• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Keyvan10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما . در دوره ی کات چه چیزایی باید مصرف کنم ؟
یک برنامه غذابب برای کات کردن میخوام . صبحانه . ناهار . شام
که بدونم باید چه چیزایی خورد . ممنون

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام خدمت شما . در دوره ی کات چه چیزایی باید مصرف کنم ؟
یک برنامه غذابب برای کات کردن میخوام . صبحانه . ناهار . شام
که بدونم باید چه چیزایی خورد . ممنون

واسه همین عضو شدی خب میرفتی تو یه فروم بدنسازی عضو میشدی زودتر نتیجه میگرفتی ×

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

من 10 روزه دارم میرم باشگاه . بیشتر برا اینکه لاغرم و بدنم یکم رو فرم بیاد و چاقتر بشم میرم

قد 185

وزن 57

به نظرتون چیکار کنم .
مربی میگه بهتره از مکمل استفاده کنی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اقا سوستانون یکی به ما پیشنهاد کرده . طریقه مصرفش چه جوریه؟ نیفتیم بمیریم :دی
خطرناک نیست؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اقا سوستانون یکی به ما پیشنهاد کرده . طریقه مصرفش چه جوریه؟ نیفتیم بمیریم :دی
خطرناک نیست؟
میمیری.
خدا رحمتت کنه.
همین الان قلم بدست بگیر و وصیت نامه رو بنویس.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
چیزی نتونستم ببینم

مکمل کراتین و کربو خوبه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من 27 سالمه
قدم 182
وزنم 48
هرکاری میکنم چاق نمیشم
نرمی استخون دارم
آزمایش خون و ادرار و هرمون دادم، خون و ادرارم نرمال بود و هرمونیم هم کورتیزول و تستسترونم یکم بالاتر از حد نرمال بود.
دکتر متخصص غدد گفت کاری ازم بر نمیادو فقط باید بری دکتر تغذیه
خواستم بدونم چیزی به نظر کسی نمیرسه که چرا با این سطح بالای هرمونی که باید بدنم کاملا عضلانی باشه چرا من لاغرم و عضلانی نیستم؟
چیکار کنم؟ چه دکتری برم؟

دکتر تغذیه بری جواب میگیری

هورمون آندروژن شاید باشه :D

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با سلام خدمت اساتید.من 4سال بدنسازی کار میکنم.تا الان هیچ مکملی مصرف نکردم وزنم81.5 و قدم180 تقریبا بدن فیتنس دارم میخوام یکم عضلاتم حجم بگیره چی بگیرم؟؟؟
در ضمن بدنم مستعد چربی آوردن هست با رعایت کردن غذا کنترلش میکنم.تغذیمم بد نیست.

'گلوتامین .و آمینو

4سال داری بدنسازی کار میکنی تو این چهار سال چطوری پروتیین بدنتو تامین کردی ؟؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام اقا مهدی من یک سوال داشتم فکر کنم یادتان بیاید که از خصوصیات خودم گفته بودم پروتئین من داره تمام میشه به نظر شما چه پروتئینی بخوذم که خوب باشه چرب یا خشک اسمش هم بهم معرفی کنید ممنون

آمینو مصرف کن

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حدود یه ساله بدنسازی کار می کنم و فقط خیلی کم چربی شکم دارم مربی گفته روزی تا دو تا تخم مرغو با زرده بخورم مشکلی نیست . مشکلی نداره؟ به خاطر چربیهای اشباعش؟
اگه نه چند تا مناسبه در روز یا هفته؟ بیشتر وقتا واسه شام دو تا می خورم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
حدود یه ساله بدنسازی کار می کنم و فقط خیلی کم چربی شکم دارم مربی گفته روزی تا دو تا تخم مرغو با زرده بخورم مشکلی نیست . مشکلی نداره؟ به خاطر چربیهای اشباعش؟
اگه نه چند تا مناسبه در روز یا هفته؟ بیشتر وقتا واسه شام دو تا می خورم

سلام

اگه میخوای تخم مرغ رو با زرده مصرف کنی بهتره صبح مصرف کنی

در کل اگه چربی بدنت زیاده به نظر من سفیدشو شبا مصرف کنی بهتره

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

الان بهترین کراتین کدوم مارک خوبه در ایران؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057

دوست من اونقدرام ک میگین بد نیست!!!
من تکواندوکارم و منم در کنار رشته ی ورزشیم هفته ای دو یا 3 روز مجبورم برم بدنسازی! مربی های عزیز هم هر روز تقریبا تاکیدشون هستش ک در کنار رشته ی تکواندومون بریم بدنسازی ... اگه بد باشه ک هیچکدوم از ورزشکارا( کشتی گیرا - فوتبالیستا - تکواندو کارا - کیک بوکسینگ - والیبال - رانندگان یا هر ورزشی ک فکرشو بکنین! یا حتی خود شما ک بوکسور تشریف دارین! ) نمیان بدنسازی انجام بدن!

پ.ن: با اینکه بنده تکواندوکارم و فقط هفته ای 2 یا سه روز میرم بدنسازی تاثیر مثبتشو دیدم و به هیچ وجه تاثیر منفیشو ندیدم!) ... در آخرم توصیه میکنم اگر هر رشته ای از ورزش رو دارین در کنار اون بدنسازی هم لازمه و مکملش هست! ک باعث پس رفت شما ک نخواهد شد ک هیچ، باعث بیشرفتتون و بیشتر شدن انرژیتون توی رشته ی ورزشیتون میشه ... یاحق

درسته که میرن ولی هرکدوم طبق قوانین و فرمول های خاص نه اینکه الکی بری یلخی یه وزنه ای بزنی و گنده بشی یا اینکه از این داروهای چرت وپرت بخوری که هزار جور بدبختی میاره.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همگی

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

سلام

بدنساز حرفه ای نمیاد با یه رزمی کار روبرو بشه

بدنسازی یه ورزش سنگین و سختیه . هر کسی یه ورزشی دوس داره . میگن هادی ساعی قهرمان تکواندو جهان شد با وزن 40کیلو خرده

خوب خودتون قضاوت کنید یه ادم 40کیلویی چقدر قدرت داره !!

ولی من بازم به یه ورزشکار احترام میزارم و میگم هادی ساعی فقط برا امتیاز ورزش میکرد نه برای دعوا

الان زمان دعوا نیست .یه رزمی کار هر چقدر هم رزمی کار باشه ولی وقتی قدرت نداشته باشه اصلا نمیتونه موفق باشه

یه بدنسازی مثل فرانک کلمبو که تو هر ثانیه 3تا مشت با چندین پوند قدرت به کیسه بوکس ضربه میزنه رو با یه بدنساز پخمه مقایسه نکن (کسی که با داروی نیستروییدی یا هورمون

گوریل و گورکودیل کار میکنه و به قول خودمون تو یه سال بدنش پف کرده همش اب زیر پوستی )

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

بدنسازا از نظر علم تغذیه و ورزش در حدی میدونن که شاید بگم از دکتر تغذیه هم بالاترن .

من یادمه تو یه ورزشگاه بزرگی به نام ونوس .رفته بودیم نگاه کنیم یه ووشو کار حرفه ای خیلی زرنگ که هم تالو کار بود هم سانشو حی پرواز میکرد و حرکت میزد

یادمه یه پسره بدنساز بهش خندید البته اون پسره هم از دوستای ما بود که 10سال سابقه وزش بدنسازی و کشتی رو داشت این رزمی کار کهادعاش میشد گفت واسه کی میخندی

این پسره هم گفت برا پرواز تو .ووشو کار گفت اگه جرات داری بیا تو

من بهش گفتم ولش کن بابا بیخی .ولی اون رفت .باورت نمیشه در عرض 5ثانیه ووشو کار رو بیهوش کرد حالا ببین چطور زدش رو صورتش آب میپاشیدن

.......................................................................................................................................................................................................................................

هر کی گفته ورزش بدنسازی قد رو کوتاه میکنه کاملا در اشتباهه .

قد من 170 و وزنم80 به دادم برسید چون این ورزشو خیلی خیلی دوست دارم.

