• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنظرم همزمان : بدن را سفت کنید و حرکات کششی انجام بدین . موقع پیاده روی عضله شکمتونو سفت کنید و راه برید . تاثیر داره .

تا حدودی چربی آب میشه

یاعلی...

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش سلام -- فقط بگم که همونطور شروع به ورزش میکنی کم کم همونطورم در آخر به پایان برسون -- این کمک میکنه تا قلب اذیت نشه . کم کم که شروع میکنید / کم کم هم با حرکاتی آرام تمام کنید در آخر ..

یا علی..:eek:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خداوکیلی اگه علمت رو بیشتر کنی اثر تمرین بدون مصرف فوق العاده ست..

یکم در مورد برنامه های غذایی و برنامه های ورزشی در مورد تیپ بدنیت آمار بگیر.. بشون عمل کن ..نتیجه تمرینت رو 10 برابر میکنه!!

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه قرص میخورید برای لا غری زیاد نخورید که مثلا فکر کنید بیشتر لاغر میشید! (نه) اینطور نیست -با این کار کبدتون اذیت میشه .

یا علی...

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام - یه درخواستی دارم --- هرکی میتونه تو کامپیوترش یه txt یا یه پوشه یا هرچیزی حالا میخواد تغیر نام بده یا

هرچیزی / فقط با نام
con باشه بسازه -- اگه تونستید!!!!!

>>((اگه میشه یکی بگه چرا نمیشه - خصوصی))<<

یا علی---بای
__ _____________ _______________ __________________ ________________ ______________ ________ ___

zhak

Registered User
لایک‌ها
5
اگر میخای بسوزونی تا بدنت تراشیده بشه باید بیش از اونی که به بدنت کالری می رسه بسوزونی . یعنی حد اقل روزی یک تا دوساعت ورزش مداوم هوازی ، یا همون ایروبیک و چه بهتر که دویدن مداوم صبحها و یا شبها و استخر هم مکملش باشن.
خوردن مکمل ها معمولا برای افزایش وزن و حجم و عضله سازی استفاده میشن...بغیر از یک سری از داروها و مکملها که خاصیت بالا بردن سوخت و ساز در بدن و اصطلاحا چربی سوزی دارن. حتما اگر خاستی چیزی بخوری یا دارو مصرف کنی با نظر پزشک تغذیه یا داخلی اینکارو انجام بده چون معمولا اثرات یک سری از این مکملا و داروها طولانی مدت میمونه.و ممکنه پشیمون بشی.

zhak

Registered User
لایک‌ها
5
امیدوارم کسی از من ناراحت نشه
من خاک پای همه ورزشکارا هستم ولی بعضی از نظر ها خیلی اشتباه
"ویتامین سی اثر کراتین رو خنثی میکن" ؟!!! رو چه اصلی اینو میفرمایید؟ اگه دوست داشتین چند تا مکمل بهتون معرفی میکنم که توش هم کراتین داره هم ویتامین سی
یا "
سیب زمینی و تخم مرغ قبل باشگاه بیشتر تاثیر داره .بعد باشگاه بخوری شکم میاری" نه تنها علمی ، حتی تجربی هم نیست
"
فقط چند قلپ در 1 ساعت حضور در باشگاه" ؟!!! چرا فقط چند قلپ؟ میزان آب مصرفی حین تمرین به شرایط دما وزن شما و ... داره. معمولا توصیه میشه هر 15 دقیقه یک فنجان آب بنوشید که البته اگه تمرین پر فشار باشه باید اب بیشتری مصرف بشه
غیر از اون باید در شبانه روز ورزشکار بیشتر از افراد عادی اب مصرف کنه
Low end of range= Body weight (lbs) x 0.5 = (ounces of fluid/day)
High end of range=Body weight (lbs) x 1 = (ounces of fluid/day)
به عنوان مثال در یک روز یک ورزشکار با 68 کیلو وزن باید بین 2 تا 4 لیتر آب بنوشه
من چندین سال ورزش میکردم. ولی وقتی به صورت علمی و در کلاس های اصول تغذیه و ... میرفتم متوجه میشدم چند سال بوده که داشتم اشتباه میکردم. بدن سازی مثل همه ورزش ها یک علم هست و ممکنه کسی که سال هاست داره تمرین میکنه و بدن زیبایی داره خیلی از حرفاش درست نباشه
کاملا موافقم.

myblacksky

Registered User
لایک‌ها
12
غذایی که قند از دیت رفته بدن رو خیلی سریع جبران کنه
حتی شده یه لیوان اب قند بعد از تمرین
اب انگور حاوی قندی هست که جذب کراتین رو زیاد میکنه

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
اولی برای خسته نشدن و کوفته نشدن عضله ها در حین تمرین
دومی چربی سوزی
سومی عضله سازی
بعضی از چیزاشو من متوجه نمیشم چی هستن اگه کسی فهمید مارم در جریان بزاره :lol:

