• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
از شما هم ممنونم. ولی از چند تا دوستان بدنساز که پرسیدم گفتن میوه چون قند طبیعی داره و دارای مقادیر زیادی فیبره به هیچ عنوان چاق کننده نیست!

یکی دیگه از دوستان هم با مصرف بیش از اندازه سیب (روزی 10-15 تا) خودش رو لاغر کرده!! یه رژیمی هم بود که در اون باید روزی 12-15 تا خرما مصرف میکردی! خوب خرما هم جزو میوه جات هست دیگه، تازه قند فراوانی هم داره.......

والا اون دوستان حرفشون خیلی اشتباهه!اصولا هر کی میاد وزنه میزنه علامه دهر نیست که هر حرفی زد درست باشه!
الان یکی از مباحث داغ روز اینه که استفاده بیش از حد از شربت ذرت که حاوی مقدار زیادی فروکتوزه داره عامل افزایش چاقی میشه!!!!و نکته جالب این که زمانی که سلولهای چربی در معرض فروکتوز قرار می گیرند نسبت به زمانی که در معرض گلوکوز قرار می گیرند با سرعت بسیار بیشتری تکثیر می شوند!!!

کلا فروکتوز تمایل بسیار زیادی داره که به چربی تبدیل بشه!
اینم نتایج یه تحقیق دانشگاه تگزاس:
In a small study, Texas researchers showed that
the body converts fructose to body fat with “surprising speed,”
said Elizabeth Parks, associate professor of clinical nutrition at the University of Texas Southwestern Medical Center in Dallas, in a press release. The study, which appears in The Journal of Nutrition, shows how glucose and fructose, which are forms of sugar, are metabolized differently.
خلاصه ترجمه: نتایج یک مطالعه نشون داده بدن با سرعت شگفت انگیزی فروکتوز رو به چربی تبدیل می کنه!!!
In humans, triglycerides, which are a type of fat in the blood, are mostly formed in the liver. Dr. Parks said the liver acts like “a traffic cop” who coordinates how the body uses dietary sugars. When the liver encounters glucose, it decides whether the body needs to store it, burn it for energy or turn it into triglycerides.
کبد مثل یک پلیس ترافیک عمل می کنه که تنظیم می کنه بدن چطور از قند مصرفی استفاده کنه وقتی کبد با گلوکز مواجه میشه تصمیم می گیره که آیا نیاز هست که ذخیره بشه(مثلا به شکل گلیکوژن در عضلات) یا برای تولید انرژی سوزانده بشه یا این که تبدیل به تری گلیسرید بشه.
But when fructose enters the body, it bypasses the process and ends up being quickly converted to body fat.
اما وقتی فروکتوز وارد بدن میشه به سرعت تبدیل به چربی میشه!
Dr. Parks noted that the study likely underestimates the fat-building effect of fructose because the study subjects were lean and healthy. In overweight people, the effect may be amplified.
نکته جالبی رو اینجا میگه بطور خلاصه: این نتایج ممکنه نتونه قدرت واقعی فروکتوز رو در افزایش چربی بدن نشون بده چون افرادی که مورد مطالعه قرار گرفتند متناسب و سالم بودند. در افرادی که اضافه وزن دارند اثراتش می تونه به مراتب شدیدتر باشه!
منبع

اینم باز همون مطلبه از یه منبع دیگه:
Research from the University of Texas Southwestern Medical Center (UTSW) shows that the body turns fructose into fat more efficiently than it does other sugars

اون **** سیب و... از این قبیل رو زیاد بهش دل نبندید بهتره فکر اصلاح عادات غلط غذاییتون باشید.شما تا آخر عمرت که نمی تونی روزی 10-15 تا سیب بخوری؟!! ولی وقتی عادت کنی به مصرف وعده های کوچیک با میزان مشخص کربو/پروتئین/چربی وقتی بتونی عادت پرخوری رو کنار بزاری می تونی امیدوار باشی که کاهش وزنت موندگاره یا اصطلاحا برگشت پذیر نیست!
باور کن حفظ وزن ایده ال بسیار بسیار سخت تر از رسیدن به وزن ایده آله!

