Ali_softcenter
Registered User
عذر میخوام شما مدرک مربی گری چیزی دارید؟
ممنون دوست عزیز.ارائه برنامه های بدنسازی [حجم،کات،چربی سوزی و..]
دقت کنید
وزن
قد
زمانی که بدنسازی کارمیکنید را اعلام کنید تا برنامه داده شود
++
برنامه غذایی هم داده میشود
![]()
بخنیدم یا گریه کنیم؟2 ماه کار میکنم .... قد 186 ....وزن 83...حجمی خفن...
نه فقط تو توجه کردی... گفته قد و وزن بگو برنامه بدم... اگه باز متوجه نشدی پیغام خصوصی بده یا به google translate مراجعه کنبخنیدم یا گریه کنیم؟
به موضوع توجه کردی؟
دیگه از داداشی که بهتر و قوی تر نخواهیم شد. بدنسازی از چشمم افتاده. دارم ذهنمو قوی میکنم. بدن بدون ذهن پویا به درد نمیخوره.سلام به بچه های بدن ساز
اگر سوالی در مورد بدن سازی، برنامه یا مکمل غذایی دارین در خدمت هستم.
بابا سوال من رو اصلا متوجه شدی عزیز ؟سلام
بنظر من عمرتو با بدن سازی هدر نده . برو یه ورزش بهتر . شنا ، تکواندو ، دو و ...
ممنونم دوست عزیزمن به خاطر تجربه ای که تو اب کردن شکم خودم داشتم میگم دوچرخه ثابت یا تردمیل
به این خاطر که این دستگاه ها برای تمرین هوازی هست که نه تنها به چربی سوزی خیلی سریع کمک میکنه بلکه باعث سلامتی و متعادل سازی فشار خون میشه و این باعث میشه انشاالله سایه پدر گرامیتون سال ها بر سرتون باشه
مرسی دوست عزیز میشه یه عکسی چیزی بذاری دقیق متوجه بشم منظورتو قایقی چطوری هست یعنی؟تردمیل اگر خوبش نباشه(ضربه گیر درست حسابی نداشته باشه)، همسایه پایینی بدلیل ضربات گامهایی که بروی تردمیل فرود میاد و به کف منزل منتقل میشه میاد ازتون گله میکنه که چیکاردارید میکنید همش میکوبید به کف خونتون
دوچرخه ثابت این مدل قایقی ها خیلی بهتر از مدل عمودی ها هست. شش ماه 24 کیلو کم کردم![]()
تردمیل اگر خوبش نباشه(ضربه گیر درست حسابی نداشته باشه)، همسایه پایینی بدلیل ضربات گامهایی که بروی تردمیل فرود میاد و به کف منزل منتقل میشه میاد ازتون گله میکنه که چیکاردارید میکنید همش میکوبید به کف خونتون
دوچرخه ثابت این مدل قایقی ها خیلی بهتر از مدل عمودی ها هست. شش ماه 24 کیلو کم کردم![]()