نه داداش گلم اگه تغذیت خوب باشه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ولی اگه تغذیه درست نباشه عضله میسوزه
اگه می شه یکم در مورد این تغذیه راهنمایی کن داداش
نه چاقم نه لاغر ، تقریبا نرمال هستم
سلام یه سوال داشتم برات پخ کردم ، هرجا خاستی جواب بده
مهدی جون می بینم که از مسابقاته مستر المپیا برگشتی !! مبارکه !!
سلام نظرشمادرمورد این کراتین چیه؟
تقلبیه؟اصلا" همچین چیزی هست؟
استفاده کنم یا خیر؟
این کراتین ساندیسی هستش
سلام مهدی جان من 3 روز در هفته (روزهای فرد) رو می رم دانشگاه 2 روزش هم صبح تا عصر هست 7 صبح تا 7 شب ، می خوام تو روزای دیگه برم باشگاه (می خوام حجم بیارم) ، من تصمیم دارم شنبه و دوشنبه رو بالا تنه کار کنم و جمعه رو پا کار کنم ، نظر شما چیه؟ با توجه به فشاری که تو اون 2 روز بهم وارد می شه شنبه و دوشنبه رو کدوم قسمت کار کنم؟
آقا مهدی یه چیز دیگه ، به نظرت درسته که شنبه و دوشنبه و چهارشنبه برم دانشگاه یکشنبه و سه شنبه و پنجشنبه برم باشگاه؟ بدنم نابود نمیشه؟
كلمه به كلمه حرفات درسته .... آفرينسلام
با جناب Ronin کاملا موافقم.
من دونده و شناگرم.چندین ساله که با مقوله ورزش سر و کار دارم.
توصیه اکید میکنم به دوستان که از روش پیشنهاد شده غیر استاندارد استفاده نکنید.خصوصا تعریق زیاد و مصرف کم آب.
هدف باید بالا بردن ریتم تپش قلب و نگه داشتنش تا مدت 20 الی 40 دقیقه است که باعث چربی سوزی میشه.ولی با تعریق زیاد و مصرف آب کم فقط بصورت کاذب وزنتون کم میشه.
این یه روش بسیار غلط و خطرناکه.اگه قراره ورزشی کنید که با تعریق همراهه حتما در طول روز یا چندین ساعت قبل از شروع به اندازه کافی آب بنوشید.
حتی در هنگام ورزش هم جرعه جرعه آب بنوشید.پس از تمرین هم آب بنوشید.هم اسید لاکتیک ماهیچه ها طبیعی و با سرعت خارج میشن هم متابولیم و سوخت و ساز بدن بالا میره و هم شادابی و نشاط حاصل از ورزش کردن رو به خوبی حس میکنین.
یه توصیه دیگه اینکه ازورزش کردن لذت ببرید و ورزش کنید با این هدف که میخواهید قدرت بدنی و نشاط روانی رو تجربه کنید. اینکه هدف صرفا لاغری یا عضله سازی یا رقابت و ... باشه مطمئن باشین بلاخره یه روزی این انگیزه ها کمرنگ میشن.
لاغر شدن اگر به هدف سلامتی باشه با راه و روشهای درستش قابل قبوله. نه با مصرف داروهایی که تایید نمیشن و یا اعمال فشارهای سخت بدنی یا رژیمهای طاقت فرسای غذایی که صد در صد دیر یا زود فرد رو به اصطلاح دچار ورزش زدگی میکنه.
خود من توی دوره نوجوانی دچار تنگی نفس بودم و نمیتونستم بیشتر از چند متر بدوم.یاد گرفتن قلق دم و بازدم باعث میشه در طول زمان دویدن با حفظ ریتم تپش بالای قلب احساس خستگی نکنید. زمانی یه ورزش کاملا هوازی بوده که کمترین احساس درد رو توی عضلات داشته باشین (روزهای اول درد طبیعیه)
دویدن با سرعت ثابت به مدت چهل دقیقه بدون هیچ گونه استراحت کار خیلی سختی نیست اگه فقط روی دم و بازدم درستتون تمرکز کنید.
سلام
شما حتما آزمایش تیروئید بدین حتما تیروئیدتون پر کاره که چاق نمیشید
سلام
خوبی عزیز
اسم باشگاه hagear خیلی برام آشناست
البته یه چند تا هستن .حالا اسم باشگاه هستش یا همینطوری گذاشتی hagear![]()
سلام داداشی !!
آقا تو این فروم مهدی جون (مهدی = کولمن ) واسه ما حکم آقایی داره . حالا یه مدتیه خبری ازش نیست . البته دیروز یه 5 مینیتی اومد ولی بازم رفت !! با اجازش من ازتون یه سوال دارم !
من حدوده 2 ماه پیش آرنجم زیر پرس سینه آسیب دید ! از دستم عکس انداختم گفتن هیچ مشکلی نداره بعد از یه ماه دوباره زیره پرس سینه هالتر دستم درد گرفت . حالا بعد از یه ماه استراحت بازم آرنجم یکمی درد می کنه !
حالا من باید به کلی بادی بیلدینگ رو ببوسم بذارم کنار یا بیشتر استراحت کنم یا این که یه مدته طولانی سبک تمرین کنم تا بدنم رو فرم بیاد و بعدآ دوباره نسبتآ سنگین کار کنم ؟
البته سوالم بیشتر جنبه ی پزشکی داشت ولی شماها که باتجربه هستین می تونین کمکم کنین !
![]()
آقا مهدی خیلی لطف کردی ، توضیحاتت خیلی کامل بود.
![]()
مرسی مهدی جان hagear ندیدم من این اسم رو همین طوری گذاشتم
سلام داداشی !!
آقا تو این فروم مهدی جون (مهدی = کولمن ) واسه ما حکم آقایی داره . حالا یه مدتیه خبری ازش نیست . البته دیروز یه 5 مینیتی اومد ولی بازم رفت !! با اجازش من
قربونت داداشی
خیلی خوشحال شدم
فدات عزیز
شما به ما لطف داری
داداش گلم میتونی آمپول سوماتروپین بزنی همش بره پولش رو داری؟
یا علیییییییییی ... آقا جون مادرتون از این توصیه ها نکنید ... آخه مگه کشکیه زرتی طرف بره سوما بزنه
خدایی تو بعضی تاپیکها میام ترس برم میداره ... که این قدر راحت به طرف میگی پهلو داری برو سوما بزن :hmm:
داداش گلم بهش میگم رژِیم بگیر میگه نمیتونم