• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من حدود دو ساله که خدمتم تموم شده و تو این مدت هیچ فعالیت ورزشی نداشتم ، در نتیجه در طول روز کسل و بیحال هستم .. میخوام برای افزایش شور و نشاط در زندگی ورزش رو شروع کنم ..میخواستم برم بدنسازی ولی هنوز شرایط جور نشده
میخواستم بدونم دستگاهی هست که تو خونه بشه مثلا روزی نیم ساعت باهاش تمرین کرد طوری که باعث سلامت جسمانی بشه
من لاغرم .. 175 62 کیلو گرم .
مرسی

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
من حدود دو ساله که خدمتم تموم شده و تو این مدت هیچ فعالیت ورزشی نداشتم ، در نتیجه در طول روز کسل و بیحال هستم .. میخوام برای افزایش شور و نشاط در زندگی ورزش رو شروع کنم ..میخواستم برم بدنسازی ولی هنوز شرایط جور نشده
میخواستم بدونم دستگاهی هست که تو خونه بشه مثلا روزی نیم ساعت باهاش تمرین کرد طوری که هم باعث سلامت جسمانی بشه و هم باعث افزایش شور و نشاط در زندگی !
من لاغرم .. 175 62 کیلو گرم .
مرسی

سلام

برای افزایش شور نشاط که به چیزای دیگه ای احتیاج هست . به دستگاه هم احتیاج نیست . همون توی خونه هم میشه . وقتی خونه تنها هستی باید زنگ بزنی بهش و ... باعث شور و نشاط و هیجان و بیداری روحیه عدالت ( فتحه رو عین ) میشه

بعد از اون بنظر من شما که لاغری بد نیست یه چیزی شبیه این ابکینگ که توی امضای من هست بخری . یکمم تغذیه ات رو بذاری روی پروتئین و کربوهیدارت . اینجوری هم وزنت متعادل میشه هم ورزش کمی به روحیه نشاط ( فتحه روی ن ) کمک می کنه
اگر جینسینگ هم بخوری بد نیست . از هر نظر به روحیه نشاط و هیجان و اینا کمک می کنه
حالا اگر این جینسینگ رو از مولتی ویتامین فارماتون گرفتی که چه بهتره . 30 روز بخور . یک هفته نخور . برای 3 دوره

bishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شام نخورید

ورزش بیشتر چاق می کنه تا لاغر

کاملا بی پایه و اساس و غیر علمی.. از بهترین پزشک های تغذیه بپرسین...
باید وعده های غذایی کامل خورده بشه اما مواد غذایی باید کم و زیاد بشه... دکتر کیمیاگر گفتش حتی واسه کسی که چربی شکمی داره حتی خوردن چربی در غذا هم لازمه اما حد و حدودش باید رعایت شه مثلا چاقی شکمی باید قندش بسیار کم بشه.
در ضمن اگر ورزش چاق میکرد( احتمالا بعدش میایین میشینین حسابی میخورین) الان این همه جمعیت میلیاردی تو دنیا ورزش رو میزاشتن کنار..! :D

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

عوارض کمربند لاغری ویبرو شیپ رو میخواستم . و آیا تاثیری داره ؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام یه سری مطلب اینجا دیدم خواستم یه توضیح کوچولو بدم.

هورمون رشد یا سوماتوتروپین (که اشتباها سوماتروپین خونده میشه) ، فقط نوع تزریقی داره و اگر کسی ادعا می کنه که پودرش یا قرصش اومده کاملا دروغ محضه.اگر هم باشه ، 100٪ چیزی به نام هورمون رشد داخلش نیست.در ضمن این 13 تومنی ها هم که تو ایران هست فقط چربی سوزه و هورمون رشد نداره که البته به نفع اونایی که تزریق می کنن میشه.در واقعا اصلش کیمیاست فعلا که اون هم عوارض خودش رو داره مانند پهن شدن عرضی استخوان ها ، درد مفصلی و ......

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

من در روز با تردمیل و بدنسازی کار می کنم

بهتره اول با تردمیل کار کنم و بعد بدنسازی یا بلعکس؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

من در روز با تردمیل و بدنسازی کار می کنم

بهتره اول با تردمیل کار کنم و بعد بدنسازی یا بلعکس؟

بستگی به هدفتون داره
اگر دنبال لاغر شدنید اول وزنه بعد تردمیل

در حالت کلی هم تردمیل پیش از وزنه زدن اگر فقط در حد گرم کردن بدن باشه بد نیست
ولی اگر بخواد وارد فرایند هوازی بشه و طولانی باشه عملا هم کیفیت وزنه زدنتون رو پایین میاره هم روی رشد عضلاتتون تاثیر منفی می ذاره

