• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
من قلبا به طوره مداوم ورزش می کردم,الان یه مدته که ورزشو گذاشتم کنار,چربی های شکمم زیاد شده,رو خرید دوچرخه فکر میکردم دوستم گفت که دوچرخه باعث میشه باسن بزرگ میشه,میخواستم بدونم راسته؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام
بنده دوست دارم ورزش کنم و قبلا هم ورزش میکردم ولی یه دفعه دچار دیسک کمر شدمو دو تا از دیسکام دچار مشکل شد. ولی هنوز زنده ام:lol:
دیسک کمرم شدید نیست ولی بعضی اوقات بدجور درد میکنه
میخواستم بدونم برای بهبودش کسی میدونه چیکار کنم من یه جور خود درمانی میخوام از ورزش گرفته تا تغزیه مفید
من عاشق ورزش بودم ولی نا خواسته این جوری شدم الانم ورزش می کنم ولی بعصی اوقات بهم بدجور فشار می یاد و یه چند روزی ولو میشم
لطفا هرکسی اطلاعاتی داره یا جایی رو میشناسه که بتونه کمکم کنه دریغ نکنه چون دکترا فقط بلدن بگن کار سنگین و ورزش نکن وگرنه باید عمل کنی و دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی با این کلمه خودشونو راحت میکنن ولی من امیدوارم
من میدونم آدم هرکاری بخواد میتونه بکنه و دنبال بهترین راهم
ممنون

اونی که میگه کار سنگین نکن و به خودت فشار نیار دکتر عمومیه . شما پیش یک ارتوپد یا متخصص آب درمانی یا طب ورزشی که بری میتونه تو جزئیات کمکت کنه .
میدونم که از "نکن نکن" های دکترها خسته شدی اما مطمئنا شما نباید یه سری حرکات رو انجام بدی وگر نه ممکنه چند ماه خونه نشین بشی یا شایدم بدتر !

ورزشهای مستمر و با شدت کم مثل پیاده روی تند ، نرمشهای روزانه یا بعضی حرکات ایروبیک ، ... اینا بنظرم خوبه .

روی شنا هم حساب ویژه باز کن . خیلی میتونه کمک کنه . شنا ورزش مفرحیه.

خیلی حساب شده ورزش کن تا خدای نکرده پشیمون نشی .

.

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دویدن و جویدن آدامس و فعالیت زیاد

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
میخام این تجربه خیلی خوبم رو واستون به اشتراک بزارم ، خیلی مختصر و مفید!

برنج + نون + چربی نخوردم ( یعنی در حد صفر ، برفرض یک قاشق برنج موقع نهار! )

پی نوشت 1 : منظور از چربی : گوشت قرمز چربی دار،زرده تخم مرغ،سس سفید،غلات چربی دار،روغن،خامه،لبنیات پرچرب و...

توجه : مطالب رو اشتباه نگیرید! مثلا نوشتم گوشت قرمز چربی دار نخوردم نه اینکه گوشت قرمر نخوردم بدن به گوشت قرمز هم تا حدی احتیاج داره! ، یا در مورد لبنیات پرچرب ، یعنی از لبنیات استفاده می کردم! به مقدار نسبتا خوبی هم استفاده می کردم! اما از لبنیات کم چرب! ماست کم چرب ، شیر کم چرب ، پنیر و ...

سایر کربوهیدارت ها و مواد نشاسته دار کم خوردم مثل سیب زمینی

توجه : دوستان نوشتم کم خوردن نه اینکه نخوردم! یکی از دوستان تذکر به موقع داد و من اینجا می نویسم ، بدن به کربوهیدرات هم احیاج داره اما به اندازه لازم و مناسب..هیچ جای دنیا مثل ایران 2 تا بشقاب برنج موقع نهار و یه نون بربری درسته موقع شام نمی خورن!

از سبزیجات + سالاد + میوه های سرشار از ویتامین + محصولات لبنی بدون چربی(مخصوصا ماست،ماست خیلی خوبه حتما بخورید) به مقدار فراوان استفاده کردم

پی نوشت2 : سبزی تازه رو بگیرید با چاقو خورد کنید تا به اندازه یه کاسه ماست خوری کوچیک برسه بعد به اندازه اون کاسه ماست خوری ماست اضافه کنید و کمی نمک بزنید ، این ترکیب ماست و سبزی خیلی خوبه برای هضم غذا و کمک به متعادل شدن وزن بدن

پی نوشت 3 : سالاد بدون سس سفید استفاده بشه : به جای سس از آبغوره یا آب نارنج به همراه کمی ماست و نمک و بعضی مواقع کمی سرکه استفاده کنید

حدودا 30 -40 حرکت دراز نشست و یک سری حرکات ساده شکم دیگه در طول روز انجام دادم

حالا اگه تو این مسیر وزن کم کردن از تردمیل و دوچرخه ثابت هم استفاده کنید تاثیرگذاری خیلی سریع تر میشه

:)

