• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام
احتمالا تیپ بدنی شما اکتومورفه.خوب اگه هیچ مشکل خاصی ندارین هیچ راهی جز تغییر برنامه غذایی ندارید.اگه مایل بودین من می تونم یه برنامه غذایی به عنوان نمونه بزارم.

خیلی لطف میکنید . راستش بابام هم اضافه وزن نداره (ولی لاغر نیست شاید 3-4 کیلو کم داشته باشه و همچنین عمویم و دایی ام ! ! ) ضمنا" اون چیزی که نوشتی انگلیسیش رو هم بنویس برم کمی تحقیق کنم در موردش ...

به نظرت تریبولوس و هورمون رشد لازمه ؟!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من میخوام چاق بشم . وزنم حدود 15-20 تایی کم ه . ! لطفا" فقط تئوری حرف نزنید که مثلا" روزی 2 وعده بیشتر بخور ! ضرفیتش رو ندارم در اون حد !

ببین یه کاری میگم بکن حد اقلللللللللل 4 تا تو 1 ماه میای بالا ... تا 8 تا هم جا داره :دی

شما میای این چیزایی که میگم رو توی میکسر میریزی تا با هم میکس بشن

2 تا موز ... 3 قاشق عسل ... 5 تا خرما بدون هسته ... 7 تا گردو ( البته خیلی خورد نکن ) ... حدود 10 تا بادوم

10 تا پسته ... شیر به اندازه کافی که خوب میکس بشه ... بعد اینارو که درست کردی روزی 3 بار بخور

صبح ... بعد از ظهر ... شب ... بدون اینکه چربی بیاری وزنت میاد بالا ... البته اگر جوش زیاد میزنی نخور

اما اگر مدل بدنت جوری نیست که جوش بزنی استفاده کن

Last edited:

simban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادرا و خواهرای گلم من یه چند کیلو کمبود وزن دارم

آزمایش خون و کبد و تیرویید و این چیزا دادم

دکتر می گه از منم سالمتری و زنتیکیه

از تغذیه هم نیست

چه گلی به سرم بگیرم من

simban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت اینارو بگم

مرد
28 سال
180
165
عادی
سالم
ندارم

این متخصص غدد رو از کجا می شه گیر آورد

اسم تخصصش چیه

حاجي ارزوني

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه هر وقت رژيم مي گيرم دعوت مي شم به جشن و عروسي و حاجي خورون !!!:lol:
.
راه ديگري براي لاغر شدن سراغ نداريند؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
بهترین تغذیه برای افزایش وزن بدون شکم آوردن و جوش زدن چیست؟

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان من اضافه وزن دارم
میخواستم شما راهنماییم کنید که برای کم کردنش باید چکار کنم
باشگاه بدنسازی برم خوبه یا نه؟
همیشه خیلی دوست داشتم یه هیکل زیبا داشته باشم
دوست ندارم که خیلی بدن درشتی داشته باشم مثل ورزشکاران بدنسازی
یه کم سرچ کردم فهمیدم که من باید فیتنس کار کنم
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

مرد
وزن = 103
قد = 173
سن = 22

finger

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من مقداری لاغرم.ورزشکار نیستم اما زیاد بالا پایین میپرم:D(راه میرم)اشتهام کمه.
چیزی هست که شرایط زیر رو داشته باشه:
1-بی ضرر باشه
2- مقداری از کربوهیدراتها و پروتیین روزانه رو تامین کنه که نیاز نباشه با این اشتهای مسخره به زور ماکارونی بخورم
3-کم حجم باشه
4-بی ضرر باشه(خیلی واسم مهمه که بیضرر باشه.نمیخوام واسه افزایش وزن هزار درد و بلا بگیرم:wacko:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
من مقداری لاغرم.ورزشکار نیستم اما زیاد بالا پایین میپرم:D(راه میرم)اشتهام کمه.
چیزی هست که شرایط زیر رو داشته باشه:
1-بی ضرر باشه
2- مقداری از کربوهیدراتها و پروتیین روزانه رو تامین کنه که نیاز نباشه با این اشتهای مسخره به زور ماکارونی بخورم
3-کم حجم باشه
4-بی ضرر باشه(خیلی واسم مهمه که بیضرر باشه.نمیخوام واسه افزایش وزن هزار درد و بلا بگیرم:wacko:)

