ممنون از جوابتمشکلات تیروئید که درمان داره مگه این که فرد بیماری خاصی داشته باشه ! در غیر این صورت اگه تغذیه مناسب داشته باشه قاعدتا باید وزن اضافه کنه.
وراثت چی ؟
ممنون از جوابتمشکلات تیروئید که درمان داره مگه این که فرد بیماری خاصی داشته باشه ! در غیر این صورت اگه تغذیه مناسب داشته باشه قاعدتا باید وزن اضافه کنه.
ممنون از جوابت
وراثت چی ؟
واسه یه آدم سی و پنج شیش ساله که چاق هست البته بیشتر از ناحیه شکم چه توصیه ای دارید برای لاغری؟
آقا من به توصیه بچه های همین سایت عمل کردم دویدن صبح
البته یه دست گرمکن شمعی (از این بادگیر نایلونیها که ازش آب رد نمیشه) گرفتم که 6صبح میپوشم کلاهشم میکشم کیپ بعد دویدن نیم ساعت تا 45 دقیقه بعدشم مستقیم زیر دوش
حدود یه ماهی هست که انجام میدم چربی شکم رو فوق العاده کم کرده تقریبا یکونیم سانتی از ضخامت چربی کم شده کلا 7 کیلو تو این چند وقته کم کردم البته دوهفتس که جودو رو هم شروع کردم
من می خوام بازو هام و پاهام ماهیچه ای شه چه ورزش هایی خوبه؟ دو و شنا زدن چقدر تاثیر داره؟
من می خوام بازو هام و پاهام ماهیچه ای شه چه ورزش هایی خوبه؟ دو و شنا زدن چقدر تاثیر داره؟
برای بازوها و سرشونه: کیک بوکسینگ یا رزمی + شنا 2-3 جلسه در هفته + بدن سازی اصولی
برای پاها: دو + دوچرخه + بدن سازی اصولی
موفق باشی
دویدن که تاثیری روی عضلانی شدن نداره! روی چربی سوزی و تقویت سیستم قلبی عروقی بالا رفتن ظرفیت تنفسی و در مجموع سلامت کلی موثره ولی عضلانی شدن نه! دونده های دوهای سرعت رو که می بینید عضلانی هستند مربوط به کار با وزنه است.و دونده های دوهای ماراتن هم که شبیه افراد بیمار می مونن از نظر ظاهری! پس میشه نتیجه گرفت که دویدن چه تاثیراتی رو ظاهر داره.
اما شنا شنا کردن نه هوازی خوبی به حساب میاد(برای چربی سوزی) چون بدن برای حفظ حرارتش مجبوره یه لایه چربی زیر پوستی رو حفظ کنه و نه تاثیری روی عضلانی شدن داره به اون صورت. تاثیر روی عضلات پا و سرشانه داره ولی نه اونقدر و بیشتر از اون رو بالا بردن استقامت عضلات و تقویت سیستم قلبی عروقی موثره.
در کل وقتی بدن شروع به ساخت حجم عضلانی می کنه که تغییر رو احساس کنه این تغییر در اثر فشاری که هنگام کار با وزنه بر روی عضلات وارد میشه و در نتیجه پارگی های بسیار کوچکی که در بافت عضلانی بوجود میاد ایجاد میشه.
پس بهترین راه کار با وزنه است اونم روی کل بدن چون داشتن یک جفت بازوی خوش تراش بدون داشتن عضلات سینه و سرشانه و پشت زیاد جالب به نظر نمیاد!
برای رسیدن به یک ظاهر عضلانی 4 تا فاکتور خیلی مهمه: 1.تمرین منظم 2.برنامه غذایی حساب شده 3.استراحت کافی 4.صبر
برای آب کردن پهلو...یعنی ریشه کن کردن پهلو چه تمریناتی پیشنهاد می کنید؟
پس تاثیر نداره تو باشگاه شکم بریم؟****+ تمرینات هوازی!
تمرین خاصی نیست.یعنی اغلب حرکاتی که توی باشگاهها به امید چربی سوزی موضعی در پهلوها انجام می گیره فقط باعث تقویت عضلاپ پهلو میشه و تاثیری روی از بین بردن چربی اون ناحیه نداره.
پس تاثیر نداره تو باشگاه شکم بریم؟
هوازی چه نوع تمریناتی پیشنهاد می کنید؟
من میخوام چاق بشم . وزنم حدود 15-20 تایی کم ه . ! لطفا" فقط تئوری حرف نزنید که مثلا" روزی 2 وعده بیشتر بخور ! ضرفیتش رو ندارم در اون حد !
خوب اضافه وزن که از آسمون نمیاد!!!:blink:مهمترین قسمت قضیه چه برای افزایش و چه برای کاهش وزن تغییر در **** غذاییه دیگه!!!
شما اول جنسیت/سن/قد/وزن/نوع استخوان بندی /وضعیت سلامتی/سابقه تمرین رو باید بگی که بشه تا حدودی راهنماییت کرد.
اگه از **** جواب نگرفتید شاید بهتر باشه با متخصص غدد مشورت کنید.
اینا که گفتم هیچ کدوم تئوری نبود!:happy:
سلام
مراقب باش دچار کم آبی نشی
من شخصا توصیه نمی کنم موقع ورزش بدن رو با لباس ضخیم بخصوص ضدآب ( که باعث تعریق مضاعف می شود ) بپوشانید . اینجوری شاید کمتر سایز کم کنید اما هرچه که کم می کنید دقیقا چربی هست و نه آب بدن و از طرفی خدایی نکرده دچار عوارض کم آبی بدن و مشکلات کلیوی و پوستی و ... نخواهید شد .
اما اگر شما به این سیستم اعتقاد دارید و ... لااقل آب باندازه کافی و بیشتر از روزهای عادی مصرف کنین
موفق باشید
من که نگفتم تغییر نمیدم . اتفاقا" کوچکترین تغییری تاثیرش رو میبینم . ولی نمیدوم چرا نمیتونم ادامه بدم .
مرد/ 21 سال / 177 / 55 کیلوووو / معمولی / کاملا" سالم / بدون کوچکترین سابقه ورزشی / 10000 جور هم آزمایش غدد و خون و غیره دادم مشکلی نبوده .