• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

finger

Registered User
لایک‌ها
12
رونان عزیز ممنون از لطفت.ایشالا بتونم جبران کنم..

finger

Registered User
لایک‌ها
12
آقا ببخشید من اینقد سوال میکنم.
میگم چه کار کنم چه ورزشی کنم که با خوردن و افزایش وزن به جای بالا رفتن چربی ماهیچه هام بیشتر بشه و ماهیچه سوزی نکنم(همین قدری که دارم نسوزه بدبخت شم)؟
نمیخوام مثل بدنسازا بشم.فقط میخوام وزنم بیخود بالا نره؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی ورزشهای به اصطلاح چربی سوز انجام میدیدم چربیها تبدیل به ماهیچه میشن یا نه فقط میسوزن؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
میگم چه کار کنم چه ورزشی کنم که با خوردن و افزایش وزن به جای بالا رفتن چربی ماهیچه هام بیشتر بشه و ماهیچه سوزی نکنم(همین قدری که دارم نسوزه بدبخت شم)؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی ورزشهای به اصطلاح چربی سوز انجام میدیدم چربیها تبدیل به ماهیچه میشن یا نه فقط میسوزن؟

اگر میخواهید اندام خودتون رو پرورش بدید باید ورزش کنید . اگر شما وقت خود رو صرف خوردن کنید و اصلا" ورزش نکنید طبیعتا" به پهنای شکمتون افزوده خواهد شد مخصوصا" اگه از شیرینی جات زیاد استفاده کنید !(مستعدترین اندام ها برای چاقی و لاغری شکم باسن و صورت هستن یعنی اولین الاعم اینجا دیده میشه) در واقعا با ورزش کردن باقی عضلات رو هم درگیر میکنید و اونها نیاز به مصرف مواد غذایی پیدا میکنید.
با خوردن مواد پروتئینی میتونید از تحلیل رفتم ماهیچه ها جلوگیری کنید ! در واقع خوردن پروتئین نقش اساسی در ساخت عضلات داره . البته اگه کمبود وزن داری میتونی از کربوهیدرات ها تا رسیدن به وزن متعادل استفاده لازم رو ببری که خودشون به چند دسته تقسیم میشن ... بعد از رسیدن به وزن ایده ال باید مصرف کربوهیدرات رو کم و پروتئین رو بالاتر ببری در واقع نسبتشون را به نفع پروتئین بالاببری.
این نکته رو هم نباید از یاد ببری که با خوردن بیش از حد در وعدههای غذایی بیشتر به گشاد شدن معدت کمم میکنی که خیلی بده ! بجای این کار میشه وعده های غذایی را در طول روز تقسیم کرد . مثلا" 6 وعده غذایی در یک روز .

در کل با ورزش با روش و برنامه علمی و اصولی + تغذیه مناسب و اصولی + خواب کافی + صبر و پشت کار میتونید به یک بدن خوب و ایده ال برسید .

تذکر : اینهایی که گفتم بر روشهای علمی و نوین تاکید دارم که استفاده کنید البته با روشهایی که سایر دوستان (ممدکولها و حسن بازوها!) در همین پی تی در تایپکهاشون و بسیاری افراد در باشگاها ارائه میدهند زمین تا آسمون فرق میکنه!

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
اگر این سه تارو تو بدن سازی رعایت کنین می تونید موفق بشید
1-خوب تمرین کن ( درست انجام دادن حرکات و انتخاب وزنه به اندازه توانت , یجوری نشه که بدون گرم کردن بری وزنه بزنی چون مفصل اول باید گرم بشه البته با نرمش نه با وزنه , آهن سرده و دشمن بدن, پس به اندازه کافی بدنتون رو گرم کنید , حرکات اول رو با وزنه های کم شروع کنید , برای افزایش حجم و قدرت 7 الی 8 تا هر سری و بین حرکات استراحت بیشتر
برای کات و عضله ای کردن تو هر سری 12 تا و استراحت بین هر سری کمتر )

