با سلام خدمت شما . در دوره ی کات چه چیزایی باید مصرف کنم ؟
یک برنامه غذابب برای کات کردن میخوام . صبحانه . ناهار . شام
که بدونم باید چه چیزایی خورد . ممنون
میمیری.اقا سوستانون یکی به ما پیشنهاد کرده . طریقه مصرفش چه جوریه؟ نیفتیم بمیریم :دی
خطرناک نیست؟
سلام
من 27 سالمه
قدم 182
وزنم 48
هرکاری میکنم چاق نمیشم
نرمی استخون دارم
آزمایش خون و ادرار و هرمون دادم، خون و ادرارم نرمال بود و هرمونیم هم کورتیزول و تستسترونم یکم بالاتر از حد نرمال بود.
دکتر متخصص غدد گفت کاری ازم بر نمیادو فقط باید بری دکتر تغذیه
خواستم بدونم چیزی به نظر کسی نمیرسه که چرا با این سطح بالای هرمونی که باید بدنم کاملا عضلانی باشه چرا من لاغرم و عضلانی نیستم؟
چیکار کنم؟ چه دکتری برم؟
با سلام خدمت اساتید.من 4سال بدنسازی کار میکنم.تا الان هیچ مکملی مصرف نکردم وزنم81.5 و قدم180 تقریبا بدن فیتنس دارم میخوام یکم عضلاتم حجم بگیره چی بگیرم؟؟؟
در ضمن بدنم مستعد چربی آوردن هست با رعایت کردن غذا کنترلش میکنم.تغذیمم بد نیست.
سلام اقا مهدی من یک سوال داشتم فکر کنم یادتان بیاید که از خصوصیات خودم گفته بودم پروتئین من داره تمام میشه به نظر شما چه پروتئینی بخوذم که خوب باشه چرب یا خشک اسمش هم بهم معرفی کنید ممنون
سلام
حدود یه ساله بدنسازی کار می کنم و فقط خیلی کم چربی شکم دارم مربی گفته روزی تا دو تا تخم مرغو با زرده بخورم مشکلی نیست . مشکلی نداره؟ به خاطر چربیهای اشباعش؟
اگه نه چند تا مناسبه در روز یا هفته؟ بیشتر وقتا واسه شام دو تا می خورم
دوست من اونقدرام ک میگین بد نیست!!!
من تکواندوکارم و منم در کنار رشته ی ورزشیم هفته ای دو یا 3 روز مجبورم برم بدنسازی! مربی های عزیز هم هر روز تقریبا تاکیدشون هستش ک در کنار رشته ی تکواندومون بریم بدنسازی ... اگه بد باشه ک هیچکدوم از ورزشکارا( کشتی گیرا - فوتبالیستا - تکواندو کارا - کیک بوکسینگ - والیبال - رانندگان یا هر ورزشی ک فکرشو بکنین! یا حتی خود شما ک بوکسور تشریف دارین! ) نمیان بدنسازی انجام بدن!
پ.ن: با اینکه بنده تکواندوکارم و فقط هفته ای 2 یا سه روز میرم بدنسازی تاثیر مثبتشو دیدم و به هیچ وجه تاثیر منفیشو ندیدم!) ... در آخرم توصیه میکنم اگر هر رشته ای از ورزش رو دارین در کنار اون بدنسازی هم لازمه و مکملش هست! ک باعث پس رفت شما ک نخواهد شد ک هیچ، باعث بیشرفتتون و بیشتر شدن انرژیتون توی رشته ی ورزشیتون میشه ... یاحق
تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .
اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه
قد من 170 و وزنم80 به دادم برسید چون این ورزشو خیلی خیلی دوست دارم.
درسته که میرن ولی هرکدوم طبق قوانین و فرمول های خاص نه اینکه الکی بری یلخی یه وزنه ای بزنی و گنده بشی یا اینکه از این داروهای چرت وپرت بخوری که هزار جور بدبختی میاره.
