• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 27 سالمه
قدم 182
وزنم 48
هرکاری میکنم چاق نمیشم
نرمی استخون دارم
آزمایش خون و ادرار و هرمون دادم، خون و ادرارم نرمال بود و هرمونیم هم کورتیزول و تستسترونم یکم بالاتر از حد نرمال بود.
دکتر متخصص غدد گفت کاری ازم بر نمیادو فقط باید بری دکتر تغذیه
خواستم بدونم چیزی به نظر کسی نمیرسه که چرا با این سطح بالای هرمونی که باید بدنم کاملا عضلانی باشه چرا من لاغرم و عضلانی نیستم؟
چیکار کنم؟ چه دکتری برم؟

دوست عزیز ، یک سئوالی ازتون می پرسم ... شما در زندگی تون استرس بالائی دارین ؟؟؟ احساس مشکل در حافظه می کنید ؟؟ افسردگی چطور ؟؟

میل به خوردن کافئن و مواد شیرین و پر چرب ، در روزهای استرس داشتن تون زیاده ؟؟

احساس می کنید که قوای حسی تون کمتر از قبل شده ؟؟

فشار خون هم دارین ؟؟ مثلاً در شبها ؟؟؟

اگر پاسخ های بالا تون بله باشه ، به نظر من ، مشکل تون صد در صد مربوط به غدد می باشد و خیلی خیلی مهم ..... باقی توضیحات بماند وقتی که جواب سئوال هامو دادین ؟؟

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هیچی نترس .... قشنگ کار کن .. سنگین هم کار کن ، اسکات هم برو .. با این کارت هم تستسترون زیاد تو بدنت ترشح می شه و هم هورومون های رشد تحریک .... دوست داشتی ، در آخر تمرین ، چند بار حرکات کششی یا بارفیکس انجام بده

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
دوست عزیز قدت بلند و وزنت هم خوبه ولی سنت مناسب این ورزش نیست .

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ژاپنی چیه !!!!!!!!! از پشت پا دمبل دست جفت برای تقویت فیله ها استفاده کنید .

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیاری از بدسازهای حرفه ائی و همین قهرمان های وزنه برداری مون از همین سنین ، شروع به کار کردند ، بلکه هم کمتر .. تا می تونی سنگین و صحیح وزنه بزن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خسته شدیم :rolleyes:دوسه تا عکس از یار تمرینی و رفیقم میزارم

x7jt8v1dprprvcz42d7s.jpgtly1eu0g6hzjwkd3eho.jpg

Ali.De

Registered User
لایک‌ها
28
براي كسي كه ميخواد فيتنس كار كنه و حجيم شدن اصلا براش ملاك نيست چه مكملي رو پيشنهاد ميكنيد؟
سوال بعديمم اينه : فرق آمينو و وي توي عملكرد چي هست و كدومش براي تازه كار بهتره؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آمینو و گلوتامین

آمینو پروتیین غلیظ شده و بیشتر برای حجم خشک و دوران کات استفاده میشه

پروتیین 100درصد وی هم مثل همونه ولی پودره

اصلا مکمل از نظر من مبتدی یا حرفه ای نمیشناسه همین امینو رو بیشتر ورزشکارای رشته های مختلف استفاده میکنن

Ali.De

Registered User
لایک‌ها
28
ميشه بپرسم گلوتامين چيكار ميكنه؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
گلوتامین آمینو اسید هستش که به جرات مي تونم بگم که بيش از 61 درصد از کل اسيد آمينه هاي موجود در عضلات اسکلتي از نوع گلوتامين هست وقتی تمرین سنگینی میکنی این گلوتامین هست که

راحت میتونه بدنت رو ریکاوری کنه

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
بدنسازی بری وقتتو هدر دادی.... 1 سال برو 10 روز نرو انگار نه انگار

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بدنسازی بری وقتتو هدر دادی.... 1 سال برو 10 روز نرو انگار نه انگار

