مگه اینا غیر سالمند؟!!
اینا هم یک نوع مکملند مثل بقیه مکملا
مگه اینا غیر سالمند؟!!
اینا هم یک نوع مکملند مثل بقیه مکملا
دقیقا مکملهای نیتریک اکسید تاثیر بسیار زیادی توی پمپاژ خون /افزایش حجم / نمایان شدن رگها دارن.بهترین نمونه ای هم که می تونید استفاده کنید no-xplode محصول شرکت BSN هستش.
سلام . راستشو بخواین من روزی که شروع کردم به بدنسازی , به یکی که برام حکم عمو رو داره و تو ورزش استخون ترکونده از من قول گرفت که هیچ وقت سراغ مکمل و اینجور چیزا نرم !! واسه همین همیشه طبیعی کار کردم !!! :blush: :blush:
والا یه مشکل که الان زیاد دور و برم می بینم اینه که ملت عنوان مکمل و دوپینگ رو یکی میدونند!!!:blink:
در حالی که ساپلمنتها نه تنها ضرری ندارند بسیار توی پیشرفتتون بهتون کمک می کنند! هدف من قانع کردن شما یا زیر سوال بردن اون دوستتون نیست ولی اگه یه سرچ توی نت بزنید و با یه مشاور با سواد صحبت کنید (نه از این گنده باقالیهای تو باشگاه که مثل نقل و نبات استروئید مصرف می کنند!!)حتما بهتر می تونید تصمیم بگیرید و روند پیشرفتتون سریعتر میشه.من به عنوان یه دوست بهتون توصیه می کنم یه تماس با دفتر فرشید نزاکتی بگیرید.ایشون جزو افرادی هستند که در زمینه بدنسازی اطلاعاتشون فوق العادست!
سلام . راستشو بخواین من روزی که شروع کردم به بدنسازی , به یکی که برام حکم عمو رو داره و تو ورزش استخون ترکونده از من قول گرفت که هیچ وقت سراغ مکمل و اینجور چیزا نرم !! واسه همین همیشه طبیعی کار کردم !!! :blush: :blush:
من هفته ای یکبار میرم شنا. وزرش سنگینی هست بر خلاف ظاهرش یک مکملی که آثار تخریب شنا رو (مثل تجزیه عضله) از بین ببره چیه؟
پروتئین
پروتین متاسفانه جلوی آب از بین رفتن عضله حین دو یا شنا رو نمیگیره . یه محصوص فقط دیدم مال eas که اونهم گیرم نیومده
من نسبتا چاق هستم و میخام یه 10 کیلویی وزن کم میشه از این داروهای چربی سوز و لاغری استفاده کرد لطفا توضیح بدین ممنون میشم
مهدی جان سلام
نیستی خیلی وقته ؟
مشکلی چیزی بود خدایی نکرده ؟
ممنونسلام امیر جون .خوبی
راستش رفته بودم سفر .به همین خاطر یه چند ماهی نبودم
خیلی مخلصیم
یا علی
ممنون
در راستای مسابقات ؟ یا کار ؟
ما بیشتر
مهدی جون , خوش برگشتی ! دیلمون تنگ شده بود واست !