• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا مربی تویی؟:D
داداش من 23 کیلو لاغر مردم ار 108 تا 85
ولی هنوز این پهلوهام گوشت اضافه داره.چیکارکنم اینا اب شه؟

مربی ؟ کی من ؟ خصوصی میخوای کار کنی ؟ ماهی 600 :D

نه بابا مربی چیه ... اما احتمالا سواد و تجربشو تا حدی دارم ;)

قد ؟ استخون بندی ؟ عکستو یه بار دیگه بده ببینم ... اگر میتونی لخت عکس بگیر :دی

کدوم ****؟نه من خودم کم کردم.

مدل رژیمی که گرفتی چطورب بوده ... احتمال میدم عضله آب کردی باشی به جای چربی

الان بدنش شله ؟ تجمع چربیات کجاهاست بیشتر ؟ خوب مرد حسابی یه توضیح بده تا بشه راهنماییت کرد دیگه :)

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
مربی ؟ کی من ؟ خصوصی میخوای کار کنی ؟ ماهی 600 :D

نه بابا مربی چیه ... اما احتمالا سواد و تجربشو تا حدی دارم ;)

قد ؟ استخون بندی ؟ عکستو یه بار دیگه بده ببینم ... اگر میتونی لخت عکس بگیر :دی

مدل رژیمی که گرفتی چطورب بوده ... احتمال میدم عضله آب کردی باشی به جای چربی

الان بدنش شله ؟ تجمع چربیات کجاهاست بیشتر ؟ خوب مرد حسابی یه توضیح بده تا بشه راهنماییت کرد دیگه :)

قد 183.استخون بندی درشت.
غذامو کم کردم کم کم.تا معدم کاملا کوچیک شده الان.
شکمم اب شده.بدنم تقریلا شله اره.
تجمع چربی ها همین پهلوهامه دیگه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قد 183.استخون بندی درشت.

غذاتو کم کردی یعنی چی؟ چیا رو حذف کردی ؟ چیارو کم کردی ؟ روزی چند وعده غذا میخوری ؟ چیا میخوری ؟

ورزش هم کردی یا نه ؟ میکنی یا نه ؟ اگر آره چه ورزشی ... اگر نه چرا نه :دی

ببین ما کلا هیچ گونه چربی سوزی موضعی نداریم ... یعنی کسی نمیتونه بگه من فقط میخوام شکممو آب کنم .

یا فقط باسنم کوچیک شه ... کلا وقتی ورزش یا ورزش هوازی انجام میشه بدن به طور کلی لاغر میشه

یعنی صورت - شکم - زیر بغل - سینه - پهلو - رون و حتی انگشتای دست هم لاغر میشن

اگر ورزش نمیکنی باید شروع کنی به ورزش کردن و ورزش دادن عضلاتت ... زمانی که عضله ساخته میشه

بدن انرژی بیشتری مصرف میکنه و چربی ها کمتر میشه ... مورد بعدی اینه که باید متابولیسم بدنتو ببری بالا

تا تجمع چربی تو بدنت کمتر انجام بشه ... مورد بعدی تمرینات هوازیه که باعث آب شدن چربی میشه

خوردن پروتئین کافی - ویتامین های ضروری بدن - آب و امثال اینا توی شکل بدنت خیلی اثر میزاره

مسگری رفتن هم عصلات پهلو رو خیلی تقویت میکنه

راستی 25 کیلو رو تو چه مدت کم کردی ؟

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قد 183.استخون بندی درشت.
پ

من تو کل بدنم یه زره چربی ندارم اما پشت پهلو رو دارم !!! دو تا قضیه هست !! یکی اونجا رو بلد نیستی سفت کنی !!

2 اگه چربی داشته باشی چربی فقط و فقط با هوا زی و **** آب میشه و مسگری و پهلو زدن با میله و اینجور حرکات براس سفت کردن و خط انداختنه !!!

اگه میخوای سفت شه فیله کمر رو فراموش نکن !

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
غذاتو کم کردی یعنی چی؟ چیا رو حذف کردی ؟ چیارو کم کردی ؟ روزی چند وعده غذا میخوری ؟ چیا میخوری ؟

ورزش هم کردی یا نه ؟ میکنی یا نه ؟ اگر آره چه ورزشی ... اگر نه چرا نه :دی

ببین ما کلا هیچ گونه چربی سوزی موضعی نداریم ... یعنی کسی نمیتونه بگه من فقط میخوام شکممو آب کنم .