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
بازم ممنون دوست عزیز iced earth از پاسخ کاملتون. راستش یکم گیج کننده ست! تا حالا اکثر (میشه گفت همه) متخصصین تغذیه بر مصرف میوه جات و گنجاندن اون در **** غذایی تاکید داشتن، مخصوصاً در **** های لاغری!
منم پاسخ این سوال رو برای **** لاغری نمی خواستم، بیشتر برای اون نکته پایانی (حفظ وزن ایده آل) می خواستم مثلاً با افزایش میوه جات در **** غذایی از بروز چاقی جلوگیری کنم که با این تفاصیر مثل اینکه اشتباه میکردم......

با یه سرچ هم این سایت رو پیدا کردم: http://www.badan3azi.com/t748

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بازم ممنون دوست عزیز iced earth از پاسخ کاملتون. راستش یکم گیج کننده ست! تا حالا اکثر (میشه گفت همه) متخصصین تغذیه بر مصرف میوه جات و گنجاندن اون در **** غذایی تاکید داشتن، مخصوصاً در **** های لاغری!
منم پاسخ این سوال رو برای **** لاغری نمی خواستم، بیشتر برای اون نکته پایانی (حفظ وزن ایده آل) می خواستم مثلاً با افزایش میوه جات در **** غذایی از بروز چاقی جلوگیری کنم که با این تفاصیر مثل اینکه اشتباه میکردم......

خواهش می کنم.
این سایت (فروم) که آدرسش رو گذاشتی تا اونجا که من دیدم نظرات شخصیه افراده.یعنی قابل اعتماد نیست.
شما برای کنترل وزن علاوه بر کل کالری روزانه چند تا نکته خیلی مهم رو همیشه بهشون توجه کن: 1.نوع کربو هیدرات مصرفی 2.بازه زمانی مصرف کربو هیدراتها 3.مصرف درصد مناسب کربو هیدرات/چربی /پروتیین
این که اینقدر روی کربوهیدراتها تاکید می کنم به این دلیله که بخاطر تاثیر ناگهانی که روی انسولین دارن(مخصوصا کربوهیدراتهای ساده) پتانسیل عجیبی در افزایش چربی بدن دارند.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
خواهش می کنم.
این سایت (فروم) که آدرسش رو گذاشتی تا اونجا که من دیدم نظرات شخصیه افراده.یعنی قابل اعتماد نیست.
شما برای کنترل وزن علاوه بر کل کالری روزانه چند تا نکته خیلی مهم رو همیشه بهشون توجه کن: 1.نوع کربو هیدرات مصرفی 2.بازه زمانی مصرف کربو هیدراتها 3.مصرف درصد مناسب کربو هیدرات/چربی /پروتیین
این که اینقدر روی کربوهیدراتها تاکید می کنم به این دلیله که بخاطر تاثیر ناگهانی که روی انسولین دارن(مخصوصا کربوهیدراتهای ساده) پتانسیل عجیبی در افزایش چربی بدن دارند.
تشکر. من زیاد کربوهیدرات مصرف نمی کنم (مثل برنج و نون و...) بیشتر سعی میکنم با همون میوه جات تأمینش کنم! زیاد هم اهل ورزش کردن نیستم، فقط 2-3 بار در هفته اونم اگه وقت داشته باشم 30-40 دقیقه پیاده روی تند و چند تا نرمش ساده انجام میدم، به همین خاطر می خواستم وزنم رو با کاهش مواد غذایی (بخصوص کربوهیدرات) کنترل کنم!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دوست عزیز 100 % شما باید تو کل روز 2 وعوه میوه مصرف کنی

که بهتره سیب - هویج - گریپ فروت - پرتقال - کیوی ( به خاطر رقیق کردن خون ) و امثال این استفاده کنید

مثلا کالری موز به اندازه 12 کیلو خیاره ... خوب شما روزی 3 تا موز بخوری به راحتی تو ماه 4 کیلو میای بالا

اما خوردن 1 سیب + 1 گریپ فروت

یا 1 سیب + 2 هویج

1 سیب + 1 هویج + 1 پرتقال بد که نیستش هیچ خیلی هم لازم و خوبه ;)

اینم یادت بشه ... همونطور که امیر گفت تا عادت غذاییت درست نشه فایده نداره

تا آخر که نمیشه سیب خورد ... باید درست غذا خوردن رو اول یاد بگیری

کالری غذاهارو محاسبه کنی

حد اقلللللللللللللللللللللل 6 تا 8 وعده تو روز غذا بخوری ( 3 وعده رو دوبل کن ... هر وعده نصف بخور )