2-خوب و درست بخور (همون مسایلی که دوستان عزیز در پست های بالایی گفتن در قبل تمرین باید انرژی داشته باشین تا بتونید درست تمرین کنید و حرکات رو بزنید طبق گفته رونان عزیز و بعد تمرین هم باید پروتئین و آمینو به عضلات برسونین تا خوردگی عظلات پیش نیاد حالا یا طبیعی یا از طریق مکمل ولی این تاپیک رو خوب بخونین همه چی دستتون میاد)

3-خواب کافی ( تا بدن استراحت نداشته باشه تو هر چی بخوری و هر چی تمرین کنی به هیچ جا نمیرسی)

اگر اشتباهی چیزی گفتم ممنون میشم تذکر لازم رو بدین تا اصلاح کنم

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

هیچ وقت چربی به عضله تبدیل نمیشه ... چربی فقط میسوزه ... به چیز دیگه ای تبدیل نمیشه

خوردن پروتئین و فیبر کمک زیادی به عضلات میکنه

اگر میخواهید اندام خودتون رو پرورش بدید باید ورزش کنید . اگر شما وقت خود رو صرف خوردن کنید و اصلا" ورزش نکنید طبیعتا" به پهنای شکمتون افزوده خواهد شد مخصوصا" اگه از شیرینی جات زیاد استفاده کنید !(مستعدترین اندام ها برای چاقی و لاغری شکم باسن و صورت هستن یعنی اولین الاعم اینجا دیده میشه) در واقعا با ورزش کردن باقی عضلات رو هم درگیر میکنید و اونها نیاز به مصرف مواد غذایی پیدا میکنید.
با خوردن مواد پروتئینی میتونید از تحلیل رفتم ماهیچه ها جلوگیری کنید ! در واقع خوردن پروتئین نقش اساسی در ساخت عضلات داره . البته اگه کمبود وزن داری میتونی از کربوهیدرات ها تا رسیدن به وزن متعادل استفاده لازم رو ببری که خودشون به چند دسته تقسیم میشن ... بعد از رسیدن به وزن ایده ال باید مصرف کربوهیدرات رو کم و پروتئین رو بالاتر ببری در واقع نسبتشون را به نفع پروتئین بالاببری.
این نکته رو هم نباید از یاد ببری که با خوردن بیش از حد در وعدههای غذایی بیشتر به گشاد شدن معدت کمم میکنی که خیلی بده ! بجای این کار میشه وعده های غذایی را در طول روز تقسیم کرد . مثلا" 6 وعده غذایی در یک روز .

در کل با ورزش با روش و برنامه علمی و اصولی + تغذیه مناسب و اصولی + خواب کافی + صبر و پشت کار میتونید به یک بدن خوب و ایده ال برسید .

تذکر : اینهایی که گفتم بر روشهای علمی و نوین تاکید دارم که استفاده کنید البته با روشهایی که سایر دوستان (ممدکولها و حسن بازوها!) در همین پی تی در تایپکهاشون و بسیاری افراد در باشگاها ارائه میدهند زمین تا آسمون فرق میکنه!

اگر این سه تارو تو بدن سازی رعایت کنین می تونید موفق بشید
1-خوب تمرین کن ( درست انجام دادن حرکات و انتخاب وزنه به اندازه توانت , یجوری نشه که بدون گرم کردن بری وزنه بزنی چون مفصل اول باید گرم بشه البته با نرمش نه با وزنه , آهن سرده و دشمن بدن, پس به اندازه کافی بدنتون رو گرم کنید , حرکات اول رو با وزنه های کم شروع کنید , برای افزایش حجم و قدرت 7 الی 8 تا هر سری و بین حرکات استراحت بیشتر
برای کات و عضله ای کردن تو هر سری 12 تا و استراحت بین هر سری کمتر )

