• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

ehsan_molavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
واقا دست همه درد نکنه ما آخرش رفتیم
تجربه هاتون خیلی به دردم خورد
دم همه گررررررررررررررررررم
من 1 ماهه میرم
دستتون درد نکنه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوستان.. از اونجایی که وضع بدن خیلی نامناسبه تصمیم گرفتم برم بدنسازی
میخواستم ببینم بدنم چند روزه تغییر میکنه و میاد رو فرم؟
قدم 190 هست
لاغر هم نیستم... وزنم هم 90 هست
اگه کسی وارده راهنماییم کنه. مرسی

سلام

داداش مونده به تغذیه و استراحت و تمرین

منظورم اینه که با استرویید و مکمل کار کنی یا اینکه بدون اینا !!!!

البته اگه اصولی هم کار کنی با استرویید و نیسترویید و کلی مکمل و قرص و دارو بازم با چند روز نمیتونی بدنتو بسازی

کم کم بگو چند سال

کلا چه هدفی داری بگو تا راهنماییت کنیم

TATAL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

داداش مونده به تغذیه و استراحت و تمرین

منظورم اینه که با استرویید و مکمل کار کنی یا اینکه بدون اینا !!!!

البته اگه اصولی هم کار کنی با استرویید و نیسترویید و کلی مکمل و قرص و دارو بازم با چند روز نمیتونی بدنتو بسازی

کم کم بگو چند سال

کلا چه هدفی داری بگو تا راهنماییت کنیم

هدفم هیکلمه که بیاد رو فرم ... شبیه این عکس که تو امضامه... 21 سالمه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
هدفم هیکلمه که بیاد رو فرم ... شبیه این عکس که تو امضامه... 21 سالمه

باید نیاز بدنتو برسونی تا هیکلت بیا رو فرم

برای تمرین سنگین یه چیزایی باید بخوری ....

مکمل آمینو و کراتین و گلوتامین همیشه داشته باشی و در کنار تمرین استفاده بکنی

قرص اشتها آور بخوای برات معرفی میکنم و یه سری چیزهای دیگه

پ . خ بده

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
بدنسازی پول میخاد و علاقه
شما قدت بلنده و وزنتم نسبت بقدت مناسبه تقریبا
اما باید عضله سازی کنی و طبق فرمایش دوستمون مکملایی مثه آمینو کراتین گلوتامین و اگرم وضعه مالیت خوبه پروتیین 100% داشته باشی
یه مدتم **** غذایی رعایت کنی مثلا شیرینی جاتو غذاهای چربو حذف کنی بمقدار قابل قبولی تغییر میکین
منم مثه شما بودم البته با قد ووزنه پایینتر
قدم 178ه و وزنم 80بود
الانم 80ام ولی با حجم عضلانی بالاتر و چربی کمتر
شما چون قده بلندی داری آب کردن چربیات راحتتره اما عضله گیریتم مشکلتره
ولی اگه مکمل و یه برنامه تمرین خفن داشته باشی هر روز بهتر از دیروز میشی
موفق باشی داداش

Solmaaaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دروغ میگی
تو کجات 90 کیلو شده
اون عکس هایی که گذاشته بودی با آی دی های قبلیت (محمود مخمصه) 50 کیلو هم نبودی

TΑTAL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپ به افتخار محمود مخصمه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام
من قد 186 وزن 84 سنم 30 ... تازه می خوام باشگاه ثبت نام کنم ( کاملا مبتدی ) ... ممنون میشم برنامه بهم بدید دوست عزیز

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
سلام مهدی جان من الان در مرحله حجم گیری هستم چقدر باید پروتیین تو هر وعده مصرف کنم ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جان من الان در مرحله حجم گیری هستم چقدر باید پروتیین تو هر وعده مصرف کنم ؟

وزنت چقدره !!!

