• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

spackoff

Registered User
لایک‌ها
3
مگه بدنسازی که تو ایران انجام میشه هم جزو ورزش هاست ؟!

بهت توصیه میکنم به شدت از این رشته دوری کن که مطمعا باش شدیدا به ضررت تموم میشه... حوصله ندارم یکی یکی بیام برات توضیح بدم .. سنت هم پائینه ، به این راحتیا قانع نمیشی !! چون احساسی عمل میکنی تا اینکه منطقی باشی .....

اگه حتی ذره ای علاقه به هر رشته ی رزمی داری ، برو ادامه بده .. یه عمر تضمینت میکند .. اگر کمکی خواستی در خدمتم !!

بنده حدود 7 ساله رشته های بوکس حرفه ای - موی تای و دومیدانی رو کار میکنم . دروغ نگم ، فقط بعضی مواقع به صورت " هوازی (کاملا استاندارد برای رزمی کاران) " با یه سری دستگاه هایی که به صورت خیلی بد و اشتباه در ایران استفاده میشه ، بهره میبرم . اگر حتی همین الان هم اون وزنه ای که هفته ای نهایتا سه ساعت ازش استفاده میکنم ، بذارم کنار . تا 100 سال اینده هیچ اتفاقی رو فرم بدن و انعطاف من نخواهد افتاد . چون اونا اهداف دیگه رو تو رشته های من دنبال میکرد ...

تو مرام یه رزمی کار نیست حرفی از خشونت بزنه و ادعا کنه ولی مجبورم بگم : فقط کافیه یه بدنساز جلو من قرار بگیره ، دعوای خیابونی یا رینگ و قفس ، اونقدری که یک بدنساز له و لورده خواهد شد ، یه ادم عادی که تو عمرش نرمش هم نکرده نخواهد شد . خداشاهده تو عمل ثابت کردم ، با کسی که 5 سال بدنسازی رو حرفه ای کار میکرد ، مبارزه MMA تو "راند اول" با ناکوت اینجانب به پایان رسید .. فقط یه نمونه تجربه رو گفتم .

اینو بخاطر کندی دست و پا، هوش 0 رزمی ، بدن فوق ت*ماتنیکی و غیر عادی و قناس ! که در عرض چند ماه به بدترین شکل ممکن بدن مثل بادکنک سوراخ شده بادش میخوابه و پوست هم اسیب میبینه

من اگر همین الان تا 100 سال اینده بشینم سرجام فرم بدنم هیچ تغییری نخواهد کرد و سختی و زیبایی خودش رو حفظ خواهد کرد .

به هر کی اعتقاد دارید از این بدنسازی و این مسخره بازیا دست بکشید ... یکی رو میشناسم ماهی 300 هزار تومن خرج خودش و باشگاه میکنه ، که چی ؟! باورتون نمیشه اگه بگم اصلا اهل این برنامه ها نبود و فقط واسه زنگ تفریح میرفت ، ولی با توصیه های مربی ش و برنامه های تمرینی و ... به اینجا رسیده و خیلی هم داره حال میکنه به قول خودش ....

واقعا متاسفم .
dada onjoria ham ke mg nis badan darim ta badan onai ro ke shoma didininjori fekr mikonin,dar zemn shayad yek razmi kar sorat va teknik dashte bashe vali ghodrate badansazo nadare...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
سلام قبلا رزمی کارکردم الان چند سالی به خاطر مصدومیت گذاشتم کنار فربه شدیم !
**** گرفتم وزن کم کنم جواب هم داده ولی به خاطر کارم بهم فشار میاره البته روزانه تا 1.5 کیلومتر هم پیاده روی دارم (خالص)
قد :172
وزن:تا 90 رسوندم
یه **** حرفه ای میخوام
میخوام تا 65 برسونم امیدی هست آیا؟

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
باسلام
از سنین نوجوانی مشغول ورزش بودم والان هم هستم
یه دستگاه چندین کاره از همین فروم خریدم +وزنه
حدود 6یا7ماهی است که توی اتاق تکی بالای پشت بام وزنه میزنم. خیلی هم صفا میده سیستم صوتی دست خودته هروقت بخوای نوشیدنی یا خوراکی بخوری همه چیز دمه دستته و...
البته من طناب هم میزنم و هفته ای دوباره هم سالن فوتسال میرم
کلا ورزش نیاز به پشتکار داره چه وقتی که مجردی چه وقتی که مثل من متاهلی و بچه هم داری ودیگه فرصت اجازه نمیده باشگاه بری

ورزش توخونه رو برای افراد مشغول ولی علاقه مند به ورزش توصیه میکنم روزی هم نیم ساعت الی 45 دقیقه کافیه

