• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
ما عکسی نیستین خواستی بیا از نزدیک ببین کاره دیگه یهو دیدی.......

ما که سعادت نداریم حضوری خدمت برسیم ولی اطرافیانتونو از این نعمت بی بهره نذارین ;)

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
تو که مربی هستی بگو ما بگیریم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بدنسازی رابطه مستقیمی با آب داره
هر چی بیشتر با وزنه تمرین کنید بیشتر آب میرید .
اصلا به همین دلیل میگن یک بدنساز باید مقدار آب بیشتری نسبت به یک آدم معمولی بنوشه .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362

SXR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما برو این سوالت رو از یک پزشک متخصص غدد بپرس ... ، وگرنه اینجا هرکی هرجوابی میده ... .

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.کسانی که تخصص دارن تو مکمل میشه کمکم کنید.من هرچی دراز نشست میرم پرس سینه میزنم بدنم تراشیده نمیشه.سینهام قشنگ نمیشن.مربی که میگه گلوتامین کراتین و وی پروتیین بخر بخور.میشه بگین گلوتامی چیکار میکته؟و چه مکملهایی واقعا واس من مناسبه؟عوارضاشم بگید بهم

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
تاییییید من یکی از دوستامو به عینه دیدم داشت میرفت باشگاه قدش 190 بود بعد یه سال دیدمش شده بود 170 همشم به خاطر این بدنسازی غیر اصولی

بابا نگید این حرفا رو!!!!!!!!!!!!!
شما 1 سال تموم اسکات بزنی عمرا 20 سانت که هیچی 5 سانتم کم نمی کنی
این قصه کوتاه شدن قد رو یکم بد تعریف کردن انگار
بعضی از حرکتها اگر اشتباه زده بشه یکم (خیلی کم) جلوی رشد قد رو می گیره,اگه درست زده بشه که کلا هیچی
ولی قدی که رشد کرده که دیگه کوتاه نمیشه :blink:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

والا بعضی از پست ها رو خوندم خندم گرفت

کوتاه شدن قد یا سوختن :D همه چرت و پرت

اگه به گفته بعضی آقایون بود من الان باید 1 متر میشدم

10 ساله دارم بدنسازی کار میکنم الان قدم هم 183 هست .

یه فرد معمولی تا 24 الی 26 سال رشد داره و بعد اون صفحه استخوان رشد بسته میشه و دیگه رشدی در کار نیست

حالا من هر هفته 2 بار میرم زیر اسکوات 260 کیلویی ست ها رو میزنم اگه به گفته شما بود من الان باید نیم متر قدم بود :D

بابا برین ورزش کنید این حرفا رو بیخیال

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام

والا بعضی از پست ها رو خوندم خندم گرفت

کوتاه شدن قد یا سوختن :D همه چرت و پرت

اگه به گفته بعضی آقایون بود من الان باید 1 متر میشدم

10 ساله دارم بدنسازی کار میکنم الان قدم هم 183 هست .

یه فرد معمولی تا 24 الی 26 سال رشد داره و بعد اون صفحه استخوان رشد بسته میشه و دیگه رشدی در کار نیست

حالا من هر هفته 2 بار میرم زیر اسکوات 260 کیلویی ست ها رو میزنم اگه به گفته شما بود من الان باید نیم متر قدم بود :D

بابا برین ورزش کنید این حرفا رو بیخیال

درود مهدی جان
حرف های شما تایید میشه ولی خب وقتی ادم در سن رشد هست که نباید حرکات پا کار کنه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
درود مهدی جان
حرف های شما تایید میشه ولی خب وقتی ادم در سن رشد هست که نباید حرکات پا کار کنه

درود عزیزم

خب من از خودم مثال زدم

بنده تو سن 14سالگی این ورزش رو شروع کردم .درست موقعی که بدن بنده در حال رشد بود

وتا الان که 24 سالمه . 183 قد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من مظورم اینه که وقتی تو سن رشد باشی نباید حرکات پا رو سنگین کار کنی
ینی این گفته هم درست نیس:(

SXR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بابا این حرف ها چیه واقعا ؟
بخور بره ... :D .
اما جدی ، بنظرم این سوال رو بهتره تو انجمنی که ربطی به پزشکی یا ورزش داره باید بپرسی .
ولی کلا هر چیزی زیادیش خوب نیست ...

