر بهش ناندرلون تجویز میکنه

حالا اینا برای انسانهاست

تو امریکا دیگه از اینا استفاده نمیکنن .(هورمون اسب و کرکدن و گاو )شاید تعجب کنین و شایدم بخندین

ولی اینجور دارو ها رو استفاده میکنن :)

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حق با مهدی عزیز هست
رفیق دیوانه ما رفته هورمون گوریل زده، پشمالو شده خفن، سینه هاش اومده جلو، سر سینه هاش نوک تیز و دردناک شده بدجور
خلاصه هورمون های حیوانی خیلی افتضاحه...
راستی مهدی جان شما ناندرلون هم داری؟ اگر آره یه قیمت ...
مرسی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
حق با مهدی عزیز هست
رفیق دیوانه ما رفته هورمون گوریل زده، پشمالو شده خفن، سینه هاش اومده جلو، سر سینه هاش نوک تیز و دردناک شده بدجور
خلاصه هورمون های حیوانی خیلی افتضاحه...
راستی مهدی جان شما ناندرلون هم داری؟ اگر آره یه قیمت ...
مرسی

ناندرلون ایرانی امپولش 1000تومن

ناندرلون خارجی (یا همون دکا دورابولین )امپولش 5000تومن

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
اگه امکان داره چندتا داروی تیروئید رو بهم معرفی کنید

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اگه امکان داره چندتا داروی تیروئید رو بهم معرفی کنید

داروي لووتيروكسين :f34r:

لووتیروکسین به عنوان یک هورمون تیروییدی در مواردی که غده تیرویید مقادیر کافی هورمون تولید نمیکند، تجویز

میشود

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام مهدی جون . من یه سوال کلی دارم.
ما تو ایران فدراسیون رسمی بادی بیلدینگ داریم و کلی هم قهرمان جهانی ( البته از نوع آماتورش http://************/files/ih2cp7iew26xrle34ygc.gif ) ولی هیچ وقت TV هیچ پوشش خبری و این جور چیزا رو نمی کنه . یعنی این رشته با موازین IRI مخالفت داره که هیچ خبری از tv بهش اختصاص نمی دن ؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جون . من یه سوال کلی دارم.
ما تو ایران فدراسیون رسمی بادی بیلدینگ داریم و کلی هم قهرمان جهانی ( البته از نوع آماتورش http://************/files/ih2cp7iew26xrle34ygc.gif ) ولی هیچ وقت TV هیچ پوشش خبری و این جور چیزا رو نمی کنه . یعنی این رشته با موازین IRI مخالفت داره که هیچ خبری از tv بهش اختصاص نمی دن ؟؟

بله مخالفت داره

به علت لخت بود این ورزش

حتی ر بعضی از مجله های ورزشی و هفته نامه ی ورزشی بعضی عکسارو

سانسور میکنن :f34r:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
مرسی مهدی جون. یه سوال دیگه.مسابقات بادی کلاسیک با بادی بیلدینگ چه فرقی داره ؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مرسی مهدی جون. یه سوال دیگه.مسابقات بادی کلاسیک با بادی بیلدینگ چه فرقی داره ؟؟

در پرورش اندام فقط وزن ملاك است و شما براي وزن كشي بايد لخت لخت فقط با يك شرت روي باسكول بروريد و وزن بكشيد و در پرورش اندام ممكن است كسي با قد 170 سانت توي 70 كيلو شركت كند و مثلا يكي با قد 160 سانت هم توي همان وزن شركت كند . خوب اينجا مسلما كسي كه كوتاه تر است بدن پرتري دارد و شانس برد او بيشتر است
اما در بادي كلاسيك ايننگونه نيست
در بادي كلاسيك قد و وزن شركت كنندگان محاسبه ميشود و در سه رده قدي 170 . 178 و +178 برگزار ميشود .
كه در قد 170 شركت كنندگان بايد زير 170 سانت قد داشته باشند و قد خود را منهاي 100 مي شود و جواب حاصل +2 يعني كسي كه به عنوان مثال قدش 165 سانت باشه اينجوري حساب ميشه
67=2+100-165

حال در قد 178 سانت شما بايد زير 178 سانت قد داشته باشيد و قد شما منهاي عدد 100 ميشه و جواب حاصل به علاوه 4 ميشه .

يعني كسي كه مثلا 176 سانت قد داره به اين صورن محاسبه ميشه
80=4+100-176
يعني كسي كه 176 سانت قد داره بايد نهايتا 80 كيلو وزن داشته باشه

دسته قدي بعدي 178+ هستش
در اين دسته شما بايد بلاي 178 سانت قد داشته باشيد و قد شما منهاي 100 و به علاوه 6 ميشود
يعني كسي كه 180 سانت قد دارد وزنش به شكل زير حساب ميشود .

86=6+100-180

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
مرسی . مهدی جون یه سوال دیگه که دارم اینه که هر سال چند نفر به عنوان مستر المپیا معرفی می شن ؟؟ یعنی در چند وزن مسابقات برگذار می شه ؟؟
Biggrin.gif

ببخش که این سوالارو می پرسم. چون تا حالا مسابقات مستر المپیا رو ندیدم. البته حوصلشو نداشتم !!

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مرسی . مهدی جون یه سوال دیگه که دارم اینه که هر سال چند نفر به عنوان مستر المپیا معرفی می شن ؟؟ یعنی در چند وزن مسابقات برگذار می شه ؟؟
Biggrin.gif

ببخش که این سوالارو می پرسم. چون تا حالا مسابقات مستر المپیا رو ندیدم. البته حوصلشو نداشتم !!