ببین یه کاری میگم بکن حد اقلللللللللل 4 تا تو 1 ماه میای بالا ... تا 8 تا هم جا داره :دی

2 تا موز ... 3 قاشق عسل ... 5 تا خرما بدون هسته ... 7 تا گردو ( البته خیلی خورد نکن ) ... حدود 10 تا بادوم

10 تا پسته ... شیر به اندازه کافی که خوب میکس بشه ... بعد اینارو که درست کردی روزی 3 بار بخور

صبح ... بعد از ظهر ... شب ... بدون اینکه چربی بیاری وزنت میاد بالا ... البته اگر جوش زیاد میزنی نخور

.............................

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

سلام رنان جان
منم تقریبا لاغرم میخام کلا یه 8 تا 10 کیلو اضافه کنم
این چیزی که گفتی احیانا شکم رو زیاد گنده نمیکنه/؟ :دی
و اینکه زیاد گرم نیست؟ چون من وقتی غذای گرمی میخورم بدنم کهیر میزنه (البته اگه زیاد بخورم)

قد 178
وزن 61
سن 24
اگه **** بهتر یا مکمل بی ضرری هم هست بگید.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام رنان جان
منم تقریبا لاغرم میخام کلا یه 8 تا 10 کیلو اضافه کنم
این چیزی که گفتی احیانا شکم رو زیاد گنده نمیکنه/؟ :دی
و اینکه زیاد گرم نیست؟ چون من وقتی غذای گرمی میخورم بدنم کهیر میزنه (البته اگه زیاد بخورم)

قد 178
وزن 61
سن 24
اگه **** بهتر یا مکمل بی ضرری هم هست بگید.

سلام جگوار ... اگر دقت کنی نوشتم اگر جوش و اینا زیاد میزنید نخورید ... مثلا من اینو بخورم هیچ مشکلی باهاش

پیدا نمیکنم ... اما اگر بدنت کهیر و جوش میزنه نخور چون فوق العاده گرمه

نه شکم رو اصلا گنده نمیکنه ... توانت رو شدیدا به صورت طبیعی بالا میبره و فوق العاده میتونی ورزش کنی

راحت تا 4 کیلو بدون چربی میای بالا ... اگر استخون بندیت خیلی ریزه باید 8 تا بیای بالا

اگر تقریبا درشتی باید حد اقل 12-13 تا بیای بالا

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
من اعصاب ندارم 7 8 ماه تو **** باشم.
تو یه ماه با ورزشو **** 13 کیلو کم کردم.دقیقا همون مقداری که زیاد بود.:D
اما خدایی پدرم دراومد.**** سنگین.هر شب دو دور کل پارک پردیسانو میدوییدم.:D:rolleyes:
برید حالشو ببرید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام جگوار ... اگر دقت کنی نوشتم اگر جوش و اینا زیاد میزنید نخورید ... مثلا من اینو بخورم هیچ مشکلی باهاش

پیدا نمیکنم ... اما اگر بدنت کهیر و جوش میزنه نخور چون فوق العاده گرمه

نه شکم رو اصلا گنده نمیکنه ... توانت رو شدیدا به صورت طبیعی بالا میبره و فوق العاده میتونی ورزش کنی

راحت تا 4 کیلو بدون چربی میای بالا ... اگر استخون بندیت خیلی ریزه باید 8 تا بیای بالا

اگر تقریبا درشتی باید حد اقل 12-13 تا بیای بالا

ممنون
استخون بندیم که معمولیه ریز نیستم درشت هم نیستم
میشه یه چیزی هم همراش خورد که گرمیشو یکم خنثی کنه مثلا؟!
نمیدونم اما فک کنم که کهیر بزنم حالا یکی دو روز امتحانش میکنم ببینم چی میشه

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من اعصاب ندارم 7 8 ماه تو **** باشم.
تو یه ماه با ورزشو **** 13 کیلو کم کردم.دقیقا همون مقداری که زیاد بود.:D
اما خدایی پدرم دراومد.**** سنگین.هر شب دو دور کل پارک پردیسانو میدوییدم.:D:rolleyes:
برید حالشو ببرید.

