• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
مدرک آکادمیک دارید یا تجربی جواب میدید؟
من 190 قدمه 100 کیلو هستم چطور بیام رو 80 کیلو؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
نه. من تجربی کار میکنم. مدرک دانشگاهیم مرتبط نیست. به هر کسی هم مشاوره دادم در صورتیکه پایبند بوده به نتیجه رسیده اما هیچ ادعایی ندارم. به هیچکس هم راهنمایی هام رو تحمیل نمیکنم. هر کس با مسئولیت خودش.
خودم هم همون چندسال پیش که مطالعاتم رو شروع کردم، 14 کیلو کم کردم. بدون کوچکترین عارضه ای برای سلامتی و پوستم.

جنسیت شما آقا هست. درسته؟
جواب به سوال شما خیلی طولانی میشه. میدونید چرا؟ چون:
1- باید تعیین کنیم هفته ای چقدر میخواین لاغر شین؟ (پیشنهاد من 1 کیلو هست. بیشتر از این ممکنه برای فرد مضر باشه)
2- بیماری خاصی دارین؟ (از بیماری های خاص! گرفته تا فشار خون چربی خون و...)
3- چه روش رژیمی رو دوست دارین انتخاب کنین؟ برای اینکه بتونم کمکتون کنم چه روشی رو انتخاب کنید به من بگین آیا میتونید مقید به یه برنامه ی آماده بشین(منظورم برنامه ای هستش که در اون دقیقا برای وعده های شما هم مشخص شده باشه چی بخورین؟) یا اینکه میخواین آزاد بخورین؟

جواب این سوالات من به همراه هر نکته ای که خودتون فکر میکنید ممکنه مهم باشه رو بفرمایید تا من ادامه ی راهنمایی هام رو عرض کنم.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوسته عزیز فک کنم ج منم بتونی بدی
من الان 5ماهه بدنسازی کار میکنم با یه **** 20 تا کم کردم البته به کسی پیشنهاد نمیدمش
الان وزنم 90 تا 95 هس قدمم 184 میخوام برسونم رو 85 که زیر 90 هم برسم خوبه البته تو 1 ماه نهایتا 1 ماهو نیم
حالا به نظرت چه کاری انجام بدم
ببینید شما هرچی بگید من کمتر میخورم چون عادت دارم اراده هم دارم خیالت راحت ولی نگو 1 کیلو مرغ ناهار که نتونم بگیرم ممنون میشم
البته الان بدنم خوبه فقط یه ذره از چاقی قبلم تو بدنم مونده میخوام اینم کم کنم
4ماهم از **** قبلم میگذره
ممنون

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
خوشحالم بالاخره یکی سوالش رو اینجا پرسید. دوستان من دیگه تو کامنت خصوصی جواب نمیدم. اینجا بپرسید تا لااقل به درد بقیه هم بخوره.

جناب alinana گرامی، این خیلی خوبه که شما میگین اراده ی **** دارین. ببینید شما سه حالت میتونین **** بگیرین.
1-یه برنامه ی مشخص شده بهتون بدم و شما هر روز دقیقا همونا رو بخورین.
2- آزاد باشین و با روش کالری شماری در روز به قدری بخورین که در هفته 1 کیلو لاغر بشین. اگر میخواین شروع کنین باید وزن دقیق، سن و میزان فعالیتتون رو بدونم. اگر فرض کنیم شما الان 93 کیلو هستین و 25 سال سن دارین و فعالیتتون هم کمه، برای اینکه هفته ای یک کیلو کم کنید باید هر روز تا سقف 1400 کالری بخورین. چطوری؟ از همون غذایی که خونواده میخورن، میخورین منتها کم. باید میزان کالری هر غذا رو بدونید و بعد محاسبه کنید این میزانی که دارین میخورین چقدر کالری داره و تا شب چقدردیگه اجازه دارین بخورین تا به 1400 برسه. در این روش شما از نظر روحی زیاد اذیت نمیشین. چون از همون چیزایی که همه میخورن، می خورین. ضمن اینکه باید حواستون باشه چیزای مقوی بخورین و هیچ چیز رو از برنامه ی غذاییتون حذف نکنید. در حینش مولتی ویتامین و ب کمپلکس هم روزی یکی بعد ناهار بخورین. زینک هم خیلی خوبه. برای آشنایی بیشتر با این روش پیشنهاد میکنم مقالات این لینک رو مطالعه کنید: کلیک بخصوص جداول کالری و روش کالری شماری رو
3- این روش، تازگیا طرفداران زیادی داره. روال کلی کار مثل روش 2 هستش منتها با تغییراتی. اسم این روش زیگزاکیه. در این روش شما اول محاسباتی رو انجام میدین. بعد 6 روز از هفته رو باید خیلی کم بخورین و یک روزش رو تقریبا آزادین هر چی میخواین بخورین. و اتفاقا در این روز باید هم اینطور باشه وگرنه بخاطر کالری کم روزهای قبلی دچار استاپ وزنی میشین. توضیحات این روش هم زیاده. این لینک رو بخونید: کلیک

