• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
چه باحال شد .. طرف شارلاتانه :lol:

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
عزیزانه من فقط به فکره سلامتیتون باشیو و نذارید افراد سودجو که تبلیغ از دوستشون میکنن شمارو گول بزنن...
اینا مجبورن چون از این راه نون میخورن ..نان بدبختی مردم

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
همیشه افرادی هستند که به خاطره منافعشان دست به هر کاری میزنند..
این خبر صحت نداره ..دارم دستشونو رو میکنم بدشون اومده

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
چه نقاشیه قشنگی کشیدی عزیزم.

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من حدوده 70كيلو بودم با رژيم كم پروتيين و گياهي الان 55 كيلو شدم:happy:متن هر وقت وزنم ميره بالا پروتيين رو كم ميكنم در عرضه يك هفته دوباره لاغر ميشم:rolleyes:

بايد در جواب به شما بكم كه دريك رزيم براي كاهش جربي معمولا ميزان مواد كربوهيدراتي_و جربي هارو كم ميكنند و ميزان بروتيين رو افزايش ميدهند_جون هدف كاهش جربيست نه كاهش ماهيجه هاي بدن_
در ضمن باید سعی کنید وزن خودتون رو آهسته کم کنید تا دوباره برگشت نداشته باشه..
**** با پروتیین کم باعث ریزش مو و مشکلات کبدی میشه..

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
نه خوبه که تاپیک زدید و تجربیاتتونو گفتید ما هم استقبال میکنیم ولی اگر یه سری تغییرات توش میدادید خیلی کامل میشد و نتیجه ای که الان گرفتید بهتر هم میشد
چندتا نکته میگم در مورد این ****:
اولاً همین که لبنیات بخورید چربی داره و به این علامتهای پرچرب کم چرب دل خوش نکنید البته کم خوری لبنیات خوبه کم چربشم تا حدی بهتره در هر صورت ماست کلاً چربیش بالاس و یه فنجان ماست تقریباً دوبرابر یه فنجان شیر چربی داره
دوماً ایرادی که **** شما داشت نبود یه فاکتور مهم سلامتی بدن به نام غلات بوده البته سیب زمینی هم کربوهیدرات داره ولی اولاً چاق کننده ترین سبزی همین سیب زمینیه (از خیلیها شنیدم) دوماً بازم خواص لازمی که توی غلات (گندم برنج ذرت) هست رو نداره اینا سبزی نیستن همون غلات هستن که گندم و برنج با سبوسش که عالیه ولی چون سخت گیر میاد ذرت همین کنسرواشو بگیرید خیلی تأمین کننده خوبیه البته از میزان چربیش خبر ندارم الان از شما شنیدم چربه مطمئنید ؟ در کل غلات چیزیه که اگر کم بخورید گرسنگی کشیدنه و با سبزی جاش پر نمیشه چون اصلاً خواصشون ربطی به هم نداره ! اگر نون میخورید حداقل دوتا در روز و اگر برنج میخورید یک بشقاب "لازم" هست.
نکته سوم که باید تو رژیمتون اصلاح بشه گوشت قرمز هست البته اونم کاملاً درست گفتین که باید کمشو خورد ولی چه کمی من پیشنهادم اینه که حتی ماهی دوبارم کافیه و واقعاً میشه جاشو با گوشتای دیگه پر کرد (مرغ بوقلمون گنجشگ بلدرچین کبک و ...) البته میدونم خواص خودش فرق داره اما دوبار در ماه هم تأمین میکنه و زیاد جدی نیست
گوشت قرمز بر خلاف تصور شما چربیش اصلاً ازش جدا نمیشه برعکس گوشت سفید که لایه چربی روی گوشت رو میگیره توی گوشت گاوو گوسفند چربی لابلای گوشته و در نهایت بهتره گوشت گوسفند ذبح شده بخورید تا گوشتی که از قصابیها میگیرید اینطوری خیالتون از سلامتشم راحتتره (این روزا که مرغا سرطانزا شده و خوردن مرغ خونگی طلاست بعید نیست همین عوارضم تو گوشت بازاری باشه و کلاً پیشنهاد میکنم هر غذایی رو به صورت طبیعی یا محلی مصرف کنید نه کارخانه ایش) در ضمن گوشت بوقلمون و بلدرچین و گنجشک هم خیلی خوبه در کنار مرغ مصرف کنید
اما یه نقصم احتمالا تو رژیمتون بوده چون اشاره ای به حبوبات کردید که اونم یه قلم خیلی مهم در حد نان در **** غذاییه که تو کشورای پیشرفته روزانه مصرف میکنن اما ما گاهی برای یه وعده غذایی و به صورت نامنظم میخوریم البته نمیدونم این کل رژیمتون بود یا به قسمتای مهمش اشاره کردید
ولی در کل همین که یادآوری کردید از مواد چربی که بعضاً ناخواسته و از روی سهل انگاری میخوریم و جز ضرر هم چیزی عایدمون نمیشه دوری کنیم خیلی نکته مفیدی بود : سس سفید = خامه = لبنیات پرچرب = گوشت قرمز = زرده تخم مرغ
خوب بود در ضمن ورزشی که گفتید بسیار خوبه و همچنان اونو ادامه بدید

