• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من هم رژيم گرفتم هم ورزش هوادي زياد كردم ديگه داشتم از ضعف و لاغري ميمردم باور كنيد يه ذره چربي هم تو بدنم نداشتم اما اين شكم لامصب كوچيك نشد كه نشد.
ميترسم مشكل كبدي داشته باشم چون ميگن از علاعمش بزرگي شكم و جمع شدن آب تو شكمه.
دعام كنيد بچه ها

شاید گازه که اون تو جمع شده!!!!!:happy:
توصیه دکترها به شما اینه که تا میتونی زور بزنی تا خالی بشه;)(فقط با رعایت جوانب احتیاط میدونی دیگه:eek:)
البته من مسئولیتی قبول نمیکنم چون خودم امتحانش نکردم:D

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اب کردن شکم یکی از سخترین کارها هست !!!!
پشتکار میخواد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام به شما دوستان واساتید محترم پرورش اندام بدن ساز. درود بر شما!!!!!!

باتوجه به اینکه دیدم اینجا بدنساز زیاده وهمه مشتاقن گفتم یه تاپیک بزنم.

من دوتا سوال داشتم بچه ها: 1. من چندماهه که بدنسازی کار میکنم اما سینه هام و زیر بغلم کوچیکه چیکارکنم زودتر بزرگتر بشه؟
2. شما دوستان گرامی درحین تمرین چی میخورین؟ من خودم اب میخورم اما میخوام بدونم چیزه بهتریم هست؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام دادا . بهتر بود از آقا مهدی به صورت پیام خصوصی بپرسی تا کامل راهنماییت کنن . اون چیزایی که من میدونم:
1-اول باید تغذیت در حد یک بدنساز باشه . هر هفته در دو یا سه نویت حتما ماهی . مرغ و ماکارونی استفاده کن
2-از میوه ها و سبزیجات تا میتونی مصرف کن .
3-اگر نمیتونی مکمل های پروتئینی تهیه کنی بعد تمرین حتما یک سیب زمینی در حد 100 گرم بخور( آب پز شده ) که بدنت در حین و بعد تمرین به کربوهیدرات شدیدا احتیاج داره .
4-در حین تمرین برای فشار از یک نفر کمک بگیر تا تکرار های آخر رو کمکت کنه .
5-در حین تمرین حتما به نقاطی که فشار میاری تمرکز کن . حواست جای دیگه نباشه .

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
ضمن تایئد صحبتهای سعید جان...
__
هر کسی تو بدنسازی تو یک سری عضلات بدنش استعداد داره و تو بعضی عضلات ضعف...به عنوان مثال من خودم بازو هام فوق العاده استعداد دارن... حالا شما هم ضعف ات توی سینه ها و زیر بغل هست..
__
شما باید اول برنامه تمرین تو عوض کنی و طبق شرایطی که داری بدی یک نفر که ماهر هست برات برنامه بنویسه...
برنامه باید طوری تنظیم بشه که توی عضلان سینه که بدن ات استعداد نداره شدت بیشتری بهش وارد بشه البته با آف های مشخص...
برای زیر بغل هم یک حرکتی قبلا ما می زدیم واقعا معجزه می کرد.. زیر بغل با هالتر در حالت خم شده...
___
برای قبل تمرین اگه دوره و مکمل و اینا نداری.. به نظرم یک فارماتون بخور در حین تمرین هم همون اب... به شرطی که گلوکز طبیعی هم گیر بیاری و مقداری توش بریزی... بعد تمرین هم سیب زمینی و ماکارونی و تخم مرغ و هرچی دم دستت بود... که البته نشاسته و پروتئین داشته باشه...
___
اگه هم اهل دوره هستی که پمپ معجزه می کنه...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ضمن تایئد صحبتهای سعید جان...
__
هر کسی تو بدنسازی تو یک سری عضلات بدنش استعداد داره و تو بعضی عضلات ضعف...به عنوان مثال من خودم بازو هام فوق العاده استعداد دارن... حالا شما هم ضعف ات توی سینه ها و زیر بغل هست..
__
شما باید اول برنامه تمرین تو عوض کنی و طبق شرایطی که داری بدی یک نفر که ماهر هست برات برنامه بنویسه...
برنامه باید طوری تنظیم بشه که توی عضلان سینه که بدن ات استعداد نداره شدت بیشتری بهش وارد بشه البته با آف های مشخص...
برای زیر بغل هم یک حرکتی قبلا ما می زدیم واقعا معجزه می کرد.. زیر بغل با هالتر در حالت خم شده...
___
برای قبل تمرین اگه دوره و مکمل و اینا نداری.. به نظرم یک فارماتون بخور در حین تمرین هم همون اب... به شرطی که گلوکز طبیعی هم گیر بیاری و مقداری توش بریزی... بعد تمرین هم سیب زمینی و ماکارونی و تخم مرغ و هرچی دم دستت بود... که البته نشاسته و پروتئین داشته باشه...
___
اگه هم اهل دوره هستی که پمپ معجزه می کنه...

