• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Jacky :
راستي قضيه 8kda3j چيه ؟ من يادم نمياد ! اگه چيزي نگفتم حتما اطلاع نداشتم ، ولي اگه باز هم مطرح كهني ، خوشحال مي شم .

قيمت اون برد MSI رو هم كه گفتم حدود 20 هزار چوقي بالاي قيمت بازاره . همين برد Nf8 و يا kv8 pro رو شما مي توني زير اون قيمت بخري و كارايي شون حداقل به اندازه k8n neo هست ( هر چند در خيلي از benchmark‌ ها kv8 pro ازش جلوتره )

راستي جكي جان اين پلاتينيوم اخر مادربرد كارو خراب كرد چون من مدل رو اشتباهي نوشتم . :wacko:
درستش K8N Neo Platinum بود كه واقعا سوتي بدي بود.....
در مورد اون مادربرد 8kda3j من بنچماركي پيدا نكردم ولي هر جا سر زدم همه نعريف كردند
يكي دو تا بنچ ديدم مال +8kda3 بود كه خود سايت نوشته بود تو بنچمارك اين دو تا مادربرد دقيقا
مثل همن.
mb754.gif

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
EP-8KDA3+

product2328447977.jpg

لينك اصلي سايت

بنظر برد خوبي مياد ، من يه review‌ كه از سايت xbitlabs‌مي خوندم ، براي Overclock از همين مادربرد استفاده كرده بود : لينك مطلب مذكور

راستي در بازار ما موجوده ؟ اگه هست چنده ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اون قبليه رو قيمت دارم 94 هزار ولي اينو مثل اينكه وارد نكردن..
بازم ميگم اين دو تا بردو همه جا يكي فرض كرده چون واقعا بجز اينكه
8kda3j لن گيگابيت داره وعوضش پلاس 4 تا ساتا داره فرقي ندارن.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بالاخره اينها رو آلبالو مياره ، يا اون شركت amd iran ؟

94 ميارزه ، اگه اين شركت هاي يه خرده خوب تبليغ مي كردن ، تمام محصولات اين سري سوكت 754 گيگابايت رو دستش مي موند ، ولي افسوس . ;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هيچكدوم ....
تمام اين مادبرد ها رو سيستم هاي كامل (cs) مياره و اي ام دي ايران فقط نماينده فروش اوناست.
در ضمن فروشش تا حالا كه خوب بوده چون همه نمايتده هايي كه من ميشناسم فقط دارن
همين مدل رو ميفروشن و ديگه مادربرد غير از اين از شركت نمي گيرن...
حالا تازه قراره بازم قيمتش افت كنه... :eek:

اينم عكسش
product2306031072.jpg

اينم لينك وارد كننده كه خداد ساله اپ ديت نكردن:
http://www.comsysir.com/Product/product.aspx?brandCategoryProductShow_currentPage=1&CatID=1

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
در مورد اون مادربرد 8kda3j من بنچماركي پيدا نكردم ولي هر جا سر زدم همه نعريف كردند

بابا بي خيال رفيق ،‌اين همه review و benchmark

clubedohardware

8kda3+-sysmark.gif

از Anandtech‌هم editor choice گرفته :
gold_award.jpg

2276.png

لينك مطلب

اين هم سايت PCstats :

لينك مطلب

attachment.php

اين هم PCModding :

لينك مطلب

epox8kda3%2B28.JPG

lcdeditor.gif

جالب اينجا ست كه از اكثر سايت ها هم editor choice يا recommended گرفته .

فایل های ضمیمه

• epox.JPG
    epox.JPG
    42.5 KB · نمایش ها: 347

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اره من يه دونه بيشتر نديده بودم .
ولي اينا همه از همون پلاسه ...خود 8kda3j هيچ جا بررسي نشده :(

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از rax :
اون قبليه رو قيمت دارم 94 هزار ولي اينو مثل اينكه وارد نكردن..
بازم ميگم اين دو تا بردو همه جا يكي فرض كرده چون واقعا بجز اينكه
8kda3j لن گيگابيت داره وعوضش پلاس 4 تا ساتا داره فرقي ندارن.

