سلام.
در مورد پروتیین راستش من نمیدونم چقدر باید مصرف کنم که هم وزن بالا بیاد هم همه پروتیینهای ضروری به بدنم برسه.
ظاهرا پروتیینهای ضروری که بدن نمیتونه بسازه در گوشت و تخم مرغ هست.
منی که فقط گوشت قرمز دوست دارم میتونم با روزی نیم کیلو گوشت قرمز تمام پروتیین ضروری مورد نیازم رو تامین کنم؟
در آخر هم ممنون از اینکه توجه میکنی و مخصوصآ از اینکه بدون ترس داشتن نگرانیتون رو از به خطر افتادن سلامت دیگران بروز میدید(پستهای شما رو در رابطه با نقد تجویزهای نادرست دیگران دیدم.واقعا دست مریزاد)
گوشت قرمز زیاد نخور ... برای بدن خوب نیست ... تنها گوشت قرمزی که خوبه و گلبول قرمز میسازه ماهیچه هست
ماهیچرو میتونی هفته ای 2 بار بخوری ... ماهی حتما هفته ای 2 بار بخور
گوشت بوقلمون عالیه ... فاقد چربی ... پروتئین بالا ... گوشت مرغ هم خیلی خوبه ... کلا عادت کن گوشت سفید
بخوری به جای گوشت قرمز ... نمک - شیرنی - شکر خیلیییی کم مصرف کن ... نوشابه اصلا مصرف نکن که آشغال
ترین چیزیه که بشر اختراع کرده ... بعد هم بدن این مدلی نیست که بگی روزی 1 کیلو گوشت برسونم روزی
20 گرم فیبر روزی فلان قدر ویتامین ... باید همه چیز به اندازه باشه ... چون اگر از حد مجازش تجاوز کنه هم مضر
میشه برای بدن هم جذب نمیشه و دفع میشه ... مثلا همه میدونن شیر خوبه ... کلسیوم داره ویتامین داره
و خیلی چیزای دیگه ... حالا یکی بگه من روزی 2 لیتر شیر بخورم خوبه پس ... نه اینجوری نیستش
2 لیوان شیر در روز تمام کلسیوم مورد نظر بدن رو تامین میکنه ... یا مثلا ویتامین سی ... شما روزی 1 یا 2 تا
پرتغال بخوری کفایت میکنه ... حالا بجاش 15 تا پرتغال بخوری هم برای بدن بده هم ویتامین سی بیش از 2تاش
جذب نمیشه ... گوجه فرنگی حتما بخور - روغنای مورد نظرتو از روغن زیتون - زیتون - چربی هویج
و چربی شیر تامین کن ... روزی 1 دونه هویج ویتامین E بالایی به بدن میرسونه که برای پوست عالیه
چربی 1.5% شیر هم کافیه برای بدن