برای مادرم می خوام. ورزش و نرمش هر روزه. چیزه خاصی نمی خواد
قرصای تیروئید جز استروئید حساب میشن؟
قرصای تیروئید جز استروئید حساب میشن؟
سلام دوستان
مهدی جون استروئید چیه؟ چون تو کشورهایه خارجی حیلی بهش گیر می دن ؟؟ یه توضیح مختصر
حق با مهدی عزیز هست
رفیق دیوانه ما رفته هورمون گوریل زده، پشمالو شده خفن، سینه هاش اومده جلو، سر سینه هاش نوک تیز و دردناک شده بدجور
خلاصه هورمون های حیوانی خیلی افتضاحه...
راستی مهدی جان شما ناندرلون هم داری؟ اگر آره یه قیمت ...
مرسی
اگه امکان داره چندتا داروی تیروئید رو بهم معرفی کنید
سلام مهدی جون . من یه سوال کلی دارم.
ما تو ایران فدراسیون رسمی بادی بیلدینگ داریم و کلی هم قهرمان جهانی ( البته از نوع آماتورش http://************/files/ih2cp7iew26xrle34ygc.gif ) ولی هیچ وقت TV هیچ پوشش خبری و این جور چیزا رو نمی کنه . یعنی این رشته با موازین IRI مخالفت داره که هیچ خبری از tv بهش اختصاص نمی دن ؟؟
مرسی مهدی جون. یه سوال دیگه.مسابقات بادی کلاسیک با بادی بیلدینگ چه فرقی داره ؟؟
مرسی . مهدی جون یه سوال دیگه که دارم اینه که هر سال چند نفر به عنوان مستر المپیا معرفی می شن ؟؟ یعنی در چند وزن مسابقات برگذار می شه ؟؟![]()
ببخش که این سوالارو می پرسم. چون تا حالا مسابقات مستر المپیا رو ندیدم. البته حوصلشو نداشتم !!
من که آخرشم نفهمیدم کی راست میگه کی دروغ.
یکی میگه واسه کوچیک شدن شکم باید ببندینش، یکی میگه نهههههههه جریان خون تو بدن رو مختل میکنه، یکی میگه بری رو تردمیل با سرعت بالا یه هفته ای آب میشه، اون یکی میگه نههههههههه زانو تخریب میشه............
در مورد این شکم بندها: یکی میگه من بستم عالیه، اون یکی میکه فقط چربی رو جابجا میکنه خوب نیست.
من که نتیجه خوبی نگرفتم تا حالا. یعنی اون نتیجه ای که میگن آدم زود میگیره نیست. کسی بوده که گفته من دو سه ساله هم هوازی میرم هم دستگاه ولی نیگاش که میکنی انگار همین دیروز اومده! تازه مدعیه که خیلی هم رعایت غذایی داره.
یه دکتر رفتم که اشتباهی اسم دکتر رو خودش گذاشته بود، شکنجه گر بود. خانمها هم که از سر صبح اونجا ردیف نشسته بودن.
یه کاغذ داد دست من گفت سه روزه 1 کیلو میای پایین! چی بخورم هیچی! نه هیچ شیرینی ای حتی قند! نه میوه! نه نون نه برنج......... خلاصه سر هفته تو راه برگشت نزدیک بود فدای راه لاغری بشم. عطاشو به لقاش بخشیدم.
این قرصهای لاغریم تا شنیدم همشون خیلی ببخشید راه دستشویی رو باز میکنه. شکمتون رو خالی میکنه پس فردا روده ای نمیمونه.
نه من باین نتیجه رسیدم که هیچ راه مطمئنی نیست مگر اینکه خیلی آروم با روش لاکپشتی و رعایت زیاد و ورزش در مدت طولانی بتونی به وزن و سایز دلخواهت برسی.
با تشکر فریبا