با وزنی که تو داری بهتره ورزش هوازی کار کنی

البته در کنار **** غذایی بدون روغن

کی میتونه با این در بیفته

oo.jpg

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
درسته که میرن ولی هرکدوم طبق قوانین و فرمول های خاص نه اینکه الکی بری یلخی یه وزنه ای بزنی و گنده بشی یا اینکه از این داروهای چرت وپرت بخوری که هزار جور بدبختی میاره.

سلام

فکر کردی هر کی بیاد بدنسازی وزنه بزنه گنده میشه ؟؟فرق بدن استروییدی با بدن خوب تو باشگاه زود معلوم میشه و اونایی که میخوان بدنسازی رو با دارو دور بزنن واقا در اشتباه هستن ..دارن خودشونو

دور میزنن .

بدنسازی که با اصول بره جلو بهترین ورزش هست ولی متاسفانه تو ایران این ورزش زیاد بن خوبی نداره .

در کل یه چیز میگم همه یه جور ورزشی رو دوس دارن کشتی .کاراته .تکواندو .بوکس .والیبال ...... و و و و

هر کسی خودش انتخاب میکنه ورزشش رو پس بهتره پشت هیچ ورزشی بد نگیم

مخلص همه ورزشکارا و ورزش دوستا;)

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به همگی

سلام

بدنساز حرفه ای نمیاد با یه رزمی کار روبرو بشه

بدنسازی یه ورزش سنگین و سختیه . هر کسی یه ورزشی دوس داره . میگن هادی ساعی قهرمان تکواندو جهان شد با وزن 40کیلو خرده

خوب خودتون قضاوت کنید یه ادم 40کیلویی چقدر قدرت داره !!

ولی من بازم به یه ورزشکار احترام میزارم و میگم هادی ساعی فقط برا امتیاز ورزش میکرد نه برای دعوا

الان زمان دعوا نیست .یه رزمی کار هر چقدر هم رزمی کار باشه ولی وقتی قدرت نداشته باشه اصلا نمیتونه موفق باشه

یه بدنسازی مثل فرانک کلمبو که تو هر ثانیه 3تا مشت با چندین پوند قدرت به کیسه بوکس ضربه میزنه رو با یه بدنساز پخمه مقایسه نکن (کسی که با داروی نیستروییدی یا هورمون

گوریل و گورکودیل کار میکنه و به قول خودمون تو یه سال بدنش پف کرده همش اب زیر پوستی )

بدنسازا از نظر علم تغذیه و ورزش در حدی میدونن که شاید بگم از دکتر تغذیه هم بالاترن .

من یادمه تو یه ورزشگاه بزرگی به نام ونوس .رفته بودیم نگاه کنیم یه ووشو کار حرفه ای خیلی زرنگ که هم تالو کار بود هم سانشو حی پرواز میکرد و حرکت میزد

یادمه یه پسره بدنساز بهش خندید البته اون پسره هم از دوستای ما بود که 10سال سابقه وزش بدنسازی و کشتی رو داشت این رزمی کار کهادعاش میشد گفت واسه کی میخندی

این پسره هم گفت برا پرواز تو .ووشو کار گفت اگه جرات داری بیا تو

من بهش گفتم ولش کن بابا بیخی .ولی اون رفت .باورت نمیشه در عرض 5ثانیه ووشو کار رو بیهوش کرد حالا ببین چطور زدش رو صورتش آب میپاشیدن

.......................................................................................................................................................................................................................................

هر کی گفته ورزش بدنسازی قد رو کوتاه میکنه کاملا در اشتباهه .

با وزنی که تو داری بهتره ورزش هوازی کار کنی

البته در کنار **** غذایی بدون روغن

کی میتونه با این در بیفته

مشاهده پیوست 157785

من چقدر ترسیدم ، واییی فشار خونم رفت رو 22

99.9% حرفات رو قبول ندارم ، احساسی و تعصبی با موضوع برخورد کردی

این چیزی که تو مثلا قبول داری دیگه اره ؟! این که سهله گنده تر از اینو بیار واسه مقایسه ؟ کالتر کاتلر کلمن اب سرد کن کیه ؟

هر کسی رو با رده وزنی خودش میسنجد دیگه درست ؟

ببین اینی که گذاشتی برفرض میگیم 120 کیلو اصلا و رده وزنی Heavyweight !! درست ؟!

