• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
وزن؟
قد؟
سن؟

gt3333

Registered User
لایک‌ها
2
من چندسال پیش بدنسازی کار میکردم.اون موقع استرویید و مکمل مصرف کردم والان چندین ساله کار نمیکنم . بدنم شل شده دوست دارم بدنم خشک بشه و حالت پفش بخوایه چطور کار کنم؟
صورتم چاق شده و غبغب بیرون اومده چطوراینها رو هم لاغرکنم ممنون

یه سوال دیگه تردمیل و دوچرخه قبل تمرین بزنم یا بعد ؟ قصدم از باشگاه حجم نیست میخوام بدنم رو خشک و عضله کنم و چربیهاش که اکثراهم تو شیکم و پهلوهست آب شه.

cowboy1

Registered User
لایک‌ها
11
حرکت مسگری چه تاثیری رو بدن داره داداش ؟

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
آخه شما فوتبالی هستین یا فوتسالی؟؟؟؟؟
فوتبال با فوتسال کلی فرق داره.اگه فوتبالی هستین باید قدرتی کار کنین.اگه فوتسالین باید حرکات سرعتی و عکس العملی سریع کار کنین.حالا هر کدوم هستین بگین تا براتون بگم.

cowboy1

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان بهترین وسیله ای که میتونم بگیرم تا حدود 200 تومن چیه؟
برای روز تولد پدرم میخوام بگیرم چون چاقی شکمی داره البته تو خونه دمبل و میل و هالتر و...ره ولی خیلی کار نمیکنه میخوام یه دستگاهی چیزی بگیرم که همون پای tv بتونه کار کنه و بهترین تاثیرو داشته باشه تو سوختن چربی
دوچرخه ثابت یا این دستگاههای درازو نشست (تن ارا بود اسمش دیگه!) کدوما بهتره؟

کارت درسته داداش که به فکر پدرتی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
برای فوتبال شما دو ماه قبل از شروع مسابقات میتونی با اسکات - هاگ - پرس پا - ددلیفت - لانگز به اضافه ساق رو شروع کنی
و کم کم از هفته دوم بدنسازی جلو پا ماشین و پشت پا ماشین - خیاط پا رو هم اضافه میکنی
و 25 روز مونده به مسابقات دیگه وزنه میزاری کنار و فقط هوازی کار میکنی

pofak namaki

Registered User
لایک‌ها
4
تا جایی که میدونم شراب برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی خوبه! البته اینارو کفار میگن که جوونارو از راه بدر و جهنمی کنن! :happy:
مصرف یک لیوان درروز میتونه به افزایش HDLکمک کنه که واسه کاهش کلسترول مفیده.اما ازطرفی میتونه باعث اثرات مخربی روی کبد بشه مثل سیروز کبدی یا کبدچرب...
واسه اطلاعات بیشترمیتونید به پاتولوژی رابینز بخش بیماریهای محیطی مراجعه کنید...
بخاطرهمینه خدا گفته مشروب ضررش از سودش بیشتره...

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
هر کی میگه ... میخوره من برای کوتاهی قدم رفتم پیش بهترین دکتر غدد تهران واسم بدنسازی و حرکات پا تجویز کرد

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
من بیشتر فوتسال بازی میکنم
پس اگه برای فوتسال کار میکنی باید اینکارا رو انجام بدی.
توی سالن مانع بزار.به فاصله 10 متری.بعد با سرعت زیاد همراه با توپ هر 20بار پشت سرهم برو و بیا و دراز نشست 10 مرتبه انجام بده.اینکار رو 5 بار انجام بده.
از پله ها با سرعت زیاد به مدت 3 دقیقه برو بالا برو پایین.بدون مکث.یک دقیقه استراحت میکنی دومذتبه انجام میدی.سه بار
دو مانع به فاصله 5 متری بزار و با سرعت تمام میدوی و دستت رو به زمین میزاری و بر میگردی.سه بار
همه اینها علاوه بر اینکه قدرتی هستند روی سرعتی هم کار میشه تا چالاک باشی.
اگه خواستی باز هم برات میگم.
چون خودم هر سه تاشون رو کار کردم.فوتبال - فوتسال و الان هم که ساحلی ام.

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
خوبه.دستت درد نکنه .
ولی یک سوال به نظرتون میشه رفت بدنسازی و روی پا ها کار کرد؟
این مشکل ایجاد نمیکنه و یا میتونه برای فوتسال مفید باشه؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خوبه.دستت درد نکنه .
ولی یک سوال به نظرتون میشه رفت بدنسازی و روی پا ها کار کرد؟
این مشکل ایجاد نمیکنه و یا میتونه برای فوتسال مفید باشه؟

درود
من خودم فوتسال زیاد بازی میکنم فک نمیکنم که مشکلی ایجاد کنه اتفاقا حرکات پا برای فوتسال خوبه

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
تربیت داشته باش،اگه این جوریه باید جایه بسکتبالیست و بدنساز عوض بشه!:puke:
Why are most bodybuilders short? | Answerbag

شما اول دو تا دکتر غدد برو بعد بیا اینجا نظر بده . همین بسکتبالم تاثیر زیادی تو غد نداره شاید یکم داشته باشه ولی نه اوقد که بعضیا فک میکنن . الانم که میبینین بیشتر بسکتبالیستا قدشون بلنده بخاطر اینه که تو این ورزش هرکی قدش بلندتر باشه پیشرفت میکنه و بیشتر قد کوتاها دربرابر اینا به چشم نمیان درواقع اینا بخاطر این که قدشون بلنده تو بسکتبال پیشرفت کردن نه اینکه بخاطر بسکتبال قدشون بلند شده باشه

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
درود عزیزم

خب من از خودم مثال زدم

بنده تو سن 14سالگی این ورزش رو شروع کردم .درست موقعی که بدن بنده در حال رشد بود

وتا الان که 24 سالمه . 183 قد

موافقم . واقعا یه سری میان نظر میدن که آدم شک میکنه اینا دارن تو 2013 زندگی میکنن :puke:

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
شما اول دو تا دکتر غدد برو بعد بیا اینجا نظر بده . همین بسکتبالم تاثیر زیادی تو غد نداره شاید یکم داشته باشه ولی نه اوقد که بعضیا فک میکنن . الانم که میبینین بیشتر بسکتبالیستا قدشون بلنده بخاطر اینه که تو این ورزش هرکی قدش بلندتر باشه پیشرفت میکنه و بیشتر قد کوتاها دربرابر اینا به چشم نمیان درواقع اینا بخاطر این که قدشون بلنده تو بسکتبال پیشرفت کردن نه اینکه بخاطر بسکتبال قدشون بلند شده باشه
با سواد تو اول قد رو درست بنویس (قد نه غد)،دکتر غدد چه مزخرفاتیه از خودت ساختی،چیزی که با چشام دارم میبینم اینه

بالا