• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
شما بدرد همون معلم املا شدن میخوری نه بدنسازی
کوچولو توهنوز دمبل دست گرفتی،من خودم 3 تا برادر میشناسم 2 تاشون بسکت رفتن یکی بدنسازی،نمیدونم چرا برعکس حرف های تو وبهترین دکتر غددت این که بدنسازی رفت ازونا قدش کوتاهتره

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
یکی از دلایل چاقی در صورت و غبغب بقول شما استفاده از استروئید هستش . خشک کردن بدن از توده چربی و توده آب جمع شده متفاوت هست . البته دوستان و اساتید اهل فن بیشتر میتونن کمکتون کنن ولی پیشنهاد من این هست که با مربی باشگاهی که تجربه و دانش کافی داشته باشه بصورت حضوری مشورت داشته باشید . همچین یک متخصص تغذیه .

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
خوبه.دستت درد نکنه .
ولی یک سوال به نظرتون میشه رفت بدنسازی و روی پا ها کار کرد؟
این مشکل ایجاد نمیکنه و یا میتونه برای فوتسال مفید باشه؟

آره داداش.میونی بری.هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
من چندسال پیش بدنسازی کار میکردم.اون موقع استرویید و مکمل مصرف کردم والان چندین ساله کار نمیکنم . بدنم شل شده دوست دارم بدنم خشک بشه و حالت پفش بخوایه چطور کار کنم؟
صورتم چاق شده و غبغب بیرون اومده چطوراینها رو هم لاغرکنم ممنون

یه سوال دیگه تردمیل و دوچرخه قبل تمرین بزنم یا بعد ؟ قصدم از باشگاه حجم نیست میخوام بدنم رو خشک و عضله کنم و چربیهاش که اکثراهم تو شیکم و پهلوهست آب شه.

کلا استفاده از مکمل باعث رشد غیر طبیعی عضله میشه و اگر ورزش نکنی این حجمی که آوردی میخوابه و باعث از فرم در اومدن بدن بشه . به نظر من باید دوباره از همون مکمل ها استفاده کنی و دیگه ورزش رو ول نکنی چون باز روز از نو و روزی از نو پیش میاد .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
از دوستان کسی نیست جواب سوال من رو بده:(

روز هایی که بدنسازی نمیری اگه یوگا کار کنی باعث ریکاوری عضلات میشه و عضلات خودشون رو میسازند . قبل و بعد از بدنسازی ، حرکات کششی و یوگا برای گرم کردن و ریکاوری کردن بدن خیلی خوبه .

اگه علمت در مورد بدنسازی کمه میتونی مجله الکترونیکی علم و عضله رو که رایگان منتشر میشه بخونی .

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام آقا مهدی
خیلی وقته کبدم مشکل داره.یعنی کمی زردی گرفتم و خوب شدم.فکر کنم از کراتینی بود که پارسال خوردم!

سوالم اینه که میتونم دوره بر دارم؟خیلی میترسم!

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
کوچولو توهنوز دمبل دست گرفتی،من خودم 3 تا برادر میشناسم 2 تاشون بسکت رفتن یکی بدنسازی،نمیدونم چرا برعکس حرف های تو وبهترین دکتر غددت این که بدنسازی رفت ازونا قدش کوتاهتره

بحث با شما بی فایدس . چون ما علمی حرف میزنیم و شما دیمی . باشه you are right آقای عضله پا

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
Hi
دوستان در مورد مبحثی که در مورد آب خوردن بحث شد
سوالی براب من پیش اومد
من خودم در حین 1:30 زمانی که ورزش های هوازی به علاوه ورزش های سنگین ومدام و پیوسته انجام میدم
بدنم نیاز به آب به وجود نمیاد یعنی من اصلان آب نمی خورم (نمیدونم چه جوری بگم تشنم نمیشه)
حتی تا حدودا 1 ساعت بعد تمرین هم حس تشنگی ندارم هیچ نوشیدنی هم در این بین نمیخورم
نکته جالبش اینجاست که زیاد عرق هم میکنم
خب این الان یعنی چی؟ خوبه بده؟

دوستان عزیز به عنوان یه برادر کوچیک تر توصیه میکنم که حین تمرین مخصوصا بدن سازی بین هر ست یه قلپ آب بخوربد اینو با تجربه ی 14 سال کارم میکم چون نخوردن آب باعث صدمه رسوندن به عضله های و همچنین غلظت خون میشه و فشار برای قلب میاد البته 1 نکته که آب سرد نباشه چون خیلی خطرناکه

نکته ی بعدی خوردن شیر قبل از تمرین توصیه نمیشه چون باعث سستی بدن و بی حالی بدن میشه
نکته ی بعدی اینه که 15 دقیقه بعد از تمرین به اسم تایم طلایی معروفه جذب بدن فوقالعاده بالاس برای ریکاوری کردن شما میتونید از گلوتامین و پروتیین استفاده کنید یا طبیعیش میتونید سفیده ی تخم مرغ آب پز بخورید یا اگه طالب پروتیین بیشتری هستید سفیده ب تخم بلدرچین بخورید البته بنا به وزنتون و فشار تمرینتون

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
این بنده خدا یه سوالی پرسیده تا الانم جوابشو گرفته،تو دلایلتو و علمتو و بهترین دکتر غددتو واسه خودت نگهدار

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این بنده خدا یه سوالی پرسیده تا الانم جوابشو گرفته،تو دلایلتو و علمتو و بهترین دکتر غددتو واسه خودت نگهدار

ایشون سوال پرسیدن من علمی جواب دادم آقای مهدی کلمن هم علمی هم تجربی جواب دادن که خودشون استادی تو این رشتن . شما خودتو انداختی وسط آقای عضله پا

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
ایشون سوال پرسیدن من علمی جواب دادم آقای مهدی کلمن هم علمی هم تجربی جواب دادن که خودشون استادی تو این رشتن . شما خودتو انداختی وسط آقای عضله پا
1از خودت مایه بذار ،سراغ ... مردم نرو،2 من عضله پا...آدرس بده از جلو ببینی،3 تاپیک مردم جایی واسه عقده های تو و بهترین دکتر غددت نیست
کاری داشتی آدرستو بذار تموم..............

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
1از خودت مایه بذار ،سراغ ... مردم نرو،2 من عضله پا...آدرس بده از جلو ببینی،3 تاپیک مردم جایی واسه عقده های تو و بهترین دکتر غددت نیست
کاری داشتی آدرستو بذار تموم..............

نور-میدان امام حسین ...
پ.ن : اینم آدرس اومدی پخ بده جناب عضله پا

wex 360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دقت کردین هر چیزی را برای انسان منع می کنند انسان برای رسیدن به آن حریص تر می شود؟ یعنی اگر مشروب مصرف نکنید دنیایتان به پایان می رسد؟یک در هزار هم اگر در آن فایده ای باشد خود خالق ما و پروردگار کل جهان آن را منع کرده مطمین باشید که خداوند هیچ بدی و ضرری را برای بنده اش نمی خواهد .به امید سربلندی و خوشنودی شما دوستان و بزرگواران.

eslamenab1357

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقر این پست هایی که نوشتین در مورد موضوع تاپیکه،نمیدونم چرا ما پستی مینویسیم سریع حذف میشه ولی اینجا.....
مگه مجبوری بری بدنسازی
بدنسازی بخصوص حرکات پا رو قد تاثیر میذاره

eslamenab1357

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به عوامل زیادی داره دادا،حجم خشک میخوای یا .........سنگین ورزش میکنی یا در حد فیتنس....

بالا