سلام ، ردیف اول از سمت چپ ی نوع ماست میوه ای هست که خیلی خوشمزه نمیدونم تو ایران باشه یا نه کنارش به کیک برنجی شبیه به رایس کیک معروفه . ردیف دوم سمته راستیه کره بادام زمینی هستش . ردیف آخر سمت چپ هوموس از نخود درست میشه و سمت راستی هم پارج هستش

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کراتین وقتی که زیاد باشه کلیه ها اذیت میشن --- من یمدت کلیه هام زیاد کراتین تولید میکردن .. تو جواب آزمایشم زیاد بود - لاغر هم میشه آدم (زیادش)

parvizi2013

Registered User
لایک‌ها
6
حرف های شما درسته دوست عزیز
اما بازهم بدنسازی باعث کاهش قد میشه حتی من کسایی رو دیدم که اصولی هم کار کردن
شما حتی اگه از مربی های بدنسازی هم سوال کنین بازهم میگن که روی قد تاثیر داره به ویژه حرکات پا
باقیه خرکات زیاد تاثیری نداره

موفق باشید

تو کشور ما به پاور لیفتینگ و پرورش اندام و بدن سازی می گن بدن سازی ! تو باشگاه ها اکثرن فکر می کنن این سه یکی هستند
اسکات مخصوص پاور لیفتینگه و پرس پا برای پرورش اندام !

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من از 14 سالگی تا 17 سالگی بدن سازی کار کردم(اکثرا حرکات مریبوط به پاور).بعدا به دلایلی گذاشتم کنار.
ببین اگه کسی بهت گفت با ورزش یا بدنسازی قدت کوتاه میشه بزن تو گوشش.
یه سری ها هیچی نمیدونن.
طرف دمبل از نزدیک ندیده و فقط طبق شنیده هاش میگه قدت کوتاه میشه.
شما از هر مربی باسابقه ای بپرسی بهت این جمله رو میگه:
نه تنها قدت رو کوتاه نمیکنه بلکه اگه حرکات مربوط به پا رو اصولی بزنی خیلی هم تو رشد قدی موثره.
یه چیزی رم از من به یاد داشته باش.
تو باشگاه بدنسازی سعی کن از خوبای باشگاه سوال کنی و ازشون یاد بگیری ولی به بقیه توجه نکن چون تو ایران متاسفانه هر کسی خودشو تو این کار گنده میدونه.
موفق باشی ;)

Last edited:

foadderis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم که حرکات کششی یوگا در بدنسازی تاثیر مثبت می گذاره؟
مثلا من روزهای استراحتم که باشگاه نمیرم اگه یک سری حرکات کششی یوگا که باعث کشش عضلات میشود رو انجام بدم برای رکاوری عضلات یا چیز های دیگر خوبه؟
اگر تاثیر داره میشه بگویید که دیگه چه تاثرات مثبتی بر روی من که بدنسازی میرم داره؟
اینو بگم که تا حالا یوگا کار نکردم ولی بدنم انعطاف پذیری خوبی برای حرکات کششی دارد
متشکرم

CPU100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
میگن از کراتین استفاده کنی و بعد دیگه نکنی باعث میشه گوشت های بدنت افتاده بشن درسته ؟
سپاس :happy:

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
چه ورزش ها یا حرکاتی برای بدنسازی در فوتبال یا فوتسال مفید است

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
میگن از کراتین استفاده کنی و بعد دیگه نکنی باعث میشه گوشت های بدنت افتاده بشن درسته ؟

عزیز کی همچین حرفی زده من الان ٣ ساله که از کراتین استفاده میکنم و طرز صحیح مصرفش هم این هست که شما سایکل کنید به این معنا که پس از پایان هر دوره مکملی شما بهاصطلاح علمی برک یا استراحت بدید به کلیهاتون و بعد از ٤ تا ٥ هفته دوباره شروع کنید چون بدن شما هم به طور طبیعی کراتین تولید میکنه و همچنین در بعضی از مواد غذایی از قبیل ماهی کراتین وجود داره .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

سلام

این حرف رو کی زده .آخه کراتین چیه که بخواد گوشت بدنتو افتاده تر کنه :D

شاید منظورش هورمون های استروییدی و نیستروییدی بوده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام..
میگم جواد پور محمد عليان رو میشناسید؟
قهرمانی دوم کشوری 100 کیلو امسال شد!!
اگه میشناسیدش..چقدر توی ایران برو داره؟

پ ن : باشگاهش پیش خونمونه :)

foadderis

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم که حرکات کششی یوگا در بدنسازی تاثیر مثبت می گذاره؟
مثلا من روزهای استراحتم که باشگاه نمیرم اگه یک سری حرکات کششی یوگا که باعث کشش عضلات میشود رو انجام بدم برای رکاوری عضلات یا چیز های دیگر خوبه؟
اگر تاثیر داره میشه بگویید که دیگه چه تاثرات مثبتی بر روی من که بدنسازی میرم داره؟
اینو بگم که تا حالا یوگا کار نکردم ولی بدنم انعطاف پذیری خوبی برای حرکات کششی دارد
متشکرم
از دوستان کسی نیست جواب سوال من رو بده:(

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
من می خوام بدن ساز بشم!چه کنم؟ صفر کیلومتر

بالا