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز می خواستم وزن اضافه کنم

20 سالمه قدم 190 هست وزنم 60 خیلی وزن کم دارم حدود 20-25

از دوستان عزیز کمک می خواستم که وزن اضافه کنم

یا کسی یا مربی که حرفه ای باشه معرفی کنند ( مرکز و شرق تهران )

از تابستان 2 ماه بدن سازی میرفتم بدن سازی علی اردستانی بود کلی اسم در کرده ولی ما که باش حال نکردیم اصلا کمک نمیکرد حتی برنامه مناسب هم نداد دیدم حال نداد رفتم سراغ تکواندو العان 6 ماهه میرم تکواندو ولی تغییری چیزی تو خودم حس نمی کنم البته اینجایی که من میرم زیاد حرفه ای نیست ها یکیش باشگاهه نصره تو بهارستان یکیش هم باشگاه بانک نزیدیکه آزادیه

دوستان ممنون میشم کمک کنید واقعا خودم از هیکم بدم میاد وای به حاله یکی دیگه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

از تابستان 2 ماه بدن سازی میرفتم بدن سازی علی اردستانی بود کلی اسم در کرده ولی ما که باش حال نکردیم اصلا کمک نمیکرد حتی برنامه مناسب هم نداد دیدم حال نداد رفتم سراغ تکواندو العان 6 ماهه میرم تکواندو ولی تغییری چیزی تو خودم حس نمی کنم البته اینجایی که من میرم زیاد حرفه ای نیست ها یکیش باشگاهه نصره تو بهارستان یکیش هم باشگاه بانک نزیدیکه آزادیه

پوریا یه دستور تو پستهای قبلیش معرفی کرده بود برای افزایش وزن
که عسل و خرما و ... تو وعده های غذایی بود

راستی این باشگاه اردستانی الان تبلیغشو دیدم تو خیابان پیروزی بین دوم و سوم نوشته همونیه که کنار آموزشگاه زبان هست؟

Last edited:

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
پوریا یه دستور تو پستهای قبلیش معرفی کرده بود برای افزایش وزن
که عسل و خرما و ... تو وعده های غذایی بود

راستی این باشگاه اردستانی الان تبلیغشو دیدم تو خیابان پیروزی بین دوم و سوم نوشته همونیه که کنار آموزشگاه زبان هست؟

شماره پست رو میتونی یگی

آره همون باشگاست می خوای باشگاه بری یدونه روبرو پنجم هست رایان . رادان یه هم چین چیزی هم فضاش بزرگتره هم دستگاهاش بهتره فقط جوش خرابه :D

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
شماره پست رو میتونی یگی

آره همون باشگاست می خوای باشگاه بری یدونه روبرو پنجم هست رایان . رادان یه هم چین چیزی هم فضاش بزرگتره هم دستگاهاش بهتره فقط جوش خرابه :D

بفرما:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3160285&postcount=184

راستش من باشگاه عباس جدیدی رفتم از فضاش خوشم نیومده اکثراً کشتی گیرا میان اونجا
یدونه هم تو سیزده آبان بود که خوشم نیومد تردمیل رو وقت گذاشته سر ده دقیقه اتوماتیک خاموش میکنه
نمیتونی شیب بدی یا کار دیگه ای انجام بدی فقط سرعت اون هم باز محدودیت داره

این رایان یا رادان هم رو نرفتم اما باشگاه بیلیارد ساختمون بقلیش رو رفتم با توجه به اینکه تو یه رنج ساخت و ساز هستند فکر میکردم که فضاش بزرگ باشه

جوش از چه نظر خرابه؟:f34r:

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
:blush:
بفرما:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3160285&postcount=184

راستش من باشگاه عباس جدیدی رفتم از فضاش خوشم نیومده اکثراً کشتی گیرا میان اونجا
یدونه هم تو سیزده آبان بود که خوشم نیومد تردمیل رو وقت گذاشته سر ده دقیقه اتوماتیک خاموش میکنه
نمیتونی شیب بدی یا کار دیگه ای انجام بدی فقط سرعت اون هم باز محدودیت داره

این رایان یا رادان هم رو نرفتم اما باشگاه بیلیارد ساختمون بقلیش رو رفتم با توجه به اینکه تو یه رنج ساخت و ساز هستند فکر میکردم که فضاش بزرگ باشه

جوش از چه نظر خرابه؟:f34r:

آره یکم جلو تر از باشگاه بیلیارد هست

برو خودت میفهمی شایدم اون چند جلسه که ما رفتیم اونطوری بوده :rolleyes:
فقط مربیش خواست ببرتت هیکلت رو نشونش بدی نرو باش .......:blush:

بعدش همونطور که خوده پوریا گفته بود اینا گرمن من به این چیزا حساسیت دارم گرمیم می کنه

اینارم کامل کنم یادم رفت بگم

20 سالمه قدم 190 وزنم 60 استخون بندی درشت
تقریبا گیاه خوار
تو غذاهای گوشتی فقط کباب کوبیده و جوجه مرغم اگر بخورم فقط سینه .اهل کله و پاچه و از این چیزا نیستم هیچ جور گوشت و کبابه دیگم نمیخورم
تو میوهام از آناناس و بادامجون ( ما نفهمیدیم میوه هست یا نه آخر حالا :D ) خوشم نمیاد
چیزای شیرینم وحشتناک میخورم ( شکلات . نوشابه . شیرینی ..... )

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

اون معجونی که بهت گفتمو استفاده کن ... اگر جوش نمیزنی ... گرمی اذیتت نمیکنه

البته الان ممکنه یکی بیاد بهت بگه آقا جون مادرت به تلفن من زنگ بزن من راهنماییت کنم من استادم

پودر بهت میدم خودم ساختمش بخور 20 کیلو میای بالا ... در اون صورت دیگه خودت میدونی که چی کار کنی

اما شما یه سری آزمایش هم باید بدی ببینی تیروئیدت و اینا پر کار نباشه

آزمایش انگل هم بده ... ورزش مفید باید انجام بدی با وزنه ... من شخصا تخصص تو بالا آوردن وزن ندارم

حامد ( Sh3ll ) میتونه خیلی کمکت کنه ... همینطور Iced Earth ... اما یه عده آب دمبل هستن

که من شخصا قبولشون ندارم

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
رونان
مثل اینکه خیلی شاخی تو ورزش و **** و اینا
ببینم میتونی به من کمک کنی؟ من اضافه وزن دارم ، خیلی زیاد ، 174 قدمه ولی وزنم از 78 تا 83 متغیره ، چاقی فرم سیب دارم یعنی دست و پاهامو هر کی ببینه میگه بدین بخوره این بدبخت ..مرد ! ولی شکم ...در حد افتض ، دقیقا از زیر سینه شروع شده، مشکلم اینه که من تو خوردن خیلی به اصطلاح وحشی هستم ، وای از اون روزی که هوس کنم یه چیزی بخورم ، شده تا یه شهر دیگه هم میرم که گیرش بیارم !!!
حالا ، مزاحمت شدم و سؤالهایی دارم:
1- من میخوام جدی شروع کنم برای کاهش وزن ، از نظر غذا ، صبحانه معمولا شیر و موز هست یا شیر و کورن فلیکس و یا کمی نون سنگک و پنیر تبریز و گردو، جمعه ها نیمرو ، گاهی کله پاچه که ظاهرا باید خداحافظی!!!
میان وعده همیشه میوه میخورم یا چای بدون قند
ناهار معمولا هوسی ، یه روز دیدی افتادم رو یه سلطانی نایب یه روز دیگه ماهی گریل خالی با سالاد ، متأسفانه حساب کتاب نداره ، همه چی میخورم بجز خورشت کرفس، شام هم بیشتر غذاهای نونی یا فست فود
میخوام بدونم چه طوری میتونم یه تناسب بین اینا برقرار کنم ؟ و این که آیا مصرف وعده های کم کالری تر ولی متعدد به کاهش وزن کمک می کنه؟
2- گاهی باشگاه میرم ، هوازی در حد 20 دقیقه تردمیل ( فوقش سرعت 10) و یا 10 دقیقه دوچرخه ، تمرینهام هم معمولیه بیشتر دستگاهی ، یه روز پا کار می کنم یه روز شکم یه روز پشت بازو اینا ، البته خیلی شلی و باری به هر جهتی ، هفته ای 3 بار ، البته میخوام که هر روز برم
میخوام بدونم که این بهتره که دست کم اوایل این برنامه جدی کاهش وزن که دارم بیشتر کنم هوازیو؟ و این که باید دارو بخورم حتما؟ چربی سوز یا ...؟
من گاهی صبحها میرفتم دو ، الان هم برنامه ام اینه که یه روز درمیون برم دو و شنا ، میخوام بدونم من به چه چیزایی باید بیشتر دقت کنم؟
دمت گرم و خیلی ممنون که زحمت می کشی:)