یا فقط باسنم کوچیک شه ... کلا وقتی ورزش یا ورزش هوازی انجام میشه بدن به طور کلی لاغر میشه

یعنی صورت - شکم - زیر بغل - سینه - پهلو - رون و حتی انگشتای دست هم لاغر میشن

اگر ورزش نمیکنی باید شروع کنی به ورزش کردن و ورزش دادن عضلاتت ... زمانی که عضله ساخته میشه

بدن انرژی بیشتری مصرف میکنه و چربی ها کمتر میشه ... مورد بعدی اینه که باید متابولیسم بدنتو ببری بالا

تا تجمع چربی تو بدنت کمتر انجام بشه ... مورد بعدی تمرینات هوازیه که باعث آب شدن چربی میشه

خوردن پروتئین کافی - ویتامین های ضروری بدن - آب و امثال اینا توی شکل بدنت خیلی اثر میزاره

مسگری رفتن هم عصلات پهلو رو خیلی تقویت میکنه

راستی 25 کیلو رو تو چه مدت کم کردی ؟

یعنی کلا یک چهارم قبل غذا میخورم.
الان این شکلی شده برنامم:
صبحونه یک لیوان شیر + 2 تا دونه دیجستیو
نهار بستیگی داره چی باشه.اگه مرغ باشه یه سینه خالی بدونه نون میخورم.اگه خورشتی باشه حداکثر 4 قاشق برنج میخورم باهاش.عصر هم دو تا دونه یا یه دونه میوه میخورم.مثلا یه پرتقال با یه خیار.یا یه موز.
شام هم عین ناهار خیلی خیلی کم میخورم.همراه ناهار و شام هم ماست زیاد میخورم:D
برنج رو خیلی کم کردم.نون رو هم کاملا حذف کردم.به بابام میگم یارانه نونمو بده:lol:
سعی میکنم بیشتر غذام سینه ی مرغ باشه.شکلات هم خیلی میخوردم الان هیچی نمیخورم.
ورزش تو این 4 5 ماه شاید یکی دو ماهشو 3 روز در هفته میرفتم استخر.اما الان یه 2 ماهی هست که ورزش نمیکنم.
از هفته ی دیگه که امتحانا تموم شه میرم باشگاه بدنسازی.ولی هیچ چیزی بلد نیستم:wacko:
23 کیلو رو هم توی 5 ماه حدودا کم کردم.
راستی من بیشتر از همه از شکم لاغر شدم!!!
منتظره راهنماییت هستم داداش.

پ

من تو کل بدنم یه زره چربی ندارم اما پشت پهلو رو دارم !!! دو تا قضیه هست !! یکی اونجا رو بلد نیستی سفت کنی !!

2 اگه چربی داشته باشی چربی فقط و فقط با هوا زی و **** آب میشه و مسگری و پهلو زدن با میله و اینجور حرکات براس سفت کردن و خط انداختنه !!!

اگه میخوای سفت شه فیله کمر رو فراموش نکن !
نه اول باید بسوزونمشون بعد باید سفتش کنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب پسر خوب تو حتما باید ورزش هوازی انجام بدی + وزنه ... فکر نکن اگر وزنه بزنی 2 روزه 40 سانت عضله میاری

وقتی عضله درگیر میشه انرژی بیشتری احتیاج داره و این فرایند باعث میشه چربی بیشتری بسوزونی

اینکه وایسم کاملا لاغر شم بعد وزنه بزنم کاملا اشتباهه ... وزنه هایی که میزنی باید سبک باشه با تعداد بالا

و 5 تای آخر رو یه خورده سنگین تر باید بزنی

ست هاتو از 12 شروع کن

بعد 15

بعد 18

بعد از 1 ماه ستهاتو باید افزایش بدی

باید بشه :

15

20

25

تعداد ست بالا بدون استراحت + یک حرکت هوازی

یعنی الان شما مثلا میای 15 تا پرس سینه میزنی ... بلافاصله بلند میشه یه حرکت هوازی میکنی

حالا این حرکت میتونه زانو بلند باشه ... میتونی طناب زدن ( شبیه سازیشم بکنی خوبه )

بعد سریع میری سر ست بعدی ... مثلا جلو بازو که میزنی سوپرشو پشت بازو بزن

زیر بغل که میری سوپرشو حرکت هوازی پروانه برو

بعد کل ستها که تموم شد 2 دقیقه استراحت کن

کل تمرینت از 45 تا 50 دقیقه بیشتر نشه

آخر سر میری سراغ مسگری ... 4 تا ست 50 تا میزنی

بعد از 1 ماه به 4 تا ست 100 تایی باید برسونی

موقع مسگری زدن هم زانوتو یه مقدار خم کن که سریع تر و مسلط تر روی مسگری حرکت کنی

آخر باشگاه هم حد اقلللللل 30 مین میری روی ترد میل + 15 مین دوچرخه

بعد از 2 ماه بهت میگم چی میشی

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
براي كم كردن وزن با تردميل،
20 دقيقه با سرعت 8 بهتره يا 45 دقيقه با سرعت 4 !؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قد 175
وزن 85
استخوان بندي (؟)
يه برنامه عملي ميخام كه وزنم رو كم كنم،بسيار مصمم و با انگيزه هستم.(برنامه ورزشي فقط،تغذيه نه!:p)

نمیدونم ترد میلت سرعت 4 چطوریه ... اما تا جایی که من دیدم سرعت 4 مثل راه رفتن توی پارک میمونه

