• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
بعضی ار دوستان میگن اگ باکیفیت باشه اشکال نداره باید بگم زهی خیال باطل.
اشخاص الکلی با مصرف الکل انرا مستقيماً وارد خون خود می‌کنند و چون بدن برای بيرون ريختن الکل تجزيه و تحليل نمی‌تواند انجام دهد مجبور است از 3 طريق اين سم خطرناک را از بدن بيرون بريزد. 1) از طريق ادرار 2) از طريق عرق کردن شخص الکلی 3) از طريق تنفس. برای همين موضوع است تا موقعی که الکل از بدن دفع نشده باشد دهان شخص بوی الکل خواهد داد. افرادی هستند که می‌گويند ما مصرف می‌کنيم اما کم می‌خوريم ولی غافل‌اند از اينکه همين کم‌کم خوردن نيز ختم به افراط در می‌ خواری می‌شود بخاطر اينکه کسانی که الکل می‌نوشند حتی اندک‌اندک به مرور زمان دچار کمبود پتاسيم می‌شوند و اين کمبود پتاسيم در بدن است که افراد را مجبور به افراط در می خواری می‌کند. بنابراين اگر به لحاظی زمانی به موضوع بنگريم قطره‌قطره جمع گردد وانگهی دريا شود. الکل باعث تسريع گردش خون می‌شود و اين خاصيت الکل به نظر خيلی خوب است. اگر در کنار آن اثرات مخرب‌تری نداشته باشد ولی متأسفانه دارد و آن اينکه وقتی سرعت گردش خون زياد می‌شود سوخت بيشتری نيز در بدن مصرف و ذخاير بدن در همان لحظه يکبار گرفته می‌شود و شخص الکلی دچار تشنگی و گرسنگی کاذب می‌شود و ميل دارد که فقط بخورد و بنوشد. ولی هنگامی که الکل از بدنش دفع می‌شود و سرعت گردش خون پايين می‌آيد نوعی رخوت و سستی بدنش را نيز فرامی‌گيرد و اين سستی و بی‌حالی تحريکی می‌شود برای مصرف دوباره مشروبات الکلی توسط فرد الکلی و او ميل به خوردن شراب پيدا می‌کند. و اينست که مضرات آن بيشتر از منفعت آن است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
مسلما دائم الخمر بودن یا زیاد مصرف کردن نتایج اسف باری داره هم تو روحیه هم سلامتی افراد

بیمارانی که رگ های قلبشون میگیره و جراحی میکنن طبق دستور پزشک مصرف میکنند البته همون ته استکان

یا مردمی که در مناطق سردسیر زندگی میکنند برای فرار از سرما

یا کلا کوه نوردان برای منجمد نشدن همراه خودشون کنیاک دارند یا به همراه سگ های نجات فرستاده میشه

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
سلام
ببینید اینکه میگن بدنسازی بده یا خوبه به نظر هرکی یه جور میاد هرکسی هم نمیتونه جای یکی دیگه باشه مثلا شما همدیگرو با اینو ان مقایسه میکنید ارزش این کارو نداره ارزش به عمل نه به حرف
شما میگید دوری کن یا هرچی دیگه
من خودم از 10 سالگی میرفتم الان 4 ساله میرم قدم هم نسوخته رشدم هم تقریبا دو برابره این که میگن نرو بدنت میسوزه منظورشون این نیست که قدتون میمونه یا هرچیز دیگه منظورشون همون درد های دو هفته بدنتونه هرکی رفته میدونه من چی میگم
خوردن پروتئین هم بعضی وقت ها لازمه نه که هر روز بلند شید بخورید باید جوری باشه نیوفتید رو دوره اگه افتادید حتی اگه اندازه ی یه ذره کم بخورید یا جابجا بخورید کل بدنتون بهم میریزه
بیشتر تخم مرغ و سیب زمینی و قهوه فوق تلخ بخورید که به نابودی کشیده نشید یعنی انرژی کم نیارید
خودم یه دفعه با یه بوکسور دعوام شد دروغ نگم مثله سگ کتک خوردم ولی بعد از اون همه کتک خوردن مچشو گرفتم با یه نصفه زور صدای عجیبی داد . مچش و سه تا انگشتاش شکسته بود با یه نصفه ذور من تقریبا یک ماه اشولاش شده بود
رشته های دیگه فرز بودن شرطه ولی تو این قدرت

oldsam

Registered User
لایک‌ها
1
مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!

بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....

اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!

بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .

به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....

واقعا متاسفم .

دوست عزیز شما ابروی هر چی رزمی کاره بردی اولا دست بالای دست بسیار است
2 هر ورزسکار حرفه ای 100 % بدنسازی هم کار می کنه در فوتبال کریس رونالدو رو نگاه کن 2 عکس از هیکلش ببین بعد بیا حرف بزن
مخصوصا فوتبال رومثال زدم بدونی هر ورزشی بدنسازی با وزنه خاصه خودشو داری
در کشتی علیرضا حیدری اونم نگاه کن هیکلشو ببین اصلا با دراز نت شنا این شکلی میشه
بدنسازی یک ورزش پایه هست از اسمش هم معلوم هست حالا یه سری افراد این ورزشو به صورت حرفه ای انجام میدن و یه یسری افراد به عنوان مکمل کنار یه ورزش دیگه
شما هم به نظر من رزمی کار نیستی یا اگه هستی نهایتا 2و3 ماه رفتی چون نوشته های های شما بسیار ساده هست واز دهن یک فرد آماتور اومده

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
برخلاف حرف دوستمون .. نوشیدنی الکلی ( حالا هرچی میخواد باشه ، شراب ، آبجو ، ویسکی ، .. ) در طولانی مدت باعث تنگی عروق میشه .. مثلا دیدم کسی ناراحتی قبلی داره میگنه اگه شبها یه ته استکان شراب بخوره براش خوبه .. درصورتی که وضعیت اش از قبل هم بدتر میشه .
خخخخخخخخخخخخخخخ :lol:
رو چه حسابی اینو میگی آآآآآآی دکتر؟
همه دکترا میگن خوبه

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من 40 کیلو وزنه دارم اگه خواستید بگید
دور لاستیکه.
و تمیزه
کیلویی 2600

NOPO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از توی روزنامه همشهری (جمعه بازار) میتونی وزنه های دست دوم رو پیدا کنی من خودم یه میز پرس سینه 7 کاره با 100 کیلو وزنه و یه میل هارتل خریدم 150 هزارتومن

برای افزایش حجم بالاتنه میتونی از بارفیکس استفاده کنی ساعتی 10 تا بزنی کافیه بعضیا فکر میکنن بارفیکس زیاد فایده نداره ولی وقتی که به بدن ژیمناستیک کار ها نگاه کنی متوجه بالا تنه حجیم و عضلانیشون میشی.........

hoomanzamani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا چرا همه فک کردین من آدم دائم الخمر خراباتی هستم!!!
والا یکی به من گفت یه بار که مشروب میخوری حدود 2 هفته بدنت استند بای میشه اصن.
میخاسم ببینم راس گفته آیا؟؟؟؟؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آقا چرا همه فک کردین من آدم دائم الخمر خراباتی هستم!!!
والا یکی به من گفت یه بار که مشروب میخوری حدود 2 هفته بدنت استند بای میشه اصن.
میخاسم ببینم راس گفته آیا؟؟؟؟؟

حالا هرکی هرچی بگه باید گوش کنی:happy:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وزنت حداقل 10 کیلو زیاده مواظب باش

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!

بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....

اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!

بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .

به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....

واقعا متاسفم .

همه یه سلیقه ای دارن

بعضیا دوس دارن بدنسازی کار کنن بعضی هم رزمی ولی این دلیل نمیشه که به یک ورزشی توهین کنی

هر چقدر هم زرنگ باشی بازم دست رو دست زیاده

ولی آدمای زرنگ کسایی هستن که از خودشون تعریف نمیکنن .خدا میدونه کدوم بدبخت ذلیل مرده رو زدی .

ورزش فقط از نظر من بدنسازی

نظر ها متفاوته

خوش باشی

بالا