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان
مثل اینکه خیلی شاخی تو ورزش و **** و اینا
ببینم میتونی به من کمک کنی؟ من اضافه وزن دارم ، خیلی زیاد ، 174 قدمه ولی وزنم از 78 تا 83 متغیره ، چاقی فرم سیب دارم یعنی دست و پاهامو هر کی ببینه میگه بدین بخوره این بدبخت ..مرد ! ولی شکم ...در حد افتض ، دقیقا از زیر سینه شروع شده، مشکلم اینه که من تو خوردن خیلی به اصطلاح وحشی هستم ، وای از اون روزی که هوس کنم یه چیزی بخورم ، شده تا یه شهر دیگه هم میرم که گیرش بیارم !!!
حالا ، مزاحمت شدم و سؤالهایی دارم:
1- من میخوام جدی شروع کنم برای کاهش وزن ، از نظر غذا ، صبحانه معمولا شیر و موز هست یا شیر و کورن فلیکس و یا کمی نون سنگک و پنیر تبریز و گردو، جمعه ها نیمرو ، گاهی کله پاچه که ظاهرا باید خداحافظی!!!
میان وعده همیشه میوه میخورم یا چای بدون قند
ناهار معمولا هوسی ، یه روز دیدی افتادم رو یه سلطانی نایب یه روز دیگه ماهی گریل خالی با سالاد ، متأسفانه حساب کتاب نداره ، همه چی میخورم بجز خورشت کرفس، شام هم بیشتر غذاهای نونی یا فست فود
میخوام بدونم چه طوری میتونم یه تناسب بین اینا برقرار کنم ؟ و این که آیا مصرف وعده های کم کالری تر ولی متعدد به کاهش وزن کمک می کنه؟
2- گاهی باشگاه میرم ، هوازی در حد 20 دقیقه تردمیل ( فوقش سرعت 10) و یا 10 دقیقه دوچرخه ، تمرینهام هم معمولیه بیشتر دستگاهی ، یه روز پا کار می کنم یه روز شکم یه روز پشت بازو اینا ، البته خیلی شلی و باری به هر جهتی ، هفته ای 3 بار ، البته میخوام که هر روز برم
میخوام بدونم که این بهتره که دست کم اوایل این برنامه جدی کاهش وزن که دارم بیشتر کنم هوازیو؟ و این که باید دارو بخورم حتما؟ چربی سوز یا ...؟
من گاهی صبحها میرفتم دو ، الان هم برنامه ام اینه که یه روز درمیون برم دو و شنا ، میخوام بدونم من به چه چیزایی باید بیشتر دقت کنم؟
دمت گرم و خیلی ممنون که زحمت می کشی:)

نه عزیزم من شاخ ماخ و اینا نیستم ... چیزی که بلدیم - خوندیم - یاد گرفتیم - تجربه کردیم رو برای همه مینویسیم

من تاحالا 5 سری وزن کم کردم ... علم این کار رو دارم ... اینکه چرا وزنو بردم بالا دلایل مختلفی داره که

به این تاپیک مربوط نمیشه برای همین توضیح نمیدم ... اما روش کم کردنشو بلدن

چه 10 کیلو چه 50 کیلو !

شما تمام کارایی که انجام میدی غلطهههههه ... همش از دم ... اولین و مهم ترین کاری که میخوای بکنی

اینه که " اراده جدی " بکنی ... اراده جدی با اراده های دیگه فرق داره

با تمام وجود باید بخوایش ... اینجور که متوجه شدم شما بدنت ریزه میزست و استخون بندی درشتی نداری

فقط شکمت بزرگه ... سینه ها شله ؟ افتادگی داره ؟ زیر بغل هم داری ؟

اولین کار تصحیح عادت غذاییه ... مهم ترین چیزه ... وقعده غذاییت باید 6 وعده تا 8 وعده در روز باشه

مثلا اگر قرار ناهار 1 بشقاب بخوری به جاش نصف بشقاب میخوری ... 2 ساعت یا 3 ساعت بعد نصف دیگه

فقط صبحانت به اندازه کل کالری روزانه منه ... شما صبحانه 1 نون تست ( یا اندازه کف دست نون لواش )