اگه بازم سوال یا ابهامی هست در خدمتم.

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
سلام..من کارمندم و 175 قدمه 100 کیلو وزنمه.یه برنامه غذایی میخواستم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
به به،ممنون بابت تاپیک مفید

خوب،من 21 سالمه،4 سبل پیش تو دوره کنکور تا 96 کیلو رفتم،اما بعدش با **** تدریجی و مناسب خودم رو رسوندم به ۷۸ :-D
اما تابستون یه مقدار اوضام بهم ریخت و دوباره اومدم رو ۸۷ و الان ۸۴ هست حدودا
عرضم به خدمت شما که 3 جلسه در هفته هم کیوکوشین کاراته کار میکنم.قدم هم ۱۷۴ هستش.حالا یه برنامه میخوام که تو 1 ماه وزنم رو بیاره ۸۰ فیکس.در عین حال این نکته هم باید رعایت بشه که تو تمرینام ضعف نکنم بخاطر انرژی کم .یعنی تو **** روزهای فرد که باشگاه میرم کمی بدنم ارامش داشته باشه و بجاش تو روزای زوج جبرانش کنم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوسته عزیز بنده 18 سالمه
95 کیلو وزن
184 قد
بعد صبح 2 کیلومتر پیاده روی دارم تقریبا
ظهر هم 2 کیلومتر برگشت دارم
شبام کامل 2 ساعت تمرین دارم البته رژیمی ندارم الان
این تموم چیزا بود چیز دیگه ای هم هس که بگم؟
درضمن هفته ای 1 کیلو فک کنم خیلی کمه چون کم کم میخوام تو 1ماهو نیم وزنم برسه به 85 تا 87 فیکس قیکس میشم بدون چربی
چون اضافه وزنم همینه
ممنون که راهنمایی کنید

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
سلام..من کارمندم و 175 قدمه 100 کیلو وزنمه.یه برنامه غذایی میخواستم

لطفا سنتون رو هم بفرمایید تا بتونم بفهمم چقدر اضافه وزن دارین. و چقدر کالری باید روزانه مصرف کنید. ضمنا راهنمایی هایی که به آقای alinana کردم رو بخونید و بگین با کدوم یکی از این سه روش میخواین **** بگیرین. برنامه ی آماده میخواین؟ یعنی میتونید به یه برنامه ی مشخص پایبند بمونید و دقیقا همونا رو مصرف کنید؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
به به،ممنون بابت تاپیک مفید

خوب،من 21 سالمه،4 سبل پیش تو دوره کنکور تا 96 کیلو رفتم،اما بعدش با **** تدریجی و مناسب خودم رو رسوندم به ۷۸ :-D
اما تابستون یه مقدار اوضام بهم ریخت و دوباره اومدم رو ۸۷ و الان ۸۴ هست حدودا
عرضم به خدمت شما که 3 جلسه در هفته هم کیوکوشین کاراته کار میکنم.قدم هم ۱۷۴ هستش.حالا یه برنامه میخوام که تو 1 ماه وزنم رو بیاره ۸۰ فیکس.در عین حال این نکته هم باید رعایت بشه که تو تمرینام ضعف نکنم بخاطر انرژی کم .یعنی تو **** روزهای فرد که باشگاه میرم کمی بدنم ارامش داشته باشه و بجاش تو روزای زوج جبرانش کنم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

خواهش میکنم . امیدوارم راهنمایی هام به دردتون بخوره
عرض کنم که برای شما بهترین روش، روش زیگزاکیه. در این روش هیچکس برای شما محاسبه نمیکنه که چی باید بخورین. شما همه چیز میخورین. منتها کالریش رو محاسبه میکنید. فقط یک هفته قدری سخته اما بعدش چنان همه چی دستتون میاد که کالری هر چیزی که میخورین رو تقریبا حفظ میشین. کما اینکه جداولش دم دسته و میتونید از روش نگاه کنید. و اما روش زیگزاکی چطوره؟
در این روش اول یه محاسباتی رو با راهنمایی های این لینک انجام بدین: کلیک
بعد در اون قسمت که میگه کالری هاتون رو زیکزاکی کنید کالری هاتون رو روز در میون در نظر بگیرین. یعنی اون روزی که خیلی کمه، همون روزی باشه که ورزش نمیرین. و اون روزی که کالری بالاتره همون روزی باشه که ورزش میرین. ضمنا شما روز تقلب رو حذف کنید تا به این ترتیب کالری این روز رو به سایر روزهایی که ورزش میرین بدین. لینک رو مطالعه کنید همه چی دستتون میاد. ولی بازم اگر مشکلی بود چه همونجا، چه اینجا بپرسید در خدمت هستم

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
ببخشید ولی راه کار تناسب اندام فقط و فقط پیاده روی و ورزش ایروبیک و بدنسازی هست
نموم شد رفت:D

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
دوسته عزیز بنده 18 سالمه
95 کیلو وزن
184 قد
بعد صبح 2 کیلومتر پیاده روی دارم تقریبا
ظهر هم 2 کیلومتر برگشت دارم
شبام کامل 2 ساعت تمرین دارم البته رژیمی ندارم الان
این تموم چیزا بود چیز دیگه ای هم هس که بگم؟
درضمن هفته ای 1 کیلو فک کنم خیلی کمه چون کم کم میخوام تو 1ماهو نیم وزنم برسه به 85 تا 87 فیکس قیکس میشم بدون چربی
چون اضافه وزنم همینه
ممنون که راهنمایی کنید

خب با این مشخصات و اینکه برای کاهش عجله دارین، اگر بخواین هفته ای دو کیلو کم کنین، باید حدود 410 کالری بخورین. این میزان خیلی کمه. بخصوص که پیاده روی هم دارین. اگر با توجه به اون دو راه آخری که خدمتتون عرض کردم میتونید پیش برین که خب یا علی. من هم در همون راستا راهنماییتون میکنم. ولی این هشدار رو بهتون میدم که برای سلامتیتون ضرر داره. اصلا ممکنه کم بیارین.
یه راه دیگه هم دارین. روش اتکینز. این روش بر مبنای حذف کامل کربوهیدرات و مصرف تقریبا آزاد گوشت و روغن و پروتئین هستش. این روش هم مثل سایر روش های رژیمی موافقان و مخالفانی داره. اما کاهش خیلی سریعی داره. این روش چهار مرحله ی یک هفته ای داره. در دو هفته ی اول 5 تا 7 کیلو کم میکنید. ولی این دو هفته ی اول یه مقدار سخته. سختیش از چه نظره؟ از این نظر که احساس خستگی و کوفتگی از روز دوم یا سوم میاد سراغتون. ضمنا احتمال بیتابی یا استخون دردی هم هست. هیچ بعید نیست نتونید پیاده روی هم انجام بدین! ولی تمام این مسایل فقط در همون دو هفته هستا. یعنی فکر نکنید بعد از این **** این کوفتگی یا استخون درد براتون خواهد موند. نه. بعدش نمی مونه. بنابراین اگر فکر میکنید میتونید تحمل کنید، اینم توضیحات جزئی و دقیق: کلیک
البته نگران نباشید. فکر نکنید اتفاق بزرگی در راهه. نه . افراد زیادی که بامن مشاوره کردن با همین روش کم کردن و مشکلی نداشتن. شما هم اگر دوست داشتین با مسئولیت خودتون این روش رو استفاده کنید.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
سلام چربی سوز که خوب باشه و ضرر هم کم داشته باشه چی هست بگیرم ؟ و تقریبا تو یه ماه چه قدر کم میکنم ؟

من در زمینه ی داروهای چربی سوز تخصص یا تجربه ندارم. درست یا غلط با مصرف این داوها مخالفم.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
ببخشید ولی راه کار تناسب اندام فقط و فقط پیاده روی و ورزش ایروبیک و بدنسازی هست
نموم شد رفت:D

دوست عزیز من فرمایش شما رو قبول ندارم. در عالی بودن و موثر بودن ورزش از هر نوعیش شکی نیست. منتها ورزش به عنوان تنها راه برای کاهش وزن درست نیست. چون اولا به این دلیل که فرد میزان کالری مصرفیش رو تغییر نداده به محض رها کردن ورزش دوباره همه چی بر میگرده. و اینطور که فهمیدم همونطور که خودتون تخصص دارین بخصوص در بدنسازی بعد بدن به حالتی بدتر بر میگرده. ثانیا کسی که اضافه وزن داره، چنانچه بیماری خاصی نداشته باشه این مشکل از اونجا ایجاد شده که لایف استایل خوب و مناسبی نداشته. هدف از **** های غذایی فقط کاهش نیست. بلکه باید لایف استایل هم اصلاح بشه تا فرد برای یک عمر تغذیه ی صحیح و مناسبی داشته باشه

Mohsen69DeviL

Registered User
لایک‌ها
2

با سلام اقا یه تجربه که من داشتم . حدود 2 ماه به صورت بسیار شدید شکم و پهلو کار می کردم به طوری که اخرین روز داشتم ست اخر رو با دستگاه شکم می رفتم یه درد خیلی بد تو ناحیه کمر احساس مکردم خیلی فشار اوردم روش. اکه از اون روز بیخیال شدم در این مدت تغییر محسوسی ندیدم جز یه چیز عادی که تا وقتی شکم می ری چون عظلات قوی تر میشن شکمت جمع تر میشه و احساس می کنی تو رفته .

oldsam

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من 17 سالمه 185 قد دارم استخون بندی خوبه و چهار شونه هستم 74 وزنم هست میخوام برم بدن سازی من در چند سال قبل هم که میرفتم 2-3 تا مشکل داشتم 1 زود خسته میشم هر چی هم مربی میگم میگه عادت میکنی 2 اینکه تاندم دسته زاشته من 5 ساله گیش کشیده و من وقتی وزنه میزنم احساس ضعف تو بدنم میکنم باید چیکار کنم (البته پیش دکتر نوروزی رفتم فیزیوتراپ باشگاه استقلال گفت عصب دستت در گیره )
در کل احساس ضعف در باشگاه زیاد می کنم باید چیکار کنم
بعد یه سوال دیگه من از کی باید مکمل بخورم چی بخورم چه مارکی بخورم از کجا بفهمم اصله اینی که میخورم
بعد اینکه من نمی خوام هیکلمو زیاد گنده کنم من دوست دارم هیکلم عضله ای بشه
میشه راهنمایی کنید

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز شما باید غذا زیاد بخوری ، خیلی زیاد ! قبل از باشگاه موز بخور 2 تا ببین چقدر زورت زیاد میشه ،مکمل برای سن شما هیچکس توصیه نمیکنه، اگر هم خیلی میخوای مکمل استفاده کنی فقط whey protein استفاده کن . یه نکته دیگه اینکه من هم که به سن و سال شما بودم خیلی زودتر خسته میشدم، سن بلوغی شما که این خیلی تاثیر میذاره ، تا میتونی مرغ و کربوهیدرات بخور . یه شبکه هم بهت معرفی می کنم رو یوتیوب برای مبتدی ها اطلاعات خیلی خوبی داره ، ویدئوهاشو دانلود کن با دقت ببین ( فارسی هست )
https://www.youtube.com/user/hassanak0
برای دستت هم ببین چه تمرین هایی به اون قسمت دستت آسیب وارد نمیکنه و فشار نمیاره، همون تمرینارو بزن، من خودمم مچ دستم مشکل داره، یه سری از تمریناتو نمیزنم به جاش یه تمرین دیگه می کنم ، مثلا پشت بازو با هالترو نمیرم، پشت بازو با دمبل میرم که فشار نمیاره به مچم ، اینو خودت باید پیدا کنی که چه تمرینی رو با چه تمرینی جایگزین کنی .

oldsam

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما باید غذا زیاد بخوری ، خیلی زیاد ! قبل از باشگاه موز بخور 2 تا ببین چقدر زورت زیاد میشه ،مکمل برای سن شما هیچکس توصیه نمیکنه، اگر هم خیلی میخوای مکمل استفاده کنی فقط whey protein استفاده کن . یه نکته دیگه اینکه من هم که به سن و سال شما بودم خیلی زودتر خسته میشدم، سن بلوغی شما که این خیلی تاثیر میذاره ، تا میتونی مرغ و کربوهیدرات بخور . یه شبکه هم بهت معرفی می کنم رو یوتیوب برای مبتدی ها اطلاعات خیلی خوبی داره ، ویدئوهاشو دانلود کن با دقت ببین ( فارسی هست )
https://www.youtube.com/user/hassanak0
برای دستت هم ببین چه تمرین هایی به اون قسمت دستت آسیب وارد نمیکنه و فشار نمیاره، همون تمرینارو بزن، من خودمم مچ دستم مشکل داره، یه سری از تمریناتو نمیزنم به جاش یه تمرین دیگه می کنم ، مثلا پشت بازو با هالترو نمیرم، پشت بازو با دمبل میرم که فشار نمیاره به مچم ، اینو خودت باید پیدا کنی که چه تمرینی رو با چه تمرینی جایگزین کنی .

خیلی ممنون
خوردن مکملو باید از چه سنی شروع کنم

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
در مورد دست که فقط می تونم بگم با همون فیزیوتراپ مشورت کن و هیچکس بهتر از اون نمی تونه کمکی بکنه

در کل احساس ضعف در باشگاه زیاد می کنم باید چیکار کنم
بعد یه سوال دیگه من از کی باید مکمل بخورم چی بخورم چه مارکی بخورم از کجا بفهمم اصله اینی که میخورم
اینجا اساتید زیاد هستن و پاسخ من رو پاسخ یک تازه کار حساب کن

من فکر می کنم بعد از یک کار سنگین بدنی، احساس ضعف امری عادیه
ولی هر چی مقاومت بدن کمتر باشه، زودتر خسته میشه و البته دیرتر ریکاور میشه

باید حرکات رو درست و معقول بزنید. هم روش صحیح رو یاد بگیرید و هم وزنه مناسب انتخاب کنید

از استراحت غافل نشید. حداقل 2 روز در هفته بزار بدن استراحت کنه. 3 روز چه بهتر

تغذیه مناسب خیلی مهمه. بر اساس آخرین یافته های پزشکی، سعی کنید از هر 5 دسته مواد غذایی در روز استفاده کنید
نان و سیب زمینی و هیدرات های کربن
میوه ها
سبزی ها
لبنیات
گوشتها و پروتئینها

مواد روغنی و شیرینی رو به حداقل برسونید (شیرینی ها و سرخ کردنی ها)

بعد اینکه من نمی خوام هیکلمو زیاد گنده کنم من دوست دارم هیکلم عضله ای بشه
میشه راهنمایی کنید
اگر 5 وعده معقول غذا بخورید، بدن سالم با فرم خوبی خواهید داشت
در خوردن خیلی اصرار نداشته باشید

oldsam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
در مورد دست که فقط می تونم بگم با همون فیزیوتراپ مشورت کن و هیچکس بهتر از اون نمی تونه کمکی بکنه

اینجا اساتید زیاد هستن و پاسخ من رو پاسخ یک تازه کار حساب کن

من فکر می کنم بعد از یک کار سنگین بدنی، احساس ضعف امری عادیه
ولی هر چی مقاومت بدن کمتر باشه، زودتر خسته میشه و البته دیرتر ریکاور میشه

باید حرکات رو درست و معقول بزنید. هم روش صحیح رو یاد بگیرید و هم وزنه مناسب انتخاب کنید

از استراحت غافل نشید. حداقل 2 روز در هفته بزار بدن استراحت کنه. 3 روز چه بهتر

تغذیه مناسب خیلی مهمه. بر اساس آخرین یافته های پزشکی، سعی کنید از هر 5 دسته مواد غذایی در روز استفاده کنید
نان و سیب زمینی و هیدرات های کربن
میوه ها
سبزی ها
لبنیات
گوشتها و پروتئینها

مواد روغنی و شیرینی رو به حداقل برسونید (شیرینی ها و سرخ کردنی ها)

اگر 5 وعده معقول غذا بخورید، بدن سالم با فرم خوبی خواهید داشت
در خوردن خیلی اصرار نداشته باشید

ممنونم

بالا