• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
عادل اینجوری با این سوالا و مشورتا نتیجه نمیگیریا ازمن گفتن بود

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
ببین عادل جان خودتم میدونی کسایی‌ ک تواین سایت‌های بدنسازین صدی نود هیچی‌ نیستن.بد اینکه اگه بخوای هی‌ ازین و اون بپرسی‌ معلومه ب نتیجه نمیرسی تازه پیدا کردن جنس اصلشم داستانیه همه میگن مال من اصل یا فلان مارک خوب بد یکی‌ دیگه میاد میگه نه بده.بین استروئید مکمل نیست که حالا الکیم خوردیم مهم نباشه.اولین دورتم هست خوب ج میگیری،کار درست اینکه فقط ب یه نفر اعتماد کنی‌ همین،من زمانی‌ پیشرفت کردم ک خودمو سپردم ب یه نفر قبلش همش از صد نفر می‌پرسیدم هرکیم ی چیز میگفت البت کوچیکه شما هستم برادرانه گفتم ♥

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
عادل جان تو که ماشا.. خودت تو کار مکملی و انواع و اقسامشون در دسترست هستن بنظرم با همون مکمل بیای بالا خیلی بهتره.
موفق باشی

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
ببین عادل جان خودتم میدونی کسایی‌ ک تواین سایت‌های بدنسازین صدی نود هیچی‌ نیستن.بد اینکه اگه بخوای هی‌ ازین و اون بپرسی‌ معلومه ب نتیجه نمیرسی تازه پیدا کردن جنس اصلشم داستانیه همه میگن مال من اصل یا فلان مارک خوب بد یکی‌ دیگه میاد میگه نه بده.بین استروئید مکمل نیست که حالا الکیم خوردیم مهم نباشه.اولین دورتم هست خوب ج میگیری،کار درست اینکه فقط ب یه نفر اعتماد کنی‌ همین،من زمانی‌ پیشرفت کردم ک خودمو سپردم ب یه نفر قبلش همش از صد نفر می‌پرسیدم هرکیم ی چیز میگفت البت کوچیکه شما هستم برادرانه گفتم ♥

ممنون از نظرت

دکا با هفته ای 200 میل چقدر بهت وزن داد

هفته ی چندم تغییرات رو حس کردی؟

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
عادل جان تو که ماشا.. خودت تو کار مکملی و انواع و اقسامشون در دسترست هستن بنظرم با همون مکمل بیای بالا خیلی بهتره.
موفق باشی

راست میگی اما یه ضرب المثله که میگه کوزه گر از کوزه ی شکسته اب میخوره

والا اکثر مکملها به مذاقم جور نمیاد و اکثرن تا نصفه مصرف میکنم
کلان سیستم عجیب غریبی دارم!

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
از اقای میرفاضلی که توی همین جا هم فعالیت میکنه تهیه کن..

جنساش از امریکا میاد

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
چند وقته دنباله یک پروهورمون خوب و اصل میگردم
یک سایت پیدا کردم
ممنون میشم نظرتون رو بگید که آیا این محصولشون اصل هست یا خیر
اینم لینکش پروهورمون - مکمل های غذایی وارداتی اصلی همگی اورجینال و با برند های تک
با سلام
عزیز این سوال رو باید تو فرم های بدنسازی می پرسیدی! مکمل فروش مطمئن !!!
فکر کنم این آقا مهدی دزفولی هستند که عکس هایی هم که میذارن شخصا از خود محصولاتشون میگیرن..ومورد تایید اعضای فروم سایت بالا هستند...

Last edited:

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اين فروشگاه آقاي دزفوليه كارش درسته اگه ميخواي خريد كني با خيال راحت اينكارو انجام بده

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
من با این ماه حدود 6 ماه میشه که بدنسازی میرم.
پرس سینه رو ماه اول فقط 10 میزدم از ماه دوم 20 میزنم و الان همچنان رو 20 موندم هرکاری میکنم بالاتر نمیره!! حتی 23 رو هم نمیتونم بزنم و همش باید با کمک باشه که خیلی فایده ای نداره
خودم فکر میکنم برنامه ای که مربی داده خیلی بدرد نمیخوره شاید هم من خیلی ضعیفم :guilty:
به هرحال به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قدم حدود 186
وزن حدود 63

senatorspartacus

Registered User
لایک‌ها
0
داداش فقط به برنامه نیست به غذا خوردن استراحت کردن بیشتر غذا سعی کن قرس مولتی ویتامین یا شربتشو بگیری بخوری یا از دارو خونه پودر سوپر کراتین بگیر زیاد هزینه نداره واسع قدرت و افزایش وزن خوبه چون تازه شروع کردی.غذا زیاد بخور باید خیلی به خودت برسی داداش

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
عزیز وزنت باید بره بالا تا بتونی به رکوردهای بهتری دست پیدا کنی

در حال حاضر با توجه به قد و وزنتون ادم لاغری هستید و باید افزایش وزن داشته باشید

senatorspartacus

Registered User
لایک‌ها
0
درسته دوستمون خوب حرفی زد همنطور که گفتم باید غذا خوب بخوری یا پودر بگیری تا بدنت یه تکونی بخوری چون بعضی از بدن ها قدرت افزایش بدن نداره پریتین به اندازه یا غیره رو نداره
و باید حتما یه دوره بری تا بدنت بالا بیاد...

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان پ.ت

من به دنبال افزایش وزن هستم و خیلـــــــی ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنه.

متولد 72 قد 179 وزن 61
عید امسال میشه 2 سال که باشگاه رفتن رو شروع کردم.
اولش 52 کیلو بدوم. الان هرچی تمرین میکنم خیلی کم به حجم بدنم اضافه میشه. تقضیه درست حسابی ندارم و به دلیل شغل و حوصله ای که تو خدم میبینم نمیتونم روزی 6 وعده برم غذا بخورم.
از پودرهای افزایش وزن هم استفاده کردم تا به این وزن رسیدم ولی به کبدم آسیب زد و کلی هم بدن و صورتم جوش زد. الان یه پودر یا مکملی میخوام که طبیعت سرد داشته باشه. میدونم اکثر مواد چاق کننده و کربوهیدرات ها و پروتئین ها گرم هستن ولی خوب بالاخره 1 چیز تو این دنیا پیدا میشه که به کبد و معده و... آسیب نزنه؟

از دوستان خواهش میکنم فقط پودرها یا مکمل هایی که طبیعت سرد دارن و به کبد آسیب نمیزنن و بدن هم جوش نمیزنه معرفی کنن :X

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
شک نکن مکملات تقلبی بودن وگنه جوش نمیزدی و کبدتم فشارنمیمد.اول تغذیتو درست کن بعد مکمل اصل بخور .من تو 2سال باقد177 وزنم از44اوردم66

بالا