2-خوب و درست بخور (همون مثایلی که دوستان عزیز در پست های بالایی گفتن در قبل تمرین باید انرژی داشته باشین تا بتونید درست تمرین کنید و حرکات رو بزنید طبق گفته رونان عزیز و بعد تمرین هم باید پروتئین و آمینو به عضلات برسونین تا خوردگی عظلات پیش نیاد حالا یا طبیعی یا از طریق مکمل ولی این تاپیک رو خوب بخونین همه چی دستتون میاد)

3-خواب کافی ( تا بدن استراحت نداشته باشه تو هر چی بخوری و هر چی تمرین کنی به هیچ جا نمیرسی)

اگر اشتباهی چیزی گفتم ممنون میشم تذکر لازم رو بدین تا اصلاح کنم

توضیحات دوستان هم عالی بوده ... در باره خواب هم دقیقا درسته ... خواب خوب خیلی مهمه

بین 7 ساعت تا 8 ساعت

finger

Registered User
لایک‌ها
12
از همه دوستان عزیز یه دنیا ممنون.کاملا شفاف بود پاسخها.
مرسی از حوصلتون.

somayeh_v8520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان یه سوال دارم اگه میشه زود جواب بدین
ایا دستگاه توتال کور برای اونهایی که دیسک کمر خفیف دارند بده یا مشکلی براشون ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
salam be hame azizan

راستش من هم لاغرم یه 2 هفته ای هست دارم میخورم.چند تا سوال برام پیش اومده که هیچ جا جواب درستی واسش پیدا نکردم.
1-من با وزن50 کیلو و **** 3000 کالری به چقدر پروتیین نیاز دارم؟یه جا میگن باید 30-35 درصد انرژی رو از پروتیین بگیری یه جا میگن هر کیلوگرم .8 تا 1.8 گرم یه جا 2 گرم به ازای هر کیلو وزن و یه جا 4 گرم به ازای هر کیلوگرم.!
خداوکیلی انگار با پتک زدن تو سرم بس که گیج شدم.
2-من چون گیاهخوارم (تخم مرغ و شیر میخورم) چه غذاهایی باید مصرف کنم که همه پروتیین لازم رو دریافت کنم؟
3-چه نوع ورزشی باید انجام بدم تا به جای چربی عضله بسازم؟البته نمیخوام بدنساز بشم.فقط میخوام تناسب اندام داشته باشم و دمبه اضافه نکنم؟
ورزشهایی مثل شنا و بارفیکس واینا خوبه؟
4-چه زمانی بهترین زمان ورزشه و چند دقیقه در روز کافیه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
salam be hame azizan

راستش من هم لاغرم یه 2 هفته ای هست دارم میخورم.چند تا سوال برام پیش اومده که هیچ جا جواب درستی واسش پیدا نکردم.
1-من با وزن50 کیلو و **** 3000 کالری به چقدر پروتیین نیاز دارم؟یه جا میگن باید 30-35 درصد انرژی رو از پروتیین بگیری یه جا میگن هر کیلوگرم .8 تا 1.8 گرم یه جا 2 گرم به ازای هر کیلو وزن و یه جا 4 گرم به ازای هر کیلوگرم.!
خداوکیلی انگار با پتک زدن تو سرم بس که گیج شدم.
2-من چون گیاهخوارم (تخم مرغ و شیر میخورم) چه غذاهایی باید مصرف کنم که همه پروتیین لازم رو دریافت کنم؟
3-چه نوع ورزشی باید انجام بدم تا به جای چربی عضله بسازم؟البته نمیخوام بدنساز بشم.فقط میخوام تناسب اندام داشته باشم و دمبه اضافه نکنم؟
ورزشهایی مثل شنا و بارفیکس واینا خوبه؟
4-چه زمانی بهترین زمان ورزشه و چند دقیقه در روز کافیه؟

1- دقیق نمیشه گفت یا من دقیق نمیدونم اما شما نمیخواد به صورت ریاضی با قضیه برخورد کنی

