خوب يه سوال مرتبط:
آقاي مهدي = كولمن عزيز. اين عكس آواتار، خود شما هستيد؟![]()
آره . خودشه . ایشون چندین بار ( فکر کنم 8 بار ) مستر المپیا شدن و از نوابغه بدنسازیه ایران و جهان هستن !
مخلصیم مهدی خان !! :blush:
خوب يه سوال مرتبط:
آقاي مهدي = كولمن عزيز. اين عكس آواتار، خود شما هستيد؟![]()
آره . خودشه . ایشون چندین بار ( فکر کنم 8 بار ) مستر المپیا شدن و از نوابغه بدنسازیه ایران و جهان هستن !
:blink: :blink:
مخلصیم مهدی خان !! :blush:
مخلصیم مهدی خان
آقا مهدی سلام
آقا ما یه چهارماهی هست باشگاه میریم قدم 178و وزنم اولش 64 بود الان 68 من از 1 ماه پیش به این ور دیگه سنگین تر نشدم رو همون 68 مونده! برنامم همونطوری که قبلآ خودتون گفتید 3 روز در هفته بود و دو عضله ایی بود. وزنه هامم سنگین تر کردم ولی تغییری ندیدم. نظر شما چیه؟ بدون مکمل میشه تا 72 اینطورا بالا بیام؟
سلام
عموم مهدی
من اطلاعاتی در مورد کربن مس ( درست نوشتم یا نه ) می خواستم
چی هست؟
به چه دردی می خوره
چاق نکنه؟
خوب عمو مهدیسلام .
مکمل کربوهیدراتی هستش
انرژی بدن رو هنگام تمرین دو برابر میکنه
یکمی هم بزرگمیکنه بدنت رو
سلام آقا مهدی
میخواستم یک برنامه توپ غذایی و ورزشی بهم بدی که این بدن رو بکنیم آرنولدی ! :دی
وزنم 58 قدم 174 و سنم داره میشه 20
میخواستم حجم عضلاتم سریع زیاد بشه (بازو و سرشانه و سینه)
به نظرتون پروتئین مصرف کنم خوبه ؟
هیکلم فکر کنم جون میده برای این کار البته باید 4-5 کیلویی فکر کنم وزن اضافه کنم !
حالا هرکاری شما بگی میکنم !!
از این کشهای بدنسازی هم خریدم به نظرتون خوبه ؟
خوب عمو مهدی
پشینهادت خودت چیه..
من فوتبال و اسکیت کار می کنم.
کراتین یا کربو ؟
قدم 172 هست... نشم...خپل و کوتله....
سلام خواهش ميكنم كمك كنيد. من يه دخترم كه 171 قدمه و الان64 كيلو هستم. در حاليكه ميخوام بشم 58 كيلو. براي اين 6 كيلو پدرم در اومده. اما نميشه. يه قرص polythermex(natural green tea fat loss catalyst) دوست پسرم بهم داده كه روزي دوتا ميخورم اما تو اين يك هفته اي كه خورده ام احساس ميكنم كه چاق تر شده ام. چون الان فرصتش رو ندارم كه ورزش كنم. چون فكر ميكنم اين قرص مال بدنسازها باشه... حالا سوالم اينه كه آيا با اين كپسول ميشه بدون ورزش وزنم بياد پايين يعني خطرناك نيست؟ يا اينكه ديگه نخورم.؟ با توجه به اينكه وقت ورزش ندارم چربي سوزي هست كه عوارض نداشته باشه و اين 6 كيلو رو بتونم بدون برگشت كم كنم؟
خواهش ميكنم اگر كسي ميتونه كمكم كنه. اي ميل من هست [email protected] اگر جوابمو بدين ممنون ميشم.
سلام
کراتین چربی سوز هست؟
من قدم 187 وزن 114 هست
تو 1.5 ماه گذشته 11 کیلو کم کردم میخوام تا عید حداکثر تا 100 برسم
http://forum.persiantools.com/t149033.html
نوکرم اوس مهدی یه مدت نبودم دلم واست تنگ شده اساسی
یه سوال دارم درباره چربی سوز
lipo6 چطور چربی سوزیه؟ انقدری که تعریفش رو میکنن خوب هست؟با lipo6x یا black خیلی فرق داره یا بیشترش تبلیغه؟
قیمت چنده؟ راستیتش دادشم هیدروکسی کات هاردکور گرفت 10 روز خورد میگفت حالش رو خراب میکنه و حسابی میریزتش بهم و حواله ی سطل زبالش داد منم گفتم برای خودم یه چیز بهتر بگیرم اینو بهم معرفی کردن قیمتشم 48 تومن x و black هم قیمت نگرفتم
قرصش چنده؟
دقیقاً چه کاری انجام میده؟
سلام
فقط چربی سوز چی رو پیشنهاد میکنی؟
حجم دهنده نمیخوام داشته باشه فقط چربی سوز
الان مربی یدونه داده اسمش Green Lean Body Capsule هست
گفته روزی یدونه نیم ساعت بعد از صبحانه بخور