خوب حالا به شما قهرمان سنگین وزن حال حاظر UFC یا همون سازمان جهانی برگزاری مبارزات بین المللی قهرمانی نهایی Ultimate Fighting Championship رو به شما معرفی میکنم : Junior Dos Santos

502px-Junior_dos_Santos.jpg

و یا Cain Velasquez

و یا Matt Mitrione

matt_20mitrione_20002.jpg

و یا Alistair Overeem

alistair_overeem_k-1.jpg

و یا Badr Hari

و ده ها نفر دیگه که در دقیقه اول با مشت های فولادین و پاهای فولادین اینها به بدترین شکل ممکن ناقص و ناکوت خواهد شد ..!!!

خوب اگر اونی که گذاشتی خــــxـــــایه داره و هر بدنسازی که ادعا میکنه جلوی یک رزمی کار حرفه ای مثل بوکسور یا UFC کار قرار بگیره امتحانش مجانیه .

تازه میتونه برنده جایزه های حداقل 10 هزار دلاری و قهرمانی 200 هزار دلاری و خیلی بالاتر بشه و بیکار و علاف واسه در و دافا نره بدنسازی !!

اونی که شما دیدی (ووشو سانشو چه گ**) یه ورزش نمایشی که هیچ کاربرد مبارزاتی نداره و هیچ رزمی کار حرفه ای و بین المللی قبولش نداره ، پس مطمعا باش شما یا دوست شما رزمی کار ندیده اید احتمالا ، به خودش نباله یه بچه آرتیست رو زده بوده !! LOL

بدنسازا فقط عمرشون رو هدر میکنند ... ها هــــــــا

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

باید هم بترسی

اصلا من در کل آدمی هستم که احساس ندارم چون تا دلت بخواد آدم گشتمو اعدام کردم دست و پا و انگشت انداختم شلاق زدم که وقتی رزمی کارایی مثل تو موقع اون کارا کنارم

باشن

خود به خود فشارشون میفته و بیهوش میشن چون مامور اجرا دادگستری هستم پس از احساس ...ترس اصلا حرف نزن

این چیزی که تو مثلا قبول داری دیگه اره ؟! این که سهله گنده تر از اینو بیار واسه مقایسه ؟ کالتر کاتلر کلمن اب سرد کن کیه ؟

این حرفتو هم نشنیده میگیرم

خوب پس قبول داری با یه بدنساز سنگین وزن نمیشه در افتاد

خوب اگر اونی که گذاشتی خــــxـــــایه داره و هر بدنسازی که ادعا میکنه جلوی یک رزمی کار حرفه ای مثل بوکسور یا UFC کار قرار بگیره امتحانش مجانیه .

تازه میتونه برنده جایزه های حداقل 10 هزار دلاری و قهرمانی 200 هزار دلاری و خیلی بالاتر بشه و بیکار و علاف واسه در و دافا نره بدنسازی !!

بهترین بوکسر دنیا تایسون بود دیگه واسه خودش دنیایی داشت .من همه حرفام با سند و صحت هست یه روز تو یکی از کافه ها کسی به نام Gregg Valentino با تایسون حرفش

میشه .بعد به دعوا میکشه Gregg Valentino با یه مشت تایسون رو میخوابونه طوری که دیگه از هوش میره و میبرنش بیمارستان .اگه قبول نداری تو اینترنت سرچش کن ببین

اونی که شما دیدی (ووشو سانشو چه گ**) یه ورزش نمایشی که هیچ کاربرد مبارزاتی نداره و هیچ رزمی کار حرفه ای و بین المللی قبولش نداره ، پس مطمعا باش شما یا دوست شما رزمی کار ندیده اید احتمالا ، به خودش نباله یه بچه آرتیست رو زده بوده !! LOL

به نظر من هر رشته ورزشی باشی باید احترام ورزشکار دیگه ای رو داشته باشی .کسی که ادعای بزنم بزنم میکنه .از اون اولش معلومه که چجور ادمی هستش

