• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لادن 26 ساله قدم 167 وزنم 55 در طول 10 روز 5 کیلو اضاف کردم استعدادم خوبه تو وزن آوردن و وزن کم کردن ...چندین تا سوال دارم...آیا به قدم کمبود وزن دارم؟؟ تمایل دارم حجم بیارم و خط بندازم روی عضلات بدنم...اصلا این کار برای خانم ها امکان پذیر هست؟؟؟داروی خاصی باید مصرف کنم؟؟ راستی باشگاه بدنسازیم می رم هر روز جز جمعه ها و 1 ساعت تمرین تقریبا سخت دارم ...قدرت بدنی خوبی دارم ولی مشکل اینجاست که من عقاید و تجویزات و روش مربیای زن رو قبول ندارم برا همین نیاز به یه برنامه ی اساسی دارم برای حجم آوردن و خط انداختن ...قبلا از آمپول استفاده کردم و تقریبا عوارضی نداشت البته بجز گرگرفتگی ..آیا تجویز می کنید استفاده از آمپول رو؟؟این جریان تستستورون ها چیه ؟؟؟ در کنار تمریناتم دارم مولتی ویتامین abc plus و پودر کربوهیدرات استفاده می کنم ..نیازی به کراتین هست؟؟؟ این مربیه من علاقه شدیدی به تجویز درازنشست و شنا در انواع و اقسام حالات ممکنه داره مثلا یه توپ 5 کیلو می ده می گه 3تا 60 تا درازنشست بزن باهاش و و و اینا واقعا تاثیر داره روی خط انداختن عضلاتم؟؟اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم ...از نظر هزینه هم هیچ مشکلی ندارم ..اپیرادات ظاهری بدنم مچ دستای باریکمه آیا با ورزش و افزایش حجم امیدی به تغییر ظاهریش هست؟؟؟ وای ببخشید من خیلی سوال د ارم خیلی خیلیم عجولم برا رسیدن به هدفم ...

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید...من هنوز امیدوارم که بلکه جوابی بگیرم..خیلی خیلی خوشحال شدم و می شم از پاسخ گوییتون ...مرسی داداش

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
با این طرز برخورد حتما انتظار پاسخ صحیح هم داری

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من لادن 26 ساله قدم 167 وزنم 55 در طول 10 روز 5 کیلو اضاف کردم استعدادم خوبه تو وزن آوردن و وزن کم کردن ...چندین تا سوال دارم...آیا به قدم کمبود وزن دارم؟؟ تمایل دارم حجم بیارم و خط بندازم روی عضلات بدنم...اصلا این کار برای خانم ها امکان پذیر هست؟؟؟داروی خاصی باید مصرف کنم؟؟ راستی باشگاه بدنسازیم می رم هر روز جز جمعه ها و 1 ساعت تمرین تقریبا سخت دارم ...قدرت بدنی خوبی دارم ولی مشکل اینجاست که من عقاید و تجویزات و روش مربیای زن رو قبول ندارم برا همین نیاز به یه برنامه ی اساسی دارم برای حجم آوردن و خط انداختن ...قبلا از آمپول استفاده کردم و تقریبا عوارضی نداشت البته بجز گرگرفتگی ..آیا تجویز می کنید استفاده از آمپول رو؟؟این جریان تستستورون ها چیه ؟؟؟ در کنار تمریناتم دارم مولتی ویتامین abc plus و پودر کربوهیدرات استفاده می کنم ..نیازی به کراتین هست؟؟؟ این مربیه من علاقه شدیدی به تجویز درازنشست و شنا در انواع و اقسام حالات ممکنه داره مثلا یه توپ 5 کیلو می ده می گه 3تا 60 تا درازنشست بزن باهاش و و و اینا واقعا تاثیر داره روی خط انداختن عضلاتم؟؟اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم ...از نظر هزینه هم هیچ مشکلی ندارم ..اپیرادات ظاهری بدنم مچ دستای باریکمه آیا با ورزش و افزایش حجم امیدی به تغییر ظاهریش هست؟؟؟ وای ببخشید من خیلی سوال د ارم خیلی خیلیم عجولم برا رسیدن به هدفم ...

