- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
وزن؟
قد؟
سن؟
قد؟
سن؟
تمرینات ویژه فوتبال( بدنسازی) - برنامه تمرینات با وزنهچه ورزش ها یا حرکاتی برای بدنسازی در فوتبال یا فوتسال مفید است
دوستان بهترین وسیله ای که میتونم بگیرم تا حدود 200 تومن چیه؟
برای روز تولد پدرم میخوام بگیرم چون چاقی شکمی داره البته تو خونه دمبل و میل و هالتر و...ره ولی خیلی کار نمیکنه میخوام یه دستگاهی چیزی بگیرم که همون پای tv بتونه کار کنه و بهترین تاثیرو داشته باشه تو سوختن چربی
دوچرخه ثابت یا این دستگاههای درازو نشست (تن ارا بود اسمش دیگه!) کدوما بهتره؟
مصرف یک لیوان درروز میتونه به افزایش HDLکمک کنه که واسه کاهش کلسترول مفیده.اما ازطرفی میتونه باعث اثرات مخربی روی کبد بشه مثل سیروز کبدی یا کبدچرب...تا جایی که میدونم شراب برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی خوبه! البته اینارو کفار میگن که جوونارو از راه بدر و جهنمی کنن! :happy:
پس اگه برای فوتسال کار میکنی باید اینکارا رو انجام بدی.من بیشتر فوتسال بازی میکنم
خوبه.دستت درد نکنه .
ولی یک سوال به نظرتون میشه رفت بدنسازی و روی پا ها کار کرد؟
این مشکل ایجاد نمیکنه و یا میتونه برای فوتسال مفید باشه؟
تربیت داشته باش،اگه این جوریه باید جایه بسکتبالیست و بدنساز عوض بشه!uke:
Why are most bodybuilders short? | Answerbag
درود عزیزم
خب من از خودم مثال زدم
بنده تو سن 14سالگی این ورزش رو شروع کردم .درست موقعی که بدن بنده در حال رشد بود
وتا الان که 24 سالمه . 183 قد
با سواد تو اول قد رو درست بنویس (قد نه غد)،دکتر غدد چه مزخرفاتیه از خودت ساختی،چیزی که با چشام دارم میبینم اینهشما اول دو تا دکتر غدد برو بعد بیا اینجا نظر بده . همین بسکتبالم تاثیر زیادی تو غد نداره شاید یکم داشته باشه ولی نه اوقد که بعضیا فک میکنن . الانم که میبینین بیشتر بسکتبالیستا قدشون بلنده بخاطر اینه که تو این ورزش هرکی قدش بلندتر باشه پیشرفت میکنه و بیشتر قد کوتاها دربرابر اینا به چشم نمیان درواقع اینا بخاطر این که قدشون بلنده تو بسکتبال پیشرفت کردن نه اینکه بخاطر بسکتبال قدشون بلند شده باشه