نیاز نیست 7 هشت ماه تو **** باشی

برای 13 کیلو 2 ماه و نیم کافیه

الان 13 تا اومدی پایین ؟ خوب تا 4 ماه دیگه 16 تا میای بالا

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
نیاز نیست 7 هشت ماه تو **** باشی

برای 13 کیلو 2 ماه و نیم کافیه

الان 13 تا اومدی پایین ؟ خوب تا 4 ماه دیگه 16 تا میای بالا

بابا بی خیال الان 4 ماه از اون موقع میگذره،1 ماه اول بعد از **** خیلی کم می خوردم ،ورزشم می کردم حداقل هفته ای دوبار.ولی الان در حد گودزیلا می خورم ورزشه سنگینم نمیکنم.2 کیلو اضافه کردم همش..:D
مشکل شکممه.....شلو ول شده دوباره زده بیرون.....
می گی چیگارش کنم؟؟؟؟توتال کورم جواب نمی ده...می خوام سفت و عضلانی شه...البته اول چربی های روش بره..بدنم کلا خیلی چربه...راه حل بده لطفا...

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا بی خیال الان 4 ماه از اون موقع میگذره،1 ماه اول بعد از **** خیلی کم می خوردم ،ورزشم می کردم حداقل هفته ای دوبار.ولی الان در حد گودزیلا می خورم ورزشه سنگینم نمیکنم.2 کیلو اضافه کردم همش..:D
مشکل شکممه.....شلو ول شده دوباره زده بیرون.....
می گی چیگارش کنم؟؟؟؟توتال کورم جواب نمی ده...می خوام سفت و عضلانی شه...البته اول چربی های روش بره..بدنم کلا خیلی چربه...راه حل بده لطفا...

تو به احتمال زیاد عضله آب کردی و چربی آب نکردی ... برای سوزوندن چربی فقط تمرین هوازی

تمرین هوازی اینتروالی که میگمو انجام بده ببین چی کارت میکنه

5 دقیقه گرم میکنی

1 دقیقه آروم میدوئی

1 دقیقه با تمام سرعت میدوئی

1 دقیقه آروم راه میری

و مجددا این سیکل از اول شروع میشه ( به جز 5 دقیقه گرم کردن )

یعنی 1 دقیقه آروم میدوئی

1 دقیقه با سرعت میدوئی

1 دقیقه آروم راه میری

تا 45 دقیقه این رو انجام بده ببین چطوری چربیاتو میریزه پایین

آب زیاد بخور ... روزی 8 لیوان حد اقل

finger

Registered User
لایک‌ها
12
رونان عزیز این تمرین عضله هم میسازه؟
چون من چربی ندارم.میخوام وزن زیاد کنم بدون چربی زیاد و مجبورم چربی و شیرینی زیاد بخورم.نمیخوام به دیابت و چربی خون و امراض دیگه دچار بشم.در ضمن کوهنوردی و شنا هم میرم.میخوام استقامتم بالا بره همراه با اینکه چربی و قند زیادی که مصرف میکنم تبدیل به شکم گنده و امراض گوناگون مخصوصا دیابت نشه.
چکار باید کرد؟کتابی هست تمرینهای مناسب رو بگه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان عزیز این تمرین عضله هم میسازه؟
چون من چربی ندارم.میخوام وزن زیاد کنم بدون چربی زیاد و مجبورم چربی و شیرینی زیاد بخورم.نمیخوام به دیابت و چربی خون و امراض دیگه دچار بشم.در ضمن کوهنوردی و شنا هم میرم.میخوام استقامتم بالا بره همراه با اینکه چربی و قند زیادی که مصرف میکنم تبدیل به شکم گنده و امراض گوناگون مخصوصا دیابت نشه.
چکار باید کرد؟کتابی هست تمرینهای مناسب رو بگه؟

عزیز من شما چطوری فکر کردی شیرنی و چربی بخوری وزنت بدون چربی میاد بالا یا عضله میسازی ؟

شما باید پروتثین زیاد بخوری ... چربی و قند و نمک و روغن کم بخوری ... برنج اشکال نداره

اون معجونی که بالا توضیح دادم رو بخور ... اگه بدنت به گرمی حساس نیست و کهیر نمیزنی بخور

توی وعده غذاییت ماکارانی - برنج - مرغ ( بدون پوست ) گوشت بوقلون - گوشت شتر مرغ - ماهی - ماهیچه

سفیده تخم مرغ - موز - آناناس - و امثال اینا رو جا بده ... نه اینکه تو یک روز همه اینارو بخوریا !

