• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
قایقی چه مدلی هست؟ میشه عکسشو بزارید

مزیت این مدلی ها در این هست که به زانو ها کمتر از حالت قائم فشار میاد، اگر اسمشو اشتباه گفتم شرمنده ولی تو باشگاه میگفتند دوچرخه قایقی. هر جلسه دو تا 30 دقیقه میرفتم.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
مزیت این مدلی ها در این هست که به زانو ها کمتر از حالت قائم فشار میاد، اگر اسمشو اشتباه گفتم شرمنده ولی تو باشگاه میگفتند دوچرخه قایقی. هر جلسه دو تا 30 دقیقه میرفتم.

اها ... ممنون
رفتم یجا قیمت کردم 400 به بالا بود این مدلی ولی حالا میرم منیریه ببینم اونجا چی پیدا میکنم
ممنون از راهنمایی همه دوستان

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اها ... ممنون
رفتم یجا قیمت کردم 400 به بالا بود این مدلی ولی حالا میرم منیریه ببینم اونجا چی پیدا میکنم
ممنون از راهنمایی همه دوستان

دقت کنید صندلیش دو حالت تنطیم داشته باشه:
1- زاویه پشتی صندلی
2- جلو/عقب بردن نشیمنگاه برای تنظیم فاصله با پدال

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام
من فوتبالیستم
قدم 182
وزنم 50کیلو
میخوام یکم وزن اضافه کنم
حجم زیاد مهم نیست بیشتر عضله و محکمی بدن
میخواستم بپرسم این مکملها به درد من میخوره:
http://forum.persiantools.com/t241325.html#post4486751

billiejean

Registered User
لایک‌ها
3
این پودرها همش قلابیه....دیگه همه میدونن...وزن متناسب با قد شما 80=102-182 میباشد که برای یک فوتبالیست بین 70 تا 75 خوبه..به عبارتی شما 20 تا 22 کیلو کم دارید که با توجه به قد شما کاملا نا متناسب میباشد..بنابراین:1..برید آزمایش تیروئید بدید شاید تیروئید شما پرکار باشد و اصلا نیاز به پودر و دارو نداشته باشید..2. استعداد چاقی هم مهمه..3..تغذیه حداقل 4 وعده خوب (چیپس و پفک نخوری)4..خواب حداقل 8 ساعت... 5..قلیون و سیگار تعطیل ....6...شیطونی نکن..7....باشگاه برواز مربی اونجایه برنامه 3 یا 4 روزه بگیر تا 2 ماه کارکن بعدش فقط یه پروتئین 60 درصد + کربوهیدرات 100 بگیر بعد از 1.2 ماه دیگه خودت نتیجه اش را میبینی.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
این پودرها همش قلابیه....دیگه همه میدونن...وزن متناسب با قد شما 80=102-182 میباشد که برای یک فوتبالیست بین 70 تا 75 خوبه..به عبارتی شما 20 تا 22 کیلو کم دارید که با توجه به قد شما کاملا نا متناسب میباشد..بنابراین:1..برید آزمایش تیروئید بدید شاید تیروئید شما پرکار باشد و اصلا نیاز به پودر و دارو نداشته باشید..2. استعداد چاقی هم مهمه..3..تغذیه حداقل 4 وعده خوب (چیپس و پفک نخوری)4..خواب حداقل 8 ساعت... 5..قلیون و سیگار تعطیل ....6...شیطونی نکن..7....باشگاه برواز مربی اونجایه برنامه 3 یا 4 روزه بگیر تا 2 ماه کارکن بعدش فقط یه پروتئین 60 درصد + کربوهیدرات 100 بگیر بعد از 1.2 ماه دیگه خودت نتیجه اش را میبینی.

1.آزمایش دادم مشکلی نبود
2.اینا نمیدونم
3.تغذیه ام 4 وعده بود کردمش 6 وعده
4.هشت ساعت ردیفه
5.اصلا
6.عمرا
7.چشم
دستت درد نکنه

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام خدمت دوستان
ميخوام مكمل بخرم يه كراتين با يه پروتئين
ولي حتي شركت هاي مجوز دار مثل آريا تن ورز پوريا هم انگار جنسش تقلبيه چه برسه به بقيه شركت ها
مثلا اينجا را نگاه كنيد:اپتیموم optimum مجوز دار اصل یا چینی یا تقلبی یا ....
به نظرتون چكار كنم؟؟؟/

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
به نظره من دوچرخه جالب نیست تو.کم کردن چربی شکم نشستی فقط پات داره کار میکنه ولی تردمیل کل بدنت کار میکنه و تکون میخوره مخصوصا شکمت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوست عزیز :

حرکت های شکمی هیچ تاثیری تو آب کردن چربی نداره و فقط عضلرو تقویت میکنه

شما روزی 5000 تا شکم هم بری 1 سانت از چربی شکمت کم نمیشه و عضلاتش شکل میگیره

برای آب کردن چربی ( دست ما نیست فقط شکم اب بشه کلا همه جای بدن نسبی کم میشه ) باید از دوچرخه ثابت و ترد میل استفاده کنید

از اونجایی که شما با این پول نمیتونید ترد میل بخرید روی دوچرخه فکر کنید

تایید...