این نظر منه

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
بستگی به هدفتون داره
اگر دنبال لاغر شدنید اول وزنه بعد تردمیل

در حالت کلی هم تردمیل پیش از وزنه زدن اگر فقط در حد گرم کردن بدن باشه بد نیست
ولی اگر بخواد وارد فرایند هوازی بشه و طولانی باشه عملا هم کیفیت وزنه زدنتون رو پایین میاره هم روی رشد عضلاتتون تاثیر منفی می ذاره

این نظر منه

هدف من لاغر شدنه

تا الان این کار رو می کردم

بیشتر از 45 دقیقه با ترمیل کار می کردم با سرعت حدودا 7 کیلومتر و بیشتر از 400 کالری تو این 45 دقیقه می سوزاندم
و بعدش بدنسازی کار می کردم بیشتر از 1.5 ساعت

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
هدف من لاغر شدنه

تا الان این کار رو می کردم

بیشتر از 45 دقیقه با ترمیل کار می کردم با سرعت حدودا 7 کیلومتر و بیشتر از 400 کالری تو این 45 دقیقه می سوزاندم
و بعدش بدنسازی کار می کردم بیشتر از 1.5 ساعت

بااین برنامه ای که شما داری هم وزنت پایین میاد اما پدربدنت رو در میاری
به احتمال قریب به یقین بزودی دچار تمرین زدگی می شی و بطور کل بی خیال ورزش و ...

آخه کی 45 دقیقه می دوئه بعدش یکساعت و نیم وزنه می زنه ؟!
اصولی کار کن دوست من . بهرحال شما باید عضله هم بسازی در کنار از دست دادن چربی و نظر شخصی من اینه که صحیح نیست اول 45 دقیقه بدوید بعد برید سراغ وزنه زدن که ماهیچه ها به فنا برن
و از طرفی 1.5 وزنه زدن کار صحیحی نیست بخصوص بعد از 45 دقیقه دویدن که میشه بیش از 2 ساعت ورزش !

از آقایونه سایت کمک بگیر و یک برنامه اصولی رو دنبال کن

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
................................

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
کسی جواب مارو نمیده ؟

سلام.
دوست عزیز تاکید این محصول بر از داست دادن چربی به صورت موضیعیه که از نظر علمی چربی سوزی موضعی کلا رد شده است.
اما یه نظریه نه چندان موثق هست که میگه: ماساژ دادن نواحی که چربی دارند مثل شکم باعث شکسته شدن چربی های اون ناحیه میشه و بعد از اون اگه هوازی انجام بدید شاید بی تاثیر نباشه.
ولی کلا از ویبروشیپ توقع معجزه نداشته باشید.
اگه هدفتون از دست دادن چربیهای اضافیه **** کم کربو هیدرات+هوازی+تمرین با وزنه رو بهتون پیشنهاد می کنم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام عزیزان دل
من یکی دو ساله حتی واسه رضای خدا هم که شده ده متر هم ندویدم ، و یا چیز سنگین تر از 10 کیلو بلند نکردم !
الان هم برای اینکه از این وضعیت کسلی و بی حوصلگی در بیام و هم اینکه یکم وزنم زیاد بشه (و تیشرت رو تنم خوب وایسه :D) میخوام ورزش کنم
یکی از بچه ها گفت برای یک هفته روزی دو تا نیم ساعت بدو تا بدنت آماده بشه ، بعد برو باشگاه

پیشنهاد شما چیه ؟! چکار کنم ؟ مکملی چیزی بخورم یا نه ؟! من کلا نمیخوام زیاد روی این قضیه پول بزارم ، وزنم 61 قدم 179 ! صورتم هم خیلی لاغره که میخوام پر بشه !! یه تردمیل هم تو انبار داریم که باید ببینم کار میکنه یا نه .
مرسی

شما اول برو تمرین رو شروع کن .
ماههای اول تنها مکملهایی که نیاز داری یک مولتی ویتامین مینرال از برندهای شناخته شده+ویتامین سی هست.
برنامه غذایی منظم واقعا مهمه.شما روزی 1/5 تا 2 گرم پروتیین + 4 گرم کربوهیدرات به ازای هرکیلو وزنت احتیاج داری.
کلا الان زیاد به مکمل فکر نکن.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بااین برنامه ای که شما داری هم وزنت پایین میاد اما پدربدنت رو در میاری
به احتمال قریب به یقین بزودی دچار تمرین زدگی می شی و بطور کل بی خیال ورزش و ...

