AloneKing
Registered User
- نوشتهها
- 1,810
- لایکها
- 996
با سواد تو اول قد رو درست بنویس (قد نه غد)،دکتر غدد چه مزخرفاتیه از خودت ساختی،چیزی که با چشام دارم میبینم اینه
شما بدرد همون معلم املا شدن میخوری نه بدنسازی
با سواد تو اول قد رو درست بنویس (قد نه غد)،دکتر غدد چه مزخرفاتیه از خودت ساختی،چیزی که با چشام دارم میبینم اینه
کوچولو توهنوز دمبل دست گرفتی،من خودم 3 تا برادر میشناسم 2 تاشون بسکت رفتن یکی بدنسازی،نمیدونم چرا برعکس حرف های تو وبهترین دکتر غددت این که بدنسازی رفت ازونا قدش کوتاهترهشما بدرد همون معلم املا شدن میخوری نه بدنسازی
خوبه.دستت درد نکنه .
ولی یک سوال به نظرتون میشه رفت بدنسازی و روی پا ها کار کرد؟
این مشکل ایجاد نمیکنه و یا میتونه برای فوتسال مفید باشه؟
من چندسال پیش بدنسازی کار میکردم.اون موقع استرویید و مکمل مصرف کردم والان چندین ساله کار نمیکنم . بدنم شل شده دوست دارم بدنم خشک بشه و حالت پفش بخوایه چطور کار کنم؟
صورتم چاق شده و غبغب بیرون اومده چطوراینها رو هم لاغرکنم ممنون
یه سوال دیگه تردمیل و دوچرخه قبل تمرین بزنم یا بعد ؟ قصدم از باشگاه حجم نیست میخوام بدنم رو خشک و عضله کنم و چربیهاش که اکثراهم تو شیکم و پهلوهست آب شه.
از دوستان کسی نیست جواب سوال من رو بده![]()
کوچولو توهنوز دمبل دست گرفتی،من خودم 3 تا برادر میشناسم 2 تاشون بسکت رفتن یکی بدنسازی،نمیدونم چرا برعکس حرف های تو وبهترین دکتر غددت این که بدنسازی رفت ازونا قدش کوتاهتره
Hi
دوستان در مورد مبحثی که در مورد آب خوردن بحث شد
سوالی براب من پیش اومد
من خودم در حین 1:30 زمانی که ورزش های هوازی به علاوه ورزش های سنگین ومدام و پیوسته انجام میدم
بدنم نیاز به آب به وجود نمیاد یعنی من اصلان آب نمی خورم (نمیدونم چه جوری بگم تشنم نمیشه)
حتی تا حدودا 1 ساعت بعد تمرین هم حس تشنگی ندارم هیچ نوشیدنی هم در این بین نمیخورم
نکته جالبش اینجاست که زیاد عرق هم میکنم
خب این الان یعنی چی؟ خوبه بده؟
بسه ، درتو بذار علمی چیزی بیرون نده،:thumbsdow:thumbsdowبحث با شما بی فایدس . چون ما علمی حرف میزنیم و شما دیمی . باشه you are right آقای عضله پا
این بنده خدا یه سوالی پرسیده تا الانم جوابشو گرفته،تو دلایلتو و علمتو و بهترین دکتر غددتو واسه خودت نگهدار
1از خودت مایه بذار ،سراغ ... مردم نرو،2 من عضله پا...آدرس بده از جلو ببینی،3 تاپیک مردم جایی واسه عقده های تو و بهترین دکتر غددت نیستایشون سوال پرسیدن من علمی جواب دادم آقای مهدی کلمن هم علمی هم تجربی جواب دادن که خودشون استادی تو این رشتن . شما خودتو انداختی وسط آقای عضله پا
1از خودت مایه بذار ،سراغ ... مردم نرو،2 من عضله پا...آدرس بده از جلو ببینی،3 تاپیک مردم جایی واسه عقده های تو و بهترین دکتر غددت نیست
کاری داشتی آدرستو بذار تموم..............
جیگر حتما،یکی تو یکی بهترین دکتر غددت رو بببینم،کار دیگه یهو دیدی....نور-میدان امام حسین ...
پ.ن : اینم آدرس اومدی پخ بده جناب عضله پا
تایید میشهاگه سبک کار کنی خیر