ممنون و سلامت باشید
سلام ، اگه بخایم اینطوری حساب کنیم که هیچ رژیمی کامل نیست! واقعا از من انتظار نداشته باشین که من همه چیز رو درست بگم دیگه این کار از تخصص های یک پزشک تغذیه است نه من!

اگه پست اول رو درست خونده باشید من سیب زمینی و از این دست سبزیجات رو فاکتور گرفتم و نوشتم کم خوردم ، حتما این تیکه رو نخوندید ، با این حال تو همین تاپیک برخلاف نظر من و شما یکی از دوستان گفتن که اتفاقا سیب زمینی و ماکارونی هم میخورن و وزنشون هم کم شده! نگاه کنید که چقدر دیدگاه های و روش های زیادی وجود داره ..

یا یکی از دوستان تو صفحه ورزش در مورد **** کانادایی 15 کیلو وزن کم کردن در 15 روز یه تاپیک زده بود که در چند وعده برای شام نوشته شده بود گوشت قرمز کبابی! می بینید چقدر **** ها با هم تفاوت داره؟

البته من زیاد از گوشت قرمز استفاده نمی کنم و گوشت سفید رو ترجیح میدم اگر نوشتم گوشت قرمز بدون چربی یعنی گوشت حداقل چربی آشکار (چربی سفید) که با چشم مشخصه نداشته باشه..وگرنه گوشت خالص گوسفند ذاتا پرچربه..

یا شما می فرمایید ورزش دراز نشست خوبه یکی از دوستان میگن نه اصلا کمکی به کم کردن چربی نمی کنه و فقط عضله سازی می کنه..اما من بعد از حرکت دراز نشست هضم شدن غذا در بدن و سبکی رو به وضوح احساس می کنم..اگر چه این کار رو برای عضله سازی انجام میدم..به هر حال اختلاف عقیده خیلی زیاده...

اما نکته ی مهمی که من همش سعی داشتم روش تاکید کنم استفاده از ویتامین هست..بدترین آفت **** های نادرست که باعث استهلاک بافت های بدن و مو و پوست میشه عدم استفاده از ویتامین در دوران رژیمه..من توصیه خوردن میوه ها و مواد ویتامین دار و استفاده از قرص مولتی ویتامین(قرص سنترم یا سنچری) و ویتامین E در روز برای افرادی که **** میگیرن رو زیاد شنیدم ..(البته تو مولتی ویتامین ، ویتامین E هم هست تا اونجا که میدونم)

در مورد غلات تا حدی اشتباه می کردم با حرفتون کاملا موافقم ، دیگه مصرف نون و برنج رو به صفر نباید رسوند مخصوصا نان که غنی شدست..اما زیادشم خوب نیست به نظرم

قصد دارم کارهایی که بهتر بود در دوران **** انجام بدم ولی انجام ندادم رو به پست اول اضافه کنم

saman_2325

Registered User
لایک‌ها
3
داداش خدایی اخر رویی تو دیگه .!!!! طرف اومده دستت رو رو کرده باز از رو نمیری ..!!!!!!!
عشق اینترنتی نه ...؟ آخی

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
بنده خدا رو چی کار داری بزار داره کمک میکنه به بچه ها!
داداش شوما که قهرمان پاور بهترین دوره واسه قدرت با تست انانتات و دیانابول چه دوزی و چه مدتیه!؟
پاکسازی هم میخواد ؟
فقط به ضررش کاری نداشته باش چون واسه اطلاعات عمومیم میخوام و سنجش شوما!