کلا سعی کن اینایی که گفتم توش باشه ... حالا یه روز مرغ ... یه روز بوقلمون ... یه روز شتر مرغ

یه روز ماهی ... یه روز ماهیچه ... وعده غذاییتو بکن 4 تا ... نوشابه - شیرنی - شکر رو خیلی کم کن مخصوصا نوشابه

finger

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
در مورد پروتیین راستش من نمیدونم چقدر باید مصرف کنم که هم وزن بالا بیاد هم همه پروتیینهای ضروری به بدنم برسه.
ظاهرا پروتیینهای ضروری که بدن نمیتونه بسازه در گوشت و تخم مرغ هست.
منی که فقط گوشت قرمز دوست دارم میتونم با روزی نیم کیلو گوشت قرمز تمام پروتیین ضروری مورد نیازم رو تامین کنم؟
در آخر هم ممنون از اینکه توجه میکنی و مخصوصآ از اینکه بدون ترس داشتن نگرانیتون رو از به خطر افتادن سلامت دیگران بروز میدید(پستهای شما رو در رابطه با نقد تجویزهای نادرست دیگران دیدم.واقعا دست مریزاد)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام.
در مورد پروتیین راستش من نمیدونم چقدر باید مصرف کنم که هم وزن بالا بیاد هم همه پروتیینهای ضروری به بدنم برسه.
ظاهرا پروتیینهای ضروری که بدن نمیتونه بسازه در گوشت و تخم مرغ هست.
منی که فقط گوشت قرمز دوست دارم میتونم با روزی نیم کیلو گوشت قرمز تمام پروتیین ضروری مورد نیازم رو تامین کنم؟
در آخر هم ممنون از اینکه توجه میکنی و مخصوصآ از اینکه بدون ترس داشتن نگرانیتون رو از به خطر افتادن سلامت دیگران بروز میدید(پستهای شما رو در رابطه با نقد تجویزهای نادرست دیگران دیدم.واقعا دست مریزاد)

گوشت قرمز زیاد نخور ... برای بدن خوب نیست ... تنها گوشت قرمزی که خوبه و گلبول قرمز میسازه ماهیچه هست

ماهیچرو میتونی هفته ای 2 بار بخوری ... ماهی حتما هفته ای 2 بار بخور

گوشت بوقلمون عالیه ... فاقد چربی ... پروتئین بالا ... گوشت مرغ هم خیلی خوبه ... کلا عادت کن گوشت سفید

بخوری به جای گوشت قرمز ... نمک - شیرنی - شکر خیلیییی کم مصرف کن ... نوشابه اصلا مصرف نکن که آشغال

ترین چیزیه که بشر اختراع کرده ... بعد هم بدن این مدلی نیست که بگی روزی 1 کیلو گوشت برسونم روزی

20 گرم فیبر روزی فلان قدر ویتامین ... باید همه چیز به اندازه باشه ... چون اگر از حد مجازش تجاوز کنه هم مضر

میشه برای بدن هم جذب نمیشه و دفع میشه ... مثلا همه میدونن شیر خوبه ... کلسیوم داره ویتامین داره

و خیلی چیزای دیگه ... حالا یکی بگه من روزی 2 لیتر شیر بخورم خوبه پس ... نه اینجوری نیستش

2 لیوان شیر در روز تمام کلسیوم مورد نظر بدن رو تامین میکنه ... یا مثلا ویتامین سی ... شما روزی 1 یا 2 تا

پرتغال بخوری کفایت میکنه ... حالا بجاش 15 تا پرتغال بخوری هم برای بدن بده هم ویتامین سی بیش از 2تاش

جذب نمیشه ... گوجه فرنگی حتما بخور - روغنای مورد نظرتو از روغن زیتون - زیتون - چربی هویج

و چربی شیر تامین کن ... روزی 1 دونه هویج ویتامین E بالایی به بدن میرسونه که برای پوست عالیه

چربی 1.5% شیر هم کافیه برای بدن

Last edited:
بالا