برای چربی سوزی هیدروکسی کات بهتر جواب میده یا لوتیروکسین؟
هر دوشون چربی سوزه خوبی هستن
ولی من هیدروکسی کات رو سر تر از لوتیروکسین میدونم
برای چربی سوزی هیدروکسی کات بهتر جواب میده یا لوتیروکسین؟
هر کدومشون بعده چه مدت جواب میدن و عوارضشون چیه؟هر دوشون چربی سوزه خوبی هستن
ولی من هیدروکسی کات رو سر تر از لوتیروکسین میدونم
هر کدومشون بعده چه مدت جواب میدن و عوارضشون چیه؟
تو چند تا سایت خوندم هیدروکسی کات به خاطر عوارض شدید کبدی دیگه تولید نمیشه
همه ی چربی سوزهای استورییدی عوارض دارن
فکر میکنی لوتیروکسین .افدرین و .....
همشون عوارض دارن ولی دوز مصرفی و دوره مصرفی کم باشه .اشکالی نداره![]()
چربی سوز غیر استروئیدی چی هست؟
لوتیروکسین هم استروئیدییه؟:blink:![]()
آقایون با تجربه اگه میشه یه راهنمایی به من بکنن،میخوام یه کراتین بخرم واسه اولین بارم هستش.
بهترین نوع موجود به مقدار 300تا500 گرم یا حد اکثر 1000 گرم که خوب جواب بده چی هستش؟
راستی یکی اینو بهم پیشنهاد داده:ATP منوهیدرات 300 گرمی 25000 تومن که به نظرم گرون اومد.
دستتونو میبوسم
یا علی![]()
مرسی داداش لطف کردیاز داش مهدی عزیز بگیر قیمت هاش هم مناسبه...
دایمابرن جز کدوم دسته از چربی سوزها هست؟(بلوکه کننده چربی ، بلوکه اشتها ،.............)
قیمتش چنده؟
سلام
ممنونم از جوابتون،آره تو یکی از همین سایتهای بدنسازی خوندم یادم کجا بود ام یادمه که حتی نوشته بود بیشتر از 1ماه مصرف نکنید اما اگه بسته 300 گرمی هست ، همین بسته رو تا آخرش مصرف کنید
در ضمن من این کراتینو مصرف کردن تغییر چندانی ندیدم یعنی قدرتمو اضافه نکرده چون کراتین هم که نمیخوردم نهایت قدرتم همین وزنه هایی بود که الان میزنم و به وجود مصرف کراتین نتونستم وزنه های بیشتری بزنم، اگه کراتین مصرف نکنم چی میتونم جایگزینش کنم؟(به قدرت زمان تمرینم اضافه کنه)
در ضمن کراتین رو 15000 تومن خریدم
بازهم ممنونم
شما چی پیشنهاد میکنی ؟ هر کدوم از کراتینها واسم بهتره من خریدارم
من دو ماهه کار میکنم تا هالا هم نخوردم
راستی استاد یه برنامه هم میخوام واسه حجم بالا تنه،من چون زانوم مشکل داره پا کار نمیکنم.وزنم 68.5 و قدم 175 اگه لازمه عکس هم بدم
راستی من دوشنبه تهرانم اگه موقعیتت تهرن هست خودم میام میگیرم.
مرسی،یا حق(آدرس یا شماره تماس بدین)
امروز با مربی باشگاه صحبت کردم میگفت amino 2222 برای چربی سوزی و کات خوبه درست گفته؟(میخام وزن کم کنم نه اضاف!!!!!!!) اگه اینجوریه قیمتش چنده و چه مارکیش خوبه؟ اصلش گیر میاد یا همش تقلبیه؟قرصاش جویدنیه یا خوردنی؟
سلام آقا مهدی
لطف کردی مرسی،من منتظر برنامه هستم
طریقه سفارش کراتین رو هم بگین لطفا