پروتئین توی مرغ - سینه بوقلمون - تخم مرغ - ماهی و سه نقطه به وفور یافت میشه ... شما اگر هفته ای 2 بار

ماهی ... 2 بار مرغ ... سینه بوقلمون و تخم مرغ رو تو برنامه غذاییت داشته باشی , بدن رو تامین کردی

2- جواب 1 و 2 یکیه

3- شما با هیچ ورزشی چربی نمیسازی ... تمرینات بدن سازی فقط مختص پرورش اندام نیست

تمام ورزشا بدن سازی دارن اما مدلاش متفاوته ... شما اگر بدن سازی رو با وزنه انجام بدی و تعداد دفعات رو زیاد

بزنی بدنت تیکه میشه ... مثلا به جای 3 تا ست 10 تایی پرس سینه , 1 ست 15 تایی بزن ... 1 ست 20 تایی

و یک ست 25 تایی ... اگر میخوای خیلی دقیق کار کنی باید از هر ست 4 تا 5 تاشو سنگین بزنی

سنگین یعنی در حد توانت سنگین نه اینکه جوری بزنی کتفت از جا در بیاد

بارفیکس که ورزش نیست ... نوعی از حرکت ورزشیه ... اما شنا عالیه ... چون تمامی نقاط بدن توش درگیر میشه

طبق آخریننننننننننننننننن تحقیقات بهترین زمان ورزش 1 ساعت بعد از خوردن نهاره

روزی حد اقل 45 دقیقه و حد اکثر 2 ساعت و نیم ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ایا دستگاه توتال کور برای اونهایی که دیسک کمر خفیف دارند بده یا مشکلی براشون ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟

کلا 2 نفر دیدم توتال کور خریدن و به کمرشون فشار اومده بود ... دیسک هم نداشتن

بنابر این توصیه نمیشه شما خرید کنید

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
رونان جان سلام.
1-چون من گیاهخوارم قاعدتا نمیتونم مرغ و بوقلمون بخورم.
2-این چیزایی که در مورد ماهیچه سوزی میگن پس چیه؟میگن اگر درست ورزش نکنی یا نمیدونم یه نوع ورزشها ماهیچه میسوزه.شما هم به یکی از دوستان توی همین تاپیک گفتید ماهیچه سوزوندی.در چه صورت ماهیچه میسوزه؟
3-راستش من چون نمیتونم باشگاه برم بیشتر تو خونه میخوام تمرین کنم.اگر ممکنه چند ورزش عمومی که همه بدن رو درگیر کنه رو بگید ممنون میشم.
4-به نظر شما استفاده از مولتی ویتامین و مکملهای معدنی و پروتیینی به درد میخوره؟
خیلی لطف کردید جواب دادید.مرسی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان جان سلام.
1-چون من گیاهخوارم قاعدتا نمیتونم مرغ و بوقلمون بخورم.
2-این چیزایی که در مورد ماهیچه سوزی میگن پس چیه؟میگن اگر درست ورزش نکنی یا نمیدونم یه نوع ورزشها ماهیچه میسوزه.شما هم به یکی از دوستان توی همین تاپیک گفتید ماهیچه سوزوندی.در چه صورت ماهیچه میسوزه؟
3-راستش من چون نمیتونم باشگاه برم بیشتر تو خونه میخوام تمرین کنم.اگر ممکنه چند ورزش عمومی که همه بدن رو درگیر کنه رو بگید ممنون میشم.
4-به نظر شما استفاده از مولتی ویتامین و مکملهای معدنی و پروتیینی به درد میخوره؟
خیلی لطف کردید جواب دادید.مرسی

1- من کلا گیاه خوار بودن رو قبول ندارم ... اما به نظر شما احترام میزارم و از دید من شما وزنت هیچ جوره نمیتونه

بیاد بالا ... چون مواد لازمی که عضله شما نیاز داره توی مرغ و ماهی و بوقلمون و غیره به وفور یافت میشه