باتشکر از راهنمایی های شما دوست عزیز

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام دادا . بهتر بود از آقا مهدی به صورت پیام خصوصی بپرسی تا کامل راهنماییت کنن . اون چیزایی که من میدونم:
1-اول باید تغذیت در حد یک بدنساز باشه . هر هفته در دو یا سه نویت حتما ماهی . مرغ و ماکارونی استفاده کن
2-از میوه ها و سبزیجات تا میتونی مصرف کن .
3-اگر نمیتونی مکمل های پروتئینی تهیه کنی بعد تمرین حتما یک سیب زمینی در حد 100 گرم بخور( آب پز شده ) که بدنت در حین و بعد تمرین به کربوهیدرات شدیدا احتیاج داره .
4-در حین تمرین برای فشار از یک نفر کمک بگیر تا تکرار های آخر رو کمکت کنه .
5-در حین تمرین حتما به نقاطی که فشار میاری تمرکز کن . حواست جای دیگه نباشه .

مرسی سعید جان اما داداش من از ماهی بدم میاد جایگزین نداره؟

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
مرسی سعید جان اما داداش من از ماهی بدم میاد جایگزین نداره؟

ماهی منبع کلسیم و فسفر و پروتیین هست . شاید تخم مرغ بتونه منبع خوبی برای پروتیین باشه ولی بقیه رو نمیدونم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شما اول از همه باید هوازی قوی کار کنی

بعد از زدن وزنه دویدن با روش خاص و دوچرخه مهمه ... کلید موفقیت شماست

2 روز سبک و تعداد بالا و 1 روز سنگین

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
آقا یه سوال بدجوری مخ منو مشغول خودش کرده ...

اگر بخواهیم چربی های یه قسمت .. مثلا زیر سینه رو بسوزونیم باید سنگین بزنیم یا سبک و تعداد بالا

بر فرض من اگر هر کدوم از دستام دمبل 15 کیلویی بگیرم و حرکت پروانه ای رو برم 8 عدد و سه ست برم بهتره یا مثلا 10 کیلو و 12-15 تا ؟!

هر کی یه چیزی میگه ... رسما ک*خل شدم .

اصلا یکی بیاد بگه وزنه سنگین چه کاربردی داره و سبک چه کاربردی ..

خواهش میکنم مدیرا تا 24 ساعت انتقال ندند .

عمو جان 2 تا عكس از خودت بزار برام. از روبرو و جلو . يه برنامه تغذيه و تمرين بهت ميدم توكل به خدا درست ميشه . . .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام

من 10 روزه دارم میرم باشگاه . بیشتر برا اینکه لاغرم و بدنم یکم رو فرم بیاد و چاقتر بشم میرم

قد 185

وزن 57

به نظرتون چیکار کنم .
مربی میگه بهتره از مکمل استفاده کنی

شما زنده ای؟

بالا