M4hd1

Registered User
لایک‌ها
10
سبک و حتما زیر نظر مربی باشی که آسیب نبینی مخصوصا با این سن کمی که داری و این که خدایی نکرده آسیب دیدن یوقت باعث بدفرم شدن بدنت نشه،میای ابرو رو درست کنی چشمو کور میکنی.
یه مربی با دانش پیدا کن فقط به حرف همون کن به حرف احد دیگه ای هم گوش نده.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
والا تا اونجایی که ما فهمیدیم بدنسازی واسه لاغری که میخواد بدنش رو رو فرم بیاره بهتر تا اینکه یکی اضافه وزنم داشته باشه بخواد لاغر کنه.
شما بری یه ورشی که تحرک بیشتری داره برات بهتره، شما بیای دو تا دمبل بگیری دستت کار کنی که لاغر نمیشی !
این نظر من بود، حالا از مربی ورزشی مشاوره بگیری بهتره

parvizi2013

Registered User
لایک‌ها
6
بدن سازی قد رو نمیسوزونه ! ورژش های باستانی که زیر تخته می رن فقط قط رو می سوزونه
هر چند اگه تو بری باشگاه مربی فقط بهت نرمش می ده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بدن سازی قد رو نمیسوزونه ! ورژش های باستانی که زیر تخته می رن فقط قط رو می سوزونه
هر چند اگه تو بری باشگاه مربی فقط بهت نرمش می ده

ازون حرفا بودا.......
دوست عزیز میشه توضیح بدین چطور بدنسازی قد رو نمیسوزونه؟؟
مگه ممکنه؟؟ شما وقتی بدنسازی کار میکنین بدن از عرض بزرگ میشه و رشد میکنه و روی مفاصل و... فشار میاره و باعث کاهش قد میشه

موفق باشید

parvizi2013

Registered User
لایک‌ها
6
ازون حرفا بودا.......
دوست عزیز میشه توضیح بدین چطور بدنسازی قد رو نمیسوزونه؟؟
مگه ممکنه؟؟ شما وقتی بدنسازی کار میکنین بدن از عرض بزرگ میشه و رشد میکنه و روی مفاصل و... فشار میاره و باعث کاهش قد میشه

موفق باشید

من 7 ساله بدن سازی کار می کنم الان قدم 182 هست !
بدن سازی اگه اصولی و درست باشه باعث افزایش قد هم میشه
خود من تو این چند سالی که باشگاه رفتم هنوز کسی رو ندیدم که درست و اصولی ورزش کنه
مثلا نمودار تغذیه رو بررسی کنه و هروز ثبت کنه
قبل از شروع به ورزش حتما نرمش کنه بعد از پایان ورزش حرکات کششی به ویژه شکم برعکس و بارفیکس بزنه و ... که می تونید از مربی و مشاور تغذیه کمک بگیرید

هر ورزشی اگه اصولی نباشه به بدن اسیب میرسونه و برعکس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من 7 ساله بدن سازی کار می کنم الان قدم 182 هست !
بدن سازی اگه اصولی و درست باشه باعث افزایش قد هم میشه
خود من تو این چند سالی که باشگاه رفتم هنوز کسی رو ندیدم که درست و اصولی ورزش کنه
مثلا نمودار تغذیه رو بررسی کنه و هروز ثبت کنه
قبل از شروع به ورزش حتما نرمش کنه بعد از پایان ورزش حرکات کششی به ویژه شکم برعکس و بارفیکس بزنه و ... که می تونید از مربی و مشاور تغذیه کمک بگیرید

هر ورزشی اگه اصولی نباشه به بدن اسیب میرسونه و برعکس

حرف های شما درسته دوست عزیز
اما بازهم بدنسازی باعث کاهش قد میشه حتی من کسایی رو دیدم که اصولی هم کار کردن
شما حتی اگه از مربی های بدنسازی هم سوال کنین بازهم میگن که روی قد تاثیر داره به ویژه حرکات پا
باقیه خرکات زیاد تاثیری نداره

موفق باشید

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
رشد نمیکنه

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
فکر نمیکنم حرکاتی غیر از اسکات، پرس پا که ایستاده هستند، قد رو کوتاه کنن !

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
تاییییید من یکی از دوستامو به عینه دیدم داشت میرفت باشگاه قدش 190 بود بعد یه سال دیدمش شده بود 170 همشم به خاطر این بدنسازی غیر اصولی

Last edited:

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
نمیدونم چطوری میشه آدم 20 سانت قد کم کنه!!!!!فقط باید از یه سری حرکات مثله اسکوات پا صرفنظر کنی و گرنه یه سری حرکات مثله پرس سینه حتی خوبه واست
البته زیر نظر مربی

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
نمیدونم چطوری میشه آدم 20 سانت قد کم کنه!!!!!فقط باید از یه سری حرکات مثله اسکوات پا صرفنظر کنی و گرنه یه سری حرکات مثله پرس سینه حتی خوبه واست

:D ............

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
کوچولو چند سال بدنسازی میری
یه عکس از اونی که 20 سانت قدش کوتاه شده بذار

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767