rax عزیز
در سایت Anandtech قیمت8KDA3+ را 104 دلار نوشته و قیمت 8KDA3J را 68 دلار. اگر یکی هستند فکر میکنی چرا قیمتهاشون با هم انقدر فرق داره؟ من از یکی شنیدم این برد Epox سریعه ولی پایدار نیست. آیا در مورد پایداری بردها (هنگ نکردن و ...) هم Benchmark داریم؟ راستی کسی قیمت دلاری NF8 رو می دونه؟ تو Anandtech ننوشته.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از MN399 :
rax عزیز
در سایت Anandtech قیمت8KDA3+ را 104 دلار نوشته و قیمت 8KDA3J را 68 دلار. اگر یکی هستند فکر میکنی چرا قیمتهاشون با هم انقدر فرق داره؟ من از یکی شنیدم این برد Epox سریعه ولی پایدار نیست. آیا در مورد پایداری بردها (هنگ نکردن و ...) هم Benchmark داریم؟ راستی کسی قیمت دلاری NF8 رو می دونه؟ تو Anandtech ننوشته.

ببين تو سايت رداندبلكنس اين دوتا رو معادل گرفته:(حتي جعبه يكسان دارند)
Specifications for EP-8KDA3+ / EP-8KDA3J:
• For Socket-754 based AMD Athlon 64 processors
• nVidia nForce3 250GB Host Controller
• 1 Floppy drive controller - 2 serial ports - 1 parallel port
• AGP 8x for 1.5v graphics cards, 6 PCI slots
• 2 standard IDE ports for ATA-133, backwards compatible with ATA-100/66

اتفاقا پايداري خوبي دارن چون اگه مشگل داشتند سريع از بازار خارج ميشدند..
در مورد قيمت چون برد پلاس ديگه توليد نميشه قيمتاش قديميه پس اونم اگه توليد ميشد حداكثر
10 دلار بالاتر بود.....
من77 دلار سراغ دارم
http://www.shopgenie.co.uk/UK_listing/gen_1/J000083903.html

در مورد NF8 هم من پايين ترين قيمتي كه ديدم 77 دلاره ولي متوسط 82 دلاره....

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز
می خواستم بپرسم این مادربرد Epox دارای Firewall می باشد یا نه؟ چون تو مشخصات بعضی مادر بردها Firewall ذکر می شه ولی تو مشخصات Epox چیزی ننوشته. و این که فکر می کنید این فایروال مشخصه مهمیه یا نه؟ و اینکه نرم افزارهای firewall چه کاری انجام می دهند؟
راستی این برد Epox پورت IEEE1394 نداره. ولی خوب صداش 8 کاناله است...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
firewall يا firewire ?
firewire كه همين 1394 ه :rolleyes:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
همونطور كه rax‌عزيز گفت اين از قابليت هاي ذاتي چيپ nforce3 است
img8480.jpg
و براي توضيح بيشتر هم :

بايد تعريف اوليه و معروف firewall‌ يا همون ديواره آتش رو بدونيد : تركيبي از سخت افزار و نرم افزار كه يك كامپيوتر يا گروهي از كامپيوتر ها را در مقابل يك حمله از خارج حفاظت مي كننند . رايجترين موارد استفاده ديوار آتش در شبكه هاي محلي متصل به اينترنت است . بدون يك ديوار آتش ، هر فردي در اينترنت مي تواند در تئوري مي تواند وارد LAN يك شركت شود و اطلاعات بدست آورد يا هر چيزي ( مانند ويروس ) را به كامپيوتر شركت انتقال دهد . يك ديوار آتش يك سيستم يا تركيبي از سيستم هاست كه حد و حدود دو يا چند شبكه را مشخص مي كند .

در مورد نرم افزار ها كه همه مي دونيد شركتهايي مثل Norton , Mcafee , .. هر كدوم يك نرم افزار firewall‌ دارن كه تمام تبادل داده با شبكه رو چك مي كنه ، تا ارتباطات كاملا كنترل شده باشه .

اين NVIDIA Firewall ، به ادعاي خود nvidia‌ يك ديواره آتش سطح بالا در شبكه است كه از كامپيوتر شما در برابر ورود افراد مزاحم و ترافيك هاي غير مجاز محافظت مي كنه
.

