سلام..من کارمندم و 175 قدمه 100 کیلو وزنمه.یه برنامه غذایی میخواستم
سلام
به به،ممنون بابت تاپیک مفید
خوب،من 21 سالمه،4 سبل پیش تو دوره کنکور تا 96 کیلو رفتم،اما بعدش با **** تدریجی و مناسب خودم رو رسوندم به ۷۸ :-D
اما تابستون یه مقدار اوضام بهم ریخت و دوباره اومدم رو ۸۷ و الان ۸۴ هست حدودا
عرضم به خدمت شما که 3 جلسه در هفته هم کیوکوشین کاراته کار میکنم.قدم هم ۱۷۴ هستش.حالا یه برنامه میخوام که تو 1 ماه وزنم رو بیاره ۸۰ فیکس.در عین حال این نکته هم باید رعایت بشه که تو تمرینام ضعف نکنم بخاطر انرژی کم .یعنی تو **** روزهای فرد که باشگاه میرم کمی بدنم ارامش داشته باشه و بجاش تو روزای زوج جبرانش کنم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوسته عزیز بنده 18 سالمه
95 کیلو وزن
184 قد
بعد صبح 2 کیلومتر پیاده روی دارم تقریبا
ظهر هم 2 کیلومتر برگشت دارم
شبام کامل 2 ساعت تمرین دارم البته رژیمی ندارم الان
این تموم چیزا بود چیز دیگه ای هم هس که بگم؟
درضمن هفته ای 1 کیلو فک کنم خیلی کمه چون کم کم میخوام تو 1ماهو نیم وزنم برسه به 85 تا 87 فیکس قیکس میشم بدون چربی
چون اضافه وزنم همینه
ممنون که راهنمایی کنید
سلام چربی سوز که خوب باشه و ضرر هم کم داشته باشه چی هست بگیرم ؟ و تقریبا تو یه ماه چه قدر کم میکنم ؟
ببخشید ولی راه کار تناسب اندام فقط و فقط پیاده روی و ورزش ایروبیک و بدنسازی هست
نموم شد رفت![]()
تایید...
دوست عزیز شما باید غذا زیاد بخوری ، خیلی زیاد ! قبل از باشگاه موز بخور 2 تا ببین چقدر زورت زیاد میشه ،مکمل برای سن شما هیچکس توصیه نمیکنه، اگر هم خیلی میخوای مکمل استفاده کنی فقط whey protein استفاده کن . یه نکته دیگه اینکه من هم که به سن و سال شما بودم خیلی زودتر خسته میشدم، سن بلوغی شما که این خیلی تاثیر میذاره ، تا میتونی مرغ و کربوهیدرات بخور . یه شبکه هم بهت معرفی می کنم رو یوتیوب برای مبتدی ها اطلاعات خیلی خوبی داره ، ویدئوهاشو دانلود کن با دقت ببین ( فارسی هست )
https://www.youtube.com/user/hassanak0
برای دستت هم ببین چه تمرین هایی به اون قسمت دستت آسیب وارد نمیکنه و فشار نمیاره، همون تمرینارو بزن، من خودمم مچ دستم مشکل داره، یه سری از تمریناتو نمیزنم به جاش یه تمرین دیگه می کنم ، مثلا پشت بازو با هالترو نمیرم، پشت بازو با دمبل میرم که فشار نمیاره به مچم ، اینو خودت باید پیدا کنی که چه تمرینی رو با چه تمرینی جایگزین کنی .
اینجا اساتید زیاد هستن و پاسخ من رو پاسخ یک تازه کار حساب کندر کل احساس ضعف در باشگاه زیاد می کنم باید چیکار کنم
بعد یه سوال دیگه من از کی باید مکمل بخورم چی بخورم چه مارکی بخورم از کجا بفهمم اصله اینی که میخورم
اگر 5 وعده معقول غذا بخورید، بدن سالم با فرم خوبی خواهید داشتبعد اینکه من نمی خوام هیکلمو زیاد گنده کنم من دوست دارم هیکلم عضله ای بشه
میشه راهنمایی کنید
سلام
در مورد دست که فقط می تونم بگم با همون فیزیوتراپ مشورت کن و هیچکس بهتر از اون نمی تونه کمکی بکنه
اینجا اساتید زیاد هستن و پاسخ من رو پاسخ یک تازه کار حساب کن
من فکر می کنم بعد از یک کار سنگین بدنی، احساس ضعف امری عادیه
ولی هر چی مقاومت بدن کمتر باشه، زودتر خسته میشه و البته دیرتر ریکاور میشه
باید حرکات رو درست و معقول بزنید. هم روش صحیح رو یاد بگیرید و هم وزنه مناسب انتخاب کنید
از استراحت غافل نشید. حداقل 2 روز در هفته بزار بدن استراحت کنه. 3 روز چه بهتر
تغذیه مناسب خیلی مهمه. بر اساس آخرین یافته های پزشکی، سعی کنید از هر 5 دسته مواد غذایی در روز استفاده کنید
نان و سیب زمینی و هیدرات های کربن
میوه ها
سبزی ها
لبنیات
گوشتها و پروتئینها
مواد روغنی و شیرینی رو به حداقل برسونید (شیرینی ها و سرخ کردنی ها)
اگر 5 وعده معقول غذا بخورید، بدن سالم با فرم خوبی خواهید داشت
در خوردن خیلی اصرار نداشته باشید