• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

samand22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز وزنه دمبلی که استفاده میکنید یا توی خونه انداختید و یه زمانی استفاده میکردید چند کیلوست ؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
دوستان عزیز وزنه دمبلی که استفاده میکنید یا توی خونه انداختید و یه زمانی استفاده میکردید چند کیلوست ؟
یادش به خیر ! وقتی بچه بودم دو تا دمبل خریده بودم ، تو هر طرفش یه سنگ نیم کیلویی انداخته بودم و واسه خودم پادشاهی می کردم . دی
قبلنا هم که می رفتم باشگاه ، یهو جو می گرفت و دمبل های 25 کیلویی برداشتم و بعد از دو تا حرکت سرخ می شدم . :||

حیف که فروم ورزشی زیاد اسپم خور نیست :||

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادش به خیر ! وقتی بچه بودم دو تا دمبل خریده بودم ، تو هر طرفش یه سنگ نیم کیلویی انداخته بودم و واسه خودم پادشاهی می کردم . دی
قبلنا هم که می رفتم باشگاه ، یهو جو می گرفت و دمبل های 25 کیلویی برداشتم و بعد از دو تا حرکت سرخ می شدم . :||

چقدر خلوته باید توی بخش آزاد میزدمش .:rolleyes:

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4

راستم میگه اصلا اسپم خور نیست:)

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
بحث زدن باشه خیلی ها میتوانند دمبل های سنگین +50 بزنند

ولی بدنسازی به سنگین زدن و .. نیست

علمش را باید داشته باشید

من معلوما ست های اخر 25میزنم

البته زمانی که باشگاه میرفتم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من اشتباه زدم 15 کیلو ولی ده کیلوئه که الان حدود دو سالی میشه که دست بهش نزدم :دی
خدافظ

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
10 کیلوییه

اخه وزنه 40 کیلو رو کسی میزنه که اندازه بازوش اندازه پای فیل باشه

به کار نمیاد که ( پ.ن من فکر نکنم بتونم بلندش کنم :دی )

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
ارائه برنامه های بدنسازی [حجم،کات،چربی سوزی و..]

دقت کنید

وزن

قد

زمانی که بدنسازی کارمیکنید را اعلام کنید تا برنامه داده شود

++

برنامه غذایی هم داده میشود
:(:(

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
من الان یه هفته هست بدنسازی کار میکنم :cool:
بعد فیله های کمرم ضعیف هستند . مثلا چیزی بلند میکنم یا خواهر زادم را میبرم بیرون زود کم میارم و کمرم درد میگیره . این را روز اول به مربی گفتم ته برنامم نوشت : " سلام ژاپنی " 4*20 من اولش فکر کردم مسخره کرده اخه روز اول نمیدونستم مربی اینه و سلام ندادم و از دو تا از بچه ها هم پرسیدم اصلا نمیدونستن چیه :D
ولی خدایی برای ساختن کمر خوب چیزیه هاان :p

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
قد : 183
وزن : 85
یک سال و نیم هم هست که بدنسازی کار می کنم

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
من الان یه هفته هست بدنسازی کار میکنم :cool:
بعد فیله های کمرم ضعیف هستند . مثلا چیزی بلند میکنم یا خواهر زادم را میبرم بیرون زود کم میارم و کمرم درد میگیره . این را روز اول به مربی گفتم ته برنامم نوشت : " سلام ژاپنی " 4*20 من اولش فکر کردم مسخره کرده اخه روز اول نمیدونستم مربی اینه و سلام ندادم و از دو تا از بچه ها هم پرسیدم اصلا نمیدونستن چیه :D
ولی خدایی برای ساختن کمر خوب چیزیه هاان :p

شما وزنه سنگین اصلا نزن یک هفته بدنسازی کارمیکنی

اگه حجم میخوای

بین 3تا6ماه باید زیرسازی کنی

ازالان نرو حرکات سنگین نزن به هیچ عنوان نزن پشیمان میشی

تمرکزی بزن حرکات را با وزنه های کم 5کیلو شروع کن یک ماه اینطوری کارکن ! شکل حرکات صحیح را یاد بگیری به هیچ عنوان هم از کمرت کمک نگیر !

درکل شما یک هفته شروع کردی باید به فکراین باشی حرکات را درست بزنی

فیله کمر هم زیاد از حد خوب نیست درهفته 2جلسه بیشتر کارکن 3ست بزن 10تا کافیه

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوسته عزیز

من قدم 188 وزنم 82 کیلوئه کلا چندین بار بدنسازی کار کردم ول کردم یعنی با حرکات تا حدی اشنا هستم هدفهمم حجم گرفتنه
چندتا وسیله بدنسازی تو خونه دارم ( هالتر دمبل و میز پرس هفت کاره که باهاش پرس سینه بالا سینه زیر سینه جلوپا پشت پا رو میتونم انجام بدم)
میخواستم یه برنامه بدی که باهمینا کارم راه بیقته دیگه نرم باشگاههه... برنامه غذایی هم اگه بدی ممنون میشم مرسی

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام . من یک هفته هست میرم بدنسازی . میخوام وزن اضافه کنم و حجم بگیره عضلاتم . 21 سالمه . قد 176
وزن 55
البته 53 بودم . تو همین یک هفته 2 کیلو اضافه کردم . برنامه غذایی و تمرینی اگه لطف کنید در اختیارم بگذارید ممنون میشم .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مرسی. به موقع تاپیک زدی

من چند سالی هست کار میکنم. منتها شل کن سف کن داره ورزشم. پارسال داشتم خیلی خوب کار میکردم که قطع کردم تا الان. الان یه میز 10 کاره برای منزل خریدم و دوتا دنبل روی هم رفته 70 کیلو وزنه. میله بارفیکس هم دارم. میله هالتر ندارم. گفتم فعلا با دمبل کار کنم بعد که یکمی حجم آوردم هالتر هم میخرم. وزن 65 قد 170

لطفا یه برنامه بدید میخوام هرروز کار کنم. معمولا به جای تعداد زیاد ست ها ، سنگین کار میکنم و تعداد ست ها کمه

استقامتم کمه. یعنی زود خسته میشم. واسه همین مجبورم زمان زیادی رو برای تمرین بزارم. وسطش مدت استراحتام بین حرکات زیاد باشه

از یه سال یا یه سال و نیم پیش یه قوطی کراتین دارم. یه قوطی گلومیتامین(درست نوشتم؟) و یه ظرف بزرگ هم از این پودرهای اصلی. نمیدونم اسمش یادم رفته. میگم اینا خراب نشدن توی این مدت یه سال و نیم؟

تغذیه هم قبلنا که غروب از باشگاه برمیگشتم یه مقدار عدس و سیب زمینی و تخم مرغ آب پز میکردم باهم مخلوط میکردم میخوردم. نمیخوام خیلی هیکلم گنده بشه. فقط میخوام اندام تراشیده و خوبی داشته باشم.

needer

Registered User
لایک‌ها
1
خیلیا معتقدند که کوه زانو رو خراب میکنه. چطور میشه فهمید که فشار مضر روی مفصل میاد یا نا . من به عنوان ورزش هوازی صبح 1 ساعت کوه میرم 4 ساله کارم اینه. هیچ وقتماذیت نشدم. راهی برای همیدنش هست. یا یکبارهتو 50 سالگیمشکل مفصل خودشو نشون میده؟

بالا