همه ی ورزش ها اینطوریه

یه کشتی گیر یا یه دونده یا یه شناگر 20روز ورزش رو ببوسه بزاره کنار .افت میکنه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
در مورد اینکه رزمی کار بدنساز رو میزنه و .... جدا از اون حرفاییه که هر وقت میخونم به این نتیجه میرسم که اینجا ایرانه
مگه قراره بریم ورزش که بقیه رو کتک بزنیم؟
ورزش بستگی به علاقه - فرم بدن و نوع هورمونها و ... داره
اگر اینطوره یه والیبالیست یا شناگر از بدنساز و رزمی کار کتک میخوره پس والیبال هم ورزش بدیه ؟ :blink:

در مورد خوابیدن بدن هم من فوتبالیست قابلی بودم - دان 2 تکواندو دارم - مدت زیادی هم بوکس چینی کار کردم - و .. و بدن خطیه خطی
ولی الان دو سه سال ولش کردم چیزی حدود 24 کیلو وزنم زیاد شده - غذام فرقی نکرده ولی اصلا بدنم داغون شده و اثری از اون بدن خطی و تراشیده نیست
اگر هم در اوج دوران ورزشیم با یه بدن ساز درگیر میشدم میدونستم که دست و پام گیرش بیافته میتونه 20 تیکش کنه ولی شاید اگر گیرش نمیافتادم میتونستم یه تعداد ضربه بهش بزنم که اینو نمیشه تو درگیری یا فایت تضمین کرد

در کل به نظرم باید برای همه ورزشها احترام قائل بود - بدنسازی ورزش خوبیه - رزمی هم خوبه - شنا هم خوبه - مهم اینه که ورزش کنی برای سلامتی - حالا یا حرفه ای برای کسب درآمد
مشکلی که تو ایران وجود داره که یه ذره نگاه رو رو بدنسازا تغیر داده استفاده از یه سری آت آشغال هست که مصرف میکنن برای اینکه بیان تو خیابون و افه بیان - تستسترون و هزار موفت و ذهر مار که البته وارد بقیه رشته ها هم شده الان
والا دوباره میگم هر ورزشی اصولیش برای بدن مفیده حتی بدنسازی در سن 13 سالگی

در مورد استارتر تاپیک هم باید بگم که ورزش هوازی انجام بدین که وزنتون رو درست کنه ابتدا بهتره

Ali.De

Registered User
لایک‌ها
28
ميخواستم راجع به كيفيت محصولات پويان بپرسم آيا قابل قبول هستن؟
مثلا وي ايزو ي اين شركت

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ميخواستم راجع به كيفيت محصولات پويان بپرسم آيا قابل قبول هستن؟
مثلا وي ايزو ي اين شركت

سلام

شرمنده من اصلا تو کار مکمل ایرانی نیستم و نمیخوام هم باشم چون به درد نمیخورن

گلوتامین میخوای الیمپ یا ماتریکس یا آلفا یاکاسپاری یا یا ...........کلی چیزای دیگه

تو نخ مکمل ایرانی نرو .البته خیلی ها میگیرن شاید هم خوب باشه

ولی کیفیت موادش خیلی مهمه

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
27 سال بدنسازی کار میکنم ، 2 ماه قد دارم ، 186 سانتی متر عمرمه . وزنم از پشمم کمتره . هدفم اینه که خم به ابرو نیارم آی دکتر . چیکار کنم ؟ رژیمی چیزی هست ما بخوریم بلکه سوادمون قد بده مثلا بشه رونی فلاکس ؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام دوستان برای تقویت بازو،پشت بازو وسینه چندحرکت بادمبل نیازدارم اگه مکمل هم درنظردارید بگید.
قد:170
وزن:57

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود

من یه سوالی داشتم تشکر می کنم جواب بدین

کسایی که ورزش های هوازی و استقامتی سنگین مثل کوه نوردی انجام میدن چرا نمیتونن عضلات سنگین داشته باشن نمی دونم شاید من اشتباه می کنم و امکانش باشه هم کوه نوردی یا ورزش های مشابه رو انجام داد و اندام مناسبی هم داشت چون بشدت وزن و حجم عضلانی رو پایین میاره با دوره های خاص می شه حجم سنگین عضله رو حفظ کرد در هنگام کوه نوردی؟
خیلی ممنون

بالا