سلام به همگی
سلام
بدنساز حرفه ای نمیاد با یه رزمی کار روبرو بشه
بدنسازی یه ورزش سنگین و سختیه . هر کسی یه ورزشی دوس داره . میگن هادی ساعی قهرمان تکواندو جهان شد با وزن 40کیلو خرده
خوب خودتون قضاوت کنید یه ادم 40کیلویی چقدر قدرت داره !!
ولی من بازم به یه ورزشکار احترام میزارم و میگم هادی ساعی فقط برا امتیاز ورزش میکرد نه برای دعوا
الان زمان دعوا نیست .یه رزمی کار هر چقدر هم رزمی کار باشه ولی وقتی قدرت نداشته باشه اصلا نمیتونه موفق باشه
یه بدنسازی مثل فرانک کلمبو که تو هر ثانیه 3تا مشت با چندین پوند قدرت به کیسه بوکس ضربه میزنه رو با یه بدنساز پخمه مقایسه نکن (کسی که با داروی نیستروییدی یا هورمون
گوریل و گورکودیل کار میکنه و به قول خودمون تو یه سال بدنش پف کرده همش اب زیر پوستی )
بدنسازا از نظر علم تغذیه و ورزش در حدی میدونن که شاید بگم از دکتر تغذیه هم بالاترن .
من یادمه تو یه ورزشگاه بزرگی به نام ونوس .رفته بودیم نگاه کنیم یه ووشو کار حرفه ای خیلی زرنگ که هم تالو کار بود هم سانشو حی پرواز میکرد و حرکت میزد
یادمه یه پسره بدنساز بهش خندید البته اون پسره هم از دوستای ما بود که 10سال سابقه وزش بدنسازی و کشتی رو داشت این رزمی کار کهادعاش میشد گفت واسه کی میخندی
این پسره هم گفت برا پرواز تو .ووشو کار گفت اگه جرات داری بیا تو
من بهش گفتم ولش کن بابا بیخی .ولی اون رفت .باورت نمیشه در عرض 5ثانیه ووشو کار رو بیهوش کرد حالا ببین چطور زدش رو صورتش آب میپاشیدن
.......................................................................................................................................................................................................................................
هر کی گفته ورزش بدنسازی قد رو کوتاه میکنه کاملا در اشتباهه .
با وزنی که تو داری بهتره ورزش هوازی کار کنی
البته در کنار **** غذایی بدون روغن
کی میتونه با این در بیفته
مشاهده پیوست 157785
من چقدر ترسیدم ، واییی فشار خونم رفت رو 22
باید هم بترسی
99.9% حرفات رو قبول ندارم ، احساسی و تعصبی با موضوع برخورد کردی
اصلا من در کل آدمی هستم که احساس ندارم چون تا دلت بخواد آدم گشتمو اعدام کردم دست و پا و انگشت انداختم شلاق زدم که وقتی رزمی کارایی مثل تو موقع اون کارا کنارم
باشن
خود به خود فشارشون میفته و بیهوش میشن چون مامور اجرا دادگستری هستم پس از احساس ...ترس اصلا حرف نزن
این چیزی که تو مثلا قبول داری دیگه اره ؟! این که سهله گنده تر از اینو بیار واسه مقایسه ؟ کالتر کاتلر کلمن اب سرد کن کیه ؟
این حرفتو هم نشنیده میگیرم
هر کسی رو با رده وزنی خودش میسنجد دیگه درست ؟
خوب پس قبول داری با یه بدنساز سنگین وزن نمیشه در افتاد
خوب اگر اونی که گذاشتی خــــxـــــایه داره و هر بدنسازی که ادعا میکنه جلوی یک رزمی کار حرفه ای مثل بوکسور یا UFC کار قرار بگیره امتحانش مجانیه .
تازه میتونه برنده جایزه های حداقل 10 هزار دلاری و قهرمانی 200 هزار دلاری و خیلی بالاتر بشه و بیکار و علاف واسه در و دافا نره بدنسازی !!