براي اطلاع از جزييات بيشتر و يا اطلاع از ساير ويژگيهاي چيپ nforce3‌ به اينجا مراجعه كنيد .

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا اينجا اينتليا از كي بايد سوال كنن.همه در مورد AMD ميدونن :(
اگر واقعا سال ديگه ويندوز 64 بيتي قراره بياد.تكليف كسايي كه سيستمهاي 775 كنوني رو جمع ميكنن چي ميشه؟!
يعني اينتل فكر اينجاشو نكرده يا خود زني كرده؟يا هيچكدوم يه چيزيه كه من نميدونم؟
بعد اينكه تا اونجايي كه من متوجه شدم مشكل دماي بالا و داغ كردن مربوط به سري 550 و 560 اينتل هست ومن چون ميخوام 3 گيگ بگيرم يعني 530 نبايد نگراني از اين بابت داشته باشم درسته؟
http://www17.tomshardware.com/cpu/20041114/index.html
بعدم لطف كنيد بگيد اگر بخوام اي ام دي جمع كنم چه مادر برد و سي بي يو و كارت گرافيكي با 850 تومن بهترين انتخابه؟آيا ميتونم طرف 939 برم؟حساب اينو بكنيد كه ايني كه من ميخوام جمع كنم تا 5 يا 6 سال تغييري توش نميخوام بدم.اگر با گرفتن اي ام دي مثلا PCIe رو از دست بدم بهتر نيست همون 775 رو بگيرم؟آيا براي 775 مادربردي بهتر از ايسوس هست كه 1394 هم داشته باشه با قيمت برابر؟اينا بعلاوه اونايي كه تو چند صفحه قبل سوال كردم هنوز بي جوابه :(
تو بازار كه هركي از هر چي داره تعريف ميكنه و آدم به جواب كه نميرسه هيچ بدتر سر درگم ميشه اگه اينجا هم جواب نگيرم ديگه نميدونم چيكار كنم. :blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزيز، چرا ناراحت ميشي؟!
حالا از قضاي روزگار دوستاني كه اينجا هستن اكثرشون AMD دارن علتش هم اينه كه سواي بحث كارايي و قيمت و برند و اين جور چيزا، همون طور كه خودت مي بيني انتخاب يه سيستم 775 بسيار مشكله. از طرفي قيمت رم هاي DDR2 هم هنوز بالاست براي همين هنوز كسي سراغش نرفته و شما جزو پيشگاماني.
ببين دوست من، وقتي شما مي خواي يه سيستم بخري و مدت طولاني اي نگه اش داري و مثل همه بودجه ات هم محدوده، خوبه يه كم واقع بين باشي و يه ترازو بذاري و انتخاب هات رو وزن كني. چون من همين چند وقت پيش يه همچين كاري رو كردم اين مقايسه خودم رو برات مي نويسم، شايد به دردت بخوره.

فرض مي كنيم كه شما 500 تومن براي مادربرد، CPU، رم و كارت گرافيك بودجه داري. سيستم اينتلي كه مي توني جمع كني اينه:
MB Abit AG8 : حدود 140 تومن.
CPU Intel 530 : حدود 160 تومن.
2×256 OCZ Ram: حدود 100 تومن.
VGA 5300xt Giga: حدود 80 تومن.
----------------------------------------

سيستم AMD هم مي تونه اين باشه:
MB Abit AV8 : حدود 120 تومن.
CPU 3000+ 939 90μ: حدود 170 تومن.
2×256 OCZ Ram: حدود 100 تومن.
VGA 9550 256Mb Sapphire: حدود 90 تومن.
----------------------------------------

