helijoop
Registered User
قایقی چه مدلی هست؟ میشه عکسشو بزارید
مزیت این مدلی ها در این هست که به زانو ها کمتر از حالت قائم فشار میاد، اگر اسمشو اشتباه گفتم شرمنده ولی تو باشگاه میگفتند دوچرخه قایقی. هر جلسه دو تا 30 دقیقه میرفتم.
قایقی چه مدلی هست؟ میشه عکسشو بزارید
اها ... ممنونمزیت این مدلی ها در این هست که به زانو ها کمتر از حالت قائم فشار میاد، اگر اسمشو اشتباه گفتم شرمنده ولی تو باشگاه میگفتند دوچرخه قایقی. هر جلسه دو تا 30 دقیقه میرفتم.
اها ... ممنون
رفتم یجا قیمت کردم 400 به بالا بود این مدلی ولی حالا میرم منیریه ببینم اونجا چی پیدا میکنم
ممنون از راهنمایی همه دوستان
این پودرها همش قلابیه....دیگه همه میدونن...وزن متناسب با قد شما 80=102-182 میباشد که برای یک فوتبالیست بین 70 تا 75 خوبه..به عبارتی شما 20 تا 22 کیلو کم دارید که با توجه به قد شما کاملا نا متناسب میباشد..بنابراین:1..برید آزمایش تیروئید بدید شاید تیروئید شما پرکار باشد و اصلا نیاز به پودر و دارو نداشته باشید..2. استعداد چاقی هم مهمه..3..تغذیه حداقل 4 وعده خوب (چیپس و پفک نخوری)4..خواب حداقل 8 ساعت... 5..قلیون و سیگار تعطیل ....6...شیطونی نکن..7....باشگاه برواز مربی اونجایه برنامه 3 یا 4 روزه بگیر تا 2 ماه کارکن بعدش فقط یه پروتئین 60 درصد + کربوهیدرات 100 بگیر بعد از 1.2 ماه دیگه خودت نتیجه اش را میبینی.
دوست عزیز :
حرکت های شکمی هیچ تاثیری تو آب کردن چربی نداره و فقط عضلرو تقویت میکنه
شما روزی 5000 تا شکم هم بری 1 سانت از چربی شکمت کم نمیشه و عضلاتش شکل میگیره
برای آب کردن چربی ( دست ما نیست فقط شکم اب بشه کلا همه جای بدن نسبی کم میشه ) باید از دوچرخه ثابت و ترد میل استفاده کنید
از اونجایی که شما با این پول نمیتونید ترد میل بخرید روی دوچرخه فکر کنید
بدن سازی ورزش خوبیه و خیلی ها علاقه مندن- اول هیکلسلام
بنظر من عمرتو با بدن سازی هدر نده . برو یه ورزش بهتر . شنا ، تکواندو ، دو و ...