میوه ها به تنهایی نمیتونن بدن رو کمک کنن

2- ماهیچه زمانی میسوزه که مثلا شما ناشتا بیای تمرینات بدن سازی انجام بدی

بدن برای تولید انرژی سراغ ماهیچه میره ... یا تمرینات خیلی سنگین و طاقت فرسای غیر اصولی انجام بدی

تغذیه درست نداشته باشی ( که از دید من شما نداری )

3- دویدن - شنا توی دریا - استخر - راه رفتن سریع - دوچرخه - فوتبال - والی بال - بد مینتون خیلی عالین

اما شما میگی 50 کیلویی ... تا تغذیتو درست نکنی نمیتونی بیای بالا مگر اینکه از مکمل های بدن سازی استفاده

کنی

4 - به نظر من به درد میخوره و صبح با صبحانه 1دونه مصرف کنید

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

سلام

كلا ديسك كمر داري اصلا سراغ توتال كور رو نگير

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
1 سوال:
من پارسال بدن سازی کار می کردم.یه بار وزنرو بد بلند کردم یه آسیب جدی به عضله کتفم و پشت کتفم وارد شد.همون موقع بی خیال بدنسازی شدم.یه مدت گذشت فکر کردم خوب شدم.ولی همین تابستون داشتم بدمینتون بازی می کردم دوباره دردش برگشت.رفتم دکتر اینبار.یه سری قرصو 10 جلسه فیزیوتراپی رفتم.یه ماهی گذشت دوباره یه روز خوردم زمین دردش برگشت.الانم به محض اینکه فشار سنگین روش باشه درد می گیره.دردش خیلی بده.یه تق می کنه و وحشتناک درد داره.گریم می گیره بعضی وقتا.:crying:
:weird:می خوام ببینم درسته اگه دوباره بدنسازیو شروع کنم ولی خیلی سبک؟
با دوا و دکتر که نشد.احساس می کنم باید با تمرین تقویتش کنم.درست فکر می کنم؟؟؟؟؟؟:eek::eek:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
1 سوال:
من پارسال بدن سازی کار می کردم.یه بار وزنرو بد بلند کردم یه آسیب جدی به عضله کتفم و پشت کتفم وارد شد.همون موقع بی خیال بدنسازی شدم.یه مدت گذشت فکر کردم خوب شدم.ولی همین تابستون داشتم بدمینتون بازی می کردم دوباره دردش برگشت.رفتم دکتر اینبار.یه سری قرصو 10 جلسه فیزیوتراپی رفتم.یه ماهی گذشت دوباره یه روز خوردم زمین دردش برگشت.الانم به محض اینکه فشار سنگین روش باشه درد می گیره.دردش خیلی بده.یه تق می کنه و وحشتناک درد داره.گریم می گیره بعضی وقتا.:crying:
:weird:می خوام ببینم درسته اگه دوباره بدنسازیو شروع کنم ولی خیلی سبک؟
با دوا و دکتر که نشد.احساس می کنم باید با تمرین تقویتش کنم.درست فکر می کنم؟؟؟؟؟؟:eek::eek:

شما حتما برو پیش دکتر نوروزی ... دکتر تیم استقلال ... اون بهترین تصمیمو میتونه برات بگیره

فیزیو تراپشم حرکات خاص میده و فقط اونو قبول داره

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
شما حتما برو پیش دکتر نوروزی ... دکتر تیم استقلال ... اون بهترین تصمیمو میتونه برات بگیره

فیزیو تراپشم حرکات خاص میده و فقط اونو قبول داره

می شه آدرسی ، شماره ای ,از دکتر نوروزی بدی؟

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
پوریا مربی تویی؟:D
داداش من 23 کیلو لاغر مردم ار 108 تا 85
ولی هنوز این پهلوهام گوشت اضافه داره.چیکارکنم اینا اب شه؟

بالا