+ 1 لیوان شیر یا چایی یا قهوه + 50 گرم پنیر کم چرب

ظهر 1 سیب

نهار 8 قاشق برنج + 3 قاشق خورشت

بعد از ظهر 1 لیوان شیر + 1 خرما

شب سینه مرغ 300 گرم ( پخته ) + کاهو + آب لیمو

چربی - شکلات - سرخ کردنی - شکر - قند تعطیل

برنج هم کم کم حذف میشه از لیست غذاییت

اگه بعد از ظهر بتونی نمرین کنی عالیه

ساعت 6 - 7

باشگاه اگه میری باید اول گرم کنی 10 دقیقه ... 45 دقیقه وزنه بزنی ... تعداد بالا وزن سبک

بدون استراحت ... هر 4 تا تمرین 1 دقیقه استراحت ... تمریناتت باید وزنه هوازی باشه

مثلا پرس سینه + زیر شکم

جلو بازو + زانو بلند و همه باید ترکیب هوازی و وزنه باشه

کارت تموم شد 200 تا مسگری میری با 60 تا شکم

یعنی 50 تا مسگری + 20 تا شکم

30 ثانیه استراحت

و 4 بار این تکرار میشه

حرکت شکم به هیچ وجه شکمتو آب نمیکنه پس بیشترش نکن

بعد میری 20 دقیقه دچرخه جوری که ضربانت بیاد روی حد اقل 135

یعنی دستتو روی سنسوراش که بزاری عدد 135 نشون بده ... بعد میری روی ترید میل به مدت حد اقل 30 دقیقه

ضربانت رو میاری بین 135 تا 145 ... متغیر ... 2 % شیب میدی و حرکت میکنی

بعد از 30 دقیقه که تموم شد 2 دقیقه سرعت رو کم میکنی و شیب رو 0 میکنی ... راه رفتن خیلی آروم

تا بدنت کم کم سرد شه

حتما به ترد میل 2 درجه شیب بده ... روی ترد میل صاف حرکت نکن ... نمیخوام پاهات پرت بشه ... 2 درجه شیب

لازمه ... یه مدت اینارو برو بعد به من بگو چند کیلو کم کردی ( بعد از 2 هفته ) تا ادامشو بریم

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
ن
با تمام وجود باید بخوایش ... اینجور که متوجه شدم شما بدنت ریزه میزست و استخون بندی درشتی نداری

فقط شکمت بزرگه ... سینه ها شله ؟ افتادگی داره ؟ زیر بغل هم داری ؟

لازمه ... یه مدت اینارو برو بعد به من بگو چند کیلو کم کردی ( بعد از 2 هفته ) تا ادامشو بریم

اولا که مرسی از توضیحاتت
بعدشم که سینه هام شل نیست ، افتادگی نداره و زیربغل هم ندارم فقط شکمم بزرگه
بعد هم چشم ، همین ها رو ادامه میدم خبر میدم
خیلی لطف کردی:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اولا که مرسی از توضیحاتت
بعدشم که سینه هام شل نیست ، افتادگی نداره و زیربغل هم ندارم فقط شکمم بزرگه
بعد هم چشم ، همین ها رو ادامه میدم خبر میدم
خیلی لطف کردی:)

خوب خیلی خوبه ... فقط تمرینات هوازیه که میتونه شکمتو کوچیک کنه ... **** درست + تمرینات هوازی

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا این دوچرخه های ثابت چقدر تآثیر داره توی لاغری ؟! من روزی 350-400 کالری میزنم به جایی میرسم یا الکی وقت تلف میکنم ؟!!

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بالاخره من هم رفتم باشگاه...خیلی حال میده :دی
من یه سوالی دارم برای پهلو ها باید چیکار کنم؟ من پهلوهای بزرگی دارم و میخوام کوچیکشون کنم از چه دستگاهس باید استفاده کنم؟
برای سینه ها همون پرس سینه کافیه؟؟؟؟

malaki_mall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه افزایش وزن و تناسب اندام کدوم بهتر جواب میده؟

از عوارضش هم اصلا نمی ترسم.

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام وزنم زیاد شه . یعنی به وزن متعادل برسم . چون الان خیلی وزنم کمه . ولی قرص و این چیزا نمی خوام . راه درست . ورزش و شنا وزن رو کم میکنه یا زیاد ؟
ممنون :)

بالا