• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عذر میخوام شما مدرک مربی گری چیزی دارید؟

بانوي عشق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 167 قد و 77 كيلو وزن دارم و 25 سالمه . 2ماه كه بدنسازي كار ميكنم 3 جلسه در هفته و حدود 1 ماه هم هست كه ايروبيك كار ميكنم يك روز ايروبيك و يك روز بدنسازي ولي كاهش وزن نداشتم:((
اگر لازمه برنامه بدنسازيم رو واستون ارسال كنم

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
ارائه برنامه های بدنسازی [حجم،کات،چربی سوزی و..]

دقت کنید

وزن

قد

زمانی که بدنسازی کارمیکنید را اعلام کنید تا برنامه داده شود

++

برنامه غذایی هم داده میشود
:(:(
ممنون دوست عزیز.
ولی باید اینو قبول کنیم که نمیشه توی دنیای مجازی برنامه ی درست حسابی داد تازه شما اصلا در خواست عکس هم نکردید.
دوستان عزیز اگه دارید بدنسازی کار میکنید و زحمت میکشید بهتر برید پیش یه مربی تا تخصصی بهتون برنامه بده و زحماتتون هدر نره.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
2 ماه کار میکنم .... قد 186 ....وزن 83...حجمی خفن...

se12se

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من دختری 22 ساله هستم قد 163 وزن 52 و پای پرانتزی دارم ولی میتونم در حالت ایستاده پامو از این که هست پرانتزی تر کنم یا اینکه صاف کنم و مثل یه پای عادی بشه.پیش دکتر عضلانی اسکلتی رفتم گفتن تا حالا ندیده کسی اینطوری باشه و بهم یه سری ورزش با دستگاه دادن منم 6ماهی هست این ورزشهارو انجام میدم و فعلا که احساس میکنم بدنم سفت شده(آخه خیلی شل بودم با اینکه لاغرم نسبتا. میخواستم ببینم شما که کارشناس تربیت بدنی هستین تا به حال دیدین کسی که پای پرانتزی داره بتونه پاهاشو صاف کنه میدونین مثل کسیکه قوز میکنه و وقتهایی که حواسش باشه پشتشو صاف میکنه منم همونطوری اگه حواسم باشه پامو صاف میکنم برای صاف کردنم همونطوریکه پنجم مستقیمه و قوزک پاهام بهم چسبیدن ساق پامو کمی میچرخونم و کمی هم پاهامو میارم جلو آخه وقتایی که پام پرانتزیه از نیم رخ ساق پام یه کمی عقبه ولی وقتی پامو درست میکنم همه چی خوب میشه.به نطرتون با این وضع ورزش برای درمان من خوبه؟
ممنون) )

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به بچه های بدن ساز

اگر سوالی در مورد بدن سازی، برنامه یا مکمل غذایی دارین در خدمت هستم.
دیگه از داداشی که بهتر و قوی تر نخواهیم شد. بدنسازی از چشمم افتاده. دارم ذهنمو قوی میکنم. بدن بدون ذهن پویا به درد نمیخوره.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
تاپیک تا دسته خوابیده

ma.amin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید.من 4سال بدنسازی کار میکنم.تا الان هیچ مکملی مصرف نکردم وزنم81.5 و قدم180 تقریبا بدن فیتنس دارم میخوام یکم عضلاتم حجم بگیره چی بگیرم؟؟؟
در ضمن بدنم مستعد چربی آوردن هست با رعایت کردن غذا کنترلش میکنم.تغذیمم بد نیست.

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام خدمت تمام ورزشکاران محترم
خب از اول شروع میکنم :
من نزدیک به 7 هست که دارم مرتب بدنسازی میرم و تمرین میکنم زیر نظر مربی . و روز اول وزنم 91 کیلو بود و شکم و کلا چربی زیادی داشتم . الان که هفت ماه گذشته من هنوز 91 کیلو هستم ولی بسیار چربی شکم و بدنم رو کم کردم . تا اینجا مشکلی نیست . ولی با اینکه خودم از بدن خودم راضی هستم و میدونم که انسان هرچه کمتر چربی داشته باشه خب بهتره . ولی ضد حال زیادی رو از طرف مردم میخورم . مثلا خیلی ها به من میگند لاغر شدی . داری خیلی لاغر میشی و ... که واقعا روحیه ادم رو خراب میکنه و نمی زاره ادم به چربی سوزیش ادامه بده و مجبور میشه دوباره غذا بیشتری بخوره . ایا شما هم این تجربه رو داشتید ؟
به علاوه این رو هم بگم که غذاهایی که من توی این 7 ماه خوردم و میخورم خیلی غذاهای سالمی هستند و شاید به جرعت بگم من تو این مدت 10 بشقاب برنج بیشتر نخوردم و بسیار هم غذاهای کم روغن و بدون روغن میخورم .
سرتون رو درد نیارم ولی نمیدونم چرا بعضی ها میگند لاغر شدی نه فقط از شکم بلکه کل بدن . خب به نظر شما این طبیعیه ؟ اخه من هنوز هم بدنم چربی داره ولی با این حال میگند لاغر شدی . من هم دوست ندارم کسی بگه به من لاغر شدی چون خیلی توی این مدت دارم زحمت میکشم .
نظر شما چیه ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
بنظر من عمرتو با بدن سازی هدر نده . برو یه ورزش بهتر . شنا ، تکواندو ، دو و ...