سلام

اره تقریبا 7الی 8کیلویی کاهش وزن دارین

هدف شما کات کردن بدنتونه یا افزایش حجم ؟

بیشتر خانم ها دوس دارن بدنشون فیتنس و تناسب خوبی داشته باشه تا اینکه خط خطی

استروژن یه هورمونیه که تو خانوم ها زیاده .هورمون مردانه به نظرم مصرق نکنی بهتره یا اینکه اگه میخوای مصرف کنی

مثلا از وینسترول یا دکادورابولین استفاده کن

مولتی ویتامین و کربوهیدارت انرژی بدنت رو میده ولی اگه میخوای خیلی بهتر نتیجه بگیری از کراتین هم استفاده کن

کراتین های مختلفی دارم خواستی ندا بده

با دراز نشست و شنا بدنت رو نمیاد .از حرکات چند مفصلی استفاده کن .

برای خط انداختن میتونی یک **** متوسط بگیری و از آرژنین استفاده کنی

سلام
ببخشید...من هنوز امیدوارم که بلکه جوابی بگیرم..خیلی خیلی خوشحال شدم و می شم از پاسخ گوییتون ...مرسی داداش

یه چیز-- سعی کنین عجول نباشین

ولی در کل شرمنده که جواب سوالتون دیر شد .

یا علی

Last edited:

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ممنونم از پاسخگوییتون...خوشبختانه من برخلاف بقیه خانم هام و یه جورایی دوست دارم بدن متفاوتی رو بسازم و علاقه شدیدی به خط انداختن و شش تیکه شدن شکم دارم ...خواهشن اگه راه حلی فرمولی چیزی هست بدید ممنون می شم ...هدف من هم افزایش حجم بدنمه ...از این هورمون دکا که فرمودین استفاده کردم به همراه فکر کنم تستوسترون بود افزایش وزن آوردم سریعا اما متاسفانه شدیدا دچار گرگرفتگی می شم ...یه پروتئین وی هم مربیم بهم داد و کراتین هم فردا قراره برام بیاره امیدوارم اصل باشه اگر نه ..کراتین اصل چی برام تجویز می کنین؟؟آرزنین چی هست؟؟اگر دارید می خوام و یه دستور رژیمی مربوط به خط انداختن ...این برنامه منه می شه یه نگاه کنید و نظر بدید اصلا کارآمد هست؟؟ به حالت چرخشی از a تا c توی هفته اجراش می کنم ...لزومی هست هر روز به باشگاه برم یا با برنامه یک روز درمیون هم می شه به نتیجه مورد نظر رسید..برای این خط انداختن چه مدت زمان مورد نیاز هست؟؟
برنامه A

1-دوچرخه دور سنگین l5 10 دقیقه
2-پرس سینه هالتر
3-بالا سینه هالتر
4-قفسه دستگاه
6-پارائل( بارفیکس) 30 تا
7-زیر بغل کششی از جلو
8-دستگاه h
9- شکم با توپ 5 کیلویی + زیر شکم + شکم خلبانی 3 تا 30 تا
10-فیله کمر 2 تا 15 تا

برنامه B
1-دوچرخه ال 5 ده دقیه
2-پشت پا دستگاه 9 تا 7 تا 5 تا
3-اسکوات9 تا 7 تا 5 تا
4-ساق3 تا 15 تا
5-حرکات باسن3تا 10 تا
6-پشت بازو دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
7-پشت بازو تک دمبل9 تا 7 تا 5 تا
8-پهلو طرفین + پهلو تک دنبل 3 تا 20 تا

برنامه C
1-دوچرخه ال 6 15 دقیقه 9 تا 7 تا 5 تا
2-سر شانه دستگاه 9 تا 7 تا 5 تا
نشر از جلو9 تا 7 تا 5 تا
4-نشر از طرفین9 تا 7 تا 5 تا
5-سر شانه از پشت 9 تا 7 تا 5 تا
6-نشر دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
7-جلو بازو تک دنبل9 تا 7 تا 5 تا
8-جلو بازو دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
9-حرکات شکم برنامه a

دشمنتون شرمنده باشه ..راست می گید خیلی عجولم اما خوب دلایلی محکم برای این همه عجله دارم که برام مهمه تا عید به نتیجه برسم ...ممنون ...علی یارتون