به ازای هر 1کیلو وزن بدنت باید 2گرم پروتیین مصرف کنی

مثلا اگه 100کیلو باشی

روزی 200گرم حداقل پروتیین باید به بدنت برسونی

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
واقا دست همه درد نکنه ما آخرش رفتیم
تجربه هاتون خیلی به دردم خورد
دم همه گررررررررررررررررررم
من 1 ماهه میرم
دستتون درد نکنه
دوست ورزشکارم
چند نکته رو در مورد این ورزش هرگز فراموش نکن مخصوصا تو این سن
1- تغذیه اصولی و علمی
2- مطلقا تو این سن و تا قبل از اینکه فرآیند رشد جسمانیت کامل شه ( تو پسرا معمولا تا 18-19 سالگی طول میکشه) از هورمون و مکملهای دارای هورمون استفاده نکن چون عواقب غیر قابل جبرانی تو سن رشد بدنبال داره
3- حتما حتما هفته ای حد اقل 2 نوبت تمرین هوازی داشته باش تو برنامه ات (کوه ..شنا..دو..)
4- از تمرینات کششی غافل نشو و حواست به انعطاف بدنت باشه همیشه
موفق باشی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
دوست ورزشکارم
چند نکته رو در مورد این ورزش هرگز فراموش نکن مخصوصا تو این سن
1- تغذیه اصولی و علمی
2- مطلقا تو این سن و تا قبل از اینکه فرآیند رشد جسمانیت کامل شه ( تو پسرا معمولا تا 18-19 سالگی طول میکشه) از هورمون و مکملهای دارای هورمون استفاده نکن چون عواقب غیر قابل جبرانی تو سن رشد بدنبال داره
3- حتما حتما هفته ای حد اقل 2 نوبت تمرین هوازی داشته باش تو برنامه ات (کوه ..شنا..دو..)
4- از تمرینات کششی غافل نشو و حواست به انعطاف بدنت باشه همیشه
موفق باشی

رشد بدن تا 24الی 25سالگی هستش دیگه بعدش رشدی در کار نیست

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
رشد بدن تا 24الی 25سالگی هستش دیگه بعدش رشدی در کار نیست
میدونم عزیز
منظورم فرایند رشد بود از لحاظ استخوان بندی و قد که 80 درصدش تا 19-18 سالگی اتفاق میافته و بقیه اش تا سنی که شما گفتین کامل میشه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
میدونم عزیز
منظورم فرایند رشد بود از لحاظ استخوان بندی و قد که 80 درصدش تا 19-18 سالگی اتفاق میافته و بقیه اش تا سنی که شما گفتین کامل میشه

;);)

