پوریا مربی تویی؟
داداش من 23 کیلو لاغر مردم ار 108 تا 85
ولی هنوز این پهلوهام گوشت اضافه داره.چیکارکنم اینا اب شه؟
با همین **** 15 روزه لاغر کردی؟
پوریا مربی تویی؟
با همین **** 15 روزه لاغر کردی؟
پوریا مربی تویی؟
کدوم ****؟نه من خودم کم کردم.
مربی ؟ کی من ؟ خصوصی میخوای کار کنی ؟ ماهی 600
نه بابا مربی چیه ... اما احتمالا سواد و تجربشو تا حدی دارم
قد ؟ استخون بندی ؟ عکستو یه بار دیگه بده ببینم ... اگر میتونی لخت عکس بگیر :دی
مدل رژیمی که گرفتی چطورب بوده ... احتمال میدم عضله آب کردی باشی به جای چربی
الان بدنش شله ؟ تجمع چربیات کجاهاست بیشتر ؟ خوب مرد حسابی یه توضیح بده تا بشه راهنماییت کرد دیگه![]()
قد 183.استخون بندی درشت.
غذامو کم کردم کم کم.تا معدم کاملا کوچیک شده الان.
شکمم اب شده.بدنم تقریلا شله اره.
تجمع چربی ها همین پهلوهامه دیگه.
پقد 183.استخون بندی درشت.
غذامو کم کردم کم کم.تا معدم کاملا کوچیک شده الان.
شکمم اب شده.بدنم تقریلا شله اره.
تجمع چربی ها همین پهلوهامه دیگه.
غذاتو کم کردی یعنی چی؟ چیا رو حذف کردی ؟ چیارو کم کردی ؟ روزی چند وعده غذا میخوری ؟ چیا میخوری ؟
ورزش هم کردی یا نه ؟ میکنی یا نه ؟ اگر آره چه ورزشی ... اگر نه چرا نه :دی
ببین ما کلا هیچ گونه چربی سوزی موضعی نداریم ... یعنی کسی نمیتونه بگه من فقط میخوام شکممو آب کنم .
یا فقط باسنم کوچیک شه ... کلا وقتی ورزش یا ورزش هوازی انجام میشه بدن به طور کلی لاغر میشه
یعنی صورت - شکم - زیر بغل - سینه - پهلو - رون و حتی انگشتای دست هم لاغر میشن
اگر ورزش نمیکنی باید شروع کنی به ورزش کردن و ورزش دادن عضلاتت ... زمانی که عضله ساخته میشه
بدن انرژی بیشتری مصرف میکنه و چربی ها کمتر میشه ... مورد بعدی اینه که باید متابولیسم بدنتو ببری بالا
تا تجمع چربی تو بدنت کمتر انجام بشه ... مورد بعدی تمرینات هوازیه که باعث آب شدن چربی میشه
خوردن پروتئین کافی - ویتامین های ضروری بدن - آب و امثال اینا توی شکل بدنت خیلی اثر میزاره
مسگری رفتن هم عصلات پهلو رو خیلی تقویت میکنه
راستی 25 کیلو رو تو چه مدت کم کردی ؟
نه اول باید بسوزونمشون بعد باید سفتش کنم.پ
من تو کل بدنم یه زره چربی ندارم اما پشت پهلو رو دارم !!! دو تا قضیه هست !! یکی اونجا رو بلد نیستی سفت کنی !!
2 اگه چربی داشته باشی چربی فقط و فقط با هوا زی و **** آب میشه و مسگری و پهلو زدن با میله و اینجور حرکات براس سفت کردن و خط انداختنه !!!
اگه میخوای سفت شه فیله کمر رو فراموش نکن !
دانلود یک فیلم برای تمرینات شکم
http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-ash2/33281/77/107375915980587_11825.mp4
12 مگ
براي كم كردن وزن با تردميل،
20 دقيقه با سرعت 8 بهتره يا 45 دقيقه با سرعت 4 !؟
وزن ؟ قد ؟ نوع استخون بندی ؟
قد 175
وزن 85
استخوان بندي (؟)
يه برنامه عملي ميخام كه وزنم رو كم كنم،بسيار مصمم و با انگيزه هستم.(برنامه ورزشي فقط،تغذيه نه!)
سلام.
دوستان یک سوال: میوه ها هم میتونن باعث چاقی بشن؟
یکجا خوندم میوه ها چون قند طبیعی دارن نمیتونن چاقی ایجاد کنن و یکجا دیگه هم گفته بود بعضی میوه ها مثل سیب کالری منفی دارن! این درسته؟
با تشکر...
ممنونم از شما. منم منظورم همون انرژی بود که بدن برای هضم اونها استفاده میکنه. مثلا میگن میوه را با پوست بخورید تا انرژی بیشتری برای هضمش مصرف بشه.چیزی به اسم کالری منفی وجود نداره ... اما بعضی میوه ها مثل گریپ فروت و سیب چون کربوهیدرات پیچیده هستن
بدن رو وادار میکنن انرژی زیادی برای هضمشون مصرف کنه ... اما بله میوه ها چاق میکنن
شما میوه بیش از 2 یا 3 تا بخوری در روز چاق میکنن
سلام.
دوستان یک سوال: میوه ها هم میتونن باعث چاقی بشن؟
یکجا خوندم میوه ها چون قند طبیعی دارن نمیتونن چاقی ایجاد کنن و یکجا دیگه هم گفته بود بعضی میوه ها مثل سیب کالری منفی دارن! این درسته؟
با تشکر...
از شما هم ممنونم. ولی از چند تا دوستان بدنساز که پرسیدم گفتن میوه چون قند طبیعی داره و دارای مقادیر زیادی فیبره به هیچ عنوان چاق کننده نیست!میوه ها بسیار قند بدی دارند! فروکتوز به شدت مستعد ذخیره شدن به شکل چربیه! حالا توضیحش مفصله اگه خواستید میگم.
توی رژیمهای کات معمولا کلا میوه رو حذف می کنند.سعی کنید در حد معقول اونم از یه سری میوه های خاص مثل سیب و گریپ فروت(که پوریا گفت) و کیوی استفاده کنید.آب میوه به هیچ عنوان استفاده نکنید.
یه نکته در مورد گریپ فروت این میوه یه آنتی اکسیدان داره به اسم نارنجین که از نظر علمی ثابت شده تاثیر زیادی در کاهش وزن داره.من اینو خودم هم تجربه کردم.