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
بنظر من عمرتو با بدن سازی هدر نده . برو یه ورزش بهتر . شنا ، تکواندو ، دو و ...
بابا سوال من رو اصلا متوجه شدی عزیز ؟
خلاصش این میشه که منی که به من میگند لاغر ولی خودمو تو اینه نگاه میکنم میبینم شکم دارم و بدنم چربی داره خب چی کار کنم ؟ البته کل مطلب این نیست پست اول رو بخون متوجه میشی.

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
شما ورزش ها و تمرینات هوازی بیشتر انجام بده مخصوصا حرکات شکم
یعنی تمرکز بیشتری روی تمرینات شکمت بکن
بعدش شما که وزن کم نکردی اما میگی شکمت بهتر شده .وضعیت بقیه بدنت چجوره؟ عضله سازی کردی؟
شما یه ازمایش بده درصد چربی بدنت رو مشخص کنن.بعد 1 ماه دووباره ازمایش بده ببین اوضاع چجوره داری عضله سوزی میکنی یا چربی سوزی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان بهترین وسیله ای که میتونم بگیرم تا حدود 200 تومن چیه؟
برای روز تولد پدرم میخوام بگیرم چون چاقی شکمی داره البته تو خونه دمبل و میل و هالتر و...ره ولی خیلی کار نمیکنه میخوام یه دستگاهی چیزی بگیرم که همون پای tv بتونه کار کنه و بهترین تاثیرو داشته باشه تو سوختن چربی
دوچرخه ثابت یا این دستگاههای درازو نشست (تن ارا بود اسمش دیگه!) کدوما بهتره؟

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
من به خاطر تجربه ای که تو اب کردن شکم خودم داشتم میگم دوچرخه ثابت یا تردمیل
به این خاطر که این دستگاه ها برای تمرین هوازی هست که نه تنها به چربی سوزی خیلی سریع کمک میکنه بلکه باعث سلامتی و متعادل سازی فشار خون میشه و این باعث میشه انشاالله سایه پدر گرامیتون سال ها بر سرتون باشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تردمیل اگر خوبش نباشه(ضربه گیر درست حسابی نداشته باشه)، همسایه پایینی بدلیل ضربات گامهایی که بروی تردمیل فرود میاد و به کف منزل منتقل میشه میاد ازتون گله میکنه که چیکاردارید میکنید همش میکوبید به کف خونتون :D
دوچرخه ثابت این مدل قایقی ها خیلی بهتر از مدل عمودی ها هست. شش ماه 24 کیلو کم کردم :)

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
من به خاطر تجربه ای که تو اب کردن شکم خودم داشتم میگم دوچرخه ثابت یا تردمیل
به این خاطر که این دستگاه ها برای تمرین هوازی هست که نه تنها به چربی سوزی خیلی سریع کمک میکنه بلکه باعث سلامتی و متعادل سازی فشار خون میشه و این باعث میشه انشاالله سایه پدر گرامیتون سال ها بر سرتون باشه
ممنونم دوست عزیز
خدا عزیزان شما رو هم براتون نگه داره ایشالله

تردمیل اگر خوبش نباشه(ضربه گیر درست حسابی نداشته باشه)، همسایه پایینی بدلیل ضربات گامهایی که بروی تردمیل فرود میاد و به کف منزل منتقل میشه میاد ازتون گله میکنه که چیکاردارید میکنید همش میکوبید به کف خونتون :D
دوچرخه ثابت این مدل قایقی ها خیلی بهتر از مدل عمودی ها هست. شش ماه 24 کیلو کم کردم :)
مرسی دوست عزیز میشه یه عکسی چیزی بذاری دقیق متوجه بشم منظورتو قایقی چطوری هست یعنی؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

قایقی چه مدلی هست؟ میشه عکسشو بزارید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیز :

حرکت های شکمی هیچ تاثیری تو آب کردن چربی نداره و فقط عضلرو تقویت میکنه

شما روزی 5000 تا شکم هم بری 1 سانت از چربی شکمت کم نمیشه و عضلاتش شکل میگیره

برای آب کردن چربی ( دست ما نیست فقط شکم اب بشه کلا همه جای بدن نسبی کم میشه ) باید از دوچرخه ثابت و ترد میل استفاده کنید

از اونجایی که شما با این پول نمیتونید ترد میل بخرید روی دوچرخه فکر کنید

بالا