بله درست میفرمایید

tirandaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
473
من تو صفه اول یه پستایی دیدم شک کردم عنوان تاپیک اینه که من برم بدنسازی بزن بهادر میشم ؟!!
عزیزان ! ورزش به هدف سلامتی نشاط لذت از لحظات زندگی اعتماد به نفس و امید و کمال روحی و جسمی و طول عمر با عزته و در یک کمال عقل سالم در بدن سالم است نه شر و شور در بدن سالم !
این اهدافی که شما دنبال میکنید اقتضای سنیتونه منم اتفاقاً خودم گذشته بدی داشتم و با دیدی بسیار بد پا به ورزشای رزمی گذاشتم ولی متوجه شدم راهو اشتباه رفتم البته خیلی دیر یعنی بعد از رشد قدی و جسمی ...
اینکه ادم از سن پایین به فکر ورزش باشه خیلی به رشد و آینده انسان کمک میکنه و چه بهتر با دید درست نسبت به ورزش اقدام کنید
البته من به هر ترتیب با همون ورزشای رزمی که تکواندو رو به شکل منظم و سایر هنرهای رزمی رو به طور فانی و جسته گریخته دنبال کردم مزایای زیادی داشت که اگر اصولی تر دنبال کرده بودم معایب کمی هم که برام داشت به وجود نمیومد من وقتی 15 سالم بود به ورزشی که تو اون دوره خیلی باب شده بود و به لطف برگزاری قوی ترین مردان ایران باهاش آشنا شده بودم علاقه مند شدم به نام پاورلیفتینگ که البته بعدها اون ورزشو به خاطر فشار و خطری که برای مفاصل یبه همراه داشت کنار گذاشتم و به بدنسازی ادامه دادم گرچه دوره کوتاهی بود و فقط 6 ماه پیش رفتم ولی کمک زیادی بهم کرد البته قبول دارم توی کشورمون به این ورزشها علمی نگاه نمیشه و مخصوصاً همون پاورلیفتینگ رو به خاطر اطلاعات کم مربی ها تو اون زمان کنار گذاشتم ولی میشه بدنسازی رو با حرکات کم و با ریسک پایینتر دنبال کرد لازم نیست حرکات پیچیده رو برای افزایش حجم یا خط انداختن دنبال کنید چون بعضی از حرکتها رو بارها اعلام کردن که اصولی نیست و مثلاً باعث کمردرد میشه اما در کل میشه با احتیاط و یه **** خوب غذایی نه در حد قهرمانی بلکه اماتوری بدون اینکه سلامتتون به خطر بیفته یا قدتون کوتاه بشه این ورزش رو حتی در سنین پایین شروع کنید اتفاقاً سن رشد بهترین سن برای شروع ورزشه خصوصاً ورزش مفید پرورش اندام پرورش اندام یه ورزش پیشرفته و کامله و برای رشد و تقویت تمام عضلات اصلی بدن حرکات مفیدی داره مثل فوتبال یا تنیس نیست که بیشتر تکیه بر قدرت دست یا پا باشه بلکه به همه اندام توجه میشه و با برنامه صحیح به تناسب اندام منتهی میشه نه به عوارضی که مسلماً اگر هر ورزشی رو غیر اصولی کار کنیم بهش دچار میشیم
بهتون توصیه میکنم شایعات این چنینی رو جدی نگیرید هیچ ورزشی باعث سوخته شدن عضلات و قد نمیشه مگر اصولی دنبال نشه و یا تغذیه کافی نباشه و سوتغذیه داشته باشید و یا خواب یا استراحت کافی نداشته باشید البته عاملی پنهان هم در رشد قد مؤثر هست و اونم استرس و نگرانی هست (مشکلات روحی) که هر کسی خودش میدونه چطور باید خوش بگذرونه تا به اون مبتلا نشه و اگر از مشاوره هم استفاده کنید چه بهتر
بعضیها میگن ورزشایی مثل والیبال و بسکتبال به خاطر پرش زیاد قد رو بلند میکنه این هم شایعس و پایه علمی نداره با پرش و کشش بدن قد بلند نمیشه بلکه همه ورزشها به خاطر افزایش سوختو ساز بدن باعث رشد سریعتر عضلات و استخوان بندی میشن و فرق آنچنانی ندارن
سن شما سنی هست که ما بزرگسالان هیچوقت نمیونیم دیگه به دستش بیاریم قدر این سن مناسب رو بدونید و بهتون توصیه میکنم حتماً یه ورزش رو با توجه به این فاکتورها انتخاب کنید :
1. امکانات مالی و تأسیساتی برای ادامه اون ورزش
2. امکان تغذیه کافی همراه اون ورزش (چون وقتی ورزش میکنی متناسب با اون ورزش باید تغذیه بیشتری داشته باشی)
3. تضمین صحت آموزش اون ورزش (یعنی مربی بیسواد نباشه و با تمرینات اشتباه بدن شمارو خدایی ناکرده ناقص کنه
و فاکتورهای جزئی تر مثل علاقه خودتون و اینکه بیشتر هدفتون تقویت کدوم قسمت از مهارتها و عضلاتتونه ورزشی مثل پینگ پنگ نه تنها عضلات دست رو تقویت میکنه بسیار از لحاظ روحی و اعتماد به نفس بهتون کمک میکنه پس هر ورزشی فواید خودشو داره
پس باز هم میگم نگران شایعات نباشید نه بدنسازی نه وزنه برداری و سایر ورزشها خطری نداره مگر به شکل نادرست دنبال بشه یه چیز دیگه هم یادتون باشه اینکه سنتون کمه دلیل نمیشه از حرکات با وزنه منع بشید برید و وزنه بزنید منتها وزنه های سبک و در حد تحمل عضلات و خصوصاً مفاصل خودتون
من امیدوارم رشد قدی شما خیلی خوب باشه چون میدونم مردها اکثراً قدبلند شدن رو دوست دارن و هر ورزشی رو که ازش بیشتر لذت میبرید بتونید ادامه بدید و به موفقیت برسید

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
وزنم 98 قد 187 3 ماهه کار می کنم بدنم یک کم صفت تر شده ولی بالا نیومده

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
پ.خ شد

بالا