SXR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست گرامی اولا شما روی چه حسابی به ufc می گید ورزش؟! :)
2 تا آدم رو می ندازند توی یک قفس تا جایی که راه داره تا سرحد مرگ همدیگه رو بزنند و به قول شما ناقص کنند تا عده ای سود کلانی از شرط بندی هاشون داشته باشند

دوما اصل ورزش های رزمی بر پایه احترام بسیار زیاد هستش,اون احترامی که به شما یاد دادند اول مسابقات به حریفتون بذارید به نظر میاد دلیلی داره,حتی زمین ورزش هم محترم شمرده میشه!!!

بعد از همه این حرف ها کاملا از روی صحبت های شما میشه فهمید که چه چیزی در مرامتون هست و چه چیزی نیست!

ورزشکار حرفه ای و کسی که برای اصول ورزشی که سلامت و رقابت هستش ورزش می کنه هرگز برتری رو با کتک زدن فلانی و بمانی تعریف نمی کنه
این برای ورزشکار خیلی زشت هست که بگه چون ما می تونیم فلانی رو داخل رینگ له کنیم پس ما خیلی ورزشکاریم,نخیر اگر به گردن کلفتی باشه که کرگدن از همه گردن کلفت تر هستش!

بنده پارسال سوار یه تاکسی شدم و با یه آقایی جرو بحثمون شد و کار داشت به دعوا می کشید,که با کوتاه اومدن ایشون و رفتار دوستانشون قضیه ختم به خیر شد و یجورایی دوست شدیم
بعدا متوجه شدم ایشون یکی از قهرمانان خیلی معروف ورزش های رزمی ما هستند که کافی بود اراده کنند تا دربوداغون بشم!
از طرفی ورزشکارهای زیبایی اندامی رو دیدم که با وجود بدن فیزیکی و بسیار بزرگ چقدر دوستانه و با احترام برخورد می کردند در مقابل حرف زور دیگران

در مورد این هم که فرمودید همه باید از بدنسازی دوری کنند این حرف کاملا یک صحبت آماتوری هستش
تمام ورزش های دنیا بدنسازی رو در خودشون دارند و تمام ورزشکارهای مطرح دنیا قسمتی از ورزششون رو به همین بدنسازی با وزنه اختصاص میدند و الان دیگه یجورایی ورزش پایه حساب میشه,حالا اینکه شما از افرادی که هیکلشون از شما بزرگتره خوشتون نمیاد بحث دیگریست که از حوصله این تاپیک خارج هستش
کاملا تایید میشه ،
در ضمن دوستی که تاپیک شروع کرده ، بهتره اول وزن ــش رو بیاره رو حد استاندارد بعد بره بدن سازی ... .

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنظر من بدنسازی در سن پایین اصلا خوب نیست چون : جلوی رشد استخوان ها رو میگیره و نمیذاره تا قد به خوبی رشد کنه مگر اینکه استخوان های کلفتی داشته باشه آدم و .

به هر حال من نظرمو گفتم ---یکی از دوستانم از کوچیکی رفت بسکتبال و قدش هم از من کوتاهتر بود و بعد چند سال که بسکتبال کار میکرد الان 30 سانت از من بلند تره .

آدم میتونه به رشد خودش حالت بده ..

یا علی ... خداحافظ

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من کسانی رو سراغ دارم که اینکارو انجام دادن اما سنکوب کرد و قلبش واستاد و آب توی ریه هاش جمع شد ---داداش اینکارو نکن:(

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش --- هرچی میخوای بخوری با نظر پزشک بخور --- زیاد نخور که کبد بدنت خیلی خیلی اذیت میشه .

مراقب خودت باش

بالا