بهترین بوکسر دنیا تایسون بود دیگه واسه خودش دنیایی داشت .من همه حرفام با سند و صحت هست یه روز تو یکی از کافه ها کسی به نام Gregg Valentino با تایسون حرفش
میشه .بعد به دعوا میکشه Gregg Valentino با یه مشت تایسون رو میخوابونه طوری که دیگه از هوش میره و میبرنش بیمارستان .اگه قبول نداری تو اینترنت سرچش کن ببین
اونی که شما دیدی (ووشو سانشو چه گ**) یه ورزش نمایشی که هیچ کاربرد مبارزاتی نداره و هیچ رزمی کار حرفه ای و بین المللی قبولش نداره ، پس مطمعا باش شما یا دوست شما رزمی کار ندیده اید احتمالا ، به خودش نباله یه بچه آرتیست رو زده بوده !! LOL
به نظر من هر رشته ورزشی باشی باید احترام ورزشکار دیگه ای رو داشته باشی .کسی که ادعای بزنم بزنم میکنه .از اون اولش معلومه که چجور ادمی هستش
ورزشکار باید مرام از خود گذشتگی باید داشته باشه نه زود داغ کنه همه رو بزنه
من رزمی کارای زیادی رو دیدم که به طریق های مختلفی از بدنسازا کتک خوردن
در کل ورزش به خاطر دعوا نیست اینو سعی کن یاد بگیری ورزش میکنی به خاطر سلامتی منم ورزش میکنم نه به خاطر اینکه تو خیابون راه برم همه نگام کنن
بلکه به خاطر اینکه سالم بمونمو دو سه تا از رفیقامو هم تشویق کنم واسه ورزش
بدنسازا فقط عمرشون رو هدر میکنند ... ها هــــــــا
برو خوش باش دیگه بحث رو ادامه نده
من چقدر ترسیدم ، واییی فشار خونم رفت رو 22
99.9% حرفات رو قبول ندارم ، احساسی و تعصبی با موضوع برخورد کردی
این چیزی که تو مثلا قبول داری دیگه اره ؟! این که سهله گنده تر از اینو بیار واسه مقایسه ؟ کالتر کاتلر کلمن اب سرد کن کیه ؟
هر کسی رو با رده وزنی خودش میسنجد دیگه درست ؟
ببین اینی که گذاشتی برفرض میگیم 120 کیلو اصلا و رده وزنی Heavyweight !! درست ؟!
خوب حالا به شما قهرمان سنگین وزن حال حاظر UFC یا همون سازمان جهانی برگزاری مبارزات بین المللی قهرمانی نهایی Ultimate Fighting Championship رو به شما معرفی میکنم : Junior Dos Santos
![]()
و یا Cain Velasquez
![]()
و یا Matt Mitrione
![]()
و یا Alistair Overeem
![]()
و یا Badr Hari
و ده ها نفر دیگه که در دقیقه اول با مشت های فولادین و پاهای فولادین اینها به بدترین شکل ممکن ناقص و ناکوت خواهد شد ..!!!
خوب اگر اونی که گذاشتی خــــxـــــایه داره و هر بدنسازی که ادعا میکنه جلوی یک رزمی کار حرفه ای مثل بوکسور یا UFC کار قرار بگیره امتحانش مجانیه .
تازه میتونه برنده جایزه های حداقل 10 هزار دلاری و قهرمانی 200 هزار دلاری و خیلی بالاتر بشه و بیکار و علاف واسه در و دافا نره بدنسازی !!
اونی که شما دیدی (ووشو سانشو چه گ**) یه ورزش نمایشی که هیچ کاربرد مبارزاتی نداره و هیچ رزمی کار حرفه ای و بین المللی قبولش نداره ، پس مطمعا باش شما یا دوست شما رزمی کار ندیده اید احتمالا ، به خودش نباله یه بچه آرتیست رو زده بوده !! LOL
بدنسازا فقط عمرشون رو هدر میکنند ... ها هــــــــا
خیــر ... ولی برنامه ات طوری باید باشه ک حرکات کششی 30 درصد برنامه ات رو پر کنه!