قصد دارم اینجا کارهایی که بهتر بود در دوران **** انجام بدم ولی انجام ندادم و کارهایی که به صورت کلی در دوران کم کردن وزن توصیه میشه رو بنویسم ، دوستان هم کمک کنید: ( همین مطالب هم امکان داره به مرور زمان ویرایش بشه و دقیق تر بشه)

1.من در روزان **** از نان و غلات خیلی کم و در حد صفر استفاده کردم در صورتی که نباید مصرف غلات از جمله نان و برنج به این صورت باشه ، برای افرادی که قصد **** گرفتن دارن 6 قاشق برنج موقع نهار(من از یک مربی بدنساز این رو شنیدم) به همراه یک عدد نان کوچک در طول روز نیازه

2.خیلی بهتره که وعده های غذایی در طول روز تقسیم بشه ، یعنی مقدار غذای کمتر در وعده های بیشتر ، به جای اینکه صبح نهار شام غذا بخرید ، صبح ، ساعت 11 ، نهار ، عصرانه ، شام به این صورت غذا خوردن بهتره اما مسلمه که مقدار غذای مصرفی باید در هر وعده کمتر باشه

3.استفاده از ویتامین ها برای افرادی که **** نسبتا سختی دارن ، قرص های مولتی ویتامین ، قرص ویتامین E ، قرص B کمپلکس

Last edited:

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
دوست من چیز عجیبی نیست 6 کیلو تو یک ماه من هم کم کردم اما همه چیز هم میخوردم حتی بدون ورزش نون باگت ماکارونی و حتی شیرینی اینقدر سختی نمیخواد **** دکتر کرمانی راحت تره !

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
دوست من چیز عجیبی نیست 6 کیلو تو یک ماه من هم کم کردم اما همه چیز هم میخوردم حتی بدون ورزش نون باگت ماکارونی و حتی شیرینی اینقدر سختی نمیخواد **** دکتر کرمانی راحت تره !

حرفتون تا حدی درسته ولی من این وزنو تو حالتی کم کردم که کار خاصی انجام ندادم پیش دکتر خاصی هم نرفتم و حتی ورزش هوازی هم انجام ندادم ، در ضمن نگفتم که کار عجیبی کردم

این **** اصلا هم سخت نیست! و به نوعی ویژه افراد تنبل! به جای اینکه شکم رو با نون و برنج پرکنم با سبزیجات و پروتئین (مثل گوشت مرغ و یا ماهی و سویا) پر کردم و در کنار سبزیجات و میوه!

به هر حال تاپیک من شرح حال یک تجربه موفق بود!

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﮐﺎﻫﻮ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﻭ ﺳﺎﻻﺩ ﻓﯿﺒﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﻭ ~ﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﮊﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﻨﺎﺳﺒﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﮊﯾﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﮐﻪ ﻋﺎﺩﺕ ~ﺭﺧﻮﺭﯼ ﺗﺮﮎ ﺑﺸﻪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻭﺯﻥ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺍﻭﻝ ﭼﻪ ﺑﺴﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﻦ ۳۲ ﮐﯿﻠﻮ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻻﻥ ۱۲ ﺗﺎﺵ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪﺍﺯ ۵ﺳﺎﻝ

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
من یه بار همچین کاری کردم کلی از موهام ریخت

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
من یه بار همچین کاری کردم کلی از موهام ریخت

حتما همراه نون و برنج میوه و سبزی و از این دست مواد هم رو هم نخوردید و قصد کشتن خودتون رو داشتید! دوست عزیز مهم ترین مسئله در هنگام **** استفاده از ویتامین های مورد نیاز بدنه و ویتامین هایی که در نون و برنج هست از جمله ویتامین سری B که باید از مواد دیگه تامین بشه تو بعضی مواقع توصیه میشه از قرص های مولتی ویتامین مرغوب هم استفاده بشه تا بدن دچار ضعف و بیماری نشه ، درضمن من پزشک نیستم فقط دارم یه سری تجربیات ساده رو میگم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هیچ کس تا حالا سرکه سیب امتحان کرده

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
هیچ کس تا حالا سرکه سیب امتحان کرده
سرکه سیب خواص و کارایی زیادی داره ، بخصوص برای کاهش وزن همراه با آب غوره خیلی موثره .
میخام این تجربه خیلی خوبم رو واستون به اشتراک بزارم ، خیلی مختصر و مفید!

برنج + نون + چربی نخوردم ( یعنی در حد صفر ، برفرض یک قاشق برنج موقع نهار! )

پی نوشت 1 : منظور از چربی : گوشت قرمز چربی دار،زرده تخم مرغ،سس سفید،غلات چربی دار،روغن،خامه،لبنیات پرچرب و...

