• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام
دوست عزیز من کوه نوردی رو بهت پیشنهاد میکنم. از همه ورزشها بیشتر کالری میسوزنه! من توی سه ماه ۲۵ کیلو کم کردم. به طور متوسط هفته ای چهار بار کوه میرفتم.اولش **** غذایی خاصی هم نداشتم. پیشنهاد دیگه اینکه قبل از اینکه غذا رو شروع کنی ۲لیوان بزرگ آب بخور با یه بشقاب سالاد بعد هرچی دلت خواست بخور! تعداد وعده های غذاییتم زیاد کنی با حجم کم خیلی موثره. دیگه اینکه آب هم خیلی زیاد بخور به کم شدن اشتها خیلی کمک میکنه. یه کار دیگه هم که من میکردم و به نظرم مفید بود اینکه روزی ۲۰۰ بار میرفتم روی ترازو بعد هر وعده غذا یا مثلا وقتی از ورزش برمیگشتم تاثیر داشت چون مثلا اگه یه روز ناهار زیاد میخوردم میرفتم رو ترازو میدیدم ۱کیلو ۲کیلو از صبح وزنم اضافه شده سعی میکردم بقیه روز رعایت کنم. هر وقت هم گشنه میشدم سعی میکردم میوه بخورم.
در ضمن سعی کن همه چیز بخوری ولی نه اینکه خودتو خفه کنی اگه یه کتاب کالری بگیری کمک میکنه که چیزای پر کالری رو بشناسی و موقع غذا خوردن با خودت میگی اگه یه ساندویچ بخورم که توش پنیر پیتزا و سس مایونز داره مثلا ۱۰۰۰ کالری میشه باید ۲ساعت برم بدوم تا بسوزه مگه عقلم کمه جوجه کباب میخورم که کالریش کمتره!
یه سری توصیه ها هم تو اینترنت خوندم که توی دراز مدت اونا هم مفیده مثلا وقتی میخوای بری سر کار ماشینتو یه کوچه پایینتر پارک کن. یا مثلا بین سریال یا فیلم ها موقع تبلیغات راه برو.یا نشستن بهتر از خوابیدن ‌ُ، ایستادن بهتر از نشستن و راه رفتن بهتر از ایستادن.
خیلی از این راه ها هست به سرچ یکنی یه عالمه میبینی خودت امیدوارم کمک کرده باشتم. به حرف کسانی هم که میگن لاغر نمیشی و نشدی و این کارا فایده نداره به هیچ وجه گوش نکن یه بار با خودت تصمیم بگیر شروع کن نتیجه میگیری. زمان می بره ولی حتما نتیجه میگیری.
نکته اخر هم راجب کوه جاهای سخت نرو چون ممکنه زانوهات صدمه ببینه. من فقط رفتم توچال اونم تا ایستگاه ۲ نه بیشتر.
این تجربه شخصی من بود ببخشید از اساتید که جسارت کردم.
امیدوارم موفق باش
Burn the fat , Feed the muscles!& No PAIN , NO GAIN!

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
بهترین برنامه برای آب کردن چربی شکم چیست
من چاقی موضعی دارم
فقط شکمم چربی داره ولی وزنم زیاد نیست
قد 182 وزن 89
دویدن صبح زود خوبه یا شب
صبح زود با شکم خالی؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
چرا من دیدم . حدوده 5 سال پیش از اینا داشتم . ولی چون کفش غلطکی بود پا رو اذیت می کرد . 4 سال پیشم یکی داشتم که خیلی ساده بود اونم 150 تومن خریده بودم . البته فکر نکنم بازم از اونا تولید شه ولی بهتره به جایه مراکزه فروشه تردمیل به لوازم پزشکی ها سر بزنی چون من خودم 5 سال پیش از فروشگاه لوازم پزشکی خریدم . ولی اگه دنبال راحتیه پاهات هستی دلتو به دریا بزن و یه دونه مدرنشو بخر !!

