こんばんは みんな~さん,久しぶり
konbanwa minna~san, hisashiburi
:lol:
ميبينم که اين چند وقت که من ( به علت نقص فنی ) اين ورا نيومدم، حسابی topic رو آباد کردين...
ok بريم سراغ کارتون های جديد

:
Claymore
...
اين کارتون به سپهر، دنی و روزبه توصيه ميشه

. اوه حميد رو يادم رفت. کجايی ototo chan؟

بيا اين کارتون دقيقاً به درد شماها ميخوره!:lol:
راستش من مانيتورم سوخته بود و چند روزی هم تعميرش طول کشيد... خلاصه اينکه حسابی با پرشيانا-چان احساس همدردی کردم ( و 20 صفحه هم از topic عقب افتادم :wacko: )
خيلی هم ممنون واسه anime های قشنگی که معرفی ميکنی :happy: どうも ありがとう doumo arigato
در مورد این انیمه (
Elfen Lied) اولین چیزی که واسم جالب بود موسیقیش بود ( هم تیتراژ و هم موسیقی متن ) و واقعا به موضوعش میخورد.
ولی وقتی داشتم این انیمه رو میدیدم
حس دژاووم (Deja Vu) فعال میشد

:blink: خیلی از صحنه های این کارتونو قبلن دیده بودم:blink: :wacko: ( با ااینکه 100 % قبلا این انیمه رو ندیدم )
این اولین باره که وقتی یه کارتون میبینم این حس فعال میشه:blink:
منم همين تازگی ها elfen lied رو ( از اول تا آخر ) ديدم و با amaranth-سان موافقم... اين anime حس deja vu ی منو هم حسابی به "قلپ قلپ" انداخت... :hmm:
البته از طرفی ايده اين anime هم خيلی خيلی شبيه ايده بازی F.E.A.R. بود و هم کلی symbolism توش استفاده شده : توجه کنيد به رنگ صورتی مو و چشم "دختر" ها ( که برای "فرشته" ها، چه خوب و چه بد، زياد استفاده می شه ) و vector ها ( دست های نامريی ) که از پشتشون در مياد ( درست همون جايی که معمولا ازش "بال" در مياد ) و "شاخ" های رو سرشون و تمايلشون واسه کشتن ( اونم فقط کشتن آدم ها ) که جورايی شبيه يه "بيماری ارثيه" ( demon blood ) و ...
اما، اينا دليل نميشه که آدم فکر کنه "
من قبلا اينو يه جا ديدم" ! مخصوصا سکانس اولش که "خيلی" آشنا بود :f34r: همينش عجيبه... きしかん kishikan
راستش من يه شب ساعت 8 اين طور ها بود، elfen lied رو شر کردم، ساعت 12 هم تمومش کردم. گفتم آخيش

:lol:
من اصلاً نميتونم شما ها رو درک کنم که چه جوری ميتونين تو اوج هيجان يه کارتون از پاش بلند شين و بقيه اش رو فردا ببينين!!!!! :blink::blink::blink::wacko:
هه هه هه... onee-san تو هم که عين خودمی ! :lol: منم يه شب ساعت 10 شروع کردم به ديدن elfen lied وقتی تموم شد ديدم ساعت 4 بعد از ظهره !!! ولی کاش اينجوری تموم نميشد ( کاش لااقل سری دوم داشت ) آخه کلی از وقت اين anime صرف نشون دادن "
خون و خون ريزی" شد و تازه آخرش هم بجای اينکه ماجرا رو به يه سرانجامی برسونه بيخودی کاراکتر های مهم داستان رو به کشتن ميده و کلی جريان ها رو ناتموم باقی ميذاره...
کارگردانی: عالی :thumbsup:
فضای داستان: خيلی خوب :lol:
اکشن: دلچسب :happy:
drama: قشنگ :wub:
ولی داستان سرايی: خيلی بد، بی ربط، پخش و پلا... :hmm:

:evil2: خدا بگم چی کارشون نکنه
بگذريم، اينم از جواب تست Naruto~kun من:
راستی منم در راستای اهداف topic خيال دارم يه کمی درباره anime محبوبم يعنی
ひぐらし の なく 頃 に
Higurashi no Naku Koro ni
بنويسم و تا کتک نخوردم ديگه دست از تبليغ کردن واسه اين anime بردارم :happy: ... البته تو يه post ديگه