آخه کی 45 دقیقه می دوئه بعدش یکساعت و نیم وزنه می زنه ؟!
اصولی کار کن دوست من . بهرحال شما باید عضله هم بسازی در کنار از دست دادن چربی و نظر شخصی من اینه که صحیح نیست اول 45 دقیقه بدوید بعد برید سراغ وزنه زدن که ماهیچه ها به فنا برن
و از طرفی 1.5 وزنه زدن کار صحیحی نیست بخصوص بعد از 45 دقیقه دویدن که میشه بیش از 2 ساعت ورزش !

از آقایونه سایت کمک بگیر و یک برنامه اصولی رو دنبال کن

البته من 45 دقیقه رو صحیح نمیدونم ... اما قبل از اینکه وزنه زدن رو شروع کنید گرم که کردید 10 دقیقه

روی ترید میل برید و حالت نیمچه دویدن داشته باشید تا ضربانتون بیاد بالا و در طول کار با وزنه هم بیشترین

چربی رو بسوزونید ... بهترین روشی که جواب میده اینه که بعد از 3 تا ست که زدید دوباره بری روی ترد میل و 1

دقیقه شروع به دویدن آروم کنی تا دوباره ضربان بره روی 138 و وزنه زدن رو شروع کنی .

با این روش شما اگر کلا 1 ساعت و نیم ورزش کنی عین 1 ساعت و نیم رو چربی هم آب میکنی حتی زمانی که

داری وزنه میزنی ... آخر تمرین هم حدود 45 دقیقه روی ترید میل بری جواب فوق العاده ای میگیری چون

سطح گلیکوژن خون به پایین ترین حد خودش رسیده و مستقیم میاد از روی چربی انرژی میگیره و اونها رو میسوزونه

کلا طبق آخرین تحقیقات انجام شده بهترین زمان برای چربی سوزی بدین صورته :

1 - صبح و قبل از خوردن صبحانه

2 - بعد از خوردن آخرین وعده غذایی ( چون با انجام ورزش هوازی بعد از آخرین وعده غذایی چربی ای که قراره

توی بدن ذخیره بشه میسوزه و توی بدن ذخیره نمیشه )

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
واسه یه آدم سی و پنج شیش ساله که چاق هست البته بیشتر از ناحیه شکم چه توصیه ای دارید برای لاغری؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واسه یه آدم سی و پنج شیش ساله که چاق هست البته بیشتر از ناحیه شکم چه توصیه ای دارید برای لاغری؟

فقط ورزش هوازی مثل پیاده روی سریع ... دوچرخه ... که صد البته پیاده روی تاثیرش خیلی بیشتره

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی درباره تاثیر قرص پومئول و یا عوارضش میدونه ؟

لطفا دقیق جواب بدین

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

کسی درباره تاثیر قرص پومئول و یا عوارضش میدونه ؟

لطفا دقیق جواب بدین

آگه منظورتون این قرصه طبق اطلاعات لیبلش ترکیب مضری نداره.البته این چقدر اطلاعات مندرج رو لیبل این قرص با حقیقت همخوانی داشته باشه بر میگرده به اعتبار شرکت سازنده! به هر حال ترکیب ال کارنتین و چای سبز و کروم(احتمالات پیکولینات کروم) و ویتامینهای خانواده b هستش من باشم .ال کارنتین و چای سبز رو جداگانه می گیرم و مصرف می کنم مطمئن تره.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
یه سوالی مغز من رو چند وقت مشغول کرده
امکانش هست کسی که لاغره به هیچ وجه چاق نشه ؟
مثلا لاغری یه سری دلایل داره مثل وراثت و غده تیروئید و استرس و خواب و خوراک و .... مثلا ممکنه عامل وراثت هیچ و قت از بین نره و باعث بشه که تا آخر عمر این مشکل وجود داشته باشه ؟ یا در مورد غده تیروئید تا حالا شده نشه هیچ کاریش کرد و .... ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یه سوالی مغز من رو چند وقت مشغول کرده
امکانش هست کسی که لاغره به هیچ وجه چاق نشه ؟
مثلا لاغری یه سری دلایل داره مثل وراثت و غده تیروئید و استرس و خواب و خوراک و .... مثلا ممکنه عامل وراثت هیچ و قت از بین نره و باعث بشه که تا آخر عمر این مشکل وجود داشته باشه ؟ یا در مورد غده تیروئید تا حالا شده نشه هیچ کاریش کرد و .... ؟

مشکلات تیروئید که درمان داره مگه این که فرد بیماری خاصی داشته باشه ! در غیر این صورت اگه تغذیه مناسب داشته باشه قاعدتا باید وزن اضافه کنه.

Last edited:
بالا