سایر کربوهیدارت ها و مواد نشاسته دار کم خوردم مثل سیب زمینی

از سبزیجات + سالاد + میوه های سرشار از ویتامین + محصولات لبنی بدون چربی(مخصوصا ماست،ماست خیلی خوبه حتما بخورید) به مقدار فراوان استفاده کردم

پی نوشت2 : سبزی تازه رو بگیرید با چاقو خورد کنید تا به اندازه یه کاسه ماست خوری کوچیک برسه بعد به اندازه اون کاسه ماست خوری ماست اضافه کنید و کمی نمک بزنید ، این ترکیب ماست و سبزی خیلی خوبه برای هضم غذا و کمک به متعادل شدن وزن بدن

پی نوشت 3 : سالاد بدون س سفید استفاده بشه : به جای سس از آبغوره یا آب نارنج به همراه کمی ماست و نمک و بعضی مواقع کمی سرکه استفاده کنید

حدودا 30 -40 حرکت دراز نشست و یک سری حرکات ساده شکم دیگه در طول روز انجام دادم

حالا اگه تو این مسیر وزن کم کردن از تردمیل و دوچرخه ثابت هم استفاده کنید تاثیرگذاری خیل سریع تر میشه

:)

با تغییر عادات غذایی ، بدون نیاز به ورزش و فعالیت هم میشه وزن کم کرد . بعد یه مساله دیگه اینکه حذف کردن کربوهیدرات از **** غذایی کار اشتباهیه . ضمنا دراز نشست هیچ تاثیری در کاهش وزن و همینطور کاهش توده های چربی نداره . تنها باعث عضله سازی در ناحیه شکم میانی میشه . همینطور باعث میشه مقداری از کالری دریافتی رو بسوزونید .
البته با این حرفا از ارزش کار شما به هیچوجه کاسته نمیشه . همین که اراده کردید و 1 ماه تغذیه ی مفید داشتید خودش کلیه .

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام
حالا کسی از دوستان نیست که روشی کاملا موفق و راحتتر بگه تا از شر این شکم گنده راحتشیم
سرکه و اب غوره از اشنایان مصرف کرده بود که معدشو سوراخ کرده و خونریزی مهده داشت یک میلیون وهفتصد برا عمل وتورگذاری معده دکتر می خواست پس راه حلهای که بدون عوارض بودن بفرماید

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
حالا کسی از دوستان نیست که روشی کاملا موفق و راحتتر بگه تا از شر این شکم گنده راحتشیم
سرکه و اب غوره از اشنایان مصرف کرده بود که معدشو سوراخ کرده و خونریزی مهده داشت یک میلیون وهفتصد برا عمل وتورگذاری معده دکتر می خواست پس راه حلهای که بدون عوارض بودن بفرماید

کوهپیمایی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام

خب حتما ایشون اوردوز کرده بودن !
دیگه راحت تر از این ؟
همین کارایی رو که استارتر گفت انجام بده . وعده های غذایی رو به 5 تا 7 وعده افزایش بده . البته منظور این نیست که حجم غذا بیشتر بشه ، بلکه همون مقداری رو که در 2 یا 3 وعده میل میکردی در 6 وعده میل کن .
یه تاپیک داشتیم در این زمینه .. آقا پویا یا پوریا .. واقعا اطلاعات خوبی اونجا پیدا میشد . حیف که از بین رفت ...

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
با تغییر عادات غذایی ، بدون نیاز به ورزش و فعالیت هم میشه وزن کم کرد . بعد یه مساله دیگه اینکه حذف کردن کربوهیدرات از **** غذایی کار اشتباهیه . ضمنا دراز نشست هیچ تاثیری در کاهش وزن و همینطور کاهش توده های چربی نداره . تنها باعث عضله سازی در ناحیه شکم میانی میشه . همینطور باعث میشه مقداری از کالری دریافتی رو بسوزونید .
البته با این حرفا از ارزش کار شما به هیچوجه کاسته نمیشه . همین که اراده کردید و 1 ماه تغذیه ی مفید داشتید خودش کلیه .

سلام دوست عزیز ، بله حرفتون درسته من نگفتم از کربوهیدرات استفاده نکردم ، گقتم به مقدار کم استفاده کردم ، یعنی برنج و نون خیلی کم و مقداری سیب زمینی اما چون به هر حال ما در طول روز بیش از انداره از کربوهیدرات استفاده می کنیم مثلا هیچ جای دنیا یه بشقاب برنج یا یه نون بربری درسته رو نمی خورن! این عادت بده ما ایرانی هاست ، از تذکرتون ممنون ..به هرحال کربوهیدرات باید تو برنامه غذایی باشه اما با مقدار کم و مناسب(در ضمن یه نکته ای : این **** غذایی به طور کامل دوستانی که بدن سازی میرن مناسب نیست، اونا به هرحال باید بعد از باشگاه سیب زمینی و پروتئین بخورن و قبل باشگاه هم قندهای زودجذب مثل خرما و ترکیب عسل و قهوه فوری و ... که از تخصص من خارجه...)..دراز نشست رو برای عضله سازی انجام میدم..با این کار بعد از کم شدن چربی شکم به مرور زمان شکم به شکل خوش فرمی در میاد

بالا