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ممنونم از پاسخگوییتون...خوشبختانه من برخلاف بقیه خانم هام و یه جورایی دوست دارم بدن متفاوتی رو بسازم و علاقه شدیدی به خط انداختن و شش تیکه شدن شکم دارم ...خواهشن اگه راه حلی فرمولی چیزی هست بدید ممنون می شم ...هدف من هم افزایش حجم بدنمه ...از این هورمون دکا که فرمودین استفاده کردم به همراه فکر کنم تستوسترون بود افزایش وزن آوردم سریعا اما متاسفانه شدیدا دچار گرگرفتگی می شم ...یه پروتئین وی هم مربیم بهم داد و کراتین هم فردا قراره برام بیاره امیدوارم اصل باشه اگر نه ..کراتین اصل چی برام تجویز می کنین؟؟آرزنین چی هست؟؟اگر دارید می خوام و یه دستور رژیمی مربوط به خط انداختن ...این برنامه منه می شه یه نگاه کنید و نظر بدید اصلا کارآمد هست؟؟ به حالت چرخشی از a تا c توی هفته اجراش می کنم ...لزومی هست هر روز به باشگاه برم یا با برنامه یک روز درمیون هم می شه به نتیجه مورد نظر رسید..برای این خط انداختن چه مدت زمان مورد نیاز هست؟؟
برنامه A

1-دوچرخه دور سنگین l5 10 دقیقه
2-پرس سینه هالتر
3-بالا سینه هالتر
4-قفسه دستگاه
6-پارائل( بارفیکس) 30 تا
7-زیر بغل کششی از جلو
8-دستگاه h
9- شکم با توپ 5 کیلویی + زیر شکم + شکم خلبانی 3 تا 30 تا
10-فیله کمر 2 تا 15 تا

برنامه B
1-دوچرخه ال 5 ده دقیه
2-پشت پا دستگاه 9 تا 7 تا 5 تا
3-اسکوات9 تا 7 تا 5 تا
4-ساق3 تا 15 تا
5-حرکات باسن3تا 10 تا
6-پشت بازو دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
7-پشت بازو تک دمبل9 تا 7 تا 5 تا
8-پهلو طرفین + پهلو تک دنبل 3 تا 20 تا

برنامه C
1-دوچرخه ال 6 15 دقیقه 9 تا 7 تا 5 تا
2-سر شانه دستگاه 9 تا 7 تا 5 تا
نشر از جلو9 تا 7 تا 5 تا
4-نشر از طرفین9 تا 7 تا 5 تا
5-سر شانه از پشت 9 تا 7 تا 5 تا
6-نشر دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
7-جلو بازو تک دنبل9 تا 7 تا 5 تا
8-جلو بازو دستگاه9 تا 7 تا 5 تا
9-حرکات شکم برنامه a

دشمنتون شرمنده باشه ..راست می گید خیلی عجولم اما خوب دلایلی محکم برای این همه عجله دارم که برام مهمه تا عید به نتیجه برسم ...ممنون ...علی یارتون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

استراحت میان ست ها رو به حداقل برسون

میتونی از کراتین استفاده کنی و یه پودر پروتیینی غلیظ مثل HMB,و یدونه آمینو 2222

با این سه تا مکمل و یه تمرین پر شدت و با **** مناسب میتونی تو کمترین زمان بدنت رو کات کنی

برنامه ی تمرینی هم مشکلی نداره

درضمن من توزیع کننده مکمل تو سطح کشورم

هم مکمل اصل دارم و هم مکمل درجه 2الی 3

هر مکملی خواستی به خودم بگو

یا علی

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر سه این موارد رو بشرط اصل بودن می خوام میشه برام هزینه هاشو و مراحل ارسالش رو به ایمیلم بفرستید؟؟

متشکرم

hamiddimah

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت اقا مهدی

اگه من بخوام real mass رو همراه myofusion مصرف کنم در طی روز باید چه مقداری مصرف کنم یعنی صبح قبل تمرین بعد تمرین و موقع خواب به برتیب کدومشون رو بخورم؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با سلام خدمت اقا مهدی

اگه من بخوام real mass رو همراه myofusion مصرف کنم در طی روز باید چه مقداری مصرف کنم یعنی صبح قبل تمرین بعد تمرین و موقع خواب به برتیب کدومشون رو بخورم؟