سرعتی که حالت نیمه سریع و نیمچه دویدن داره 6.2 به بالاست

پیشنهاد من اینه که 2 هفته رو پیاده روی سریع انجام بدی روی ترد میل ... تا هم بدنت آماده بشه اما عضلات پاهات

تقویت بشه ... حرکت بشین پاشو نیمه رو هم روزی 3 تا ست 12 تا 15 تایی برو تا رونات جون بگیره

پیاده روی سریع یعنی 1 درجه ما قبل دویدن ... راه رفتن سریع جوری که حسابی خستت کنه

اگر دیدی تواناییشو داری 1 تا 2 % شیب ( Incline ) بده ... در هر صورت پیشنهاد من اینه که از اول فشار زیاد نیاری و

همینطور به بدن هم شوک ندی ... بزار وقتی داشت مقاومت میکرد بهش شوک وارد کن

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.

دوستان یک سوال: میوه ها هم میتونن باعث چاقی بشن؟
یکجا خوندم میوه ها چون قند طبیعی دارن نمیتونن چاقی ایجاد کنن و یکجا دیگه هم گفته بود بعضی میوه ها مثل سیب کالری منفی دارن! این درسته؟

با تشکر...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام.

یکجا خوندم میوه ها چون قند طبیعی دارن نمیتونن چاقی ایجاد کنن و یکجا دیگه هم گفته بود بعضی میوه ها مثل سیب کالری منفی دارن! این درسته؟

با تشکر...

چیزی به اسم کالری منفی وجود نداره ... اما بعضی میوه ها مثل گریپ فروت و سیب چون کربوهیدرات پیچیده هستن

بدن رو وادار میکنن انرژی زیادی برای هضمشون مصرف کنه ... اما بله میوه ها چاق میکنن

شما میوه بیش از 2 یا 3 تا بخوری در روز چاق میکنن

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
چیزی به اسم کالری منفی وجود نداره ... اما بعضی میوه ها مثل گریپ فروت و سیب چون کربوهیدرات پیچیده هستن

بدن رو وادار میکنن انرژی زیادی برای هضمشون مصرف کنه ... اما بله میوه ها چاق میکنن

شما میوه بیش از 2 یا 3 تا بخوری در روز چاق میکنن
ممنونم از شما. منم منظورم همون انرژی بود که بدن برای هضم اونها استفاده میکنه. مثلا میگن میوه را با پوست بخورید تا انرژی بیشتری برای هضمش مصرف بشه.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام.

با تشکر...

میوه ها بسیار قند بدی دارند! فروکتوز به شدت مستعد ذخیره شدن به شکل چربیه! حالا توضیحش مفصله اگه خواستید میگم.
توی رژیمهای کات معمولا کلا میوه رو حذف می کنند.سعی کنید در حد معقول اونم از یه سری میوه های خاص مثل سیب و گریپ فروت(که پوریا گفت) و کیوی استفاده کنید.آب میوه به هیچ عنوان استفاده نکنید.
یه نکته در مورد گریپ فروت این میوه یه آنتی اکسیدان داره به اسم نارنجین که از نظر علمی ثابت شده تاثیر زیادی در کاهش وزن داره.من اینو خودم هم تجربه کردم.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
میوه ها بسیار قند بدی دارند! فروکتوز به شدت مستعد ذخیره شدن به شکل چربیه! حالا توضیحش مفصله اگه خواستید میگم.
توی رژیمهای کات معمولا کلا میوه رو حذف می کنند.سعی کنید در حد معقول اونم از یه سری میوه های خاص مثل سیب و گریپ فروت(که پوریا گفت) و کیوی استفاده کنید.آب میوه به هیچ عنوان استفاده نکنید.
یه نکته در مورد گریپ فروت این میوه یه آنتی اکسیدان داره به اسم نارنجین که از نظر علمی ثابت شده تاثیر زیادی در کاهش وزن داره.من اینو خودم هم تجربه کردم.
از شما هم ممنونم. ولی از چند تا دوستان بدنساز که پرسیدم گفتن میوه چون قند طبیعی داره و دارای مقادیر زیادی فیبره به هیچ عنوان چاق کننده نیست!

یکی دیگه از دوستان هم با مصرف بیش از اندازه سیب (روزی 10-15 تا) خودش رو لاغر کرده!! یه رژیمی هم بود که در اون باید روزی 12-15 تا خرما مصرف میکردی! خوب خرما هم جزو میوه جات هست دیگه، تازه قند فراوانی هم داره.......

Last edited:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
دوستان
اینم کتابیه که ادعا میکنه اگه اموزش هاشو دنبال کنید
در عرض چهار هفته صاحب شکمی با عضلات شش تکه خواهید شد
این کتاب مال سایت زیره:
www.razmavar.com
ضمنا این اموزش نیاز به هیچگونه دستگاه و وسایل بدنسازی نداره

لینک دانلود: