Morteza.ma
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 13
خیلی ممنون
خوردن مکملو باید از چه سنی شروع کنم
مکمل هایی که کراتین داره از 21 سالگی مصرف می کنند، اما وی پروتئین خالی اگه مصرف کنی الانم مشکلی نیست .
خیلی ممنون
خوردن مکملو باید از چه سنی شروع کنم
به تمرینش ادامه بده
سیستم تمرینی موثر هست ولی اینطور نیست که با انجام دادن 3 تا حرکت خاص بدن خشک بشه یا برعمس حجم بگیره
اگه میخواد خشک بشه(در حد 6 پک)،باید **** بگیره واسه کات کردن، که اون **** رو هم باید مربی که دانش داره نظر بده
اگه فقط میخواد خوش لباس بشه،روند تمرینیش رو ادامه بده،هوازی رو به تمرینش اضافه کنه،تعدادتکرار هاش در هر ست برسه به 15 12
امیدوارم موفق باشه
نرفته هنوز!هنوز باشگاه نرفته ؟
به مربی بگه ! ؟
اگر بتونی سطح شیب دار حدود 60 درجه پیدا کنی، دراز بکش و سرشونه بزنبا دمبل جفت 10 کیلو چه حرکاتی برای تقویت سرشونه میشه انجام داد؟
نحوه حرکات بگید
ممنون
بیشتر تغذیه مهمه تا تمرین!با سلام به همه دوستان من میخام که در مدت ۳ ماه شکم خودم را ۶ تیکه کنم ممکن است یه برنامه کار با شکم بدید
ممنوناگر بتونی سطح شیب دار حدود 60 درجه پیدا کنی، دراز بکش و سرشونه بزن
نداشتی هم روی صندلی انجام بده
من ایستاده نزدم. نمی دونم اصلا صحیح است یا خیر ولی خوب یکی از حالتهای ممکن اینه که جفت ببری بالای سر
دست صاف آوردن روبرو هم تک تک کمی برای سرشونه خوبه(البته مختص سرشونه نیست)
مشاهده پیوست 258147
با سلام و تشکر از این که پاسخ دادید من به نظر شما از چه تغذیه استفاده کنم ؟بیشتر تغذیه مهمه تا تمرین!
اگه اشتباه نکنم منظورتون قسمت بیرونی سینه است، اگه سینه اتون رشد کنه مطمئنا اون قسمت ها اولین جایی هست که رشد میکنه چون بیشترین فشار به اون قسمت وارد میشهممنون
برای عضلانی و پهن شدن قسمت کنار سینه زیر دست درست مثل باتیستا یا جان سنا با دمبل چه حرکاتی میشه انجام داد؟؟
سلام دوست عزیزسلام خدمت اساتید.
آقا ما اخرش نفهمیدیم بدنسازی باعث کوتاه شدن قد در افرادی که هنوز در سن رشد هستند میشه یا نه؟
بیزحمت فقط اساتید و اونایی که کارکردن جواب بدن.
تشکر.
سلامسلام خدمت اساتید.
آقا ما اخرش نفهمیدیم بدنسازی باعث کوتاه شدن قد در افرادی که هنوز در سن رشد هستند میشه یا نه؟
بیزحمت فقط اساتید و اونایی که کارکردن جواب بدن.
تشکر.