سلام

خودش پیمانه داره توش

وزنتون زیاد نیست نصف پیمانه رو با اب هویج یا با اب میتونین مصرف کنین

صبح .نیم ساعت قبل تمرین و بلافاصله بعد تمرین real mass

شب .40دقیقه قبل تمرین ونیم ساعت بعد تمرین myofusion

یا علی

hamiddimah

Registered User
لایک‌ها
3
شرمنده اقا مهدی من هی از شما سوال میپرسم:blush::blush::blush::blush:

حالا اگه فقط بخوام که ریل مس رو مصرف کنم چقدر باید بخورم می خوام به وزن 72-75 کیلو برسم ( ایا 1 بسته کفایت میکنه در کنار تغذیه خوب یا نه باید بیشتر بخورم ؟)

در کنار تمرین و خوردن ریل مس باید چه غذاهایی رو بخورم؟

دلیلم برای خوردن ریل مس اینه که ریل مس گینر هست یعنی باعث افزایش وزن و هم افزایش حجم میشه

بعد از اینکه وزن آوردم می خوام مای فیوژن بخرم که پروتیینه.... اینجوری بهتر نیست مربی؟

LADAN110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنونم از پاسخگوييتون ...خوشبختانه يا شايدم نه ..از طرف يكي از دوستان پروتئين و كراتين گيرم اومد از اونجايي كه مفت باشه كوفت باشه منم تعارف رو دو دستي چسبيدم و الان روز 4 هست كه تو مصرفم ...اما سواله خيلي عجيبم اينه كه چه طور ممكنه من توي 4 روز مصرف كراتين 3 كيلو اضاف كردم از 55 رسيدم 58؟؟يعني براي همه طبق همين رواله؟؟جالبتر اينكه عملا بازو آوردم و كاملا تغييرات مشهوده واقعا نمي خوام به راحتي كه به دست آوردم از دستشون بدم چي بايد بخورم و چه كار بايد كنم كه بقولا نخوابه؟؟من توي دوره بارگيري ام هر چند مربيم مي گه روزي 5 گرم اما من طبق برنامه هايي كه توي همين سايت خوندم دارم روزي 20 گرم مي رم تا 6 روز ....توي 4 وعده و با آب انگورو آب قند مي خورم ..پروتئينم روزي 4 وعده ....مي گم با اين افزايش وزن "آني پس تا آخر ماه باز هم ممكنه بيام بالا؟؟
در كل بابت پي امتون ممنون من از پودر پروتئينم اصلا راضي نيستم و فعلا بايد يه آدرس جور كنم و از شما تقاضا كنم برام يه پروتئين اصل بفرستين كه تا هفته آينده اكيش مي كنم بدبختي اينجاست كه من مجبورم بدون اطلاع خانواده مصرف كنم به هيچ عنوان براي اونا مصرف مكمل قابل قبول نيست هرچند خودشون با اين اضافه وزن و حجم كمي شك كردن :p...اين پودر پروتئين تابلو بوي شير خشك مي ده و كمي ته مزش ترشه رنگشم شيريه از كجا بفهمم اصله يا نه ؟؟ ...يه سوال مهمترم ازتون دارم من احتمالا ارديبهشت ماه تست امادگي جسماني و خون د ارم براي رشتم ..آيا اينايي كه مي خورم توي آزمايشات نشون داده مي شن ؟؟استفاده كراتين منعي نداره ؟؟ممنون يا علي

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
شرمنده اقا مهدی من هی از شما سوال میپرسم

حالا اگه فقط بخوام که ریل مس رو مصرف کنم چقدر باید بخورم می خوام به وزن 72-75 کیلو برسم ( ایا 1 بسته کفایت میکنه در کنار تغذیه خوب یا نه باید بیشتر بخورم ؟)

در کنار تمرین و خوردن ریل مس باید چه غذاهایی رو بخورم؟

دلیلم برای خوردن ریل مس اینه که ریل مس گینر هست یعنی باعث افزایش وزن و هم افزایش حجم میشه

بعد از اینکه وزن آوردم می خوام مای فیوژن بخرم که پروتیینه.... اینجوری بهتر نیست مربی؟

سلام

دشمنتون شرمنده

راستش وقتی میخوایین مکمل رو مصرف یا استفاده کنین .باید ادامه دار باشه (مصرفش قطع نشه )