مخلص داش مهدی هم هستیم !!
2lxe53l.gif
ممنون قیمت کردم غلطکه رو گفتند 150 تومن ولی زیاد به نظر جالب نبود

راستی یه مدل تردمیل ایرانی داشت طرف 180 تومن از دوستان کسی تا حالا تجربه استفاده نداشته از این تردمیل اروزنا !؟
ممنون

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
من به علت اينكه كارمندم و پشت ميز نشينم قسمت نشيمن و پهلوهام پهن و بزرگ شده لطفا بفرماييد كه چكار كنم و ورزشش چيه؟

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
پروتئین فقط قبل تمرین باید مصرف کرد؟ اگه مثلا روی 3 بار مصرف کنی تمرین هم نکنی باز خوبه؟

بستگی به **** غذلییت داره اگه کمبود داشته باشی آره خوبه البته باید با توجه به نیازت مصرف کنی

من به علت اينكه كارمندم و پشت ميز نشينم قسمت نشيمن و پهلوهام پهن و بزرگ شده لطفا بفرماييد كه چكار كنم و ورزشش چيه؟

**** غذایی و در کنارش ورزشهای هوازی مثل دویدن شنا پیاده روی و ....

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با جناب Ronin کاملا موافقم.

من دونده و شناگرم.چندین ساله که با مقوله ورزش سر و کار دارم.

توصیه اکید میکنم به دوستان که از روش پیشنهاد شده غیر استاندارد استفاده نکنید.خصوصا تعریق زیاد و مصرف کم آب.

هدف باید بالا بردن ریتم تپش قلب و نگه داشتنش تا مدت 20 الی 40 دقیقه است که باعث چربی سوزی میشه.ولی با تعریق زیاد و مصرف آب کم فقط بصورت کاذب وزنتون کم میشه.
این یه روش بسیار غلط و خطرناکه.اگه قراره ورزشی کنید که با تعریق همراهه حتما در طول روز یا چندین ساعت قبل از شروع به اندازه کافی آب بنوشید.

حتی در هنگام ورزش هم جرعه جرعه آب بنوشید.پس از تمرین هم آب بنوشید.هم اسید لاکتیک ماهیچه ها طبیعی و با سرعت خارج میشن هم متابولیم و سوخت و ساز بدن بالا میره و هم شادابی و نشاط حاصل از ورزش کردن رو به خوبی حس میکنین.

یه توصیه دیگه اینکه ازورزش کردن لذت ببرید و ورزش کنید با این هدف که میخواهید قدرت بدنی و نشاط روانی رو تجربه کنید. اینکه هدف صرفا لاغری یا عضله سازی یا رقابت و ... باشه مطمئن باشین بلاخره یه روزی این انگیزه ها کمرنگ میشن.

لاغر شدن اگر به هدف سلامتی باشه با راه و روشهای درستش قابل قبوله. نه با مصرف داروهایی که تایید نمیشن و یا اعمال فشارهای سخت بدنی یا رژیمهای طاقت فرسای غذایی که صد در صد دیر یا زود فرد رو به اصطلاح دچار ورزش زدگی میکنه.

خود من توی دوره نوجوانی دچار تنگی نفس بودم و نمیتونستم بیشتر از چند متر بدوم.یاد گرفتن قلق دم و بازدم باعث میشه در طول زمان دویدن با حفظ ریتم تپش بالای قلب احساس خستگی نکنید. زمانی یه ورزش کاملا هوازی بوده که کمترین احساس درد رو توی عضلات داشته باشین (روزهای اول درد طبیعیه)

دویدن با سرعت ثابت به مدت چهل دقیقه بدون هیچ گونه استراحت کار خیلی سختی نیست اگه فقط روی دم و بازدم درستتون تمرکز کنید.

hagear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان گلم من حامد هستم به عنوان یک ورزش کار سایت در خدمتون هستم همه جوره

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام حامد چطوري ؟ تو بخش ورزش باز ميكردي بهتر جواب ميگرفتي . منو كه ميشناسي ؟ :lol:

hagear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گلم این آیدی منه اگه کسی سوال خصوصی داشت بیاد اونجا بپرسه
hagear_11

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
آقا بگو چطوري ميشه چاق شد ؟ در حدي كه لاغذ نباشيم :D

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

من چاق بودم با **** لاغر شدم . حدود 98 بودم الان 75 هستم . اما چربی موضعی درناحیه شکم هنوز دارم . این رو چه ریختی میشه نابودش کرد ؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
مهدی جون می بینم که از مسابقاته مستر المپیا برگشتی !! مبارکه !!
icon10.gif

بالا