spackoff
Registered User
- نوشتهها
- 183
- لایکها
- 3
dada onjoria ham ke mg nis badan darim ta badan onai ro ke shoma didininjori fekr mikonin,dar zemn shayad yek razmi kar sorat va teknik dashte bashe vali ghodrate badansazo nadare...مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!
بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....
اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!
بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...
تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .
اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه
من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .
به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....
واقعا متاسفم .