مکمل رو همیشه باید مصرف کرد

تو امریکا یا کشور های دیگه هورمون و استرویید رو مثل مکمل مصرف میکنن

مثلا میبنی طرف 1سال تو دوره به سر میبره :D

قربانت مهدی

سلام
ممنونم از پاسخگوييتون ...خوشبختانه يا شايدم نه ..از طرف يكي از دوستان پروتئين و كراتين گيرم اومد از اونجايي كه مفت باشه كوفت باشه منم تعارف رو دو دستي چسبيدم و الان روز 4 هست كه تو مصرفم ...اما سواله خيلي عجيبم اينه كه چه طور ممكنه من توي 4 روز مصرف كراتين 3 كيلو اضاف كردم از 55 رسيدم 58؟؟يعني براي همه طبق همين رواله؟؟جالبتر اينكه عملا بازو آوردم و كاملا تغييرات مشهوده واقعا نمي خوام به راحتي كه به دست آوردم از دستشون بدم چي بايد بخورم و چه كار بايد كنم كه بقولا نخوابه؟؟من توي دوره بارگيري ام هر چند مربيم مي گه روزي 5 گرم اما من طبق برنامه هايي كه توي همين سايت خوندم دارم روزي 20 گرم مي رم تا 6 روز ....توي 4 وعده و با آب انگورو آب قند مي خورم ..پروتئينم روزي 4 وعده ....مي گم با اين افزايش وزن "آني پس تا آخر ماه باز هم ممكنه بيام بالا؟؟
در كل بابت پي امتون ممنون من از پودر پروتئينم اصلا راضي نيستم و فعلا بايد يه آدرس جور كنم و از شما تقاضا كنم برام يه پروتئين اصل بفرستين كه تا هفته آينده اكيش مي كنم بدبختي اينجاست كه من مجبورم بدون اطلاع خانواده مصرف كنم به هيچ عنوان براي اونا مصرف مكمل قابل قبول نيست هرچند خودشون با اين اضافه وزن و حجم كمي شك كردن ...اين پودر پروتئين تابلو بوي شير خشك مي ده و كمي ته مزش ترشه رنگشم شيريه از كجا بفهمم اصله يا نه ؟؟ ...يه سوال مهمترم ازتون دارم من احتمالا ارديبهشت ماه تست امادگي جسماني و خون د ارم براي رشتم ..آيا اينايي كه مي خورم توي آزمايشات نشون داده مي شن ؟؟استفاده كراتين منعي نداره ؟؟ممنون يا علي

سلام

برای اولین بار و تو دوره ی بارگیری طبیعی هستش که وزنتون و قدرتتون فرق بکنه

راستش وزن شما برای 15گرم کراتین (حدااکثر)خوبه نه بیشتر

مصرف کراتین رو باید ادامه بدین و در کنارش یه پروتیین اصل مثل ماسل جویز و کینر استفاده کنین

البته اصل نه مکملی که شما خریدین (پروتیین ):D

اصل بودنش رو از طعم و مزه و چیزای دیگه میشه فهمید که اون کار ماهاست که همیشه پروتیین مصرف میکنیم

سوال مهمترم ازتون دارم من احتمالا ارديبهشت ماه تست امادگي جسماني و خون د ارم براي رشتم ..آيا اينايي كه مي خورم توي آزمايشات نشون داده مي شن ؟؟استفاده كراتين منعي نداره

مصرف کراتین و پروتیین هیچ اشکالی نداره (کراتین و پروتیین یه ماده ای هستش که تو بدن هر فردی موجوده )

برین با خیال راحت ازمایش بدین :D

اگه هورمون تستسترون یا استرویید استفاده میکردین اونوقت بله تو ازمایش خودشو نشون میداد

علی یارت

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
سلام،
مي خوام با ماشين خودم يا هر ماشين ديگه اي كه شده در پيست اتومبيلراني رانندگي كنم. دوره داره يا مراجعه كني ميشه؟
لطفاً راهنمائيم كنيد.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام،
مي خوام با ماشين خودم يا هر ماشين ديگه اي كه شده در پيست اتومبيلراني رانندگي كنم. دوره داره يا مراجعه كني ميشه؟
لطفاً راهنمائيم كنيد.

ای بابا آخه این سوال جاش اینجاس!!!:blink:

بالا