ورزشکار باید مرام از خود گذشتگی باید داشته باشه نه زود داغ کنه همه رو بزنه

من رزمی کارای زیادی رو دیدم که به طریق های مختلفی از بدنسازا کتک خوردن

در کل ورزش به خاطر دعوا نیست اینو سعی کن یاد بگیری ورزش میکنی به خاطر سلامتی منم ورزش میکنم نه به خاطر اینکه تو خیابون راه برم همه نگام کنن

بلکه به خاطر اینکه سالم بمونمو دو سه تا از رفیقامو هم تشویق کنم واسه ورزش

برو خوش باش دیگه بحث رو ادامه نده

Last edited:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033

ببین اینی که گذاشتی برفرض میگیم 120 کیلو اصلا و رده وزنی Heavyweight !! درست ؟!

خوب حالا به شما قهرمان سنگین وزن حال حاظر UFC یا همون سازمان جهانی برگزاری مبارزات بین المللی قهرمانی نهایی Ultimate Fighting Championship رو به شما معرفی میکنم : Junior Dos Santos

502px-Junior_dos_Santos.jpg

و یا Cain Velasquez

و یا Matt Mitrione

matt_20mitrione_20002.jpg

و یا Alistair Overeem

alistair_overeem_k-1.jpg

و یا Badr Hari

و ده ها نفر دیگه که در دقیقه اول با مشت های فولادین و پاهای فولادین اینها به بدترین شکل ممکن ناقص و ناکوت خواهد شد ..!!!

دوست گرامی اولا شما روی چه حسابی به ufc می گید ورزش؟! :)
2 تا آدم رو می ندازند توی یک قفس تا جایی که راه داره تا سرحد مرگ همدیگه رو بزنند و به قول شما ناقص کنند تا عده ای سود کلانی از شرط بندی هاشون داشته باشند

دوما اصل ورزش های رزمی بر پایه احترام بسیار زیاد هستش,اون احترامی که به شما یاد دادند اول مسابقات به حریفتون بذارید به نظر میاد دلیلی داره,حتی زمین ورزش هم محترم شمرده میشه!!!

بعد از همه این حرف ها کاملا از روی صحبت های شما میشه فهمید که چه چیزی در مرامتون هست و چه چیزی نیست!

ورزشکار حرفه ای و کسی که برای اصول ورزشی که سلامت و رقابت هستش ورزش می کنه هرگز برتری رو با کتک زدن فلانی و بمانی تعریف نمی کنه
این برای ورزشکار خیلی زشت هست که بگه چون ما می تونیم فلانی رو داخل رینگ له کنیم پس ما خیلی ورزشکاریم,نخیر اگر به گردن کلفتی باشه که کرگدن از همه گردن کلفت تر هستش!

بنده پارسال سوار یه تاکسی شدم و با یه آقایی جرو بحثمون شد و کار داشت به دعوا می کشید,که با کوتاه اومدن ایشون و رفتار دوستانشون قضیه ختم به خیر شد و یجورایی دوست شدیم
بعدا متوجه شدم ایشون یکی از قهرمانان خیلی معروف ورزش های رزمی ما هستند که کافی بود اراده کنند تا دربوداغون بشم!
از طرفی ورزشکارهای زیبایی اندامی رو دیدم که با وجود بدن فیزیکی و بسیار بزرگ چقدر دوستانه و با احترام برخورد می کردند در مقابل حرف زور دیگران

در مورد این هم که فرمودید همه باید از بدنسازی دوری کنند این حرف کاملا یک صحبت آماتوری هستش
تمام ورزش های دنیا بدنسازی رو در خودشون دارند و تمام ورزشکارهای مطرح دنیا قسمتی از ورزششون رو به همین بدنسازی با وزنه اختصاص میدند و الان دیگه یجورایی ورزش پایه حساب میشه,حالا اینکه شما از افرادی که هیکلشون از شما بزرگتره خوشتون نمیاد بحث دیگریست که از حوصله این تاپیک خارج هستش

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خیــر ... ولی برنامه ات طوری باید باشه ک حرکات کششی 30 درصد برنامه ات رو پر کنه!

حالا چرا پست منو کوت کردید؟:D
اون لینک بود از تاپیکی که استارتر جای دیگه زده بود و جواب گرفته بود

بالا