اول بحث ارتقا رو مطرح مي كنيم: سيستم اول از درگاه PCIe استفاده مي كنه و مي شه اميدوار بود كه از لحاظ ارتقاي كارت گرافيك مشكل نداره. ولي يه سئوال: مگه شما چقدر مي خواي كارت گرافيكت رو ارتقا بدي؟ الان بهترين كارت گرافيكي كه ساخته شده هر دو نسخه رو داره و شما با حدود 550 تومن مي توني يه 6800Ultra بخري كه 5 سال ديگه هم نياز به ارتقا نداره. اگه بخواي اين جوري فكر كني كه اون موقع كارتاي جديدتري اومده، دقيقا وضع مثل الان ميشه. اون كارت جديد مسلما از سطح توان ماها بالاتره و اگه كارت سطح بالاي امروز ارزون بشه، هر دو نسخه اش ارزون ميشه. براي همين كسي كه الان يه سيستم بخره كه AGP باشه، به شرط اين كه خود سيستم از لحاظ ارتقا مشكلي نداشته باشه، از لحاظ كارت گرافيك كم نمياره. در مورد ارتقاي رم هم كه چيزي فرق نمي كنه و شرايط برابره. نتيجه اي كه من ميگيرم اينه كه هر دو سيستم از لحاظ ارتقا، شرايط برابري رو دارن.

در مورد كارايي: سيستم اول در كارهاي پردازش صرف از قبيل رندر و كارهاي دسكتاپ سريعتره. سيستم دوم توي كارهاي گرافيكي و بازي ها بهتر عمل ميكنه، انتخاب با خودته . ولي سيستم دوم به علت 64 بيتي بودن، آينده دار تره. البته تا دو-سه سال ديگه قيمت CPU هاي 64 بيتي اينتل فروكش خواهد كرد ولي شما مجبوري براي ارتقا ضرري رو بابت تعويض CPU ات متحمل بشي. نتيجه اي كه اينجا من مي گيريم اينه كه سيتم دوم كارايي بالاتري داره.

حالا ديگه بايد خودت انتخاب كني، مي توني مورد اول رو انتخاب كني و سيستمي داشته باشي كه فعلا كمتر كسي داره و بياي اينجا در مورد 775 و PCIe و اينتل و اين جور چيزا نظر بدي. يا اينكه مورد دوم رو انتخاب كني و بياي اينجا در مورد سرعت و كارايي و بنچمكارك و اين چيزا بحث كني ;)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از suicide :
سلام.
آقا اينجا اينتليا از كي بايد سوال كنن.همه در مورد AMD ميدونن :(
اگر واقعا سال ديگه ويندوز 64 بيتي قراره بياد.تكليف كسايي كه سيستمهاي 775 كنوني رو جمع ميكنن چي ميشه؟!
يعني اينتل فكر اينجاشو نكرده يا خود زني كرده؟يا هيچكدوم يه چيزيه كه من نميدونم؟
بعد اينكه تا اونجايي كه من متوجه شدم مشكل دماي بالا و داغ كردن مربوط به سري 550 و 560 اينتل هست ومن چون ميخوام 3 گيگ بگيرم يعني 530 نبايد نگراني از اين بابت داشته باشم درسته؟
http://www17.tomshardware.com/cpu/20041114/index.html
بعدم لطف كنيد بگيد اگر بخوام اي ام دي جمع كنم چه مادر برد و سي بي يو و كارت گرافيكي با 850 تومن بهترين انتخابه؟آيا ميتونم طرف 939 برم؟حساب اينو بكنيد كه ايني كه من ميخوام جمع كنم تا 5 يا 6 سال تغييري توش نميخوام بدم.اگر با گرفتن اي ام دي مثلا PCIe رو از دست بدم بهتر نيست همون 775 رو بگيرم؟آيا براي 775 مادربردي بهتر از ايسوس هست كه 1394 هم داشته باشه با قيمت برابر؟اينا بعلاوه اونايي كه تو چند صفحه قبل سوال كردم هنوز بي جوابه :(
تو بازار كه هركي از هر چي داره تعريف ميكنه و آدم به جواب كه نميرسه هيچ بدتر سر درگم ميشه اگه اينجا هم جواب نگيرم ديگه نميدونم چيكار كنم. :blink:
با توجه به اينكه شما يه مصرف كننده خونگي هستي و تا 2 يا 3 سال نمي خواي سيستمت رو دست بزني ، بهينه ترين و به صرفه ترين حالت اينه كه بري سراغ همون 754 . چون با توجه به قيمتش عملكرد بسيار خوبي هم داره و پولت رو هم حروم نمي كني .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بالا