Farma

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
داداش خدایی اخر رویی تو دیگه .!!!! طرف اومده دستت رو رو کرده باز از رو نمیری ..!!!!!!!
عشق اینترنتی نه ...؟ آخی

همیشه آدم هایی هستند که بخواند ضرر برسونن...اون دوستتون دسته خودش رو شد بهتره شما هم بیشتر مطالعه کنید که تهمت الکی به کسی نزنین... ما هنوز خودمون نفهمیدیم..

ehsan_molavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
قد من 170 و وزنم80 به دادم برسید چون این ورزشو خیلی خیلی دوست دارم.
sadsmiley.gif

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من خودم از بچگی هم بدنسازی کار میکردم و هم کشتی. ولی الان بعد از گذشت چند سال قدم 187 هست. به نظرم اگه سبک کار کنی و به قول معروف جو باشگاه نگیری مشکلی پیش نمیاد.البته سعی کن کنارش نرمش های کششی هم کار کنی.

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!

بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....

اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!

بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .

به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....

واقعا متاسفم .

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!

بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....

اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!

بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .

به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....

واقعا متاسفم .

دوست من اونقدرام ک میگین بد نیست!!!
من تکواندوکارم و منم در کنار رشته ی ورزشیم هفته ای دو یا 3 روز مجبورم برم بدنسازی! مربی های عزیز هم هر روز تقریبا تاکیدشون هستش ک در کنار رشته ی تکواندومون بریم بدنسازی ... اگه بد باشه ک هیچکدوم از ورزشکارا( کشتی گیرا - فوتبالیستا - تکواندو کارا - کیک بوکسینگ - والیبال - رانندگان یا هر ورزشی ک فکرشو بکنین! یا حتی خود شما ک بوکسور تشریف دارین! ) نمیان بدنسازی انجام بدن!

پ.ن: با اینکه بنده تکواندوکارم و فقط هفته ای 2 یا سه روز میرم بدنسازی تاثیر مثبتشو دیدم و به هیچ وجه تاثیر منفیشو ندیدم!) ... در آخرم توصیه میکنم اگر هر رشته ای از ورزش رو دارین در کنار اون بدنسازی هم لازمه و مکملش هست! ک باعث پس رفت شما ک نخواهد شد ک هیچ، باعث بیشرفتتون و بیشتر شدن انرژیتون توی رشته ی ورزشیتون میشه ... یاحق

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
من برم بدن سازی قدم کوتاه میشه درسن 13 سالگی؟
قد من 170 و وزنم80 به دادم برسید چون این ورزشو خیلی خیلی دوست دارم
.
sadsmiley.gif

80 کیلو در سنِ 13 سالگی؟ من بجات بودم میرفتم روزی 10 کیلومتر میدویدم. کمتر غذا بخور. این چه وضعیتیه ک برای خودت درست کردی؟ اصلا بِ فکرِ آیندت هستی؟ مثلا داری افتخار میکنی کِ کلاسِ دومِ راهنمایی هستی و اندازه ی یِ فیل هیکل داری؟ جای پسرم هستی و دوستت دارم کِ اینقر رک دارم باهات صحبت میکنم تا شاید یکم بخودت بیای و دست از بچه بازیهات برداری. واقعا این هیکل یعنی چی؟ طفلک مادر و پدرت چی میکشن از دستت.

کمتر غذا بخور. یا هر غذایی کِ برات میارن، با یِ قاشقِ چایخوری غذات رو بخور تا در طولِ اون 20 دقیقه، مقدارِ کمتری انرژی واردِ بدنت کنی تا احساسِ گرسنگیت از بین بره.

روزی 8 لیوان آب بخور.

دوروبرِ بدن سازی رو خط بکش. روزی 10 کیلومتر رکاب بزن. (یا با دوچرخه معمولی یا دوچرخه ثابت و یا حتی تردمیل). از خونه بزن بیرون و تا 10 کیلومتر ندوییدی، نرو خونه.

غیرِ این کارا رو انجام بدی، چند سالِ دیگه هزار تا مریضی میگیری کِ اولیش دیابتِ و دومیش هم کلسترول و فشارِ خون. توی سنِ پایین میخوای پات بِ بیمارستان و دوا و دکتر باز بشه؟

رَوِش و سبکِ زندگیت رو عوض کن از همین الان کِ اینو خوندی.

پ. ن. قصدِ بی احترامی نداشتم.

بالا