اگه مسابقات حرفه ای جهانی رو میگین (مستر المپیا)

من بیشتر بالای + 100رو میبینم :D.و مهمترین و اصلی ترین مسابقه محسوب میشه

@@

mahtabbbb

Registered User
لایک‌ها
11
من که آخرشم نفهمیدم کی راست میگه کی دروغ.
یکی میگه واسه کوچیک شدن شکم باید ببندینش، یکی میگه نهههههههه جریان خون تو بدن رو مختل میکنه، یکی میگه بری رو تردمیل با سرعت بالا یه هفته ای آب میشه، اون یکی میگه نههههههههه زانو تخریب میشه............
در مورد این شکم بندها: یکی میگه من بستم عالیه، اون یکی میکه فقط چربی رو جابجا میکنه خوب نیست.
من که نتیجه خوبی نگرفتم تا حالا. یعنی اون نتیجه ای که میگن آدم زود میگیره نیست. کسی بوده که گفته من دو سه ساله هم هوازی میرم هم دستگاه ولی نیگاش که میکنی انگار همین دیروز اومده! تازه مدعیه که خیلی هم رعایت غذایی داره.
یه دکتر رفتم که اشتباهی اسم دکتر رو خودش گذاشته بود، شکنجه گر بود. خانمها هم که از سر صبح اونجا ردیف نشسته بودن.
یه کاغذ داد دست من گفت سه روزه 1 کیلو میای پایین! چی بخورم هیچی! نه هیچ شیرینی ای حتی قند! نه میوه! نه نون نه برنج......... خلاصه سر هفته تو راه برگشت نزدیک بود فدای راه لاغری بشم. عطاشو به لقاش بخشیدم.
این قرصهای لاغریم تا شنیدم همشون خیلی ببخشید راه دستشویی رو باز میکنه. شکمتون رو خالی میکنه پس فردا روده ای نمیمونه.
نه من باین نتیجه رسیدم که هیچ راه مطمئنی نیست مگر اینکه خیلی آروم با روش لاکپشتی و رعایت زیاد و ورزش در مدت طولانی بتونی به وزن و سایز دلخواهت برسی.
با تشکر فریبا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من که آخرشم نفهمیدم کی راست میگه کی دروغ.
یکی میگه واسه کوچیک شدن شکم باید ببندینش، یکی میگه نهههههههه جریان خون تو بدن رو مختل میکنه، یکی میگه بری رو تردمیل با سرعت بالا یه هفته ای آب میشه، اون یکی میگه نههههههههه زانو تخریب میشه............
در مورد این شکم بندها: یکی میگه من بستم عالیه، اون یکی میکه فقط چربی رو جابجا میکنه خوب نیست.
من که نتیجه خوبی نگرفتم تا حالا. یعنی اون نتیجه ای که میگن آدم زود میگیره نیست. کسی بوده که گفته من دو سه ساله هم هوازی میرم هم دستگاه ولی نیگاش که میکنی انگار همین دیروز اومده! تازه مدعیه که خیلی هم رعایت غذایی داره.
یه دکتر رفتم که اشتباهی اسم دکتر رو خودش گذاشته بود، شکنجه گر بود. خانمها هم که از سر صبح اونجا ردیف نشسته بودن.
یه کاغذ داد دست من گفت سه روزه 1 کیلو میای پایین! چی بخورم هیچی! نه هیچ شیرینی ای حتی قند! نه میوه! نه نون نه برنج......... خلاصه سر هفته تو راه برگشت نزدیک بود فدای راه لاغری بشم. عطاشو به لقاش بخشیدم.
این قرصهای لاغریم تا شنیدم همشون خیلی ببخشید راه دستشویی رو باز میکنه. شکمتون رو خالی میکنه پس فردا روده ای نمیمونه.
نه من باین نتیجه رسیدم که هیچ راه مطمئنی نیست مگر اینکه خیلی آروم با روش لاکپشتی و رعایت زیاد و ورزش در مدت طولانی بتونی به وزن و سایز دلخواهت برسی.
با تشکر فریبا

سلام

ورزش بهترین و کامل ترین روشی هست که به نظر من برای افزایش و کاهش وزن موثره ولی تو این وسط

یه سری اصول رو باید رعایت کنین که نه به بدن ضرر برسه نه از ورزش ناامید و خسته شین

کلا وزن کم کردن خیلی اسونه فرقی نمیکنه وزن بالا بردن هم همینطور .

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
مش مهدی یکی از بچه ها میگفت جذب Iso Whey خیلی بیشتر از پروتیئن 100% طول میکشه.درسته؟
بهترین زمان مصرف پروتئین چه موقس؟ یکی بهم گفت نصف قبل تمرین نصف بعد تمرین یکی میگفت فقط بعد تمرین و.......

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
اوس مهدی درباره نوک سینم که گفته بودم چربی داره و هرکاری هم میکنم آب نمیشه میتونه از کم کاری تیروئید باشه؟(پهلوهام هم همینطوره)
دیروز تست دادم تیروئیدم خفن کم کار بود
T.S.H 11.6 ------------------------- Refrence Range: 0.3---5.0
برای هفته ی دیگه هم میرم دکتر برای دارو گرفتن
در ضمن با اینکه غذام خیلی کمه ولی وزنم بالا هم میره برای کم کردن باید خیلی به خودم فشار بیارم

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام مهدی جون . این که می گن به جایه 3 وعده ی غذایی سنگین 5-6 وعدهی سبک بخورین , یعنی چی ؟؟یعنی مثلآ ناهارمونو تو 2-3 وعده بخوریم ؟؟

بالا