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
منم همین سوال رو داشتم . مخصوصن در مورد کراتین های ترکیبی اپتیموم که حدود 70-80 تومن پولشه . به نظرتون خرید بکنم ؟

paradoxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 27 سالمه
قدم 182
وزنم 48
هرکاری میکنم چاق نمیشم
نرمی استخون دارم
آزمایش خون و ادرار و هرمون دادم، خون و ادرارم نرمال بود و هرمونیم هم کورتیزول و تستسترونم یکم بالاتر از حد نرمال بود.
دکتر متخصص غدد گفت کاری ازم بر نمیادو فقط باید بری دکتر تغذیه
خواستم بدونم چیزی به نظر کسی نمیرسه که چرا با این سطح بالای هرمونی که باید بدنم کاملا عضلانی باشه چرا من لاغرم و عضلانی نیستم؟
چیکار کنم؟ چه دکتری برم؟

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مگر ورزش بنسازی ورزش بدی که میگی عمرتوهدر نده هرکی به یک چیزی علاقه داره

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
خب دوست عزیز برای اینکه وقتی چربی میسوزونی چربی تو صورتت زودتر میسوزه تا شکم
من خودم از 80 رسیدم 72 تو 8 ماه عضله هم اضافه کردم
باز همه بهم میگن لاغر شدی
در حالیکه به جز شکم و باسن و صورت سایز بقیه جاهام بیشتر شده
کلا چربی داشتن زیاد جالب نیست
2 تا پله میخوای بری بالا نفست میگیره
سلامتی از چاق بودن مهم تره
حالا حرف بقیه زیاد مهم نیست

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خوب دوست عزیز منم اول ورزشم مثل شما بودم اینکه نشد حرف شما الان باید کات کنی خوب معلومه بهتم میگن لاغر اول شما کات میکنی **** میگیری وقتی چربی بدنت به حد خیلی کم رسید میری تو حجم و با خوردن گینر های خوب وزن میاری بالا و عضله میگیری بعد اونجا کسی نمیگه بهت چاق.اونجا هیکل ورزشکاری داری همه اینطوری بودن عزیز من اگه مشهدی من میتونم کمکت کنم برای آماده کردن بدنت ولی اگه نیستی شما ببین چقدر دیگه چربی داری اونا رو آب کن با **** و هوازی میتونی برای تسریع آب شدن چربی ال کارنیتین هم بخوری بعد کع چربی آب شد برو یک سریوس مس نوتریشین بخر با یک وی گلدش بعد از 3 ماه میای بالا میسی یک بدن فیتنس نه زیاد بزرگ نه لاغر نه چاق

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام
بنظر من عمرتو با بدن سازی هدر نده . برو یه ورزش بهتر . شنا ، تکواندو ، دو و ...
بدن سازی ورزش خوبیه و خیلی ها علاقه مندن- اول هیکل
شنا و تکواندو و... کاری ندارم

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام
بنده دوست دارم ورزش کنم و قبلا هم ورزش میکردم ولی یه دفعه دچار دیسک کمر شدمو دو تا از دیسکام دچار مشکل شد. ولی هنوز زنده ام:lol:
دیسک کمرم شدید نیست ولی بعضی اوقات بدجور درد میکنه
میخواستم بدونم برای بهبودش کسی میدونه چیکار کنم من یه جور خود درمانی میخوام از ورزش گرفته تا تغزیه مفید
من عاشق ورزش بودم ولی نا خواسته این جوری شدم الانم ورزش می کنم ولی بعصی اوقات بهم بدجور فشار می یاد و یه چند روزی ولو میشم
لطفا هرکسی اطلاعاتی داره یا جایی رو میشناسه که بتونه کمکم کنه دریغ نکنه چون دکترا فقط بلدن بگن کار سنگین و ورزش نکن وگرنه باید عمل کنی و دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی با این کلمه خودشونو راحت میکنن ولی من امیدوارم
من میدونم آدم هرکاری بخواد میتونه بکنه و دنبال بهترین راهم
ممنون

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بچه ها درسته كه ميگن دستگاه دراز نشست به كمر فشار مياره و باعث ديسك كمر ميشه

بالا